bloodbrother כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
bloodbrother כתב:
מאור הראל כתב:
אל תצפו שהם יוציאו כביסה החוצה, המהלך הזה מספיק חזק בשביל להעביר את המסר.
אם הם לא יוציאו, אז כנראה שאין מה להוציא. כמו שהיה כתוב בשער 5 לא מזמן, איף יו האב טו שוט, שוט. דונט טוק. למרות שבמקרה שלהם ה"שוט" זה טוק. אז נחכה ונראה. אם הם לא יוציאו כביסה החוצה, אין מה להוציא. הרי אם טביב כל-כך רע לדעתם, אז הם חייבים להגיד למה, וזה יעזור להעיף אותו.
אתה יודע שאני לא מאלה שסתם מתנגדים לך, אבל אתה כותב פה שטויות במיץ תותים
עזוב. לדעתי אני צודק ב 100% במקרה זה.
אני לא פוסל את האפשרות שטביב עשה משהו נורא ואיום, או שהוא הבעלים הגרוע בהיסטוריה של הפועל, או שמשהו שהוא עשה לא מתאים לערכים של מי שזה לא היה שדיבר על ערכים. יש אפשרות כזאת. אבל כל עוד הם לא מצביעים על דברים ספציפיים, מוציאים כביסה החוצה (הם כבר לא בפנים, הרי), אז אני חושד באפשרות השניה, שמדובר באינטרסנטים, אולי הם נבהלו מה 12 הפרש, אולי לחצו עליהם חברים או מנהיגי אוהדים, לא יודע מה. הכל יכול להיות.
שיגידו, ויעמדו מאחרי דבריהם, אז נראה.
בתור אחד שלא פוסל את האפשרות שגיא לוזון המאמן הגרוע בהיסטוריה שלנו, אתה פסול דעה...
אני שותף לאותה תקווה כמוך,שלפחות אחד מהם יוציא דברים החוצה ונבין קצת יותר איך באמת מתנהל המועדון מאחורי הקלעים.
כמו שכתבתי למושא הורדים והלבבות שלך מושיקו, יכול להיות שבאמת אין שם כלום פרט למאבקי אגו רגילים כמו בכל מקום עבודה ויכול להיות שמדובר במקום
מושחת שמתנהל בדיקטטורה בשיטת אד-הוק. הכל יכול להיות וכולנו בינתיים מתעסקים בספקולציות.
הלוואי ולמישהו מהם יהיה מספיק אומץ וכבוד עצמי בשביל לפתוח את זה כמו שצריך.