גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
לא יודע למה, אבל בתוך תוכי אני כן רוצה שמכל המוזרים האלה שיש_אוחנה קלינגר לוי וה' יודע מה עוד..)
דווקא את סיני אני רוצה שחקן עבר הכי גדול שהיה כאן אולי, ינסה לתקן הרושם שעשה בשנות ה90 אחרי הרבה שנים.
לא יודע תגידו יא מפגר, האחים שלו - אלות בשער 7,שנות ה90,מאזן 11-1 בדרבים..
עדיין יש איזה רצון שהוא יבוא ויתקן הכול..
עם אוהדים כאלו אז מגיע לנו טביב+סיני.
לא להאמין שיש כאלו אוהדים בקבוצה שלנו.
אני לא יודע בן כמה אתה לירון (אני מוכן להמר) אבל אני חושב שמה שאעל"ג כתב זה איזה חלום של לא מעט אוהדים בגיל הנכון. מה יכול להיות יותר יפה ממצב שבו השחקן הכי גדול של המועדון אי פעם גם יהיה מאמן מצליח שיוביל את הקבוצה להישגים? אני מאוד מאוד (מאוד) סקפטי אם סיני יכול לעשות את זה, אפילו אם הייתה לנו קבוצה נורמלית (ואין לנו) - אני די משוכנע שהוא לא - אבל הנסיון שלך לפקפק במידת האהדה של אוהדים שיש להם את החלום (הלא ריאלי) הזה מעידה יותר עליך מאשר עליו.
אין צורך בלהמר בן כמה אני, אתמול חגגתי 27.
הזכרון שלי מסיני מתחלק לשניים- שחקן עבר עליו גדלתי ושמעתי, שחקן שאותו הערצתי למרות שראיתי אותו רק בסוף הקריירה.
עד היום כאשר אני משחק כדורגל למשל וצריך לבחור חולצה עם מספר אני בוחר בספרה 7, גם בקזינו אני שם ברולטה על 7 אדום.
7 זה המספר שלי וזה בגלל סיני.
הזכרון השני שלי הוא את סיני בתור מאמן, את התבוסות בדרבים, על זה שהוא גרם כמעט לקריסתה של הפועל, את הסיפורים עם האוהדים, את סגירת שער 7, אז כל שהוא לא הסכים להתפטר בגלל החוזה הענק שלו באותה תקופה.
סיני היה סמל באדום, אבל סמל לא מתנהג ככה לאוהדים שלו, סמל לא גורם לכמעט ירידת ליגה, סמל אמור לדעת מתי לעזוב את התפקיד בשביל הצלחת הקבוצה.
את האהדה שלי לקבוצה ינקתי מדוד ובן דוד שלי (שעד היום אני מנוי איתם לשער 2 באופן קבוע), את המשפט של דוד שלי לא אשכח:
"כל עוד סיני מאמן הפועל, אני לא הולך לראות את הפועל, ביום שסיני יעזוב נחזור למגרשים"
ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כך היה בעונת 96\97 (אלי כהן השריף), ומאז חזרנו למגרשים...
יש גבול שאני כאוהד מוכן לסבול, סיני זה הגבול .
בתור אוהד שלא מפסיד משחק (בית וחוץ) במשך שנים רבות, יהיה לי כואב מאד לא לחדש את המנוי שנה הבאה אם סיני יהיה המאמן אבל זה נדר שנדרתי אותו לפני שנים רבות, אני אגיע למשחקי החוץ אבל למשחקי הבית לא אגיע ובטח שלא אקנה מנוי גם אם הקבוצה תרוץ לאליפות.
סיני לא יהיה בהפועל !!