תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 4/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:13 
לא צריך לזרוק אותו ובוודאי לא להשפיל אותו, אבל שי היה ויהיה שחקן מוגבל. זה לא עניין של תקופה.
מחליף לגיטימי בקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 4/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
azran כתב:
תעשו טרייד על שי,תחליפו את שיש בדנין ותקבלו 11 שכירי כסף מושתנים שמתים לעוף מפה (לא כולל חריגים כמו באדיר ואביחי)

או שאפשר לשבץ שחקנים לסגל לפי מידת האהדה שלהם להפועל במקום יכולת מקצועית. ככה תקבלו אליפות אחת ב-10 שנים (וגם אותה יביאו שחקנים שמתים לעוף מפה).

לא יודע אם שמת לב אבל סתרת את עצמך.
אתה אכן לוקח אליפות פעם בעשר שנים, ואכן כמעט כל מי שהיה חלק מהקבוצה הגדולה האחרונה כבר התעופף לאירופה.
זו בדיוק הכוונה, אם גם ככה אנחנו לוקחים אליפות פעם בעשור, לא עדיף לעשות את זה עם שחקנים שגדלו במועדון ומחוייבים אליו, מאשר עם שכירי חרב ?
שכטר,דאגלס,אניימה,ורמוט. את כולם אהבנו אבל בסופו של דבר הם שכירי חרב שהגיעו למועדון, עשו סיבוב והתעופפו. אין לי אליהם סנטימנטים מיוחדים.
לערן זהבי וביבראס אני אחזיק אצבעות עד סוף הקריירה והצלחה שלהם זו הגאווה של כולנו כחלק מהמועדון שנקרא הפועל תל אביב. ילדים שהגיעו למועדון בגיל 8 ונמצאים כיום בפסגות של אירופה. ואני מעדיף קבוצה של שחקנים כמו זהבי,ביבראס ושי ע"פ קבוצה של ורמוט,שכטר ודגלאס.
ועוד אנקדוטה קטנה. במשחק האחרון של עונת 06/07 הפועל ת"א עלתה לדרבי עם הרכב שכלל את אברבנאל,מנצור,בונדר,דואני,ביבראס,יוסי וסלים- 7 שחקני בית בהרכב. כולם יודעים איך הדרבי הזה נגמר ומי היו הכובשים בו. כנראה שעם סבלנות, אמונה והשקעה מקצועית (וכמובן השחקנים הנכונים) אפשר להגיע להישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:20 
kobster כתב:
Gili כתב:
azran כתב:
תעשו טרייד על שי,תחליפו את שיש בדנין ותקבלו 11 שכירי כסף מושתנים שמתים לעוף מפה (לא כולל חריגים כמו באדיר ואביחי)

או שאפשר לשבץ שחקנים לסגל לפי מידת האהדה שלהם להפועל במקום יכולת מקצועית. ככה תקבלו אליפות אחת ב-10 שנים (וגם אותה יביאו שחקנים שמתים לעוף מפה).

אתה אכן לוקח אליפות פעם בעשר שנים, ואכן כמעט כל מי שהיה חלק מהקבוצה הגדולה האחרונה כבר התעופף לאירופה.
זו בדיוק הכוונה, אם גם ככה אנחנו לוקחים אליפות פעם בעשור, לא עדיף לעשות את זה עם שחקנים שגדלו במועדון ומחוייבים אליו, מאשר עם שכירי חרב ?
שכטר,דאגלס,אניימה,ורמוט. את כולם אהבנו אבל בסופו של דבר הם שכירי חרב שהגיעו למועדון, עשו סיבוב והתעופפו. אין לי אליהם סנטימנטים מיוחדים.
לערן זהבי וביבראס אני אחזיק אצבעות עד סוף הקריירה והצלחה שלהם זו הגאווה של כולנו כחלק מהמועדון שנקרא הפועל תל אביב. ילדים שהגיעו למועדון בגיל 8 ונמצאים כיום בפסגות של אירופה. ואני מעדיף קבוצה של שחקנים כמו זהבי,ביבראס ושי ע"פ קבוצה של ורמוט,שכטר ודגלאס.
ועוד אנקדוטה קטנה. במשחק האחרון של עונת 06/07 הפועל ת"א עלתה לדרבי עם הרכב שכלל את אברבנאל,מנצור,בונדר,דואני,ביבראס,יוסי וסלים- 7 שחקני בית בהרכב. כולם יודעים איך הדרבי הזה נגמר ומי היו הכובשים בו. כנראה שעם סבלנות, אמונה והשקעה מקצועית (וכמובן השחקנים הנכונים) אפשר להגיע להישגים.

זה שהפועל עלתה לדרבי עם 6-5 שחקני בית לא אומר כלום
בדרבי הקודם מכבי עלתה עם כמות דומה של שחקני בית לא פחות מוכשרים וכולם יודעים איך זה נגמר
שלא נדבר על הדרבי שלפני שנתיים שלוש אז היה לנו שחקן בית וחצי בהרכב
שורה תחתונה- קבוצה טובה צריכה להיות מורכבת משחקנים טובים. בין אם שחקני בית ובין אם לא. לטעמי שי אבוטבול שחקן טוב, אישיות ענקית ויש לו הרבה יותר ממקום בסגל הקבוצה. אוי ואבוי אם ילבש צבע אחר שנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:30 
Charlie כתב:
לסכנין יש מגן, מהראן אבו-ריא, יופי של שחקן. בשעתו היה מועמד למכבי חיפה אלא שטוואטחה פרץ והשאר היסטוריה. הוא מסוכסוך עם הנהלת סכנין וממעט לשחק העונה, לא חושב שתהיה בעיה להביא אותו עכשיו והעונה הוא גם לא יהיה יקר . לא מבין למה לא חושבים בכיוון שלו אבל דנין הליצן הזה בא בחשבון.

עכשיו תבדוק כמה דקות אבו ריא שיחק העונה (רמז: מספר עגול), למה הוא שיחק את אותו 'מספר עגול' של דקות (מאותה הסיבה שהמעבר שלו מסכנין לקרית שמונה נפל), למה גם כשהוא החלים מהפציעה - לפחות בחודש האחרון - הוא לא חזר לשחק כשגם להתאמן בקושי נותנים לו, וכמה יעלה התענוג להביא אותו בחלון העברות הזה (כנראה הסכום שסכנין מסרבת להחזיר לשירצקי בגין המעבר שלא יצא לפועל בקיץ האחרון). אגב, באותה הזדמנות תבדוק אם הבוררות בין סכנין לקרית שמונה הסתיימה.

דוידאדזה?
עומרי בן הרוש?
לבעלים של הפועל עדיין קוראים אלי טביב.

מעניין שהשם של דנין גורם לכם לקפוץ.
איפה הייתם כשהשחילו לכם את מחמוד עבאס?
"המחליף של ורמוט", לפי הבעלים שלכם, ו"גניבת השנה", לפי גונבי דעת אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:33 
kobster כתב:
Gili כתב:
azran כתב:

אם נחליט על ההרכב בהסתמך על מידת האהדה של השחקן להפועל במקום על יכולת מקצועית , אז גם לזה לא נגיע. מה שהתכוונתי לומר הוא שאת האליפות הביאו שחקנים ש"מתו לעוף מפה" , ולכן גם זה לא מדד שלפיו צריך לקבוע מי ייכנס להרכב (או לסגל).
בשורה התחתונה , אני רוצה שבהפועל ישחקו השחקנים הכי טובים בכל עמדה נתונה (ברור שזה לא פרקטי , אבל זאת השאיפה). אהדה להפועל או "מלחמה למען הסמל" זה ערך מוסף , אבל זה לא מפצה על יכולת חלשה או על חוסר יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
kobster כתב:
Gili כתב:
azran כתב:

אם נחליט על ההרכב בהסתמך על מידת האהדה של השחקן להפועל במקום על יכולת מקצועית , אז גם לזה לא נגיע. מה שהתכוונתי לומר הוא שאת האליפות הביאו שחקנים ש"מתו לעוף מפה" , ולכן גם זה לא מדד שלפיו צריך לקבוע מי ייכנס להרכב (או לסגל).
בשורה התחתונה , אני רוצה שבהפועל ישחקו השחקנים הכי טובים בכל עמדה נתונה (ברור שזה לא פרקטי , אבל זאת השאיפה). אהדה להפועל או "מלחמה למען הסמל" זה ערך מוסף , אבל זה לא מפצה על יכולת חלשה או על חוסר יכולת.

אתם במקום להגיע להסכמה מקצינים כל אחד את דעתו.
אף אחד לא באמת חושב שסביר שיהייו 11 שחקני בית נשמות שגדלו בשער 5
אף אחד גם לא רוצה 11 שכירי חרב שיוחלפו כל שנה.
בהפועל יש תלכיד של כאלה וכאלה. הבעיה היא שכרגע, שחקני הבית לא מובילים את הקבוצה (שיש ושי, כשגורדנה די באמצע חייבים לומר). אין זה אומר שצריך לגרש אותם.
גילי, לא ריאלי לרצות את ה11 הכי טובים. זה לא תופס בשום מקום. קבוצה היא גדולה מסך חלקיה, וחלקיה מורכבים גם משחקני נשמה כמו שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב, שחקני נשמה לא חייבים להיות שחקני בית. סלים לא שחקן בית ושחקן הנשמה האמיתי האחרון בישראל לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Gili כתב:
azran כתב:

זה שהפועל עלתה לדרבי עם 6-5 שחקני בית לא אומר כלום
בדרבי הקודם מכבי עלתה עם כמות דומה של שחקני בית לא פחות מוכשרים וכולם יודעים איך זה נגמר
שלא נדבר על הדרבי שלפני שנתיים שלוש אז היה לנו שחקן בית וחצי בהרכב
שורה תחתונה- קבוצה טובה צריכה להיות מורכבת משחקנים טובים. בין אם שחקני בית ובין אם לא. לטעמי שי אבוטבול שחקן טוב, אישיות ענקית ויש לו הרבה יותר ממקום בסגל הקבוצה. אוי ואבוי אם ילבש צבע אחר שנה הבאה

אז אני לא מסכים איתך לגבי השורה האחרונה. בזמנים שכל שחקן מתעופף לאירופה מדיניות של מועדון בליגה כמו שלנו צריכה להיות העמדת סגל שמתבסס על שחקני בית טובים, בצירוף של 3-4 ישראלים בולטים ו 2-3 זרים תותחים.
למועדון בסדר גודל של הפועל יש את הכלים והאמצעים לגדל דורות של שחקני בית מוכשרים, רק שאף אחד לא עושה את זה.
גם כיום בנוער יש שחקנים טובים ואפילו טובים מאוד שעם השקעה, אימון ועבודה נכונה יכולים להיות אותו שלד שהזכרתי קודם.
מבחינתי, אם זה לא שחקן ברמה של טוטו/דמארי/אלרואי/ידין (כולם שחקני נבחרת) אל תביא רכש מבחוץ ותתן לשחקני הבית שלך לשחק. לדבר על שמות כמו דנין ואבו ריא זו בושה מבחינתנו. כמה כבר הם יכולים להיות יותר טובים מגל שיש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אגב, שחקני נשמה לא חייבים להיות שחקני בית. סלים לא שחקן בית ושחקן הנשמה האמיתי האחרון בישראל לדעתי.

מה זה נשמה אל תשאל, נשמתו של אלוהי הדולר צרורה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 21:16 
לב ארי כתב:
Charlie כתב:
לסכנין יש מגן, מהראן אבו-ריא, יופי של שחקן. בשעתו היה מועמד למכבי חיפה אלא שטוואטחה פרץ והשאר היסטוריה. הוא מסוכסוך עם הנהלת סכנין וממעט לשחק העונה, לא חושב שתהיה בעיה להביא אותו עכשיו והעונה הוא גם לא יהיה יקר . לא מבין למה לא חושבים בכיוון שלו אבל דנין הליצן הזה בא בחשבון.

עכשיו תבדוק כמה דקות אבו ריא שיחק העונה (רמז: מספר עגול), למה הוא שיחק את אותו 'מספר עגול' של דקות (מאותה הסיבה שהמעבר שלו מסכנין לקרית שמונה נפל), למה גם כשהוא החלים מהפציעה - לפחות בחודש האחרון - הוא לא חזר לשחק כשגם להתאמן בקושי נותנים לו, וכמה יעלה התענוג להביא אותו בחלון העברות הזה (כנראה הסכום שסכנין מסרבת להחזיר לשירצקי בגין המעבר שלא יצא לפועל בקיץ האחרון). אגב, באותה הזדמנות תבדוק אם הבוררות בין סכנין לקרית שמונה הסתיימה.

דוידאדזה?
עומרי בן הרוש?
לבעלים של הפועל עדיין קוראים אלי טביב.

מעניין שהשם של דנין גורם לכם לקפוץ.
איפה הייתם כשהשחילו לכם את מחמוד עבאס?
"המחליף של ורמוט", לפי הבעלים שלכם, ו"גניבת השנה", לפי גונבי דעת אחרים.

הוא אשכרה אמר שזה המחליף של ורמוט? פחחח.
בלי קשר עבאס הוא רכש סבבה אם מסתכלים קדימה. לקחת אליפות כרגע הוא לא מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
YardenDe כתב:

זה יפה מאוד להביא תקריות מלפני כמה שנים שאכן היו לא נעימות, בלשון המטה.
אבל בתכלס, סלים תמיד השחקן שהכי אכפת לו כאשר הוא על המגרש. היחיד שנותן את "האקסטרה פוש". לא שזה תמיד עוזר, אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 22:10 
YardenDe כתב:
RedFox כתב:
YardenDe כתב:

זה יפה מאוד להביא תקריות מלפני כמה שנים שאכן היו לא נעימות, בלשון המטה.
אבל בתכלס, סלים תמיד השחקן שהכי אכפת לו כאשר הוא על המגרש. היחיד שנותן את "האקסטרה פוש". לא שזה תמיד עוזר, אבל עדיין.

אם מה שאנו רואים זה "האקסטרה פוש" לא רוצה לדעת מה זה הפוש הרגיל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
מה עם איגייבור ד"א?
עד מתי פצוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
מה עם איגייבור ד"א?
עד מתי פצוע?

צר לי לאכזב אותך, אבל הפציעה בשריר החשק שלו חשוכת מרפא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
שי הוא סמל,קריא שחקן ששיחק כל חייו בהפועל,אוהד הפועל ולא מעוניין לעזוב את הפועל.
מי שרוצה לתת אותו תמורת שכיר חרב כמו רוצ'ט או עידן ורד צריך להתבייש לקרוא לעצמו אוהד הפועל,אתם מוותרים על הנשמה בשביל שחקנים שיביאו לכם תארים,אתם אלי טביב.

אני מוכן לקבל שכירי חרב כי לצערי היום אין ברירה,ואם הייתה ברירה הייתי מעדיף 11 שחקני בית שישחקו עם כל הנשמה ויגרמו לי להיות גאה במועדון שלי על השחקנים שהוא מטפח וכן גם אם זה בא על חשבון תארים.
שכירי חרב שגדלו על שנאת הפועל וברובם הראו את זה לא פעם על המגרש אני לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אם אבוטבול היה מוצא בית חדש בקיץ, וקשר סביר פלוס היה חותם במקומו לאותה עמדה, היינו היום במקום הראשון. כנ"ל לגבי הטרייד של טועמה-טב"ח.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אם אבוטבול היה מוצא בית חדש בקיץ, וקשר סביר פלוס היה חותם במקומו לאותה עמדה, היינו היום במקום הראשון. כנ"ל לגבי הטרייד של טועמה-טב"ח.

יש משפט שאומר שמי שלא מכבד את ההיסטוריה שלו אין לו עתיד.
אז על אותו משקל אני יגיד לך שמי שלא יודע לכבד את הסמלים שלו(לצורך העניין סלים סמל למרות שיש ויכוחים על העניין) לא יזכה בתארים והצלחות.
כדורגל זה לפני הכל משחק,משחק שתכליתו לגרום הנאה לאנשים שמשחקים ולאנשים שצופים,תארים זה חשוב אבל ממש לא הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
כיפה אדומה כתב:
מה עם איגייבור ד"א?
עד מתי פצוע?

:PUKE:
הרי זה גם מה ש"אמרו עליו" מקורבים\הנהלה\שחקנים ובסוף התברר בתוצאות הבדיקה שהוא באמת פצוע,
אז למה כל הרעל הדוחה הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אדום נחמד כתב:
כיפה אדומה כתב:
מה עם איגייבור ד"א?
עד מתי פצוע?

:PUKE:
הרי זה גם מה ש"אמרו עליו" מקורבים\הנהלה\שחקנים ובסוף התברר בתוצאות הבדיקה שהוא באמת פצוע,
אז למה כל הרעל הדוחה הזה?

לא אמרתי שהוא לא פצוע בכלל. אבל לראות איך הוא משחק (מתחילת העונה) ולומר בכנות שהוא נותן כל מה שיש לו? טוב, בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:19 
mbracha כתב:

:LOL2:

ככה אתה רוצה לוותר על שחקני בית שנתנו כל כך הרבה להפועל? מה גם שיש להם עוד הרבה מאד לתת...
תסתכל שניה בתקציר של המחזור האחרון מול עכו, תראה בבקשה מי בישל את השער הראשון.
תסתכל על התקציר של הדרבי, תסתכל על המשחק של שי, אחרי כל זה תחזור הנה ותגיד בואו נזרוק אותם !
תתבייש לך שאתה בכלל רוצה לזרוק שני שחקנים כאלו ועוד להביא את בן חיים(שקורע רשתות במכבי פ"ת)...
צודק, בוא נזרוק את כל שחקני הבית שלנו(ובינהם שחקנים טובים מאד) ונביא שכירי חרב, בעצם עזוב בוא נבנה לנו גלקטיקוס הריי זה הוכח כבר שזה מביא אליפות לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
טביב לא תיכנן להנחית את טב"ח בינואר בחודורוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
טביב לא תיכנן להנחית את טב"ח בינואר בחודורוב?

אל תדאג,הוא ינחית.
וזאת תיהיה אחת העסקאות המטומטמות בתולדות הכדורגל הישראלי אם לא המטומטמת שבהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:38 
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:

ככה אתה רוצה לוותר על שחקני בית שנתנו כל כך הרבה להפועל? מה גם שיש להם עוד הרבה מאד לתת...
תסתכל על התקציר של הדרבי, תסתכל על המשחק של שי, אחרי כל זה תחזור הנה ותגיד בואו נזרוק אותם !
תתבייש לך שאתה בכלל רוצה לזרוק שני שחקנים כאלו ועוד להביא את בן חיים(שקורע רשתות במכבי פ"ת)...
צודק, בוא נזרוק את כל שחקני הבית שלנו(ובינהם שחקנים טובים מאד) ונביא שכירי חרב, בעצם עזוב בוא נבנה לנו גלקטיקוס הריי זה הוכח כבר שזה מביא אליפות לא?

שי: שיגמור את הסיפור שלו כבר. וזה סיפור שלא קשור רק לטביב. גם עם מוני היה בתהליך בלתי נגמר של מו"מ.

טועמה? היתרון שלך שיש לך זכרון שמתחיל מחר בבוקר. טועמה סמל? של מה בדיוק? שלנו או של מכבי פ"ת? או של הקבוצות בחו"ל. ישאר לא ישאר, סבבה.

אני עם סיפור הסמלים גמרתי כאשר משה סיני הפך למנ'גר אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:

אני מוכן לזרום עם זה, אבל אם כבר אז עד הסוף. אפשר להביא את אנטבי במקום דדי (או סתם להמשיך עם שיש, הרי גם הוא אגדת דשא אדומה), הרי הוא סמל (לא בציניות), למי אכפת שהוא כבר לא תרנגולת אביב צעירה? סלים ושי כמובן להרכב, הרי היכולת שלהם, הכושר הגופני הלקוי והטעויות המרובות לא חשובות, העיקר שנתנו איזה שני בישולים כ"א העונה ושהם גדלו בהפועל. אפשר וצריך גם להחזיר את בלילי, אוהד הפועל מבטן ומלידה, מי צריך שכיר חרב מתועב כמו תמוז?

בסופו של דבר כדורגל זה משחק הישגי, וכדי להגיע להישגים צריך שחקנים טובים, וכשיש שחקן פחות טוב צריך ורצוי להחליפו (וכמובן להפרד ממנו בחיבה ובחברות, כי זו לא אשמתו). אם היו בקבוצה שחקנים ברמה במקום אבוטבול, טועמה ושיש הקבוצה הייתה נראית בשתי רמות טוב יותר. אז אם יביאו חיזוק, ההנהלה זונה כי היא מעדיפה שכירי חרב על פני שחקני בית. אם לא יביאו חיזוק, ההנהלה זונה כי היא לא הביאה חיזוק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה להוציא את שי לשום מקום
הרבה מעבר ליכולת מקצועית,הוא סמל כן כן
לא רוצים אל תקבלו את זה
אבל הוא תמיד היה פה,ותמיד יהיה פה.

הוא אוהב את הקבוצה הזאת יותר מכול השחקנים שיש בסגל ביחד,הוא מוכן למות בשביל הפועל
ואתם מוכנים לשחרר אותו בשביל איזשהו רוצ'ט.

Gili כתב:
nirog כתב:
הפועל תל אביב: מסתמן ששי אבוטבול יעזוב בקיץ

קשר האדומים עדיין לא הגיע לסיכום עם הבעלים על חוזהו ויילך לבוררות. הפועל תוכל להחתים שחקנים לפני החלטת הבורר
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1891247

יעבור לק"ש ויתחיל לנהל להם את מרכז השדה
בשנה הבאה ירים בעיטה חופשית לרחבה לראש של בדש במשחק של ק"ש מול מילאן בר"ג באלופות.

אני בכיף מוכן לטרייד אבוטבול + כסף - רוצ'ט.

אתה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: