תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוסידון וניר ענבר מתפטרים??
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:
אל תצפו שהם יוציאו כביסה החוצה, המהלך הזה מספיק חזק בשביל להעביר את המסר.

אם הם לא יוציאו, אז כנראה שאין מה להוציא. כמו שהיה כתוב בשער 5 לא מזמן, איף יו האב טו שוט, שוט. דונט טוק. למרות שבמקרה שלהם ה"שוט" זה טוק. אז נחכה ונראה. אם הם לא יוציאו כביסה החוצה, אין מה להוציא. הרי אם טביב כל-כך רע לדעתם, אז הם חייבים להגיד למה, וזה יעזור להעיף אותו.

אז במקרה שלהם זה איף יו האב טו שוט, שוט, דונט שתוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:36 
נכון היום יותר מתמיד - פועלי כל העולם התאחדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:37 
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:

אם הם לא יוציאו, אז כנראה שאין מה להוציא. כמו שהיה כתוב בשער 5 לא מזמן, איף יו האב טו שוט, שוט. דונט טוק. למרות שבמקרה שלהם ה"שוט" זה טוק. אז נחכה ונראה. אם הם לא יוציאו כביסה החוצה, אין מה להוציא. הרי אם טביב כל-כך רע לדעתם, אז הם חייבים להגיד למה, וזה יעזור להעיף אותו.

אתה יודע שאני לא מאלה שסתם מתנגדים לך, אבל אתה כותב פה שטויות במיץ תותים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:38 
סימרוטיץ כתב:
הגם אתה עמיקם ? להכניס אותך לקטגוריית רוזנפלד פשכצקי ?
במהלך כזה גדול אתה מבליט את התבטאות הדובר על כך שהכריחו אותו , זה לא נשמע לך מופרך קצת ?

נראה לי עמיקם התבאס מהמקורות שהלכו לצנציפר וידיעות (מה ציפית? מי קורא מעליב?) זה מעבר לענין של ה"זוטר" זה גם הרמיזה הפופליסטית שהמהלך נעשה בגלל מכביסט

ציטוט:

התנהלותו של טביב נמאסה על היו"ר, ששכנע את המנכ"ל והדובר לעזוב יחד איתו: "יש לי חילוקי דעות מהותיים עם אלי". הדובר ברדה הודה: "אוסידון הכריח אותי לעשות את המהלך הזה היום". ומי ייעץ? עו"ד מורן מאירי, המקורב למכבי ומייצג את בן דיין ואבוטבול בתביעותיהם נגד האדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:

אז במקרה שלהם זה איף יו האב טו שוט, שוט, דונט שתוק

:D

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:40 
מאור הראל כתב:
חברים, אני לא בא ממקום של שחצנות או משהו כזה
אבל דיי - תפסיקו.

תפסיקו לעשות את ה"אנחנו" וה"ההם"
תפסיקו להגדיר את "שורקי הבוז" ואת "אלו ששרים שואה"
יש רגעים בחיים שהכל צריך להתאחד למטרה כוללת
אם תמשיכו לעשות פילוג בינינו לבין עצמנו אנחנו רק נפסיד
הפילוג התחיל מבחוץ והיום אנשים שלנו עוזרים לו להתקיים
אין כזה דבר!

כולנו אוהדי הפועל, אלו שמנויים בשער 5 ואלו שבשער 8,
אלו שהיו ב1780 משחקים ואלו שהיו ב45 משחקים
כולנו הפועל ורק שנבין את זה נוכל לעשות שינוי

:BOW: כל מילה!!
united we stend!! רק ביחד נוכל להוציא את המועדון הזה לדרך חדשה
עכשיו אחרי שלא נותר אדם במערכת הניהולית אפשר להפיל את כל הרפש על טביב
וביחד להזיז אותו מכסאו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט נושא שדורש תגובה...
ללא ספק זוהי מכה קשה שהמועדון קיבל היום כאשר שלושה אנשים בעמדות מפתח במועדון עוזבים בבת אחת.
בוגע לדורון אוסידון, אני מאוד שמח שהוא כבר לא במועדון. הבנאדם גרם נזק רב בתקופתו במועדון וטוב שהוא לקח את רגליו והלך.
בנוגע לקובי ברדה, כעוזר של דובר עיריית תל אביב (חטיבת הדוברות בעיריית תל אביב היא זו שנטעה את ה"ניצנים" בעיתונים לקראת הריסת האולם) בזמן הריסת אולם אוסישקין הי"ד, התפלאתי שמינויו עבר ללא הפרעה בקרב אוהדי הפועל תל אביב. אני שמח שהבנאדם הזה כבר לא קשור למערכת הזו.
בנוגע לניר ענבר, אפשר רק להגיד שזהו הפסד ענק של המועדון שבנאדם כזה כבר לא נמצא במערכת שלו ושהצליחו "להוציא לו את המיץ". אני מאוד מקווה שבסיטואציה מסוימת בעתיד נוכל לראות את הבנאדם הזה קשור באיזשהו אופן להפועל תל אביב.

עתיד המועדון בערפל כבד מאוד כרגע, ולעניות דעתי זה נראה שאנו בפתחם של ימים שחורים שכולי תקווה שיחלפו במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:
חברים, אני לא בא ממקום של שחצנות או משהו כזה
אבל דיי - תפסיקו.

תפסיקו לעשות את ה"אנחנו" וה"ההם"
תפסיקו להגדיר את "שורקי הבוז" ואת "אלו ששרים שואה"
יש רגעים בחיים שהכל צריך להתאחד למטרה כוללת
אם תמשיכו לעשות פילוג בינינו לבין עצמנו אנחנו רק נפסיד
הפילוג התחיל מבחוץ והיום אנשים שלנו עוזרים לו להתקיים
אין כזה דבר!

כולנו אוהדי הפועל, אלו שמנויים בשער 5 ואלו שבשער 8,
אלו שהיו ב1780 משחקים ואלו שהיו ב45 משחקים
כולנו הפועל ורק שנבין את זה נוכל לעשות שינוי

כל מילה.
אם להיות פרקטיים, ההתארגנות למחאה צריכה להתחיל מהיום לקראת משחק הבית הקרוב ביום שבת.
לא חוכמה לבוא ביום שבת וששער 5 יתחיל לקרוא "לא רוצים טביב בהפועל" ויקווה שכל שאר השערים יצטרפו אליו.
עם עבודת הכנה נכונה בתקשורת, אפילו פלאיירים שיחולקו בכניסות לשאר השערים כפי שכבר הוצע, יהיה אפשר באמת למקסם את התוצאות של מחאה כזו.
מי שקורא בפורום הוא חלק קטן מהקהל שמגיע למשחקים, הרוב קורא באתרי האינטרנט השונים ובעיתונים על הפועל ולכן הניסיון לגמד את ההשלכות של המהלך הזה מרתיח אותי כי ניסיון זה מכוון לאותם אוזניים פחות מעורות.
התחיל פה כדור שלג שאם נדע איך למנף אותו כמו שצריך אולי באמת שמש העמים ממיאמי יבין שהוא לא רצוי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:

עזוב. לדעתי אני צודק ב 100% במקרה זה.

אני לא פוסל את האפשרות שטביב עשה משהו נורא ואיום, או שהוא הבעלים הגרוע בהיסטוריה של הפועל, או שמשהו שהוא עשה לא מתאים לערכים של מי שזה לא היה שדיבר על ערכים. יש אפשרות כזאת. אבל כל עוד הם לא מצביעים על דברים ספציפיים, מוציאים כביסה החוצה (הם כבר לא בפנים, הרי), אז אני חושד באפשרות השניה, שמדובר באינטרסנטים, אולי הם נבהלו מה 12 הפרש, אולי לחצו עליהם חברים או מנהיגי אוהדים, לא יודע מה. הכל יכול להיות.

שיגידו, ויעמדו מאחרי דבריהם, אז נראה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:51 
במצב הזה אני מקווה שעמוס לוזון איכשהו לא ימכור את טל בן חיים, הוא יכול לקבל לכיס שלו הרבה יותר כסף מטביב, שיתעקש על האחוז שלו בכל זאת לוקח סיכון מסוים מכל הסיפור הזה. אם טב"ח מגיע זה יתן לו עוד פעם רוח גבית. ואני מתנצל מראש מכל אלה שחושבים שאני רוצה ברעת הפועל, כל אחד ואיך שהוא תופס את ההצלחה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:51 
ציטוט:
שחקנים בהפועל התייחסו הבוקר לבלאגן שלא מפסיק ותקפו בחריפות את הבעלים: "אלי טביב צריך ללכת הביתה עוד היום. זו בושה וחרפה מה שהוא עושה למועדון הזה. המועדון מרוסק לגמרי. בושה אם גבי קצרה יחזור. אנחנו שבורים מנטלית וזה יהיה נס אם נוציא תיקו בקרית אליעזר מול הפועל חיפה".

מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:

אני לא פוסל את האפשרות שטביב עשה משהו נורא ואיום, או שהוא הבעלים הגרוע בהיסטוריה של הפועל, או שמשהו שהוא עשה לא מתאים לערכים של מי שזה לא היה שדיבר על ערכים. יש אפשרות כזאת. אבל כל עוד הם לא מצביעים על דברים ספציפיים, מוציאים כביסה החוצה (הם כבר לא בפנים, הרי), אז אני חושד באפשרות השניה, שמדובר באינטרסנטים, אולי הם נבהלו מה 12 הפרש, אולי לחצו עליהם חברים או מנהיגי אוהדים, לא יודע מה. הכל יכול להיות.

בתור אחד שלא פוסל את האפשרות שגיא לוזון המאמן הגרוע בהיסטוריה שלנו, אתה פסול דעה...
אני שותף לאותה תקווה כמוך,שלפחות אחד מהם יוציא דברים החוצה ונבין קצת יותר איך באמת מתנהל המועדון מאחורי הקלעים.
כמו שכתבתי למושא הורדים והלבבות שלך מושיקו, יכול להיות שבאמת אין שם כלום פרט למאבקי אגו רגילים כמו בכל מקום עבודה ויכול להיות שמדובר במקום
מושחת שמתנהל בדיקטטורה בשיטת אד-הוק. הכל יכול להיות וכולנו בינתיים מתעסקים בספקולציות.
הלוואי ולמישהו מהם יהיה מספיק אומץ וכבוד עצמי בשביל לפתוח את זה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
שחקנים בהפועל התייחסו הבוקר לבלאגן שלא מפסיק ותקפו בחריפות את הבעלים: "אלי טביב צריך ללכת הביתה עוד היום. זו בושה וחרפה מה שהוא עושה למועדון הזה. המועדון מרוסק לגמרי. בושה אם גבי קצרה יחזור. אנחנו שבורים מנטלית וזה יהיה נס אם נוציא תיקו בקרית אליעזר מול הפועל חיפה".

מעולה

שטויות. לא נאמר. שוב, לפחות המשפט האחרון, מנוסח בצורה שאף אחד לא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
bloodbrother כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:

בתור אחד שלא פוסל את האפשרות שגיא לוזון המאמן הגרוע בהיסטוריה שלנו, אתה פסול דעה...

אתה באמת חושב שגיא לוזון המאמן הגרוע בהיסטוריה שלנו? (אתה הסטת את הנושא, אז תענה). מאמן שאם לא היכולת שלו להעמיד את בני יהודה על הרגליים אחרי ההפסד בגמר הגביע כמה ימים קודם, ולעצור את מכבי חיפה, דבר שלא נשמע כדוגמתו בכדורגל הישראלי, גוטמן היה מסיים עוד עונה בלי אליפות, ורק בגללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:58 
גבי קצרה חוזר תוך כמה ימים. זה כבר הוחלט.

אל תצפו מקובי ברדה וניר ענבר שיפתחו את הפה שלהם, הם עובדים שכירים שיודעים שהם לא יכולים ללכלך על מקום העבודה
בו הם עבדו וזה יפגע בהם בעתיד. לגבי אוסידון, אני מאמין שנשמע בדיוק מה שיש לו להגיד בימים הקרובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
גבי קצרה חוזר תוך כמה ימים. זה כבר הוחלט.

לפי מה שידוע לך, או רק ב 99%?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אל תצפו מקובי ברדה וניר ענבר שיפתחו את הפה שלהם, הם עובדים שכירים שיודעים שהם לא יכולים ללכלך על מקום העבודה
בו הם עבדו וזה יפגע בהם בעתיד.

שטויות במיץ! ככה, כשהם מתפטרים בלי להגיד, זה גורם לפחד לכל מעסיק עתידי שגם בו יפגעו ככה.

לעומת זאת, בתקווה שהם יוציאו את מה שהיה, אז גם מעסיקים עתידיים יבינו שלא היתה להם ברירה אלא להתפטר, ושלא היתה להם ברירה אלא לצאת נגד השחיתות או מה שזה לא היה של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:01 
תמשיך להיות במיאמי יבן של זונה.

נו? אליפות אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:03 
שחר כתב:
"הטיית האישוש"!!!
הכל בסדר, זה הכל הגזענות של אוהדי הפועל!!!
גם במכבי חיפה התפטר מנכ"ל לפני 887 שנים!!!
בווווווווזזזזזזזזזזזזזזזז....

ולענייננו, הייתי מחכה עם החגיגות לפני שפותחים את בקבוקי השמפנייה כי לא יפתיע אותי אם זה עוד תרגיל "תחזיקו אותי" פאטתי. מה עוד שאני סומך על האוהדים האטומים שגם זה לא יגרם להם להבין עם מי יש לנו עסק, בטח אלה ששונאים את האולטראס ולא רואים חוץ מזה שום דבר ממטר.

ילד מגודל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
ראצ'ו כתב:
בו הם עבדו וזה יפגע בהם בעתיד.

שטויות במיץ! ככה, כשהם מתפטרים בלי להגיד, זה גורם לפחד לכל מעסיק עתידי שגם בו יפגעו ככה.

לעומת זאת, בתקווה שהם יוציאו את מה שהיה, אז גם מעסיקים עתידיים יבינו שלא היתה להם ברירה אלא להתפטר, ושלא היתה להם ברירה אלא לצאת נגד השחיתות או מה שזה לא היה של טביב.

אני מקווה שאתה מיישם את העצה המופלאה הזאת.
בטוח שהרבה מקומות עבודה ירצו שתעבוד אצלם עם הגישה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש

בתור אחד שלא פוסל את האפשרות שגיא לוזון המאמן הגרוע בהיסטוריה שלנו, אתה פסול דעה...[/quote]

אתה באמת חושב שגיא לוזון המאמן הגרוע בהיסטוריה שלנו? (אתה הסטת את הנושא, אז תענה). מאמן שאם לא היכולת שלו להעמיד את בני יהודה על הרגליים אחרי ההפסד בגמר הגביע כמה ימים קודם, ולעצור את מכבי חיפה, דבר שלא נשמע כדוגמתו בכדורגל הישראלי, גוטמן היה מסיים עוד עונה בלי אליפות, ורק בגללו.[/quote][/quote]

אני ממש מרוצה ממך, רק שתדע ובלי ציניות. מאוד מעריך אנשים שדבקים בדעה למשך שנים ולא משנים אותה גם כשכולם כביכול עושים עליהם עליהום.
צריך להיות בן אדם מאוד חזק בשביל זה.
לעניין, גיא לוזון איבד אצלי כל צלם אנוש כשאיתרע מזלי להיות נוכח באימן בו הוא דיבר עם ביבראס בחדר ואמר לו שהוא בחיים לא יהיה שחקן (אחרי שהוא התעקש לשבץ אותו כקשר ימני במשך מספר משחקים ולשים את אבדג'י באמצע). ביבראס יצא בדמעות וסיפר ליופ ציוני מה היה שם בחדר, תאמין לי שאם אתה היית שומע מה הוא אמר לו היית משנה את הדעה שלך עליו.
לגבי האליפות שלנו, לא אני ולא אתה היינו נוכחים בתדרוך הטקטי שלו לפני המשחק מול חיפה ובמחצית.
יכול להיות שהוא הטריף אותם, יכול להיות שהוא אמר להם תנסו לנצח, יכול להיות שהוא אמר להם תעשו מה שבא לכם. אני לא מעביר דעה לגבי דברים שאני לא בטוח בהם ובטח שלא מייחס את האליפות שלנו לגיא לוזון.
הרבה דברים התחברו ב 15.5.10 לכדי דבר אחד גדול. הבישול של עידן טל, השער של צעירי שהוא בכלל לא התכוון לכבוש, האדום הבזיוני של קנדה, וינסנט מחמיץ פנדל, רן קדוש עם רגל שבורה מציל שוב ושוב את בני יהודה, ואז הרוש הודף. כל כך הרבה דברים קטנים שהרכיבו דבר אחד גדול שאי אפשר לתת קרדיט למשהו ספציפי, אפילו לא לזהבי שפשוט היה בזמן הנכון במקום הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:14 
בניגוד לפיטורי קשטן, שלא מצאתי בהם נחמה או מקום לאופטימיות, המהלך הזה בהחל יכול להיות זרז ליציאה של טביב מהפועל, אבל בואו לא נשגה באשליות. הולך להיות עוד הרבה יותר רע לפני שיהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:21 
red-g כתב:
לצערי לפני שיהיה טוב עוד יהיה הרבה יותר גרוע. טביב ימכור את הקבוצה רק אחרי שהוא יצליח לפרק את הקבוצה. שאול אייזנברג 2. תיכף יבואו דחפורים לבלומפילד.

לא צריך שאול אייזנברג 2.
זה אלי טביב 3.
הראשונה, הפועל עליה כפר סבא
השניה, הפועל כפר סבא
עכשיו הפועל תל אביב
מה שמדהים שהוא משדרג את עצמו מפעם לפעם.
מה בפעם הבאה? ליברפול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
במצב הזה אני מקווה שעמוס לוזון איכשהו לא ימכור את טל בן חיים, הוא יכול לקבל לכיס שלו הרבה יותר כסף מטביב, שיתעקש על האחוז שלו בכל זאת לוקח סיכון מסוים מכל הסיפור הזה. אם טב"ח מגיע זה יתן לו עוד פעם רוח גבית. ואני מתנצל מראש מכל אלה שחושבים שאני רוצה ברעת הפועל, כל אחד ואיך שהוא תופס את ההצלחה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
בלאד צודק.
זה לא שבטוח שאין כלום אם הם לא פוצים את הפה אבל אם הם ל עושים את זה מבחינתי הם פשוט בורחים מאחריות.
לא יכול להיות שיו"ר והמנכ"ל מתפטרים ביחד תוך כדי אמירה שהסיבה להפטרות היא התנהלות הקבוצה ולא אומרים כלום.
כתור מנהכ"ל ויו"ר התנהלות הקבוצה אמורה להיות באחריותכם הבלעדית, אם ההתהלות לקויה אז מי שכשל זה אתם.
אם הכישלון הוא לא שלכם אז תודיעו של מי הוא כן למה. אם אתם לא עושים כך זה בעצם להגיד זה טביב אשם, אנחנו
מתנערים מאחריות מעשינו עד כה.
ומי שמתנער מאחריות מעשיו הוא לא אדם שראוי להערכה ולכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
בלאד הוא המלך!!!

נערך לאחרונה על ידי שער 7 הוא אדום בתאריך 15 ינואר 2012, 16:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:52 
"הפועל תל אביב : בסך הכל חצי שנה מכפר-סבא"
צודק תאני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
"בורחים מאחריות" עלק. הלו, זה לא סרט הוליוודי פה. תתבגרו. זה הפרנסה שלהם.
מעניין כמה אנשים פה יעזבו מקום עבודה רציני, ואז ילכלכו עליו בגדול ובפומבי.
זה הרי מתכון בטוח לזה שיעסיקו אותך שוב. כל מקום עבודה מת לקבל אנשים שמוציאים ישר את כל הלכלוך החוצה שניה אחרי שהם עוזבים. זה ידוע הרי גם שבראיונות עבודה מתים על אנשים שרק מלכלכים על מקום העבודה הקודם שלהם. זה סימן לעובד מסור ונאמן שכדאי להחתים אותו במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
תא ביוב השתלט עלינו ):

זה הכל לפי התכנית
כל האופטימיים לא מבינים שיהיה עוד ועוד ועוד רע,ואזזזזזזז יבוא איזה מושיע שיהיה רע יותר וייתן לתא ביוב כמה שיותר רק שייצא.
זו התכנית של הביוב,והיא עובדת אחד לאחד.
מקוה שיהיה מושיע פראייר שישלם לביוב כמה שירצה,רק שיילך.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: