תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 10:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לאלא
הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 20:07 
חישבתי
14 דקות בממוצע כשהוא עולה מהספסל
אין ספק
ככה הוא יחזור לכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 20:07 
וחשוב מאוד לציין שכמעט תמיד משחקים איתו כקשר כנף ולא כחלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
וחשוב מאוד לציין שכמעט תמיד משחקים איתו כקשר כנף ולא כחלוץ

וכן הוא תמיד עולה להציל את המולדת, כשהקבוצה לא משחקת.
השינוי באלרואי חל כשהלחץ עליו להיות הגורם לשינוי ירד, והתחלף בתחושת בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
באמת שאני לא מבין מה היית רוצה. הוא היה עם הפועל בפתיחת האימונים, שיחק את כל משחקי גביע הטוטו, פתח בעוד שלושה משחקים וכמעט בכל שאר המשחקים הוא נכנס כמחליף. מה עוד היה אפשר לעשות? היו צריכים לפתוח איתו במקום דמארי ותמוז במוקדמות באירופה, כשהיה חשוב שדמארי יקבל דקות משחק הרבה יותר ממנו? ועם איך שנראינו, בדיעבד לא בטוח שבכלל היינו עולים. או לפתוח איתו בארבעה משחקי ליגה במקום תמוז או דמארי? עם כמה נקודות היינו עכשיו אם זה מה שהיה קורה? עם אותו מספר של נקודות או עם 5 נקודות פחות? את מי היית רוצה לראות מוחלף במקום לאלא כשאנחנו צריכים שער, את תמוז או דמארי או את אחד מהקשרים הבינוניים שלנו?
אם לאלא חשב שהוא צריך מאגר בלתי נדלה של הזדמנויות בשביל לשקם את הקריירה שלו, הוא היה צריך לבקש לחפש קבוצה ביוני. את מי שחושב שהוא היה צריך לקבל את זה בהפועל, אני פשוט לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
באמת שאני לא מבין מה היית רוצה. הוא היה עם הפועל בפתיחת האימונים, שיחק את כל משחקי גביע הטוטו, פתח בעוד שלושה משחקים וכמעט בכל שאר המשחקים הוא נכנס כמחליף. מה עוד היה אפשר לעשות? היו צריכים לפתוח איתו במקום דמארי ותמוז במוקדמות באירופה, כשהיה חשוב שדמארי יקבל דקות משחק הרבה יותר ממנו? ועם איך שנראינו, בדיעבד לא בטוח שבכלל היינו עולים. או לפתוח איתו בארבעה משחקי ליגה במקום תמוז או דמארי? עם כמה נקודות היינו עכשיו אם זה מה שהיה קורה? עם אותו מספר של נקודות או עם 5 נקודות פחות? את מי היית רוצה לראות מוחלף במקום לאלא כשאנחנו צריכים שער, את תמוז או דמארי או את אחד מהקשרים הבינוניים שלנו?
אם לאלא חשב שהוא צריך מאגר בלתי נדלה של הזדמנויות בשביל לשקם את הקריירה שלו, הוא היה צריך לבקש לחפש קבוצה ביוני. את מי שחושב שהוא היה צריך לקבל את זה בהפועל, אני פשוט לא מבין.

טוב, זה לא או המצב הנוכחי, או לפתוח כל משחק. הוא חלוץ מחליף, וככזה יש גבול לכמות הדקות שהוא יכול לקבל.
הנקודה היא שהעבודה של חלוץ מחליף, כמעט כל חלוץ מחליף, היא קשה מאוד, ומעט מאוד שחקנים איכותיים יהייו מוכנים לעשות אותה. אתה חושב ששריקי היה מצליח יותר אם היה עולה לרבע שעה במשחק? אולי בדש או אבוחצירה?
במכבי חיפה החלוצים שעולים מהספסל בקושי תורמים, ושם יש שחקנים שבפורום נקראו כ"מוכשרים".
זה מה יש, אנחנו בליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:07 
קשה לשחק שאין קשר נורמאלי שיודע להפעיל אותך.
אבל בכל זאת,את המצבים שהוא מגיע אליהם הוא חייב לגמור אותם ברשת.

ואני מדבר איתכם על ההחמצה בק"ש.
יכול להיות שאם הוא לא מחמיץ את זה,הכל נהיה אחרת עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

ואם דמארי לא מחמיץ את המצב שלו?
בפעם המליון, הבעיה היא לא ההחמצה של לאלה, אלא שהקבוצה יוצרת מצב פעם בחצי שעה.
יותר מזה, גם באותה החמצה של לאלה, זו היתה בערך הפעם החמישית שהוא נגע בכדור. הפועל שיחקה מביש אז. זה גם קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:

טוב, זה לא או המצב הנוכחי, או לפתוח כל משחק. הוא חלוץ מחליף, וככזה יש גבול לכמות הדקות שהוא יכול לקבל.
הנקודה היא שהעבודה של חלוץ מחליף, כמעט כל חלוץ מחליף, היא קשה מאוד, ומעט מאוד שחקנים איכותיים יהייו מוכנים לעשות אותה. אתה חושב ששריקי היה מצליח יותר אם היה עולה לרבע שעה במשחק? אולי בדש או אבוחצירה?
במכבי חיפה החלוצים שעולים מהספסל בקושי תורמים, ושם יש שחקנים שבפורום נקראו כ"מוכשרים".

לפני עונה אחת הבאנו את טוטו בתור חלוץ שלישי, זה ששכטר לא שיחק עונה שלמה זה משהו אחר. למכבי יש חמישה חלוצים שכל אחד מהם כרגע יותר טוב ממהארן (ולא נראה לי שדאבור או קונאטה עלו יותר ממנו או מרוויחים יותר ממנו). לקריית שמונה יש ארבעה חלוצים שאף אחד מהם לא נופל ממנו וכנראה שהם גם יותר טובים ממנו. אני יכול לתת דוגמה יותר קיצונית של זהבי, שבעונתו הראשונה בהפועל עלה כמחליף כל פעם וסיים עם 7 שערים בליגה, רובם שערים שהביאו לנו נקודות. על מור שושן, למשל, לא אמרתי כלום, כי בלם רביעי זו עמדה שהשחקן בה אמור לראות מעט מאוד דקות במשך כל העונה ולכן תמיד יהיה שחקן חלש מאוד ביחס לקבוצה (הבעיה הייתה בלם אחד שמועד לפציעות ובלם אחר שגם ככה לא שחקן). אבל חלוץ שלישי זה תפקיד חשוב שאמור להביא נקודות ואי אפשר להתפשר בצורה כזאת על היכולת של השחקן בתפקיד הזה.
אם אתה שואל אותי את מי הייתי רוצה לראות בתפקיד הזה, אז אמרתי לא פעם שאת אחמד סבע. זה גם שחקן שאפשר בלב שקט לתת לו לפתוח בלא מעט משחקים.

אדום נחמד כתב:
יותר מזה, גם באותה החמצה של לאלה, זו היתה בערך הפעם החמישית שהוא נגע בכדור. הפועל שיחקה מביש אז. זה גם קשור.

ואולי הסיבה שהפועל שיחקה משחק כל כך חלש הוא בגלל שלאלא פתח במקום טוטו? (כמובן, בנוסף לשילוב המנצח של משחק חוץ וקשטן על הקווים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:29 
אדום נחמד כתב:
Yalla Hapoel כתב:

זה מה שאני אומר.
אבל שחקן ספסל חייב לקבל את הצ'אנסים שיש לו.
אין לו גול ואין לו בישול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

להביא.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:

לפני עונה אחת הבאנו את טוטו בתור חלוץ שלישי, זה ששכטר לא שיחק עונה שלמה זה משהו אחר. למכבי יש חמישה חלוצים שכל אחד מהם כרגע יותר טוב ממהארן (ולא נראה לי שדאבור או קונאטה עלו יותר ממנו או מרוויחים יותר ממנו). לקריית שמונה יש ארבעה חלוצים שאף אחד מהם לא נופל ממנו וכנראה שהם גם יותר טובים ממנו. אני יכול לתת דוגמה יותר קיצונית של זהבי, שבעונתו הראשונה בהפועל עלה כמחליף כל פעם וסיים עם 7 שערים בליגה, רובם שערים שהביאו לנו נקודות. על מור שושן, למשל, לא אמרתי כלום, כי בלם רביעי זו עמדה שהשחקן בה אמור לראות מעט מאוד דקות במשך כל העונה ולכן תמיד יהיה שחקן חלש מאוד ביחס לקבוצה (הבעיה הייתה בלם אחד שמועד לפציעות ובלם אחר שגם ככה לא שחקן). אבל חלוץ שלישי זה תפקיד חשוב שאמור להביא נקודות ואי אפשר להתפשר בצורה כזאת על היכולת של השחקן בתפקיד הזה.
אם אתה שואל אותי את מי הייתי רוצה לראות בתפקיד הזה, אז אמרתי לא פעם שאת אחמד סבע. זה גם שחקן שאפשר בלב שקט לתת לו לפתוח בלא מעט משחקים.

טוטו בא כחלוץ שלישי, כי הוא היה מת ואף אחד פה לא רצה אותו. וגם אלה שרצו לא ידעו מה הם הולכים לקבל ממנו. כל חלוץ שנראה לך טוב היום, יראה הרבה פחות טוב כשישחק רבע שעה במשחק. בלי שום ספק. אני לא בטוח שקונאטה ודאבור טובים מלאלה. בטח לא קונאטה הנגר. זכותך גם לחשוב שבדש עדיף על לאלה. תן לי להשתעשע עם המחשבה על האשכולות בפורום אם אנחנו היינו מביאים אותו בקיץ. זהבי הוא יחיד במינו, ואי אפשר להביא שחקן שעונה לקריטריון שלו. הכי טוב שיכול לקרות זה ששחקן יפתיע אותך, וגם זה קורה פעם בדור.
ציטוט:

אדום נחמד כתב:

ואולי הסיבה שהפועל שיחקה משחק כל כך חלש הוא בגלל שלאלא פתח במקום טוטו? (כמובן, בנוסף לשילוב המנצח של משחק חוץ וקשטן על הקווים).

אולי. הקטע הוא שגם בלי לאלה הפועל משחקים ככה. גם דמארי בקושי מקבל את הכדור, וטוטו נוגע בו רק כשאדל בועט לו ממש ממש חזק.

לא אומר שלאלה הוא חלוץ על, רק שהציפיות של אנשים פה קצת מוגזמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:47 
אבו-דגל כתב:
גמר את הסוס אחרי הפציעה לצערי. לא חלוץ שלישי אולי רביעי.
וזאת הטענה שלי למה חייבים להביא חלוץ שלישי למערכת, לא חסרים כאלה בשוק שאפשר להביא במחירים נוחים - אקסברד,תומר סוויסה וכו' כל אלה יכולים להיות יופי של חלוץ 3 לקבוצה.

הכל נכון בנוסף לזה שהוא מבזה את עצמו בצורה שהוא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 22:37 
:HEART2: מהראן :HEART2:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
חסר בטחון. חייבים אותו ומהר כי תמוז ו/או דמארי לא יוכלו לעמוד על הרגליים ככה כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך עוד חלוץ, לתת קצת הזדמנויות לעדן שרם.
לאלא לא יכול להיות בכושר בגלל שכל פעם הוא נקרא להציל את המולדת בדקה 75..ככה לא מחזירים שחקן לכושר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: