תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נועם שליט מתכוון להתמודד בבחירות הקרובות במפלגת העבודה
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:34 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:

ההצעה שלך לא כל כך תלושה מהמציאות.
הרי פחות או יותר כל בר דעת מבין שהקמפיין למען שחרור שליט הביא בעיקר לעלייה במחיר שדרשו תמורתו, עד כדי כך שהמחיר היה כה גבוה שממשלת ישראל היססה שנים אם לשלם אותו.
במילים אחרות, נועם שליט לא קירב (כנראה, אין באמת דרך לדעת מה היה קורה אילולי הקמפיין) את שובו של גלעד.
מה שהוא כן עשה עם הקמפיין שלו, זה לדאוג שיהיו לו עוד ועוד פגישות עם שועי עולם, מנהיגים וקברניטים, טייקונים למיניהם וכו', שלא לדבר על זה שעם כל הצניעות שלו הוא עדיין הצליח להתראיין לטלוויזיה כל שבוע.
אפשר, ולא קשה, להיות ציניים ולטעון שהכניסה לפוליטיקה היא בסך הכל ניסיון לרכב על הגל ולמצוא קומבינה חדשה שתאפשר את המשך סגנון החיים החצי-צנוע-חצי-חוג-הסילון של משפחת שליט.

שתהיה לי בריא. באמת אני לא יודע איך אפשר להתייחס ברצינות למה שכתבת. אולי זה ישתנה כשיבוא היום ויהיו לך ילדים.

אני לא אומר שהתיאור שלי נאמן למציאות. כשראיתי את נועם שליט בטלוויזיה הוא באמת עשה רושם של אדם שבעיקר כואב את העובדה שהילד שלו רחוק ממנו ובמצב נורא, ויעשה הכול כמיטב הבנתו כדי לזרז את חזרתו הביתה.
אבל לך תדע, אולי זו היתה רק הצגה? אולי בתת מודע שלו הוא בחר דווקא בדרך בה בחר לא מסיבות ראציונליות של עזרה לגלעד אלא בגלל הרווחים הצידיים השונים שהבחירה הזו נתנה לו?

זאת אופציה, לא?
והכניסה הקצת נטולת הקשר שלו לפוליטיקה רק מחייבת אותנו להביא גם את האופציה הזו בחשבון (ובטח לא שוללת את זה שנביא דבר כזה בחשבון).

ברור שזו אופציה. נועם שליט כל כך נהנה להיות במרכז העניינים, שדאג להכשיל כל אפשרות לשחרור הבן שלו משבי החמאס. בינינו, כולנו היינו עושים את זה בשביל ארוחת ערב עם קרלה ברוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אם היה בוחר להתמודד במרצ אני מניח שהיתה הרבה פחות ביקורת ולא כל שכן אם היה מצטרף למפלגה הנאורה מכל
סתם צביעות מחליאה

אפילו במר"צ, שלא לומר חד"ש, לא יירדו על הברכיים וייתנו למישהו-שפעם-היה-כתוב-עליו-בעיתון-למרות-שהוא-אף-אחד מקום ריאלי ברשימה לכנסת רק כי הם מקווים שהפנים שלו מעוררות אסוציאציה חיובית (וככה גם יצא בקבוצת המיקוד של היועץ האסטרטגי).
שלא לדבר על הצד השני - אין שום סיכוי שאדם שכל כך אוהב להיות במיינסטרים יבחר להצטרף למפלגה עם עמדות אמיתיות בנושאים השונים העומדים על הפרק.

עמדות אמיתיות עאלק
אתה חי במציאות וירטואלית
פרט לכמה רחובות בצפון ת״א אף אחד הרי לא יצביע למפלגות השקר האלה
והן תעלמנה מעצמן בבחירות הבאות

לצערי אני לא רואה סתירה בין החזקה של עמדות אמיתיות לבין העלמות מהמפה הפוליטית, אם כבר אז ההיפך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:37 
teknoboy כתב:
נועם, הזכות לבחור ולהיבחר שמורה לכל אזרח, וזה שעברה עליו טרגדיה אישית+לאומית לא מהווה שום יתרון או בסיס לפררוגטיבה.

איזו "פררוגטיבה"?

הוא עדין יצטרך להתמודד בבחירות, זה לא שהוא מקבל הנחות או הקלות.

וכן, לעובדה שהוא דמות ציבורית ודי אהודה בגלל הנסיבות האישיות, בהחלט יהיה משקל. זה נכון לכל אדם מפורסם שרץ לכנסת (כולל יאיר לפיד, כולל נתן שרנסקי, כולל כל אנשי הצבא לדורותיהם שרצו לכנסת, כולל שלי יחימוביץ' וכו'). אז מה הוא יכול לעשות, לחכות 80 שנה כדי שאף אחד לא יזכור אותו ואז לרוץ לכנסת? מה אתה רוצה ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
והכי חשוב,מה קרה לאותם תחנונים של "לחזור להיות משפחה נורמלית"?
כמו שטקנו ציין,אורח חייו ב5 השנים האחרונות כנראה הרגיל אותו ללוקסוס של טיסות טרנס אטלנטיות,והחזרה לעבודה בתור עובד פשוט קצת קשה לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם, הזכות לבחור ולהיבחר שמורה לכל אזרח, וזה שעברה עליו טרגדיה אישית+לאומית לא מהווה שום יתרון או בסיס לפררוגטיבה.

איזו "פררוגטיבה"?

וכן, לעובדה שהוא דמות ציבורית ודי אהודה בגלל הנסיבות האישיות, בהחלט יהיה משקל. זה נכון לכל אדם מפורסם שרץ לכנסת (כולל יאיר לפיד, כולל נתן שרנסקי, כולל כל אנשי הצבא לדורותיהם שרצו לכנסת, כולל שלי יחימוביץ' וכו'). אז מה הוא יכול לעשות, לחכות 80 שנה כדי שאף אחד לא יזכור אותו ואז לרוץ לכנסת? מה אתה רוצה ממנו?

אה, יש פה אי הבנה.
אין לי שום בעיה עם זה שהוא רץ לכנסת. אני גם לא חושב שיש לו איזה יתרון בלתי הוגן או משהו כזה. זה שהו א"מפורסם" ומזוהה עם ערכים כאלה ואחרים זה יד הגורל (האכזר, יש לציין) והוא לא צריך לסבול בגלל זה.

סתם הגבתי לאיזה ניואנס ("הרוויח ביושר את הזכות להיבחר") בהודעה שכתבת מייד לפני שהגבתי עם הפררוגטיבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ברור שזו אופציה. נועם שליט כל כך נהנה להיות במרכז העניינים, שדאג להכשיל כל אפשרות לשחרור הבן שלו משבי החמאס. בינינו, כולנו היינו עושים את זה בשביל ארוחת ערב עם קרלה ברוני.

אם היה לי בן מ*ביסט, ברור שהייתי משאיר אותו עוד שנה בעזה בשביל צ'אנס עם קרלה ברוני.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:42 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:

איזו "פררוגטיבה"?

אה, יש פה אי הבנה.
אין לי שום בעיה עם זה שהוא רץ לכנסת. אני גם לא חושב שיש לו איזה יתרון בלתי הוגן או משהו כזה. זה שהו א"מפורסם" ומזוהה עם ערכים כאלה ואחרים זה יד הגורל (האכזר, יש לציין) והוא לא צריך לסבול בגלל זה.

סתם הגבתי לאיזה ניואנס ("הרוויח ביושר את הזכות להיבחר") בהודעה שכתבת מייד לפני שהגבתי עם הפררוגטיבה.

באופן כללי, אני חושב שבניגוד להרבה אוכלי חינם בכנסת, אז שליט בא בדיוק מהכיוון ההפוך. לא של נהנתנות או של רצון בשררה, אלא של אדם שהפך לדמות ציבורית בעל כרחו ושילם מחיר אישי כבד. יש לזה בעיני משקל (אם כי כמובן שזה לא הקריטריון העיקרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:44 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

אם היה לי בן מ*ביסט, ברור שהייתי משאיר אותו עוד שנה בעזה בשביל צ'אנס עם קרלה ברוני.
:SMOKE:

שמע
תרד מהחומר שאתה לוקח לאחרונה
עושה לך לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:44 
שער 7 הוא אדום כתב:
כמו שטקנו ציין,אורח חייו ב5 השנים האחרונות כנראה הרגיל אותו ללוקסוס של טיסות טרנס אטלנטיות,והחזרה לעבודה בתור עובד פשוט קצת קשה לו...

יכול להיות. אז מה? אתה חושב שהוא נהנה ב-5 השנים האלו? אתה מסוגל להבין מה זה לדאוג לילד שלך?

אני אם חלילה הילדה שלי תתעכב ב-15 דקות להגיע הבייתה מהגן מסוגל להקפיץ את משטרת ישראל מרוב דאגה. מה עושים כשהילד שלך נמצא בידיים של גורמים שיכולים להרוג אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:

איזו "פררוגטיבה"?

אה, יש פה אי הבנה.

באופן כללי, אני חושב שבניגוד להרבה אוכלי חינם בכנסת, אז שליט בא בדיוק מהכיוון ההפוך. לא של נהנתנות או של רצון בשררה, אלא של אדם שהפך לדמות ציבורית בעל כרחו ושילם מחיר אישי כבד. יש לזה בעיני משקל (אם כי כמובן שזה לא הקריטריון העיקרי).

בהנחה שהוא באמת לא נהנתן ולא רודף שררה, אלא אדם שנגרר למרכז הזירה הציבורית על כורחו והחליט לעשות ויתורים סטייל בן-גוריון כדי לשרת את הציבור ואת המדינה - אז באמת כל הכבוד לו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

נשמע כמו תיאור של קהלני (השם ישמור...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:08 
סומך כתב:
נועם שחם כתב:

נשמע כמו תיאור של קהלני (השם ישמור...)

אני מסכים איתך שקהלני היה בדיחה בכנסת, אבל הוא עדין עדיף עשרות מונים על כל העסקנים בכנסת. בניגוד לרובם, קהלני הוא אדם שבאמת תרם משהו למדינה הזו (כן, במקומות מסויימים זה עדין נחשב כדבר חיובי להיות גיבור ישראל).

כמובן שזה לא הופך אותו אוטומטית לח"כ מוצלח, אבל את הכבוד שקיבל והערכת הציבור, הוא הרוויח ביושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
גועל נפש.
יריקה בפרצופם של המונים מכל המפלגות שתמכו במאבקו וממש לא התכוונו
שינצל זאת לגזירת קופון פוליטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:17 
שער 7 הוא אדום כתב:

ואיפה זה משתנה? אתה מכיר את המשפחות של חברי הכנסת? מדובר על נועם שליט בלבד.
בחיי שאנשים כאן צריכים כדור הרגעה, מה מכשיר אלוף בצה"ל שזה עתה שהשתחרר ( והיו מאות כאלה ) ועבר למערכת הפוליטית יותר מנועם שליט? איך הוא הפר 'הבטחה לציבור' וממי הוא צריך אישור בדיוק? עד שיהיו כאן בחירות אזוריות, שבהם יעלו אנשים מקומיים שמייצגים קהילות מקומיות, עמדות אמיתיות ויעמדו בפני דין הבוחר האמיתי, אנחנו צריכים לעודד אנשים כאלה, ולא לצאת נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:23 
אני חושב שהטיעון שהוא האריך את הסבל של בנו או כל דבר דומה לזה הוא שטותי. הבעייה לא כאן. יש כאן כמה בעיות. ראשית, זה שהוא נמנע מלדבר על הכוונות שלו או על הדעות שלו בזמן אמת. שנית, שהוא אמר פעם אחר פעם שהוא רוצה לחזור לאנונימיות וכנראה שזה לא היה נכון. שלישית, שאין לו רקורד. הרקורד היחיד שלו, הסיבה היחידה שהוא מפורסם, הסיבה היחידה שיש לו סיכוי טוב להיבחר במקום גבוה, היא שהבן שלו היה בשבי החמא"ס ושעם ישראל, על רקע קמפיין יקר ורחב ממדים מאוד הזדהה עם גורלו (ואני לא אומר דבר כאן על המחיר - שווה או לא), וכל זה נראה קצת לא רלוונטי ואפילו ציני.

דרך אחרת להסתכל על זה היא לחשוב על מישהו שתרם סכום נכבד לקמפיין להשבת שליט - כספים שבזכותם בין השאר נועם שליט הפך לדמות ציבורית כה מוכרת - ומתעב את מפלגת העבודה ואת מה שהיא מייצגת (ואני אגב לא תרמתי וקמפיין ולא מתעב את העבודה). איך הבנאדם הזה אמור להרגיש? הכספים שהוא תרם הפכו למשהו שמשגר את שליט לקריירה פוליטית ותורמים למפלגה שהוא שונא.

אני לא חושב שזאת שחיתות איומה או ארוע מזעזע בתולדות האומה. כמו שאמרתי קודם - זה מוזר וזה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:28 
יותר מתאים לו קדימה או לרוץ ביחד עם לפיד , אבל גם המפלגה בראשות השרמוטה זו בחירה לא רעה . מפלגות בלי כלום , רק פופוליזם וניסיון להיות בקונצנזיוס ולא משנה מה .
מביך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אני חושב שהטיעון שהוא האריך את הסבל של בנו או כל דבר דומה לזה הוא שטותי. הבעייה לא כאן. יש כאן כמה בעיות. ראשית, זה שהוא נמנע מלדבר על הכוונות שלו או על הדעות שלו בזמן אמת. שנית, שהוא אמר פעם אחר פעם שהוא רוצה לחזור לאנונימיות וכנראה שזה לא היה נכון. שלישית, שאין לו רקורד. הרקורד היחיד שלו, הסיבה היחידה שהוא מפורסם, הסיבה היחידה שיש לו סיכוי טוב להיבחר במקום גבוה, היא שהבן שלו היה בשבי החמא"ס ושעם ישראל, על רקע קמפיין יקר ורחב ממדים מאוד הזדהה עם גורלו (ואני לא אומר דבר כאן על המחיר - שווה או לא), וכל זה נראה קצת לא רלוונטי ואפילו ציני.

דרך אחרת להסתכל על זה היא לחשוב על מישהו שתרם סכום נכבד לקמפיין להשבת שליט - כספים שבזכותם בין השאר נועם שליט הפך לדמות ציבורית כה מוכרת - ומתעב את מפלגת העבודה ואת מה שהיא מייצגת (ואני אגב לא תרמתי וקמפיין ולא מתעב את העבודה). איך הבנאדם הזה אמור להרגיש? הכספים שהוא תרם הפכו למשהו שמשגר את שליט לקריירה פוליטית ותורמים למפלגה שהוא שונא.

אני לא חושב שזאת שחיתות איומה או ארוע מזעזע בתולדות האומה. כמו שאמרתי קודם - זה מוזר וזה מיותר.

אין בזה שום תקדים
אפשר לחשוב מה היה הרקורד של אנסטסיה מיכאלי?
הדבר היחיד שייחד אותה היה היכולת להביא הרבה ילדים לעולם ולהישאר יפה ואסתטית...
ויש עוד הרבה דוגמאות... אני גם חושב שזה מעט חסר טעם, אבל הצקצוקים והזעזוע של אנשים כאילו יש פה איזה תקדים מיוחד ומוזר, לא ברורים לי.
זאת פוליטיקה, אני לא בקיא בהסטוריה האמריקאית, אבל אני לא אתפלא אם גם שוורצנגר (או רייגן) לא בלט בעשיה ציבורית לפני שהפך למושל.
מה יגידו המפיקים ששפכו מליוני דולרים על סרטים בכיכובו? הם בטח היו דמוקרטים... אז הוא בגד בהם?

ושוב, אני לא הייתי מצביע לאף אדם שלא הוכיח עשייה כלשהי בעבר (מה שסותר את רב הפוליטיקאים לצערינו), וגם הדוגמאות הקציוניות שהבאתי פה, מראות שבד"כ מדובר בכישלון צפוי.
אבל לציין את המקרה הזה כאילו זה איזה מקרה קצה, נראה לי לא נכון ולא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:12 
ראשית, מיכאלי, אם הייתה מתמודדת בפריימריז של מפלגה גדולה הייתה מסיימת בעשיריה השלישית ומטה. נועם שליט, אם הבחירות היו ברגע זה, היה מגיע למקום מאוד גבוה. והמפיקים שפכו מליונים של הסרטים של שוורצנגר ורייגן כי הם חשבו שזה ייצר להם הכנסה של מליונים (מה שאכן קרה) ולא בגלל סימפטיה למי מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:16 
יאיר לפיד שר האוצר, קרנית גולדווסר שרת החינוך ונעם שליט שר הביטחון.
נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:18 
לא
כמובן שעדיף שזהבה גלאון תהיה שרת האוצר ודב חנין יהיה ראש הממשלה ושר הבטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:20 
הפוליטקאים הקיימים במדינת ישראל, הזנו כל כך את הפוליטיקה, שאם יש מישהו שבאמת רוצה להיות שליח ציבור ולעשות למען המדינה, מניחים שהוא עושה את זה מתוך רדיפת שררה וכבוד. אני לא מכיר את נועם שליט, אבל ההנחות שאנשים מסויימים כאן מניחים לגביו, הן מזעזעות. אם יש לנו שאיפה, שיום אחד יהיו לנו פוליטיקאים נקיים, שטובת הציבור באמת עומדת לנגד עיניהם, אנחנו צריכים לתת לאנשים שעדיין לא הוכחו כמושחתים קצת קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לאן הגענו שאנחנו תומכים באנשים שירוצו לכנסת וייקחו את השלטון לא בגלל דיעותיהם וחזונם לעתיד אלא בגלל שטרם הוכיחו שהם נגועים בשחיתות...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 20:55 
גיא האדום כתב:
ראשית, מיכאלי, אם הייתה מתמודדת בפריימריז של מפלגה גדולה הייתה מסיימת בעשיריה השלישית ומטה. נועם שליט, אם הבחירות היו ברגע זה, היה מגיע למקום מאוד גבוה. והמפיקים שפכו מליונים של הסרטים של שוורצנגר ורייגן כי הם חשבו שזה ייצר להם הכנסה של מליונים (מה שאכן קרה) ולא בגלל סימפטיה למי מהם.

ואת הכסף למטה המאבק של שליט תרמו כדי לסייע בשחרור של גלעד. לא רציני בעיני לטעון שזו פגיעה בתורמים. מה, אם היו יודעים שנועם שליט אולי ירצה לרוץ לכנסת בעתיד, לא היו תורמים עבור גלעד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לנועם שליט, בעיני זה יפה מאוד שאנשים שחושבים שהם יכולים לתרום למדינה הולכים לעשות על זה ולא רק מדברים על זה בפורומים באינטרנט.

כנ"ל יאיר לפיד עם כל החוסר סימפטיה שלי כלפיו וכלפי מקורותיו.

ולמען הסר ספק אני לא מתכנן להצביע עבודה או לפיד טים בבחירות הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לאן הגענו שאנחנו תומכים באנשים שירוצו לכנסת וייקחו את השלטון לא בגלל דיעותיהם וחזונם לעתיד אלא בגלל שטרם הוכיחו שהם נגועים בשחיתות...

שי גולדן כותב בערך את אותו דבר על יאיר לפיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:16 
teknoboy כתב:

בינינו, זה לא פלוס ענק ביחס ל-90% מחברי הכנסת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:24 
אחד אדום כתב:
כל הכבוד לנועם שליט, בעיני זה יפה מאוד שאנשים שחושבים שהם יכולים לתרום למדינה הולכים לעשות על זה ולא רק מדברים על זה בפורומים באינטרנט.

כנ"ל יאיר לפיד עם כל החוסר סימפטיה שלי כלפיו וכלפי מקורותיו.

ולמען הסר ספק אני לא מתכנן להצביע עבודה או לפיד טים בבחירות הקרובות

בדיוק.
לדעתי מה שציני פה זה בעיקר דרך המחשבה של אנשים (אבל אולי לאור הפולטיקאים שהורגלנו אליהם זה הגיוני). יכול להיות פשוט שנועם שליט מאמין אחרי 5 שנים של מאבק שיש בכוחו להשפיע ולשנות דברים כראות עיניו? מה לא לגיטימי בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:

בינינו, זה לא פלוס ענק ביחס ל-90% מחברי הכנסת?

לצערנו הרב זה כן.
הגענו למצב כל כך מביך שאנחנו מוכנים למנות מגיש חדשות נטול דעות לתפקיד שלטוני בכיר, רק כי טרם הוכיח מעל לכל ספק שהוא מושחת מן היסוד.
מן הסתם זה על רקע סלידה מהקיים.
זה בדיוק החלק העצוב פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:36 
teknoboy כתב:

מי תומך? אני בסה"כ אומר שגם אתה וגם אני לא יודעים עליו מספיק בשביל להניח שהוא פוליטיקאי מושחת לעתיד. רק שאתה מניח את זה מראש, ואני לא.
ואני גם טוען שעצם ההנחה מראש של אנשים, וזה שהם נכנסים בכל מי שנכנס לפוליטיקה עלולה להרתיע אנשים טובים מלהיכנס לפוליטיקה. וזה דבר שאני בטוח שגם אתה לא רוצה.

נערך לאחרונה על ידי וולטון היה שם את זה בתאריך 10 ינואר 2012, 16:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:37 
זה לא מה שעצוב. זה דווקא היבט חיובי, שאנשים מחפשים מנהיגים ישרים. מה שעצוב זה הסקרים שמראים שהליכוד מגדיל את כוחו והעובדה שהמצביעים ממשיכים לנהות אחריו מפלגות הימין יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: