תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 353 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיני לא יהיה בהפועל
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 22:39 
אתה כנראה לא מודע למעלליו אם אתה מדבר ככה, הוא הוריד אותנו ליגה, דאג שיכו ויסתמו לאוהדים של הפועל. אחד הבני זונות הגדולים שהיו בתור ניהול, קלקל את האההבה אליו כשחקן כאילו לא הייתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 22:39 
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ז"א שהשנאה שלך לסיני גדולה מאהבתך להפועל?

אולי האהבה שלך לסיני גדולה מאהבתך להפועל?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 22:47 
אני זוכר היטב את ימי סיני כמאמן ובכלל את התקופה, ואפילו לא חוויתי את התקופה שלו כשחקן כדי לאזן את זה.
אבל אני לא חושב שזה יהיה סוף העולם אם הוא יאמן את הפועל כמו שרבים פה חושבים.

בסה"כ מדובר פה על חצי עונה, כשהסגל כבר די סגור (נקווה שעם תוספת של 2-3 שחקנים) והקבוצה די רצה (לא טוב במיוחד, אבל רצה). במצב שנוצר, כדי לאמן את הפועל כרגע צריך בעיקר יחסי אנוש ויכולת תמרון. הפן המקצועי הוא שולי.
מעבר לזה, האלטרנטיבות בשוק דלות עד לא קיימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:03 
אני קורא את התגובות כאן ואני לא מאמין.

כמה טיפשים האוהדים שלנו יכולים להיות.

הם יתקוממו נגד סילוק שי ויפגינו.

הם יתקוממו נגד מינוי סיני ויפגינו.

אבל לקום ולעשות מעשה נגד טביב ולפגוע בכיס שלו הם לא מסוגלים.

תמשיכו לבכות בכל פעם שהוא מזיין אתכם.

לכו תקנו כרטיסים ומנויים שיכניסו לו כסף לכיס וישאירו אותו עוד זמן בקבוצה כדי שתוכלו לקלל אותו בבלומפילד ולראות אותו צוחק לכם בפנים שוב ושוב ושוב.

מטומטמים מטומטמים מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:16 
רדנקו כתב:
אני קורא את התגובות כאן ואני לא מאמין.

כמה טיפשים האוהדים שלנו יכולים להיות.

הם יתקוממו נגד סילוק שי ויפגינו.

הם יתקוממו נגד מינוי סיני ויפגינו.

אבל לקום ולעשות מעשה נגד טביב ולפגוע בכיס שלו הם לא מסוגלים.

תמשיכו לבכות בכל פעם שהוא מזיין אתכם.

לכו תקנו כרטיסים ומנויים שיכניסו לו כסף לכיס וישאירו אותו עוד זמן בקבוצה כדי שתוכלו לקלל אותו בבלומפילד ולראות אותו צוחק לכם בפנים שוב ושוב ושוב.

מטומטמים מטומטמים מטומטמים.

אכן, אוהדי הפועל מפגינים טמטום עמוק, על סף הפיגור.
זה התחיל בכל האלפים שרצו כמו עיוורים לקנות מנוי בתחילת השנה ושילמו ממיטב כספם לטביב, כשהכל הכל הכל היה ברור כשמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:24 
ראצ'ו כתב:
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:

אני אוהב את סיני(השחקן שהוציא אותנו מחושך לאור)אבל אהבה שלי להפועל משתווה רק לאהבתי למשפחה שלי(אם תשאל את אשתי,היא תגיד שהאהבה להפועל גדולה יותר).אני לא רציתי ולא רוצה שסיני יחזור להפועל מ2 סיבות.
1-הוא עוד לא הוכיח שהוא טוב מספיק כדי להאמן את הפועל.
2-האוהדים לא ייתנו לו להצליח בהפועל.
תמיד טענתי ורציתי שסיני יילך לקבוצות כמו ב"ש נתניה בני-יהודה,יצליח איתם ואז יחזור עם התמיכה של האוהדים(לפחות רובו)כמו גדול ויצעיד אותנו להצלחות.מאוד כאב לי וגם לא הבנתי למה משה בחר בדרך הקלה בנבחרת.
עכשיו להפועל אין מאמן,וגם אולי בגלל הפיטורים של קשטן נגמרה לנו העונה.בהפועל מחפשים מאמן שיעביר את מה שנשאר מהעונה הואת.השמות שעלו הם בדיחה ועלבון להפועל.אבל מה לעשות שכרגע הם המאמנים היחידים שפנויים.אז אני אומר שאם אלו המעוממדים,סיני בטח לא נופל מהם.לעומתם סיני עם כל השנאה של רוב האוהדים הוא בשר מבשרנו.ואני מעדיף לתת לו ביחד עם תקוה צ`אנס הרבה לפני כל הזבלים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני זוכר היטב את ימי סיני כמאמן ובכלל את התקופה, ואפילו לא חוויתי את התקופה שלו כשחקן כדי לאזן את זה.

בסה"כ מדובר פה על חצי עונה, כשהסגל כבר די סגור (נקווה שעם תוספת של 2-3 שחקנים) והקבוצה די רצה (לא טוב במיוחד, אבל רצה). במצב שנוצר, כדי לאמן את הפועל כרגע צריך בעיקר יחסי אנוש ויכולת תמרון. הפן המקצועי הוא שולי.

עצוב.
איש שבמפגש שניסו לארגן בינו ובין האוהדים לשם פיוס דרש שכל אוהד יפקיד תעודת זהות, זאת כדיי שיוכל לתבוע את מי שישאל שאלות שלא ימצאו חן בעיניו.
מי שסגר את שער 7 ( לצעירים שער 7 היה מה ששער 5 היום ומאז לא חזר לתפארתו).
אותו אתה מודד באלמנטים מקצועים ? (לא לדבר על זה שמכל האופציות הוא איש המקצוע הגרוע מכולם כולל כולם - תבדוק את ההשגים שלו ותן מאמן גרוע ממנו )

זה לא סוף העולם ? מה כן סוף העולם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:32 
Fez כתב:

הפן המקצועי שולי? הפן המקצועי זה הסיבה שהקבוצה נראית ככה. והטיעון "הקבוצה רצה, לא טוב, אבל רצה", זה לפנתיאון. גם בית"ר י-ם רצה לפי ההגיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:34 
redrony כתב:
Fez כתב:

הפן המקצועי שולי? הפן המקצועי זה הסיבה שהקבוצה נראית ככה. והטיעון "הקבוצה רצה, לא טוב, אבל רצה", זה לפנתיאון. גם בית"ר י-ם רצה לפי ההגיון הזה

אז מה הפתרון שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:44 
nati כתב:
ראצ'ו כתב:
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:

אני אוהב את סיני(השחקן שהוציא אותנו מחושך לאור)אבל אהבה שלי להפועל משתווה רק לאהבתי למשפחה שלי(אם תשאל את אשתי,היא תגיד שהאהבה להפועל גדולה יותר).אני לא רציתי ולא רוצה שסיני יחזור להפועל מ2 סיבות.
1-הוא עוד לא הוכיח שהוא טוב מספיק כדי להאמן את הפועל.
2-האוהדים לא ייתנו לו להצליח בהפועל.
תמיד טענתי ורציתי שסיני יילך לקבוצות כמו ב"ש נתניה בני-יהודה,יצליח איתם ואז יחזור עם התמיכה של האוהדים(לפחות רובו)כמו גדול ויצעיד אותנו להצלחות.מאוד כאב לי וגם לא הבנתי למה משה בחר בדרך הקלה בנבחרת.
עכשיו להפועל אין מאמן,וגם אולי בגלל הפיטורים של קשטן נגמרה לנו העונה.בהפועל מחפשים מאמן שיעביר את מה שנשאר מהעונה הואת.השמות שעלו הם בדיחה ועלבון להפועל.אבל מה לעשות שכרגע הם המאמנים היחידים שפנויים.אז אני אומר שאם אלו המעוממדים,סיני בטח לא נופל מהם.לעומתם סיני עם כל השנאה של רוב האוהדים הוא בשר מבשרנו.ואני מעדיף לתת לו ביחד עם תקוה צ`אנס הרבה לפני כל הזבלים האחרים.

אני מסכים.
וקלדרון, לשאלתך, במה קריירת האימון של ניצן שירזי, שלום תקווה או כל מיני בדיחות אחרות שמוזכרות ביום האחרון יותר מפוארת מזאת של סיני? הם כולם מאמנים שלא עשו שום דבר בכדורגל הישראלי ולהזכיר אותם בהקשר של המועדון זה "בדיחה ועלבון להפועל".
אני לא בטוח שאלו המאמנים היחידים שפנויים אבל אלו המאמנים היחידים שאפילו ישקלו להכניס את ראשם למיטה החולה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
מסכים , ניצן שירזי ושלום תקווה לא גרועים יותר מסיני .
מקבץ של בדיחות של הבסטונר ממיאמי.

רק שניצן ושלום לא עשו פשעים כנגד הפועל בהיותם מאמנים.
המנגר סיני, כן.
לכן הם במקום בו אפשר להתווכח אם ראוי שיאמנו או לא, סיני זה לא ויכוח - מוקצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:51 
קלדרון כתב:
מסכים , ניצן שירזי ושלום תקווה לא גרועים יותר מסיני .
מקבץ של בדיחות של הבסטונר ממיאמי.

רק שניצן ושלום לא עשו פשעים כנגד הפועל בהיותם מאמנים.
המנגר סיני, כן.
לכן הם במקום בו אפשר להתווכח אם ראוי שיאמנו או לא, סיני זה לא ויכוח - מוקצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 23:58 
nati כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

אז מה הפתרון שלך?

שאתה שואל מה הפתרון שלי, אתה מתכוון איזה מאמן הייתי מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ראצ'ו כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

פאביו ומושיקו - להפקיר את השטח תהיה הטעות הכי גדולה שיש. כמה יחרימו? 1000? 2000? הרבה מאוד אנשים לא יוותרו על המנוי שלהם ויבואו בכל מקרה.
יהיו משחקים בשקט ואם בטעות הפועל תחבר שני ניצחונות יתחילו להגיד שצריך לתת לו צ'אנס ולחזור לעודד וכו'.
אנחנו צריכים לצאת למלחמה, על כל המשתמע מכך. להפנים שעונת המשחקים הקרובה נגמרה ושכל מה שנשאר לנו זה להעיף את טביב ואת סיני ביחד.

ז"א,שאתה מתנגד שהפועל תחבר 2 ניצחונות תעלה על דרך המלך,ואולי תזכה באליפות?

מהרגע שסיני דורך בהפועל נגמרה העונה מבחינתי. המטרה היחידה היא להעיף אותו ואת אלי טביב. לא משנה מה יהיה המחיר.

ז"א שההבנה שלך כאן לא קיימת.
המטרה היחידה צריכה להיות להעיף את שניהם לטובת הפועל, כי הם יחרבו אותה ולא כמטאפורה אלא אשכרה, דוגרי, תכלס, ראסמי יחרבו. לא תהיה הפועל, נתחיל מליגה ג' כמו הפועל קטמון, ומה שבנינו בשנים האחרונות בהנהגת גוטמן יתפורר ברגע.
בעולם מושלם שטביב יגרום לי לסמוך עליו כראש הבעלים וסיני יגרום לי לסמוך עליו כסמכות המקצועית וכבן אדם(מכל בחינה, גם יחסים עם הקהל וגם שלא יהיה הסמרטוט רצפה שתקוע בדלי של טביב - הפועל תל אביב) לא הייתי שם את ההעפה של שניהם מהמועדון כעדיפות ראשונה. סליחה, עדיפות יחידה, חוץ מזה שום דבר לא מעניין, אבל זה המצב. אני בטוח שראצ'ו מתבטא כמו שהוא מתבטא לא משנאה של טביב כי הוא תימני או רק על שנאת עבר שהוא רוחש לסיני, שיתקן אותי אם אני טועה בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:19 
מגוחך, עד עצוב.

עשרות האוהדים הנלהבים של הפועל, בעיקר ילדים, שרו הערב: "סיני לא יהיה בהפועל".
אתם פשוט מגוחכים. הילדים בקבוצת האוהדים הזאת לא היו אפילו בתכנון שסיני שיחק ואימן.
אתם ילדים מושפעים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:21 
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

אתם פשוט מגוחכים. הילדים בקבוצת האוהדים הזאת לא היו אפילו בתכנון שסיני שיחק ואימן.
אתם ילדים מושפעים!!!!

הטורים המפגרים שלך גם לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

עשרות קרובי ניצולי השואה הנלהבים של מדינת ישראל, בעיקר ילדים, שרו הערב: "היטלר לא יהיה קבור בישראל".
אתם פשוט מגוחכים. הילדים בקבוצת קרובי הניצולים הזאת לא היו אפילו בתכנון שהיטלר היה בשלטון ובשואה.
אתם ילדים מושפעים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:24 
Shacham כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

עשרות קרובי ניצולי השואה הנלהבים של מדינת ישראל, בעיקר ילדים, שרו הערב: "היטלר לא יהיה קבור בישראל".
אתם פשוט מגוחכים. הילדים בקבוצת קרובי הניצולים הזאת לא היו אפילו בתכנון שהיטלר היה בשלטון ובשואה.
אתם ילדים מושפעים!!!!

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.
!!

בהתחשב בתוכן ההודעות שלך זה כינוי שמתאים לך הרבה יותר מ"דור שלישי לאדומים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:28 
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

אתם ילדים מושפעים!!!!

תת רמה. אין מילה אחרת. הפורום הזה הפך לביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

אתם ילדים מושפעים!!!!

מה שעצוב זה שאני הייתי סיני אימן, ואולי גם אתה אם הכינוי שלך נכון בכלל, ואתה היית הראשון שצריך לשיר את זה.
כמובן שניה אחרי טביב לא יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:29 
קריירה כמאמן

[עריכה]
1992-1997: שנים שחורות בהפועל
בעונת 1991/92 כבר התנסה סיני בתפקיד המנג'ר ולא צלח בתפקיד. בעונה הבאה פתח יעקב גרונדמן כמאמן הקבוצה, כאשר סיני עזב את תפקיד המנג'ר. עם תחילת העונה גרונדמן התפטר, ומחליפו בתפקיד יצחק שניאור התפטר גם הוא לאחר 3 חודשים, כשהבין שאין לו גיבוי מההנהלה ולאחר יכולת גרועה שהציגה הקבוצה. סיני חזר לעמדת המנג'ר, כששייע פייגנבוים המובטל הוזעק לעמדת המאמן.
הפועל המשיכה להציג יכולת גרועה מה שלא מנע מההנהלה למנות שוב את סיני בתחילת עונת 1993/94 למנג'ר בהפועל עם חוזה ענק במושגי אותה תקופה. סיני כיהן כמנג'ר במשך 3 שנים נוספות בהן בנה קבוצות חלשות שלא הצליחו לרוץ לצמרת ומלבד משחקים בודדים הציגו יכולת מזעזעת, למרות חיזוק בכמה מהשמות הגדולים של אותן שנים כגון אלון חזן, שלום תקווה וחיים רביבו.
תקופתו התאפיינה בסכסוכים בלתי פוסקים עם האוהדים שקראו לפיטוריו, הפסדים בלתי פוסקים בדרבי (נצחון אחד בלבד בכל הקדנציה), והדחה מביכה ע"י זימברו קישינב הקיקיונית בהופעתה הראשונה של הפועל בגביע אופ"א ב-1996. הסכסוך עם האוהדים הגיע לשיאו בעימותים ביציעים עם קרובי משפחתו בעקבותיהם אף נסגר שער 7 לאוהדים. הזעם הרב ביציעים אף הוביל להטמנת מטען דמה ליד חדר ההלבשה של הקבוצה. בתחילת עונת 1996/97 לאחר שירדה הקבוצה למקום האחרון התפטר לבסוף, והוחלף ע"י דרור קשטן, לכשהוא עוזב את הפועל ת"א לאחר שהותיר טעם רע בקרב מעריציו הרבים שהתפכחו.
[עריכה]
1997-1998:מכבי פתח תקווה
לאחר שעזב את הפועל עבר לאמן את מכבי פתח תקווה. גם שם לא הצליח להוביל את הקבוצה להישגים ופוטר לאחר עונה וחצי.
[עריכה]
2000-2010: נבחרות
ב-1999 מונה למאמן הנבחרת הצעירה של ישראל. לאחר 5 שנים בתפקיד קודם לעוזר מאמן נבחרת הבוגרים תחת מאמניה השונים. בכל תפקידיו זכה להערכה מקצועית מועטה ובתקשורת נטען לעיתים קרובות שהוא בתפקידו רק עקב קשריו עם ראשי ההתאחדות.
לאחר מינויו של לואיס פרננדז למאמן הנבחרת הופסקה העסקתו ובעונת 2010/11 מונה למאמן מכבי הרצליה מהליגה השנייה. בסיום העונה התפטר מהקבוצה לאחר שסיימה במקום הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דור שלישי לאדומים כתב:
תת רמה. אין מילה אחרת.

גם זה כינוי לא רע בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דור שלישי לאדומים כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

אתם ילדים מושפעים!!!!

מה? אתה פה מיוני....
מסביר קצת לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
chimpfive כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
מגוחך, עד עצוב.

אתם ילדים מושפעים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:30 
המינוי של סיני מבחינתי, זה דבר רע, אבל לא יותר מאשר אי עמידה בהסכמים, גרירת השם הטוב של המועדון בבוץ, יחס נוראי לאוהדים, ניהול נוראי ועיוור וכו'
נשאלת השאלה מה פשר ההיסטריה כאן? (מה גם שחלק גדול מהמשתמשים כאן ומהאוהדים שמגיעים למשחקים, מעולם לא זכור לראות את סיני כשחקן ואפילו לא כמאמן).
אולי אני טועה, אבל התחושה שלי היא שאם זה הטריגר, זה מרמז על כך שיש לא מעט אנשים שלא מבינים באמת על מה העניין ונסחפים עם העדר (וזה בוודאות קיים פה), וולא מעט אנשים בעלי סטנדרטים מוסריים בלתי מתקבלים על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:31 
אתה מגוחך שאתה חושב שיש לגיטמציה לאיש הדוחה הזה שכמעט קרע כל שורש של הפועל והביא אותנו כפסע מאבדון לאמן אותנו.

סיני לא יהיה בהפועל!
ואם יהיה אני יהיה מהראשונה למרר אותו כל יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
מי שסגר את שער 7 ( לצעירים שער 7 היה מה ששער 5 היום ומאז לא חזר לתפארתו).

שער 7 היה אז רק שער 7 (לא שער 6-7), ועדיין הוא היה חצי ריק. כן, בגלל סיני, ויותר מזה, בגלל ההנהלה של ההסתדרות.

דוקא היום שער 7 מפוצץ, גם כשהוא בערך כפול בגודלו (טוב, פחות מכפול כי יש כסאות ולא טריבונות, אבל עדיין יותר גדול).

שער 7 מעולם לא היה כמו שער 5, הוא היה שער של אוהדים שרוצים לראות את המשחק, לא לשיר בציבור לקצב תופים. מקסימום איזו דרבוקה פעם ב.

שער 5 זה מוטציה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
המינוי של סיני מבחינתי, זה דבר רע, אבל לא יותר מאשר אי עמידה בהסכמים, גרירת השם הטוב של המועדון בבוץ, יחס נוראי לאוהדים, ניהול נוראי ועיוור וכו'
נשאלת השאלה מה פשר ההיסטריה כאן? (מה גם שחלק גדול מהמשתמשים כאן ומהאוהדים שמגיעים למשחקים, מעולם לא זכור לראות את סיני כשחקן ואפילו לא כמאמן).
אולי אני טועה, אבל התחושה שלי היא שאם זה הטריגר, זה מרמז על כך שיש לא מעט אנשים שלא מבינים באמת על מה העניין ונסחפים עם העדר (וזה בוודאות קיים פה), וולא מעט אנשים בעלי סטנדרטים מוסריים בלתי מתקבלים על הדעת.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 353 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: