nati כתב:
ראצ'ו כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:
פאביו ומושיקו - להפקיר את השטח תהיה הטעות הכי גדולה שיש. כמה יחרימו? 1000? 2000? הרבה מאוד אנשים לא יוותרו על המנוי שלהם ויבואו בכל מקרה.
יהיו משחקים בשקט ואם בטעות הפועל תחבר שני ניצחונות יתחילו להגיד שצריך לתת לו צ'אנס ולחזור לעודד וכו'.
אנחנו צריכים לצאת למלחמה, על כל המשתמע מכך. להפנים שעונת המשחקים הקרובה נגמרה ושכל מה שנשאר לנו זה להעיף את טביב ואת סיני ביחד.
ז"א,שאתה מתנגד שהפועל תחבר 2 ניצחונות תעלה על דרך המלך,ואולי תזכה באליפות?
מהרגע שסיני דורך בהפועל נגמרה העונה מבחינתי. המטרה היחידה היא להעיף אותו ואת אלי טביב. לא משנה מה יהיה המחיר.
ז"א שהשנאה שלך לסיני גדולה מאהבתך להפועל?
ז"א שההבנה שלך כאן לא קיימת.
המטרה היחידה צריכה להיות להעיף את שניהם לטובת הפועל, כי הם יחרבו אותה ולא כמטאפורה אלא אשכרה, דוגרי, תכלס, ראסמי יחרבו. לא תהיה הפועל, נתחיל מליגה ג' כמו הפועל קטמון, ומה שבנינו בשנים האחרונות בהנהגת גוטמן יתפורר ברגע.
בעולם מושלם שטביב יגרום לי לסמוך עליו כראש הבעלים וסיני יגרום לי לסמוך עליו כסמכות המקצועית וכבן אדם(מכל בחינה, גם יחסים עם הקהל וגם שלא יהיה הסמרטוט רצפה שתקוע בדלי של טביב - הפועל תל אביב) לא הייתי שם את ההעפה של שניהם מהמועדון כעדיפות ראשונה. סליחה, עדיפות יחידה, חוץ מזה שום דבר לא מעניין, אבל זה המצב. אני בטוח שראצ'ו מתבטא כמו שהוא מתבטא לא משנאה של טביב כי הוא תימני או רק על שנאת עבר שהוא רוחש לסיני, שיתקן אותי אם אני טועה בבקשה.