הפועל כתב:
אני בזמנו הייתי בבנק הפועלים וזה היה מאד מייאש לעבוד מולם.
מתישהו פשוט עזבתי אותם (בלי קשר לנ"ל), ואני משתדל לעשות כל מה שאפשר באתר האינטרנט
גם אני משתדל לעשות הכל דרך האתר שלהם באינטרנט (וניתן אפילו להגיד שהוא די נוח), אבל יש דברים שאי אפשר וחייבים את המוקד הטלפוני (כמו למשל להודיע על החלפת מספר טלפון / לבקש שלא ישלחו לי יותר תדפיסים בדואר).
אוגוסטוס היל כתב:
אתה אומר דברים קצת כלליים וקשה לדעת מה הכונה שלך.
לבנקים יש הרבה מאוד כללים שהם חייבים לעמוד בהם.
כל נושא האבטחה הוא קריטי ובסה"כ זה נועד לוודא שמי שעושה פעולות בחשבון זה אתה ולא נוכלים, אז צריך לקבל את זה בהבנה.
אם אין לך הרשאות (למשל, לייעוץ השקעות) אז אסור להם לתת לך את השירות הזה וזה נכון בכל בנק. לא סתם שולחים למלא טפסים בסניף. אל תשכח שלבנק יש אינטרס שלא תגיע לסניף.
לגבי הקוד האישי, זה נשמע לי מוזר קצת. לחדש כל חודש זה לא דבר מקובל עד כמה שאני יודע.
בכל מקרה, כמו שנאמר כאן, אינטרנט הוא פתרון טוב לרוב הדברים שאתה צריך מהבנק.
זה נכון לגבי ייעוץ השקעות ודברים בסגנון הזה, אבל הם לא נותנים לי בכלל לדבר איתם בטלפון בטענה שאין לי הרשאה להשתמש בשירות שלהם (כאילו שיש לי אופציה אחרת, מטומטמים). העניין הוא שכבר שמעתי את השטות הזאת כמה פעמים בעבר וכבר חתמתי על כל הטפסים האפשריים כמה פעמים, והם ממשיכים לטרטר אותי, זה שירות פשוט מחליא. ושוב, יש עניינים שמצריכים טלפון והאינטרנט לא נותן מענה עבורם.
לא תתפוס אותי- אני ממש איתך.
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא מבין מה הבעיה, היום כמעט את הכל אפשר לעשות באינטרנט.
אני הולך לסניף הבנק שלי אולי פעם בשנתיים, ובטלפון אני בכלל לא מדבר איתם.
ראה תשובתי למעלה.
r200 כתב:
אני עושה הכל באינטרנט ומה שלא דרך המוקד הטלפוני עם מענה מהיר ושירות סביר ביותר
אבל הכי הרבה אני משתמש בדיסקונט מהיר זה שירות של בנקאים שנמצא בכניסה לסניף והוא מעולה לדברים כמו הדפסת צקים בדקה ,העברות בנקאיות ,והגדלת משיכה חד פעמית
אתה בדיסקונט? ואתה אומר שהשירות הטלפוני שלהם טוב ואין את הדברים האלה כמו בלאומי?