אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
להגיד "באתי לעבוד קשה" זה מכבסת המילים ופוליטקלי קורקט. סוג של תגובה לפרוטוקול.
דווקא באמירה " זה הצ'אנס שלי" יש משהו כן ואמיתי (וזה גם נכון...)
אני שמח שהוא מבין שיש לו פה צ'אנס ענק והלוואי שהוא יצליח, למרות שאין לי סיבה רציונאלית לחשוב שכך יקרה.
זה שיש בזה משהו אמיתי עוד לא עושה את זה לטוב. השאלה היא בסוף אם הוא באמת מסוגל לספק את הסחורה. כמו שכתבת בעצמך, אין באמת סיבה להאמין בזה. כל הצורה שבה הוא קיבל את התפקיד מראה על חובבנות ונואשות. מתכון טוב אפריורית, זה בודאי לא.
בגדול אני מסכים איתך, אבל אתה יודע, זה שהוא נמצא בסיטואציה לא טובה מבחינת התפתחות הקריירה שלו די גורם לו להגיב בדרך מסויימת למציאות.
זה קצת לחפש בכח. הבן אדם נפל על מכרה זהב (לשיטתו) כרעם ביום בהיר ואפשר להבין אותו.
נכון שהתגובה לא משדרת מקצועיות, אבל בסוף הוא יישפט על פי המעשים והתוצאות, לא על פי דיבורים.
אם אני מחפש בכח, יש גם כמה נקודות של אופטימיות.
אני חושב שברמה האישית הוא יתחבר טוב לשחקנים, הוא עושה רושם של מי שמבין את המשחק (לפחות כפרשן) והאמביציה שלו גם היא יכולה לעזור (אם כי גם יכולה להזיק).
יש אנשים ש"פוספסו" בגלל נסיבות כאלה ואחרות. נקווה שהוא אחד מהם.
אתה בגדול צודק. 3 נקודות:
1. אני לא אוהב אותו. גילי לנדאו סטייל. מקשקש המון - מעט תוצרת
2. לגבי מבין את המשחק, לא יודע. יש הבדל בין להבין את המשחק לבין להיות מאמן שמטמיע. אני אתן לך דוגמא קיצונית. אני חושב שאני מבין את המשחק. אני מסתכל על כדורגל ואומר: צריך לעשות לחץ, תנועה בלי כדור, לשחק לעומק.
למה אני לא יכול להיות מאמן? כי אני לא יודע להטמיע את זה, בטח שלא בצורה נכונה. זה שמאמן אומר שהוא משחק בשיטת לחץ, לא אומר שהוא יודע ללמד את השחקנים שלו לעשות את זה נכון. משירזי באמת שעוד לא ראיתי כלום. המזל היחיד שלו יהיה אם יחזרו עכשיו הפצועים, אולי הוא יקבל עוד איזה חיזוק של שחקן התקפה ודברים יתחברו לשחקנים. לדעת אם מבחינת שיטת משחק הוא שינה משהו, אני אוכל להגיד לך בערך אחרי 3 משחקים.
3. מאמן שבא לקבוצה בשביל לקחת אליפות צריך להבין שהמטרה בכל משחק היא נצחון. כלומר אתה מלכתחילה עולה למשחק בפיגור של שער. שירזי מעולם לא אימן בסיטואציות כאלה. נקווה שזה לא גדול עליו.