chaiel49 כתב:
סבבה אז הם לא אולטראס.
העניין הוא שכל העולם ואשתו חושב שהאולטראס עשה אתזה וטביב אומר שהאולטראס עשה אתזה, כואב לאולטראס להגיד שהוא לא עשה אתזה?!
כן עוד פעם אתם הופכים את כל מי שלא בדיעה שלכם לדביל.
אני לא רוצה לדעת מי האולטראס ולא רוצה שום קשר אליהם, אני כן רוצה שיצאו מהסרט שבלי האולטראס אין הפועל, ומעניין לי ת'ביצה שהם היחידים שנוסעים למשחקי חוץ. גם בלי אוהדים בכלל קבוצה יכולה להצליח
דבר ראשון, גם כל העולם חושב שהפועל זונה, אז מועדון הפועל תל אביב צריך לצאת ולומר שאמא שלו לא זונה? כן המטאפורה מעלה חיוך, אבל זה מה שכל הקנוניה הזאת שווה בערך.
דבר שני, אף אחד לא אמר שבלי אולטראס אין הפועל. כמו שכתבתי בהודעה קודמת, האולטראס קיימים כדי לשרת את הפועל, לא הפוך. בגלל זה גם להפיל עליהם את המחאה, הטושים וכל מה שלא נראה לך, זה אידיוטי לחלוטין. וזה ש"על הביצה שלך" שהם היחידים שנוסעים למשחקי חוץ, מראה בדיוק מה אתה והטיעונים המגוחכים שלך שווים. אם תפגוש פעם שחקן הפועל, תשאל אותו איזה אימפקט עושה ההגעה והעידוד של הקהל במשחקי חוץ. נראה מה הוא יגיד לך.
אגב, לדעתי הנכס הכי גדול של הפועל תל אביב זה הקהל שלה, וכן אפשר להצליח בלי אוהדים, אבל מה זה שווה? משהו בכלל יזכור את קריית שמונה עוד שנתיים? אבל בוא לא נכנס לזה, כי זה לא יגמר.
זה בהחלט קלף חשוב ובכלל הקלף שעושה את ההבדל בין הפועל לבין סתם עוד קבוצה פה. ובגלל זה אני מפחד מההיתדרדרות של קהל הפועל בין אם זה האולטראס או לא.
וכמה שזה חשוב הפועל היא מעל האולטראס זה מה שבאתי להגיד.
אבל אני מגוחך והטיעונים שלי מגוכחים אז סבבה.