תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 11:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האבירים האדומים של הפועל?
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
קריאה לאבירים האדומים של הפועל תל אביב
מישהו צריך להציל את הפועל תל אביב מאלי טביב. איפה כל בכירי המשק שכל כך אוהבים את הקבוצה?
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 78,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האבירים האדומים של הפועל?
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
אולי אוהבים יותר את הכיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:22 
לא צריך את הטובות של הבכירים, מה שצריך זה מתווך מהסוג של מאנה / בושינסקי שיחתוך קופונים מתיווך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:26 
RedAlert כתב:
אולי אוהבים יותר את הכיס

או שאולי הם מפחדים שאחרי שנה שנתיים יקללו אותם יאיימו ויעליבו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:30 
אני לא מבין את הכתבה הזאת. הפועל ת"א בכלל עומדת למכירה? איך יהיה קונה אם אין מוכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שאין מי שירצה לקנות את הפועל?
כל אחד שהשם שלו יהיה מקושר היום עם קניית הקבוצה לא יהיה רציני, כי לאנשים רציניים אין עניין בלעלות לכותרות בנושא שאין סיכוי שיהיה להם קשר אליו.
ביום שבו טביב יודיע בצורה ברורה "אני מעוניין למכור את הפועל תל אביב בסכום X" פתאום "יצוצו" אנשים עם הרבה מאוד כסף, שמעולם השם שלהם לא עלה בשורה אחת עם הפועל תל אביב או ספורט בכלל, שירצו לקנות את הפועל.
כרגע, זה נראה שגם ב30 מיליון שקל טביב לא יהיה מוכן למכור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:44 
כל עוד לא איבדנו סיכוי לאליפות+הזדמנות לגזור על הפועל שוב קופון מליגת האלופות/האירופית, תמוז, דמארי וידין..
אני לא רואה שום סיבה שהוא ירצה למכור את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:46 
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי חבק אותי... בתאריך 13 ינואר 2012, 00:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:46 
החתול של שרדינגר כתב:
כל אחד שהשם שלו יהיה מקושר היום עם קניית הקבוצה לא יהיה רציני, כי לאנשים רציניים אין עניין בלעלות לכותרות בנושא שאין סיכוי שיהיה להם קשר אליו.
ביום שבו טביב יודיע בצורה ברורה "אני מעוניין למכור את הפועל תל אביב בסכום X" פתאום "יצוצו" אנשים עם הרבה מאוד כסף, שמעולם השם שלהם לא עלה בשורה אחת עם הפועל תל אביב או ספורט בכלל, שירצו לקנות את הפועל.

חחחחחחחחחחחח

אני מתעלף מצחוק...

מי משלם היום על קבוצת כדורגל??? מי???

גם אם אתה לוקח קבוצה בחינם אתה צריך לשים בה כמה מיליונים הון עצמי...

לסיכום-

השקעה לא שווה ולא כדאית בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
טענתי כבר בקיץ: חיים רמון הוא הכתובת.

אחד האנשים הכי מקושרים בישראל לאנשי הון בארץ ובעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
ערן כתב:
טענתי כבר בקיץ: חיים רמון הוא הכתובת.

אחד האנשים הכי מקושרים בישראל לאנשי הון בארץ ובעולם.

מה עם יוסי שריד ? במה הוא שונה מרמון ?
הרי גם הוא אוהד הפועל ומין הסתם אני מאמין שגם הוא מקושר לאנשים בעלי ממון

נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:15 
כתבה לעניין.
כן ירבו כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 02:04 
אם וכאשר טביב ירצה למכור והוא ירצה מחיר זול (נניח המחיר שהוא שילם) והקבוצה לא תיהיה בחובות (גם לא צריך קופה מלאה) יהיו קונים.

חוץ מזה כדאי לנו האוהדים לקנות 50% או 51% מהקבוצה ואל תזיינו את המוח שלא אפשרי , אפשר אם רק כל אחד יזיז את התחת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 02:44 
פואד כתב:
אם וכאשר טביב ירצה למכור והוא ירצה מחיר זול (נניח המחיר שהוא שילם) והקבוצה לא תיהיה בחובות (גם לא צריך קופה מלאה) יהיו קונים.

חוץ מזה כדאי לנו האוהדים לקנות 50% או 51% מהקבוצה ואל תזיינו את המוח שלא אפשרי , אפשר אם רק כל אחד יזיז את התחת שלו.

יש לך מקום מומלץ להלוואה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 02:58 
חבק אותי... כתב:
פואד כתב:

יש לך מקום מומלץ להלוואה???

לא ממליץ... חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 04:10 
nati כתב:
RedAlert כתב:
אולי אוהבים יותר את הכיס

maybe 2-3 months ? maybe less

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
הרכישה הבאה של הקבוצה צריכה להיות ע"י האוהדים,לפחות רכישה של 49% כך שהשליטה של "בעל הבית" לא תיהיה מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 07:21 
עומרי קנדה כתב:
הרכישה הבאה של הקבוצה צריכה להיות ע"י האוהדים,לפחות רכישה של 49% כך שהשליטה של "בעל הבית" לא תיהיה מוחלטת.

כמה אתה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 08:07 
עומרי קנדה כתב:

אתה שובר שיאים מחדש כל פעם

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

במחשבון שלי 49 זה לא רוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 09:10 
הוא טועה בהרבה עובדות בטור הזה, כמו למשל שמפעלות החינוך לא שייכות לטביב, או העובדה שטביב לא ימכור את הפועל כל עוד יש בה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:12 
nirog כתב:
עומרי קנדה כתב:
הרכישה הבאה של הקבוצה צריכה להיות ע"י האוהדים,לפחות רכישה של 49% כך ש השליטה של "בעל הבית" לא תיהיה מוחלטת .

במחשבון שלי 49 זה לא רוב

איזה בעל בית יסכים שידו לא תהיה על העליונה?
חברה מסחרית ענקית + חברי מועדון + חבורה של בעלי הון שיתנו לטביב את הכסף שהוא רוצה.
חייבים להבין שמישהו חייב לעשות לנו "טובה" כי הסכומים שנוכל להשיג שנה אחרי שנה לא יהיו גדולים בכלל, הכסף שלנו זו התחייבות וסמליות הרי אף אחד לא חושב שבארסה או קבוצות מגרמניה נושמות מהכסף של חברי העמותה שלהם נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
nirog כתב:
עומרי קנדה כתב:
הרכישה הבאה של הקבוצה צריכה להיות ע"י האוהדים,לפחות רכישה של 49% כך ש השליטה של "בעל הבית" לא תיהיה מוחלטת .

במחשבון שלי 49 זה לא רוב

איזה בעל בית יסכים שידו לא תהיה על העליונה?
חברה מסחרית ענקית + חברי מועדון + חבורה של בעלי הון שיתנו לטביב את הכסף שהוא רוצה.
חייבים להבין שמישהו חייב לעשות לנו "טובה" כי הסכומים שנוכל להשיג שנה אחרי שנה לא יהיו גדולים בכלל, הכסף שלנו זו התחייבות וסמליות הרי אף אחד לא חושב שבארסה או קבוצות מגרמניה נושמות מהכסף של חברי העמותה שלהם נכון?

דווקא כן (במידה מסוימת). לא אדבר על ברצלונה, אבל את באיירן אני קצת יותר מכיר.

חבר מועדון אצל באיירן עולה 50 יורו לעונה. תכפיל את זה בבערך 150,000 חברי מועדון שיש להם והגעת ל7.5 מיליון. תוסיף על זה כמעט 19 מיליון יורו ממנויים (ממוצע של 480 יורו מנוי כפול בערך 38,000 מנויים) והגעת ל26.5 מיליון יורו.

מתוך תקציב מוערך של באזור ה-60 מיליון יורו - זה נתח משמעותי ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

חחחחחחחחחחחח

אני מתעלף מצחוק...

לסיכום-

הפועל סיימה את כל העונות ב8 השנים האחרונות ברווח תפעולי, ועפ"י חוקי הפייר פליי הכלכלי שיוכנסו במלואם עוד שנתיים, לבעלים בכלל אסור להכניס כסף לקבוצה.
הכסף היחיד שהושקע בקבוצה הוא הכמה מיליונים שהיה צריך להפקיד בתחילת העונה כערבויות, וגם זה חזר לבעלים בסוף העונה, ומאז נחתם חוזה עם לאן ל10 שנים קדימה שהם ימכרו את הכרטיסים של הפועל, אבל יעבירו מראש 5 מיליון שקל ממה שהם יהיו אמורים להעביר לקבוצה על מכירת הכרטיסים בתחילת העונה, ככה שרק המנויים וה5 מיליון של לאן ממלאים את כל הערבויות האלה.

והאפשרות שאנחנו נקנה את הקבוצה היא ממש לא מופרכת.
אם לקבוצת הכדורסל שאאל"ט מביאה ממוצע של אלף אוהדים במשחק יש 2500 חברי עמותה ב300 שקל, אין סיבה שקבוצת הכדורגל לא תוכל להביא במינימום של המינימום 5000 חברי עמותה ב1200 שקל, שזה 6 מיליון שקל בעונה, שהם בדיוק מה שטביב השקיע עד היום בשביל ליהיות הבעלים של הקבוצה, ובדיוק 6 מיליון שקלים יותר ממה שהוא הכניס לקבוצה עד היום.
במילים אחרות-אם הוא מוכר את הקבוצה בלי חובות מגוכחים ובלי לפרק אותה, והיא תוכל להתקיים גם עוד שנתיים-שלוש בלי השקעה חיצונית, יהיה אפשר לקנות אותה בכסף הזה, ואין שום סיבה ש12-18 מיליון שקל לא יספיקו. אם טביב אכן יכניס את הקבוצה לחובות ויפרק אותה, ההעברה תצתרך ליהיות בחינם או במחיר ממש נמוך, ואז הכסף הזה ילך לשיקום שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
חבק אותי... כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

חחחחחחחחחחחח

אני מתעלף מצחוק...

לסיכום-

הפועל סיימה את כל העונות ב8 השנים האחרונות ברווח תפעולי, ועפ"י חוקי הפייר פליי הכלכלי שיוכנסו במלואם עוד שנתיים, לבעלים בכלל אסור להכניס כסף לקבוצה.
הכסף היחיד שהושקע בקבוצה הוא הכמה מיליונים שהיה צריך להפקיד בתחילת העונה כערבויות, וגם זה חזר לבעלים בסוף העונה, ומאז נחתם חוזה עם לאן ל10 שנים קדימה שהם ימכרו את הכרטיסים של הפועל, אבל יעבירו מראש 5 מיליון שקל ממה שהם יהיו אמורים להעביר לקבוצה על מכירת הכרטיסים בתחילת העונה, ככה שרק המנויים וה5 מיליון של לאן ממלאים את כל הערבויות האלה.

והאפשרות שאנחנו נקנה את הקבוצה היא ממש לא מופרכת.
אם לקבוצת הכדורסל שאאל"ט מביאה ממוצע של אלף אוהדים במשחק יש 2500 חברי עמותה ב300 שקל, אין סיבה שקבוצת הכדורגל לא תוכל להביא במינימום של המינימום 5000 חברי עמותה ב1200 שקל, שזה 6 מיליון שקל בעונה, שהם בדיוק מה שטביב השקיע עד היום בשביל ליהיות הבעלים של הקבוצה, ובדיוק 6 מיליון שקלים יותר ממה שהוא הכניס לקבוצה עד היום.
במילים אחרות-אם הוא מוכר את הקבוצה בלי חובות מגוכחים ובלי לפרק אותה, והיא תוכל להתקיים גם עוד שנתיים-שלוש בלי השקעה חיצונית, יהיה אפשר לקנות אותה בכסף הזה, ואין שום סיבה ש12-18 מיליון שקל לא יספיקו. אם טביב אכן יכניס את הקבוצה לחובות ויפרק אותה, ההעברה תצתרך ליהיות בחינם או במחיר ממש נמוך, ואז הכסף הזה ילך לשיקום שלה.
1200 שקל נוספים למחיר המנוי. אתה באמת חושב שכל המנויים שקנו ב 700 שקל בשנה יסכימו לשלם 1900 בשנה? זה כמעט פי 3!
עדיף לפנטז על 12000 חברי עמותה ב 500 שקל כל אחד, או 10000 ב 600.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:36 
גם בארץ וגם בעולם יש בהחלט בעלי הון שמתענינים ברכישת קבוצת כדורגל גדולה . ומספר עולה בהתמדה בעשור האחרון.
בסך הכל בינתיים הפועל במצב טוב, אבל טביב מוריד את ערכה מיום ליום כמו בניקוד האירופי ובצעדעים הזויים נגד האוהדים ובכלל. ההברקה האחרונה שלו היא שירזי.

בהתחלה מוני החביא את הקבוצה מהם ועכשיו טביב מחביא כדי להפיק טובות הנאה כספיות ובעיקר מבחינות אחרות. עובדה שרבים משקיעיים ומפסידים בקבוצות כדורגל רק בשביל טובות הנאה אלה ולמרות הפסדים כספיים.

מה המסקנה ?
למרר את חייו ברצינות ומייד במרוץ נגד הזמן שבו הוא הורס את הקבוצה. ואז לפחות חלק מטובות הנאה אלה יחסכו ממנו. דוגמאות:
1 בכל פעם שהוא מופיע במגרש קריאות .... ולאחר מכן אחת ל-15 דקות.
2 במדיה. מגוון רב. ממנשרים ועד ליוזמה להופיע במדיה ולדבר נגדו.
3 אפשר בכסף בינוני למנות חוקר על עסקיו ולפרסם את הממצאים. בשביל זה צריך מספר אוהדים אמיתיים ובעלי הון. לא הייתי פוסל פניה למוני לעזרה במימון ממן (לא לבצע אלא רק לממן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:42 
nati כתב:
RedAlert כתב:
אולי אוהבים יותר את הכיס

אוי אוי אוי.
תראה איזה מסכן אלי טביב, איך מקללים אותו, ואיך הוא מפחד להוציא מהלכים נגד הקהל.
הקהל של הפועל ,עד שלא מזיינים אותו לגמרי, הוא נשאר בשקט (ברובו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
הפנטזיה של קבוצת אוהדים הייתה יכולה אולי להחזיק מעמד כמה שנים טובות אם האוהדים היו מקבלים את הקבוצה בשנה שעברה או אפילו השנה ישר לידיים. יש כסף בקופה משלוש הופעות בשלב בתים של מפעל אירופי, ולקבוצה יש הכנסות עתידיות לא רעות לשנה הקרובה של תשלומים מהעברות שחקנים בקיץ האחרון. בעוד שנתיים-שלוש הכסף הזה לא יהיה (בין אם בדרכים טבעיות ובין אם בדרכים פתלתלות), אלא אם כן הקבוצה תשחזר את הישגיה שנה אחר שנה. כשהכסף לא יהיה אי אפשר יהיה להחזיק קבוצת צמרת, אלא לכל היותר איזו קבוצה שתראה כמו נתניה או בית"ר של השנים האחרונות. כמובן שגם הקהל יצטמצם במימדיו וההכנסות שבונים עליהם פה יהיו הרבה יותר קטנות מהצפוי. יש דברים שפשוט לא יכולים לקרות, זה אחד מהם. כמו שאני רואה את זה כדי שהקבוצה תיראה כמו שהיא צריכה ואמורה להיראות (קבוצת צמרת, תארים, ניהול שתואם את רוח המועדון) צריך שיקרה אחד מהתרחישים הבאים:

1. טביב יחזור בתשובה שלימה ויתקן את מעשיו, ינהל את המועדון בשקיפות וביושרה, יקבל את ההחלטות הנכונות (מקצועיות וכלכליות) ויציעיד את המועדון קדימה.

2. ביום בהיר יחליט איש טוב בעל ממון שהוא מעוניין לקנות את הקבוצה (סביר שזה יקרה רק אם הקבוצה תהיה עדיין מותג, ורק אם יהיו אוהדים מקושרים שיקחו יוזמה ויעניינו רוכשים פוטנציאליים), הוא יכריז על כך ויגיש הצעה פומבית על סך X לאלי טביב. טביב יסרב כמובן, וזה בדיוק השלב שבו צריך יהיה לנהל מלחמה חסרת מעצורים כשכל האמצעים החוקיים כשרים, כדי למרר את חייו ולהכריח אותו למכור את הקבוצה (ואני מאמין שביום שאנשים יעמדו מחוץ לחנויות של דנה אשכנזי ויחלקו פליירים לאנשים שנכנסים לחנות היא תדפוק על השולחן בבית ותציב לשאלתיאל אולטימטום). טביב ימכור את הקבוצה ואנחנו נצא לדרך חדשה.

3. ההתנהלות של טביב תביא את הקבוצה לשפל שלא ידעה כבר עשרים ומשהו שנה, ההכנסות ירדו משמעותית, המעמד של הקבוצה ירד, כמות הקהל תרד, נסבול איזה שנה-שנתיים בין שמיים לארץ, יקום מפרק לקבוצה אחרי שטביב יסרב להפקיד ערבויות וכו'. אם יתמזל מזלנו המפרק ימצא רוכש לקבוצה שיוציא אותנו לדרך חדשה.

האופציה המהירה ביותר ואולי אפילו הטובה ביותר אם אלוהים יחליט להתייעץ איתי היא אופצייה מספר 1, אבל היא גם הכי פחות סבירה. אופצייה 2 לא כזאת מופרכת, ולא כזאת רחוקה בשנים אם הדברים ילכו לכיוון. אופציה 3 היא בלתי נסבלת מבחינתי (ולצערי לשם לא מעט מהמוחים מכוון ומייחל), כי היא משאירה את הדברים ביד המזל, והיו קבוצות לא פחות גדולות מאיתנו שמצאו את עצמן בדפי ההיסטוריה בגלל סיטואציה דומה.

אם שואלים אותי, אנחנו צריכים לקוות שהקבוצה כרגע תצליח בכל המישורים למרות ההתנהלות וההנהלה, ולכן התמיכה שלנו בקבוצה היא קריטית וחייבים לבודד את המחאות מהשחקנים והמשחקים. את מירב מאמצי ההסברה שלנו לא צריך למקד כרגע בקהל (אפשר על הדרך, אבל מחאה רבתי היא לא מה שיפתור את בעיותינו בשלב זה) אלא באוהדים בעלי ההשפעה בקהל, חלקם מוכרים (חיים רמון), חלקם פחות. אם הם יעזרו לנו להביא לפה משקיע שיצהיר שהוא רוצה לקנות את הקבוצה - הכל פתוח.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:47 
mbracha כתב:
הפנטזיה של קבוצת אוהדים הייתה יכולה אולי להחזיק מעמד כמה שנים טובות אם האוהדים היו מקבלים את הקבוצה בשנה שעברה או אפילו השנה ישר לידיים. יש כסף בקופה משלוש הופעות בשלב בתים של מפעל אירופי, ולקבוצה יש הכנסות עתידיות לא רעות לשנה הקרובה של תשלומים מהעברות שחקנים בקיץ האחרון. בעוד שנתיים-שלוש הכסף הזה לא יהיה (בין אם בדרכים טבעיות ובין אם בדרכים פתלתלות), אלא אם כן הקבוצה תשחזר את הישגיה שנה אחר שנה. כשהכסף לא יהיה אי אפשר יהיה להחזיק קבוצת צמרת, אלא לכל היותר איזו קבוצה שתראה כמו נתניה או בית"ר של השנים האחרונות. כמובן שגם הקהל יצטמצם במימדיו וההכנסות שבונים עליהם פה יהיו הרבה יותר קטנות מהצפוי. יש דברים שפשוט לא יכולים לקרות, זה אחד מהם. כמו שאני רואה את זה כדי שהקבוצה תיראה כמו שהיא צריכה ואמורה להיראות (קבוצת צמרת, תארים, ניהול שתואם את רוח המועדון) צריך שיקרה אחד מהתרחישים הבאים:

1. טביב יחזור בתשובה שלימה ויתקן את מעשיו, ינהל את המועדון בשקיפות וביושרה, יקבל את ההחלטות הנכונות (מקצועיות וכלכליות) ויציעיד את המועדון קדימה.

2. ביום בהיר יחליט איש טוב בעל ממון שהוא מעוניין לקנות את הקבוצה (סביר שזה יקרה רק אם הקבוצה תהיה עדיין מותג, ורק אם יהיו אוהדים מקושרים שיקחו יוזמה ויעניינו רוכשים פוטנציאליים), הוא יכריז על כך ויגיש הצעה פומבית על סך X לאלי טביב. טביב יסרב כמובן, וזה בדיוק השלב שבו צריך יהיה לנהל מלחמה חסרת מעצורים כשכל האמצעים החוקיים כשרים, כדי למרר את חייו ולהכריח אותו למכור את הקבוצה (ואני מאמין שביום שאנשים יעמדו מחוץ לחנויות של דנה אשכנזי ויחלקו פליירים לאנשים שנכנסים לחנות היא תדפוק על השולחן בבית ותציב לשאלתיאל אולטימטום). טביב ימכור את הקבוצה ואנחנו נצא לדרך חדשה.

3. ההתנהלות של טביב תביא את הקבוצה לשפל שלא ידעה כבר עשרים ומשהו שנה, ההכנסות ירדו משמעותית, המעמד של הקבוצה ירד, כמות הקהל תרד, נסבול איזה שנה-שנתיים בין שמיים לארץ, יקום מפרק לקבוצה אחרי שטביב יסרב להפקיד ערבויות וכו'. אם יתמזל מזלנו המפרק ימצא רוכש לקבוצה שיוציא אותנו לדרך חדשה.

האופציה המהירה ביותר ואולי אפילו הטובה ביותר אם אלוהים יחליט להתייעץ איתי היא אופצייה מספר 1, אבל היא גם הכי פחות סבירה. אופצייה 2 לא כזאת מופרכת, ולא כזאת רחוקה בשנים אם הדברים ילכו לכיוון. אופציה 3 היא בלתי נסבלת מבחינתי (ולצערי לשם לא מעט מהמוחים מכוון ומייחל), כי היא משאירה את הדברים ביד המזל, והיו קבוצות לא פחות גדולות מאיתנו שמצאו את עצמן בדפי ההיסטוריה בגלל סיטואציה דומה.

אם שואלים אותי, אנחנו צריכים לקוות שהקבוצה כרגע תצליח בכל המישורים למרות ההתנהלות וההנהלה, ולכן התמיכה שלנו בקבוצה היא קריטית וחייבים לבודד את המחאות מהשחקנים והמשחקים. את מירב מאמצי ההסברה שלנו לא צריך למקד כרגע בקהל (אפשר על הדרך, אבל מחאה רבתי היא לא מה שיפתור את בעיותינו בשלב זה) אלא באוהדים בעלי ההשפעה בקהל, חלקם מוכרים (חיים רמון), חלקם פחות. אם הם יעזרו לנו להביא לפה משקיע שיצהיר שהוא רוצה לקנות את הקבוצה - הכל פתוח.

אם אברמוביץ' לא קנה מסגול כאשר מוניפועל ברקע, אף אחד לא ירכוש מטביב עד שזה ירצה.
ולכן צריך למרר את חייו. כמו שעשו ללוני עד שבאמת רצה למכור ומצא בתוך מספר חודשים את שניידר. רק שמקרה טביב דחוף בהרבה ממקרה לוני כי טביב הרסני ממנו בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: