Gili כתב:
azran כתב:
תעשו טרייד על שי,תחליפו את שיש בדנין ותקבלו 11 שכירי כסף מושתנים שמתים לעוף מפה (לא כולל חריגים כמו באדיר ואביחי)
או שאפשר לשבץ שחקנים לסגל לפי מידת האהדה שלהם להפועל במקום יכולת מקצועית. ככה תקבלו אליפות אחת ב-10 שנים (וגם אותה יביאו שחקנים שמתים לעוף מפה).
לא יודע אם שמת לב אבל סתרת את עצמך.
אתה אכן לוקח אליפות פעם בעשר שנים, ואכן כמעט כל מי שהיה חלק מהקבוצה הגדולה האחרונה כבר התעופף לאירופה.
זו בדיוק הכוונה, אם גם ככה אנחנו לוקחים אליפות פעם בעשור, לא עדיף לעשות את זה עם שחקנים שגדלו במועדון ומחוייבים אליו, מאשר עם שכירי חרב ?
שכטר,דאגלס,אניימה,ורמוט. את כולם אהבנו אבל בסופו של דבר הם שכירי חרב שהגיעו למועדון, עשו סיבוב והתעופפו. אין לי אליהם סנטימנטים מיוחדים.
לערן זהבי וביבראס אני אחזיק אצבעות עד סוף הקריירה והצלחה שלהם זו הגאווה של כולנו כחלק מהמועדון שנקרא הפועל תל אביב. ילדים שהגיעו למועדון בגיל 8 ונמצאים כיום בפסגות של אירופה. ואני מעדיף קבוצה של שחקנים כמו זהבי,ביבראס ושי ע"פ קבוצה של ורמוט,שכטר ודגלאס.
ועוד אנקדוטה קטנה. במשחק האחרון של עונת 06/07 הפועל ת"א עלתה לדרבי עם הרכב שכלל את אברבנאל,מנצור,בונדר,דואני,ביבראס,יוסי וסלים- 7 שחקני בית בהרכב. כולם יודעים איך הדרבי הזה נגמר ומי היו הכובשים בו. כנראה שעם סבלנות, אמונה והשקעה מקצועית (וכמובן השחקנים הנכונים) אפשר להגיע להישגים.