תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בנקים ומוקדי השירות הטלפוניים שלהם
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:08 
כפי שאתם רואים אני בשלב של ביצוע שינויים עם דברים שמעצבנים אותי.

היום נודעתי מחדש במשהו שנורא מעצבן אותי - מוקד שירות הלקוחות של לאומי אשר נקרא "לאומי call".

כל פעם שאני צריך את הארורים האלה הם שולחים אותי לסניף לחתום על טפסים, כל פעם אין לי מספיק הרשאות, כל פעם מטרטרים אותי, כל פעם הקוד האישי שלי פג תוקף (מסתבר שצריך כל חודש להתקשר לעדכן אותו) ובקיצור הם פשוט בלתי נסבלים.

העניין הזה הוא מבחינתי עילה מספקת לעזוב אותם לטובת בנק אחר. השאלה שלי היא האם הבנקים האחרים שונים בנושא הזה? האם מניסיונכם האישי, המוקדים הטלפוניים של בנקים אחרים נורמליים ונוחים יותר?

בתודה וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בנקים ומוקדי השירות הטלפוניים שלהם
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
אני בזמנו הייתי בבנק הפועלים וזה היה מאד מייאש לעבוד מולם.
מתישהו פשוט עזבתי אותם (בלי קשר לנ"ל), ואני משתדל לעשות כל מה שאפשר באתר האינטרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:22 
אתה אומר דברים קצת כלליים וקשה לדעת מה הכונה שלך.
לבנקים יש הרבה מאוד כללים שהם חייבים לעמוד בהם.
כל נושא האבטחה הוא קריטי ובסה"כ זה נועד לוודא שמי שעושה פעולות בחשבון זה אתה ולא נוכלים, אז צריך לקבל את זה בהבנה.
אם אין לך הרשאות (למשל, לייעוץ השקעות) אז אסור להם לתת לך את השירות הזה וזה נכון בכל בנק. לא סתם שולחים למלא טפסים בסניף. אל תשכח שלבנק יש אינטרס שלא תגיע לסניף.
לגבי הקוד האישי, זה נשמע לי מוזר קצת. לחדש כל חודש זה לא דבר מקובל עד כמה שאני יודע.

בכל מקרה, כמו שנאמר כאן, אינטרנט הוא פתרון טוב לרוב הדברים שאתה צריך מהבנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:25 
אבטחה היא לא מילה נרדפת לנודניקיות ולשירות גרוע.
ישנן דרכים מתוחכמות יותר לתת שירות ועדיין לשמור על רמת אבטחה גבוהה.

אגב, אחרי שהתלוננתי הרבה הציעו לי את הרעיון המהפכני הבא- לשלוח פקס לסניף שבפקס כתוב שאני רוצה שיתקשרו אלי מהסניף, ואז לא צריך שום זיהוי. ממש מאובטח, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:31 
זה נכון, אבל יש דברים שבהם יש להם מעט גמישות. זה שלפעמים הם מוציאים שם רע למושג "ראש קטן" זה נכון (כמו זה נכון לחברות סלולאר, אינטרנט וכו'), עדיין חלק מהדברים הם תקנות של בנק ישראל. הבעיה היא איך מסבירים את זה ללקוח, אילו אלטרנטיבות נותנים לו, ועד כמה יש נכונות אמיתית לפתור את הבעיה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:38 
שירות טלפוני מאובטח לא צריך להיות שירות טלפוני מסורבל, גם אם תרמוז שיש בבנק אנשים שרוצים אבל לא יכולים.
למעשה, שירות טלפוני מסורבל הוא ההפך משירות טלפוני מאובטח, ונתתי את הדוגמא של עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 11:45 
לא תתפוס אותי כתב:
שירות טלפוני מאובטח לא צריך להיות שירות טלפוני מסורבל, גם אם תרמוז שיש בבנק אנשים שרוצים אבל לא יכולים.
למעשה, שירות טלפוני מסורבל הוא ההפך משירות טלפוני מאובטח, ונתתי את הדוגמא של עצמי.

יש את שני הצדדים. ואני מסכים איתך שהצד השני (אלה שיכולים אבל לא רוצים) הוא יותר נפוץ.
אבל כדי לדבר עם יועץ השקעות (כדוגמא) אתה צריך להיות חתום על הסכם ייעוץ בסניף - במקרה הזה אין הרבה מה לעשות (עד כמה שאני יודע).
כך גם לגבי דברים אחרים שדורשים חתימה שלך וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 12:25 
הם יכולים לעשות את זה באותה קלות שהם מתקשרים להציע לי הלוואות למרות שאני בפלוס, או כל פעם שאני בסניף.
למה כל פעם בסניף אני צריך לשאול אותם אם יש הרשאות נוספות שאני צריך לפתוח והם לא יכולים לפנות אלי? מה גם שאיך זה יכול להיות שכל פעם הם אומרים לי "כן" כשאני שואל אותם אם יש הרשאות שעוד לא פתחתי?
למה הם לא יכולים לכתוב לך באתר "סליחה, אבל אתה צריך למלא את הטופס הזה ולהביא אותו לעמדת האקספרס בסניף" ולתת לך להוריד בPDF את ההסכם, ואז רק לשים אותו בעמדת האקספרס כשאתה בסניף במקום לחכות לבנקאי?

זה סתם תירוצים של עצלנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:07 
לא מבין מה הבעיה, היום כמעט את הכל אפשר לעשות באינטרנט.
אני הולך לסניף הבנק שלי אולי פעם בשנתיים, ובטלפון אני בכלל לא מדבר איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:27 
אני אתן לך דוגמאות מהחודש האחרון-
במסלול שלי מגיע לי פנקסי צ'קים חינם כל שנה.
הזמנתי 2 פנקסי צ'קים מהאתר וחייבו אותי ב15 שקל. מה אני עושה?

שכחתי את הקוד של כ. האשראי הבנקאי, כי אני לא באמת משתמש בו. עכשיו אני לא יכול לבצע פעולות בעמדות האלה שאפשר להפקיד דרכן צ'קים ומזומן. איך אני מזמין חדש?

סך העמלות שאני משלם יחסית למה שאני שווה בבנק לא נראה לי סביר. איך אני מדבר איתם על מסלולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אני עושה הכל באינטרנט ומה שלא דרך המוקד הטלפוני עם מענה מהיר ושירות סביר ביותר

אבל הכי הרבה אני משתמש בדיסקונט מהיר זה שירות של בנקאים שנמצא בכניסה לסניף והוא מעולה לדברים כמו הדפסת צקים בדקה ,העברות בנקאיות ,והגדלת משיכה חד פעמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:40 
הפועל כתב:
אני בזמנו הייתי בבנק הפועלים וזה היה מאד מייאש לעבוד מולם.
מתישהו פשוט עזבתי אותם (בלי קשר לנ"ל), ואני משתדל לעשות כל מה שאפשר באתר האינטרנט

גם אני משתדל לעשות הכל דרך האתר שלהם באינטרנט (וניתן אפילו להגיד שהוא די נוח), אבל יש דברים שאי אפשר וחייבים את המוקד הטלפוני (כמו למשל להודיע על החלפת מספר טלפון / לבקש שלא ישלחו לי יותר תדפיסים בדואר).

אוגוסטוס היל כתב:
אתה אומר דברים קצת כלליים וקשה לדעת מה הכונה שלך.
לבנקים יש הרבה מאוד כללים שהם חייבים לעמוד בהם.
כל נושא האבטחה הוא קריטי ובסה"כ זה נועד לוודא שמי שעושה פעולות בחשבון זה אתה ולא נוכלים, אז צריך לקבל את זה בהבנה.
אם אין לך הרשאות (למשל, לייעוץ השקעות) אז אסור להם לתת לך את השירות הזה וזה נכון בכל בנק. לא סתם שולחים למלא טפסים בסניף. אל תשכח שלבנק יש אינטרס שלא תגיע לסניף.
לגבי הקוד האישי, זה נשמע לי מוזר קצת. לחדש כל חודש זה לא דבר מקובל עד כמה שאני יודע.

בכל מקרה, כמו שנאמר כאן, אינטרנט הוא פתרון טוב לרוב הדברים שאתה צריך מהבנק.

זה נכון לגבי ייעוץ השקעות ודברים בסגנון הזה, אבל הם לא נותנים לי בכלל לדבר איתם בטלפון בטענה שאין לי הרשאה להשתמש בשירות שלהם (כאילו שיש לי אופציה אחרת, מטומטמים). העניין הוא שכבר שמעתי את השטות הזאת כמה פעמים בעבר וכבר חתמתי על כל הטפסים האפשריים כמה פעמים, והם ממשיכים לטרטר אותי, זה שירות פשוט מחליא. ושוב, יש עניינים שמצריכים טלפון והאינטרנט לא נותן מענה עבורם.

לא תתפוס אותי- אני ממש איתך.

אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא מבין מה הבעיה, היום כמעט את הכל אפשר לעשות באינטרנט.
אני הולך לסניף הבנק שלי אולי פעם בשנתיים, ובטלפון אני בכלל לא מדבר איתם.

ראה תשובתי למעלה.

r200 כתב:
אני עושה הכל באינטרנט ומה שלא דרך המוקד הטלפוני עם מענה מהיר ושירות סביר ביותר

אבל הכי הרבה אני משתמש בדיסקונט מהיר זה שירות של בנקאים שנמצא בכניסה לסניף והוא מעולה לדברים כמו הדפסת צקים בדקה ,העברות בנקאיות ,והגדלת משיכה חד פעמית

אתה בדיסקונט? ואתה אומר שהשירות הטלפוני שלהם טוב ואין את הדברים האלה כמו בלאומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חתמתי בהתחלה מה אני רשאי לעשות באינטרנט ומה לא ומה שלא אני עושה בטלפון..

אני מרוצה מהשירות לגבי עמלות וכאלה אני חייב לומר שאני לא משווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:50 
לת"א, תאורטית אתה כמובן צודק. האמת שכשפתחתי לא מזמן חשבון בבנק הפועלים, הם גם עשו את זה בצורה מאוד יעילה, אבל זה לא ממש חכמה כי אני מוגדר כלקוח בנקאות פרטית (זה לא ממש מסובך) ויש לי תקשורת טלפונית ומיילית ישירות מול הבנקאית שלי בסניף.
השאלה היא עד כמה הם יוזמים ומגדילים ראש מול כלל הלקוחות, וכאן הבנקים כלל לא משהו.
הפרדוקס הוא שיש לבנק אינטרס בדיוק כמו הלקוח שלא יהיו טרטורים כאלה.
מדובר בטמטום. לא יודע אם קיים הבדל בין הבנקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 14:01 
אוגוסטוס
לא מזמן, אחרי עוד בזבוז זמן מטורף באחד הסניפים כדי לאסוף כרטיס (למה ויזה מסכימה לשלוח לי בדואר????) צילמתי עבורם את כל הליקויים והטרטורים שאני צריך לעבור ושלחתי לפניות הציבור (לפחות חצי שעה בלי תורמט, עמדת אקספרס ריקה בשלוש פעמים שונות שעברתי ליד, תיבת משוב ריקה, שלחו אותי לבנקאי כי אין מישהו באקספרס, ששלח אותי חזרה לאקספרס למרות שאין שם אף אחד עד שאמרתי לו שאני לא יוצא מהמשרד שלו).
קיבלתי ארוחת בוקר זוגית ונפנוף.
התגובה היחידה שקיבלתי במקום ממנהל הסניף היתה "אל תצלם פה"

אני מאשים רק את עצמי, כי כנראה שצריך לעבור מידי פעם בנק כדי לרענן אותם. הלקח שלי הוא שכל מי שיש לו חשבון צעיר כלשהו צריך לעבור ברגע שהוא מתחיל לקבל משכורות אמיתיות. רק שלא יחפשו אותי אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 14:03 
אני פשוט מסרב להאמין שזה ככה בכל הבנקים, לא יכול להיות שכולם מטורטרים ככה, פשוט כל פעם שאני מנסה לדבר איתם בטלפון זה סיפור שלם.

יכול להיות שיש לי פשוט מזל רע איתם? איכשהו משהו לא מסתדר עם החתימות או דברים כאלה? זה הרי לא הגיוני...

חוץ מזה שאני סטודנט ועכשיו שאני חושב על זה אולי אני יכול לקבל הטבות במעבר לבנק אחר... כי מהלאומי האלה אני לא מקבל כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 16:13 
פלסטר כתב:
אני פשוט מסרב להאמין שזה ככה בכל הבנקים, לא יכול להיות שכולם מטורטרים ככה, פשוט כל פעם שאני מנסה לדבר איתם בטלפון זה סיפור שלם.

יכול להיות שיש לי פשוט מזל רע איתם? איכשהו משהו לא מסתדר עם החתימות או דברים כאלה? זה הרי לא הגיוני...

חוץ מזה שאני סטודנט ועכשיו שאני חושב על זה אולי אני יכול לקבל הטבות במעבר לבנק אחר... כי מהלאומי האלה אני לא מקבל כלום.

אין איזה לאומי באזר או משו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 16:51 
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס
לא מזמן, אחרי עוד בזבוז זמן מטורף באחד הסניפים כדי לאסוף כרטיס (למה ויזה מסכימה לשלוח לי בדואר????) צילמתי עבורם את כל הליקויים והטרטורים שאני צריך לעבור ושלחתי לפניות הציבור (לפחות חצי שעה בלי תורמט, עמדת אקספרס ריקה בשלוש פעמים שונות שעברתי ליד, תיבת משוב ריקה, שלחו אותי לבנקאי כי אין מישהו באקספרס, ששלח אותי חזרה לאקספרס למרות שאין שם אף אחד עד שאמרתי לו שאני לא יוצא מהמשרד שלו).

אני מאשים רק את עצמי, כי כנראה שצריך לעבור מידי פעם בנק כדי לרענן אותם. הלקח שלי הוא שכל מי שיש לו חשבון צעיר כלשהו צריך לעבור ברגע שהוא מתחיל לקבל משכורות אמיתיות. רק שלא יחפשו אותי אחרי זה.

אז למה אתה פשוט לא עובר בנק וזהו? משכנתא זה הוראת קבע, הלוואות אפשר לפרוע ולקבל הלוואה בבנק החדש(ולרוב בריבית יותר נמוכה), כרטיס אשראי אפשר להחליף.
אם השירות חרא פשוט עוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בנק כדאי לבחור לפי גובה העמלות בתחום הכי יקר לך. יוצא לי להחליף בנק כל שנתיים שלוש, כשבכל פעם זה חוסך לי כמה אלפי שקלים בשנה.
הדבר היחיד שצריך לדעת זה לא להתקרב לבנק דיסקונט, לא משנה כמה העמלות שלהם נמוכות. הם באמת הבנק הכי גרוע בארץ, ואני כבר עברתי את כולם.
כל האחרים מאד דומים, רק תעריפי העמלות ברגע נתון מבדלים ביניהם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:55 
אני בפועלים.
הלכתי לפני חודש בערך לחתום על טפסים שמאשרים לי פעולות בחשבון של האינטרנט.
מסתבר שזה לא כולל "העברות לצד ג" ובשביל זה צריך למשוך קוד סודי בבנקט. כמובן שהפקידה לא טרחה להגיד לי את זה.
סתם מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:39 
סתם כי בא לי אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס

אז למה אתה פשוט לא עובר בנק וזהו? משכנתא זה הוראת קבע, הלוואות אפשר לפרוע ולקבל הלוואה בבנק החדש(ולרוב בריבית יותר נמוכה), כרטיס אשראי אפשר להחליף.
אם השירות חרא פשוט עוברים.

התחלתי מלחכות לבנק האינטרנטי שהבטיחו, משם התחלתי לבדוק אופציות ומאז התעצלתי. החודש הרגיזו אותי בצורה ממלאת מצברים ולכן אני מאמין שאעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
לא יודעת לגבי לאומי CALL

לגבי האינטנרט, עבדתי בתמיכה שלהם ואני עצמי בבנק הפועלים.
אני חייבת לציין שיש להם אפשרויות באינטרנט שאתה רק יכול לחלום שיהיו בפועלים (הגדלת מסגרת אשראי) כמו-כן בתמיכה הטכנית אתה יכול לחדש הרשאה של העברה לצד ג'. ועוד דברים בסגנון.
דברים אלה מבזבזים שעות בהגעה לבנק כשאין לך אופציה אחרת ואתה חייב לגשת לסניף האם שלך אלא אם אתה מתחנן ואז מאפשרים לך את חלק מהדברים לעשות בסניף הקרוב למיקומך.

נ.ב
יש להם גם סניף וירטואלי שזה דבר די גאוני. הכל מתבצע דרך שליחים או טלפונית רק במקרים חריגים ביותר אתה נדרש להגיע לסניף שהוא למעשה לא סניף אלא חדר במוקד שירות הלקוחות בראשון לציון.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
לא יודעת לגבי לאומי CALL

אני חייבת לציין שיש להם אפשרויות באינטרנט שאתה רק יכול לחלום שיהיו בפועלים (הגדלת מסגרת אשראי) כמו-כן בתמיכה הטכנית אתה יכול לחדש הרשאה של העברה לצד ג'. ועוד דברים בסגנון.
דברים אלה מבזבזים שעות בהגעה לבנק כשאין לך אופציה אחרת ואתה חייב לגשת לסניף האם שלך אלא אם אתה מתחנן ואז מאפשרים לך את חלק מהדברים לעשות בסניף הקרוב למיקומך.

נ.ב
יש להם גם סניף וירטואלי שזה דבר די גאוני. הכל מתבצע דרך שליחים או טלפונית רק במקרים חריגים ביותר אתה נדרש להגיע לסניף שהוא למעשה לא סניף אלא חדר במוקד שירות הלקוחות בראשון לציון.

אתי אלון :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 00:56 
chaiel49 כתב:
פלסטר כתב:

אין איזה לאומי באזר או משו כזה?

לאומי באזר זה נחמד וזה קצת מבצעים, אבל זה לא משהו גרנדיוזי. אפילו את הדבר הכי טוב שהיה שם, כרטיס שני חינם לקולנוע, הם כבר ביטלו.

מלכה לב אדום כתב:
לא יודעת לגבי לאומי CALL

נ.ב

זה נשמע טוב, אבל בפועל כשצריך אותם בטלפון לדברים שאי אפשר לעשות באתר, אתה מקבל עצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 07:17 
מלכה לב אדום כתב:

מה זה "אם אתה מתחנן"? מה הבעיה להציע אופציה כזאת מראש?
זה אחד מהנורמות השירותיות הקלוקלות שאפשר להעלות על הדעת.
מחנכים את הלקוח לדפוק על שולחנות כדי לקבל מה שהוא יכול לקבל עם קצת רצון טוב.
העיקר בסוף מדברים על "הלקוח הישראלי". הרי מחנכים אותנו לדפוק על שולחנות (או להתחנן-ההבדל הוא טקטי בלבד), ואח"כ מתלוננים שהלקוחות קשים.
בטח שאם מגיע לקוח כמו לת"א עם הערות ספציפיות במקום שהמנהל יזמין אותו לפגישה ללמוד מה אפשר ללמוד ולהשתפר, מנפנפים אותו בקפה ומאפה.
שלא תתבלבלן, בכל פורום מנהלים בבנק יגידו שצריך ונכון בדיוק בלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 12:55 
מישהו יכול לספר על השירות הטלפוני של מזרחי טפחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:01 
תעבור לסניף שאני עובד בו ואני מבטיח לתת לך טלפון ישיר שלי.

(בתנאי שאתה לא מהנודניקים האלה שרוצים לחשב ריביות על פני תקופות והצמדות למדד, אין לי סבלנות לאנשים כאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:22 
JustZiv כתב:
תעבור לסניף שאני עובד בו ואני מבטיח לתת לך טלפון ישיר שלי.

(בתנאי שאתה לא מהנודניקים האלה שרוצים לחשב ריביות על פני תקופות והצמדות למדד, אין לי סבלנות לאנשים כאלה)

קודם כל תודה. דבר שני אין לי פנאי לחישוב ריביות ודברים כאלה, אני בכלל לא מתעסק בהלוואות או בדברים שדורשים התעסקות עם ריביות (או שלפחות אני לא יודע שצריך להתעסק בזה).

אתה בלאומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: