תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 353 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיני לא יהיה בהפועל
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:01 
עפר דגמי לעולם כתב:
noamw כתב:
nati כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
nati כתב:
תשאל את אורי למה הוא היה "פצוע" כל העונה בעונת 80-81 כשבית"ר הייתה בארצית?

הוא היה פצוע, הוא גם עבר ניתוח בגרמניה

הוא היה "פצוע".

אם אני לא טועה זו הייתה העונה הראשונה שלו בבוגרים.

זו היתה העונה השמינית שלו, הוא היה בן 24, וזכה כבר בשני גביעים שבשניהם גם כבש...

THANKS על התיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:02 
nati כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

אבל היתה בשביל שחקנים מסוגו של אוחנה, כן?

אוחנה?מי זה?זה שלא הייתה לו ברירה?

היתה לו הצעה מצויינת מהפועל ת"א, אבל הוא ידע את מעמדו כסמל. אלי קוקוס היה בסגל הנבחרת למשחקים באוסטרליה וניו זילנד, וגם שיחק ושילם על ירידתו לארצית בכך שלא היה בסגל נגד קולומביה.[/quote]
כמה פעמים אתה תספר תשקר הזה?
אוחנה חזר לארץ(אחרי שנתיים על הפנים באירופה)כדי לשחק אצל חברו הטוב בהפועל.מי שעצר אותו מלחתום בהפועל ואילץ אותו לשחק בבית"ר בארצית היה דדש עם החוזה שאוחנה חתם כשהוא עבר למכלן.החוזה היה כשהוא חוזר לארץ,הוא חייב לחזור לבית"ר.[/quote]

לא היה שום חוזה שהוא חייב לחזור לבית"ר. ההצעה של בית"ר היתה טובה יותר. גלובוס שילם למכלן מאה אלף דולר יותר ממה שהיא קיבלה. הפועל לא היתה יכולה באותם ימים לשלם אפילו חצי. מבחינת אתגר מקצועי אוחנה רצה לשחק בהפועל, אבל הבין שעושים מאמצים כבירים עבורו בבית"ר. את המידע הזה קיבלתי בשעתו גם מהבן של אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:02 
עפר דגמי לעולם כתב:
nati כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
nati כתב:

הוא היה "פצוע".

תעשה לי טובה. תתווכח איתי על ההיסטוריה של הפועל כמה שאתה רוצה, אבל לא על ההיסטוריה של בית"ר. אורי שיחק בעונת 80/1 14 משחקים ובשאר הזמן סבל משני קרעים במיניקסוס שנגרמו ממשחק בליגה הארצית, בימק"א.

כן,בגלל זה אוהדי בית"ר אף פעם לא סלחו לו על אותה עונה.בגלל זה הם גם הפכו את סמי מלכה לסמל החדש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:04 
nati כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
nati כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
nati כתב:

הוא היה "פצוע".

תעשה לי טובה. תתווכח איתי על ההיסטוריה של הפועל כמה שאתה רוצה, אבל לא על ההיסטוריה של בית"ר. אורי שיחק בעונת 80/1 14 משחקים ובשאר הזמן סבל משני קרעים במיניקסוס שנגרמו ממשחק בליגה הארצית, בימק"א.

כן,בגלל זה אוהדי בית"ר אף פעם לא סלחו לו על אותה עונה.בגלל זה הם גם הפכו את סמי מלכה לסמל החדש שלהם.

סמל חדש זה מעניין. בעונה הזו בארצית נולד סמל חדש, והוא לא סמי מלכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:05 
:)
הטרול האומלל, מוכה הגורל, חזר
וחזרו גם הפראיירים התורנים שמתייחסים אליו

מרגש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:06 
סמי מלכה היה הכוכב שלהם באותה עונה.לא חברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:06 
הוא היה באמת פצוע ונסע לעשות ניתוח בחו״ל
מה הם חשבו על זה אני כבר לא זוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:10 
nati כתב:
סמי מלכה היה הכוכב שלהם באותה עונה.לא חברך.

אם כבר, סמי ושלומי מלכה, "צמד המלכות".

סמי שילם את מחיר היוהרה כשאמר "הוכחנו שאפשר להסתדר בלי מלמיליאן". עונה אחר-כך הוא היה בבאר-שבע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
לא יודע למה, אבל בתוך תוכי אני כן רוצה שמכל המוזרים האלה שיש_אוחנה קלינגר לוי וה' יודע מה עוד..)
דווקא את סיני אני רוצה שחקן עבר הכי גדול שהיה כאן אולי, ינסה לתקן הרושם שעשה בשנות ה90 אחרי הרבה שנים.

לא יודע תגידו יא מפגר, האחים שלו - אלות בשער 7,שנות ה90,מאזן 11-1 בדרבים..

עדיין יש איזה רצון שהוא יבוא ויתקן הכול..

:LOL2:
עם אוהדים כאלו אז מגיע לנו טביב+סיני.
לא להאמין שיש כאלו אוהדים בקבוצה שלנו.

אני לא יודע בן כמה אתה לירון (אני מוכן להמר) אבל אני חושב שמה שאעל"ג כתב זה איזה חלום של לא מעט אוהדים בגיל הנכון. מה יכול להיות יותר יפה ממצב שבו השחקן הכי גדול של המועדון אי פעם גם יהיה מאמן מצליח שיוביל את הקבוצה להישגים? אני מאוד מאוד (מאוד) סקפטי אם סיני יכול לעשות את זה, אפילו אם הייתה לנו קבוצה נורמלית (ואין לנו) - אני די משוכנע שהוא לא - אבל הנסיון שלך לפקפק במידת האהדה של אוהדים שיש להם את החלום (הלא ריאלי) הזה מעידה יותר עליך מאשר עליו.

לירון הרבה יותר מבוגר מאדום עד הגרדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:23 
באדום עולה מפורסם שלחצים מופעלים על טביב למנות את סיני בתור מאמן ואת שלום בתור עוזר.
ושוב אני אומר:
לא רוצים את סיני בבלומפילד !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:31 
גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
לא יודע למה, אבל בתוך תוכי אני כן רוצה שמכל המוזרים האלה שיש_אוחנה קלינגר לוי וה' יודע מה עוד..)
דווקא את סיני אני רוצה שחקן עבר הכי גדול שהיה כאן אולי, ינסה לתקן הרושם שעשה בשנות ה90 אחרי הרבה שנים.

אני לא יודע בן כמה אתה לירון (אני מוכן להמר) אבל אני חושב שמה שאעל"ג כתב זה איזה חלום של לא מעט אוהדים בגיל הנכון. מה יכול להיות יותר יפה ממצב שבו השחקן הכי גדול של המועדון אי פעם גם יהיה מאמן מצליח שיוביל את הקבוצה להישגים? אני מאוד מאוד (מאוד) סקפטי אם סיני יכול לעשות את זה, אפילו אם הייתה לנו קבוצה נורמלית (ואין לנו) - אני די משוכנע שהוא לא - אבל הנסיון שלך לפקפק במידת האהדה של אוהדים שיש להם את החלום (הלא ריאלי) הזה מעידה יותר עליך מאשר עליו.

אין צורך בלהמר בן כמה אני, אתמול חגגתי 27.
הזכרון שלי מסיני מתחלק לשניים- שחקן עבר עליו גדלתי ושמעתי, שחקן שאותו הערצתי למרות שראיתי אותו רק בסוף הקריירה.
עד היום כאשר אני משחק כדורגל למשל וצריך לבחור חולצה עם מספר אני בוחר בספרה 7, גם בקזינו אני שם ברולטה על 7 אדום.
7 זה המספר שלי וזה בגלל סיני.
הזכרון השני שלי הוא את סיני בתור מאמן, את התבוסות בדרבים, על זה שהוא גרם כמעט לקריסתה של הפועל, את הסיפורים עם האוהדים, את סגירת שער 7, אז כל שהוא לא הסכים להתפטר בגלל החוזה הענק שלו באותה תקופה.
סיני היה סמל באדום, אבל סמל לא מתנהג ככה לאוהדים שלו, סמל לא גורם לכמעט ירידת ליגה, סמל אמור לדעת מתי לעזוב את התפקיד בשביל הצלחת הקבוצה.
את האהדה שלי לקבוצה ינקתי מדוד ובן דוד שלי (שעד היום אני מנוי איתם לשער 2 באופן קבוע), את המשפט של דוד שלי לא אשכח:
"כל עוד סיני מאמן הפועל, אני לא הולך לראות את הפועל, ביום שסיני יעזוב נחזור למגרשים"
ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כך היה בעונת 96\97 (אלי כהן השריף), ומאז חזרנו למגרשים...
יש גבול שאני כאוהד מוכן לסבול, סיני זה הגבול .
בתור אוהד שלא מפסיד משחק (בית וחוץ) במשך שנים רבות, יהיה לי כואב מאד לא לחדש את המנוי שנה הבאה אם סיני יהיה המאמן אבל זה נדר שנדרתי אותו לפני שנים רבות, אני אגיע למשחקי החוץ אבל למשחקי הבית לא אגיע ובטח שלא אקנה מנוי גם אם הקבוצה תרוץ לאליפות.
סיני לא יהיה בהפועל !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:46 
אתה זוכר את כל זה וזה השפיע עליך כל כך בגיל 10/11? היית כנראה ילד מפותח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
לחצים על טביב: סיני מאמן, שלום תקוה עוזר
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3334

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:52 
האם טביבי קשור למשתמש נתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אבל למה? מה עשינו רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:55 
מי לוחץ עליו להחתים את סיני בדיוק?
די עם ההמצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:56 
מי לוחץ? משה סיני כמובן

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

הזכרון שלי מסיני מתחלק לשניים- שחקן עבר עליו גדלתי ושמעתי, שחקן שאותו הערצתי למרות שראיתי אותו רק בסוף הקריירה.
עד היום כאשר אני משחק כדורגל למשל וצריך לבחור חולצה עם מספר אני בוחר בספרה 7, גם בקזינו אני שם ברולטה על 7 אדום.
הזכרון השני שלי הוא את סיני בתור מאמן, את התבוסות בדרבים, על זה שהוא גרם כמעט לקריסתה של הפועל, את הסיפורים עם האוהדים, את סגירת שער 7, אז כל שהוא לא הסכים להתפטר בגלל החוזה הענק שלו באותה תקופה.
סיני היה סמל באדום, אבל סמל לא מתנהג ככה לאוהדים שלו, סמל לא גורם לכמעט ירידת ליגה, סמל אמור לדעת מתי לעזוב את התפקיד בשביל הצלחת הקבוצה.
את האהדה שלי לקבוצה ינקתי מדוד ובן דוד שלי (שעד היום אני מנוי איתם לשער 2 באופן קבוע), את המשפט של דוד שלי לא אשכח:
"כל עוד סיני מאמן הפועל, אני לא הולך לראות את הפועל, ביום שסיני יעזוב נחזור למגרשים"
ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כך היה בעונת 96\97 (אלי כהן השריף), ומאז חזרנו למגרשים...
בתור אוהד שלא מפסיד משחק (בית וחוץ) במשך שנים רבות, יהיה לי כואב מאד לא לחדש את המנוי שנה הבאה אם סיני יהיה המאמן אבל זה נדר שנדרתי אותו לפני שנים רבות, אני אגיע למשחקי החוץ אבל למשחקי הבית לא אגיע ובטח שלא אקנה מנוי גם אם הקבוצה תרוץ לאליפות.
סיני לא יהיה בהפועל !!

מזל טוב לירון.
תיקון קטן - מי שהגיע להציל את הקבוצה אחרי שסיני פוטר היה דרור קשטן.
? Isn't it ironic, don't you think

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:01 
joshsoos כתב:
אתה זוכר את כל זה וזה השפיע עליך כל כך בגיל 10/11? היית כנראה ילד מפותח...

כאשר אתה ילד ורוצה ללכת ללכת למשחק של הפועל, ושואל למה לא לוקחים אותך, ומסבירים לך שכל עוד סיני מאמן דוד שלך לא מוכן לקחת אותך למשחק, כאשר אחרי שאתה מתבגר ושומע סיפורים על סיני, על סגירת שער 7, על האחים שלו, על המאזן שלו בדרבים ועוד אתה רק מבין דבר אחד-
סיני זה אסון להפועל !
אם הוא היה מצליח בקבוצות אחרות אותם הוא אימן, ואז מישהו היה כתוב פה שהוא רוצה שסיני יחזור כי הוא מאמין שסיני השתנה ובלה בלה בלה עוד היה על מה להתווכח, אבל איזה רזומה יש לסיני בידיוק?
אני מוכן לתת לגילי לנדאו עוד הזדמנות גם לשייע, לסיני לא !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
סיני לא יהיה בהפועל.. אדמה חרוכה משאירים פעם אחת. וחייבים לעשות מעשה במשחק ליגה הקרוב כדי להבהיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:05 
ramig76 כתב:
סיני לא יהיה בהפועל.. אדמה חרוכה משאירים פעם אחת. וחייבים לעשות מעשה במשחק ליגה הקרוב כדי להבהיר את זה.

במשחק הליגה הקרוב זה כנראה יהיה מאוחר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

סיני לא יהיה בהפועל !!

מזל טוב לירון.
תיקון קטן - מי שהגיע להציל את הקבוצה אחרי שסיני פוטר היה דרור קשטן.
? Isn't it ironic, don't you think

טוב בכל זאת היתי ילד, תודה על התיקון..
ותודה על המזל טוב.

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 10 ינואר 2012, 16:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מי לוחץ עליו להחתים את סיני בדיוק?
די עם ההמצאות.

האחים של סיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
סתם בשביל לעשות סדר ומבלי חלילה להגן יותר מדי על סיני לאורך השנים שלו בהפועל.

* סיני עזב את הקבוצה כשחקן עקב איום מפורש של שניאור שאם הוא משחק בליגה השניה הוא לא יהיה בנבחרת. הוא עזב לבני יהודה לשנה אחת למרות שמכבי הציעו לו יותר כסף כי ידע שהוא יהיה מחוק בהפועל. הוא אכן שיחק במשחקים של הנבחרת נגד קולומביה והדביק אפילו כדור חופשי אדיר לקורה של היגיטה וכמעט העלה אותנו למונדיאל.
* לאחר שעלינו ליגה (ממליץ על המגרש בטמרה למי שלא היה, חוויה) סיני הגיע לבית של אוברקוביץ' במטרה לסכם על החזרה שלו להפועל, רק שיורם וחיימק'ה די אילצו אותו לחתום על חוזה דרקוני כמנג'ר שחקן, דבר שהרס לגמרי את הקבוצה וגמר את רוב התקציב. סיני אשם בזה ללא ספק, למרות הניגון על הרגש של אוברקוביץ' ורמון.
* הפועל עם סיני כמנג'ר שחקן נראו גרוע ביותר, שנים זוועתיות במיוחד שאין חשק בכלל להיזכר בהן. ב93/4 הוא עבר להיות רק מאמן ונראנו מעט יותר טוב בתוספת שלל שחקנים לא רעים שהגיעו לאורך השנים (רביבו, מדר, חזן, אמסלם, שלום ושביט) ובמשך 3 שנים נענו בין תצוגות נדירות ומרגשות (דרבי שגיב, רביעייה על בית"ר עם ההקפצה של שלום) למשחקים פח
* ב 96/7 הקבוצה היתה במצב מזעזע, לאוהדים נגמרה הסבלנות והתגברו אפילו על האיומים של האחים של סיני (סחבק היה קורבן ישיר לא פעם לאיומים אלו) ודרשו את פיטוריו. באותה עונה נכנסו סמי, מוישיק והחבר'ה לקבוצה, בעטו את סיני והביאו את קשטן שהציל אותנו מירידת ליגה.
* סיני לא עשה כלום ושום דבר בקריירת האימון שלו. לא בהפועל, לא בלוזוניה,לא בכפ"ס ולא בנבחרת. השאלה אם מגיע לו עוד הזדמנות לתקן את הטעם הרע שיש לכולנו מהשנים שלו כמאמן. כל אחד עם המחשבות שלו.

מה שבטוח, טביבי ירפד את המינוי עם איזה שכפ"צ בדמות תקווה/שביט בשביל לרכך את הזעם של האוהדים ובעיקר להציג לתקשורת שהוא מחזיר את הסמלים הביתה. דעת הקהל, בעיקר אלו של הפועל שלא קוראים פה, נקבעת ע"י התקשורת ומהלך כזה יכול להיתפס כרומנטי וסמלי.
אנחנו יודעים שעובדים עלינו בעיניים, לא בטוח שזה מספיק לצערי בשביל להעיר את כל השאר.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 10 ינואר 2012, 16:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:25 
רק סיני!! רצוי מאוד שזה יהיה בשילוב עם אלי אוחנה ואם אפשר לשלב את איתן טייב כסקאוט ראשי ומאיר כהן שוערים אז בכלל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:30 
קובסטר :ROSE:

שחר כתב:
רק סיני!! רצוי מאוד שזה יהיה בשילוב עם אלי אוחנה ואם אפשר לשלב את איתן טייב כסקאוט ראשי ומאיר כהן שוערים אז בכלל טוב.

אנ חושב שאולי כדאי להביא את נמני בתור סקאווט(הוא הרי סוכן שחקנים), את איתן טייב כמאמן הגנה כמו בנאדו בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:32 
לירון האדום כתב:

שחר כתב:

אנ חושב שאולי כדאי להביא את נמני בתור סקאווט(הוא הרי סוכן שחקנים), את איתן טייב כמאמן הגנה כמו בנאדו בחיפה.

אם זה יקרה גם אז המושיקואים יאשימו את הקהל ויתבלו את זה בכל מיני ציטוטים מ"יציע העיתונות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:32 
שחר כתב:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:36 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

שחר כתב:

אם זה יקרה גם אז המושיקואים יאשימו את הקהל ויתבלו את זה בכל מיני ציטוטים מ"יציע העיתונות"

:ROSE: סיני לא יהיה בהפועל!

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:53 
kobster כתב:
סתם בשביל לעשות סדר ומבלי חלילה להגן יותר מדי על סיני לאורך השנים שלו בהפועל.

* סיני עזב את הקבוצה כשחקן עקב איום מפורש של שניאור שאם הוא משחק בליגה השניה הוא לא יהיה בנבחרת. הוא עזב לבני יהודה לשנה אחת למרות שמכבי הציעו לו יותר כסף כי ידע שהוא יהיה מחוק בהפועל. הוא אכן שיחק במשחקים של הנבחרת נגד קולומביה והדביק אפילו כדור חופשי אדיר לקורה של היגיטה וכמעט העלה אותנו למונדיאל.
* לאחר שעלינו ליגה (ממליץ על המגרש בטמרה למי שלא היה, חוויה) סיני הגיע לבית של אוברקוביץ' במטרה לסכם על החזרה שלו להפועל, רק שיורם וחיימק'ה די אילצו אותו לחתום על חוזה דרקוני כמנג'ר שחקן, דבר שהרס לגמרי את הקבוצה וגמר את רוב התקציב. סיני אשם בזה ללא ספק, למרות הניגון על הרגש של אוברקוביץ' ורמון.
* הפועל עם סיני כמנג'ר שחקן נראו גרוע ביותר, שנים זוועתיות במיוחד שאין חשק בכלל להיזכר בהן. ב93/4 הוא עבר להיות רק מאמן ונראנו מעט יותר טוב בתוספת שלל שחקנים לא רעים שהגיעו לאורך השנים (רביבו, מדר, חזן, אמסלם, שלום ושביט) ובמשך 3 שנים נענו בין תצוגות נדירות ומרגשות (דרבי שגיב, רביעייה על בית"ר עם ההקפצה של שלום) למשחקים פח
* ב 96/7 הקבוצה היתה במצב מזעזע, לאוהדים נגמרה הסבלנות והתגברו אפילו על האיומים של האחים של סיני (סחבק היה קורבן ישיר לא פעם לאיומים אלו) ודרשו את פיטוריו. באותה עונה נכנסו סמי, מוישיק והחבר'ה לקבוצה, בעטו את סיני והביאו את קשטן שהציל אותנו מירידת ליגה.
* סיני לא עשה כלום ושום דבר בקריירת האימון שלו. לא בהפועל, לא בלוזוניה,לא בכפ"ס ולא בנבחרת. השאלה אם מגיע לו עוד הזדמנות לתקן את הטעם הרע שיש לכולנו מהשנים שלו כמאמן. כל אחד עם המחשבות שלו.

מה שבטוח, טביבי ירפד את המינוי עם איזה שכפ"צ בדמות תקווה/שביט בשביל לרכך את הזעם של האוהדים ובעיקר להציג לתקשורת שהוא מחזיר את הסמלים הביתה. דעת הקהל, בעיקר אלו של הפועל שלא קוראים פה, נקבעת ע"י התקשורת ומהלך כזה יכול להיתפס כרומנטי וסמלי.
אנחנו יודעים שעובדים עלינו בעיניים, לא בטוח שזה מספיק לצערי בשביל להעיר את כל השאר.

זה, ובקטנה על זה שבתור מאמן שחקן הוא הזיק בלי סוף, ועדיין העלה את עצמו למגרש, את הקללות שהוא קיבל מהיציע ובעקבותם סגר לגמרי את שער 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 353 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: