תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 05:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולטראס יקרים ורעינו יושבי שער 5
הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:34 
אני בטוח שהם יודעים שבביזנס אם אתה רוצה לקנות,
אתה לא שואל מה המחיר, אלא שם הצעה ראשונית על השולחן

תביא אותם. ונראה כמה הם רציניים.....

ואני אברך אותך כל ימי חיי, בתנאי שאלו לא חברים של ההם מחיב"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:34 
אם מישהו מחכה שטביב יודיע שהוא רוצה למכור
הרי שנתקע איתו לנצח
אם יש מישהו רציני הוא צריך לפנות אליו
20 מליון שח והוא ימכור
אולי גם ב18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:37 
אי אפשר לבקש מאוהדים למצוא קונה, כשבעלי קבוצות רצו למצוא קונה הם הפעילו את הקשרים שלהם, למכבי היה את בושינסקי שמצא לא מיליארדר אחד, שניים, את גידאמק הביא אולמרט, לנתניה ראש העיר הביאה את יאמר, ואתה יודע מצוין למה רמון לא מנסה אפילו להביא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
YardenDe כתב:
chaiel49 כתב:
סבבה אז הם לא אולטראס.
העניין הוא שכל העולם ואשתו חושב שהאולטראס עשה אתזה וטביב אומר שהאולטראס עשה אתזה, כואב לאולטראס להגיד שהוא לא עשה אתזה?!
כן עוד פעם אתם הופכים את כל מי שלא בדיעה שלכם לדביל.
אני לא רוצה לדעת מי האולטראס ולא רוצה שום קשר אליהם, אני כן רוצה שיצאו מהסרט שבלי האולטראס אין הפועל, ומעניין לי ת'ביצה שהם היחידים שנוסעים למשחקי חוץ. גם בלי אוהדים בכלל קבוצה יכולה להצליח

דבר ראשון, גם כל העולם חושב שהפועל זונה, אז מועדון הפועל תל אביב צריך לצאת ולומר שאמא שלו לא זונה? כן המטאפורה מעלה חיוך, אבל זה מה שכל הקנוניה הזאת שווה בערך.

דבר שני, אף אחד לא אמר שבלי אולטראס אין הפועל. כמו שכתבתי בהודעה קודמת, האולטראס קיימים כדי לשרת את הפועל, לא הפוך. בגלל זה גם להפיל עליהם את המחאה, הטושים וכל מה שלא נראה לך, זה אידיוטי לחלוטין. וזה ש"על הביצה שלך" שהם היחידים שנוסעים למשחקי חוץ, מראה בדיוק מה אתה והטיעונים המגוחכים שלך שווים. אם תפגוש פעם שחקן הפועל, תשאל אותו איזה אימפקט עושה ההגעה והעידוד של הקהל במשחקי חוץ. נראה מה הוא יגיד לך.

אגב, לדעתי הנכס הכי גדול של הפועל תל אביב זה הקהל שלה, וכן אפשר להצליח בלי אוהדים, אבל מה זה שווה? משהו בכלל יזכור את קריית שמונה עוד שנתיים? אבל בוא לא נכנס לזה, כי זה לא יגמר.

זה בהחלט קלף חשוב ובכלל הקלף שעושה את ההבדל בין הפועל לבין סתם עוד קבוצה פה. ובגלל זה אני מפחד מההיתדרדרות של קהל הפועל בין אם זה האולטראס או לא.
וכמה שזה חשוב הפועל היא מעל האולטראס זה מה שבאתי להגיד.
אבל אני מגוחך והטיעונים שלי מגוכחים אז סבבה.

יופי אני שמח שאנחנו מסכימים. (הפילוג שנוצר בקהל לא מגיע מהכיוון של אנשי המחאה [בכוונה לא אמרתי אולטראס], הוא מגיע מכיוון אחר וחבל שאף אחד בקהל הרחב לא רואה את זה , קיבינימט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:44 
בושינסקי היה בעל הקבוצה כשהוא הביא קונה?
ברור שטביב לא יביא קונה וגם אם כן הרי שהקונה יהיה בצלמו ובדמותו ואנו עלולים ליפול מן הפח אל הפחת
לכן עלינו מוטלת החובה לחפש ולהביא ולפחות לעשות מאמץ בכיוון הזה
כל הנושא הזה הוא מאד מטריד בעיני כיוון שאף אחד לא חושב מה יהיה רגע אחרי שהוא ילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:56 
mkorman1 כתב:
ברור שטביב לא יביא קונה וגם אם כן הרי שהקונה יהיה בצלמו ובדמותו ואנו עלולים ליפול מן הפח אל הפחת
כל הנושא הזה הוא מאד מטריד בעיני כיוון שאף אחד לא חושב מה יהיה רגע אחרי שהוא ילך

ברור שבושינסקי לא היה בעלים כתבתי שהוא היה קשר מצוין שהופעל והביא קונה, וזה בא כשלוני מאס בקבוצה בגלל / בזכות הרבה הקהל שמירר לו את החיים. הוא ילך בשתי אופציות או אחרי שהוא יחריב אותנו עד היסוד, או שגיע קונה שיציע לו לפחות 20 מיליון. של מי האחריות להביא כזה קונה? אולי קצת "אנחנו" אבל זה תלוי הרבה בכמה החיים שלו יהיו בלתי נסבלים כבעלים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:58 
ככל שנמרר יותר את החיים של טביב, ככה שיהיו יותר מחאות נגד טביב, ככל שטביב ירצה להיפטר מהקבוצה הזאת, כך גם המחיר יירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mkorman1 כתב:

ברור שבושינסקי לא היה בעלים כתבתי שהוא היה קשר מצוין שהופעל והביא קונה, וזה בא כשלוני מאס בקבוצה בגלל / בזכות הרבה הקהל שמירר לו את החיים. הוא ילך בשתי אופציות או אחרי שהוא יחריב אותנו עד היסוד, או שגיע קונה שיציע לו לפחות 20 מיליון. של מי האחריות להביא כזה קונה? אולי קצת "אנחנו" אבל זה תלוי הרבה בכמה החיים שלו יהיו בלתי נסבלים כבעלים של הפועל.

לפי ההיגיון הזה, אם החיים שלו כבעלי הפועל יהיו מספיק בלתי נסבלים והוא ישנא את הקבוצה, לא יותר הגיוני בשבילו למכור למשהו גרוע וחרא לקבוצה בכמה מיליונים ?(סתם זורק, אזגי...).

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 03 ינואר 2012, 19:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 18:59 
ככל שנמרר יותר את החיים של טביב, ככה שיהיו יותר מחאות נגד טביב, ככל שטביב ירצה להיפטר מהקבוצה הזאת, כך גם המחיר יירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 19:03 
אלו שמבקשים אחדות בקהל ראוי להם שיפסיקו לשרוק בוז לחבריהם ליציע על כל קללה שלא נראית
להם. נתחיל מזה סבבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 19:35 
שוב אני אחזור על זה:
למה אתם לעזאזל חושבים שטביב יגיד בתקשורת "אני רוצה למכור את הפועל, מי בא לקנות?"
א. זה יוכיח סופית לכל אוהדי הפועל שהוא בא "לעשות סיבוב וללכת".
ב. זה לא רציני שאיש עסקים (יש אומרים גם "ממולח") כמו טביב יגיד דבר כזה, כי זה פשוט לא עובד ככה.

כשלוני רצה למכור את מכבי הוא עשה פסטיבלים סביב זה? לא. הגיע מר שניידר (או איזה ליצן אחר, אני כבר לא זוכר כמה אוליגרכים קנו אותם), שם כסף על השולחן ואמר ללוני "ביי ביי".
תאמינו לי שאם יש/יהיה מישהו רציני שירצה את הפועל, הוא יישב עם טביב ויגיש לו הצעה. כי ככה זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
כשלוני רצה למכור הוא נתן אור ירוק למתווך (רוני מאנה במקרה הזה) להביא קונים ולחתוך קופון.
כשהציעו למוני תיווך הוא סירב ומכאן הובן לכולם שמוני לא באמת מחפש קונה (שותף חדש -כן).
עם טביבי כבר היה סיכום פעם אחת (לא מוני, מישהו חיצוני) והוא לכאורה חזר בו מהסכמות מפורשות.

נכון לעכשיו טביבי הוא פרטנר בעיתי מאוד למי שרוצה לקנות את הקבוצה.
הוא לא חלק מקהילת העסקים שממנה רוצים שיבוא בעלים חדש (להבדיל מסגול למשל שהיה מוכר מצוין).
לפי פרסומים בעיתונים יש לו הסטוריה של חזרה לכאורה מסיכומים שהוא מגיעה אליהם.
יש לו הסטוריה לכאורה של סירוב לשלם לספקים (ומתווך הוא ספק).
יש לו הסטוריה לכאורה בכפ"ס של ריקון נכס מתוכן פיננסי, מה שמציב סימן שאלה גדול מאוד לגבי מה באמת קונה בעלים חדש.

הצעד הראשון בהעברת הפועל לבעלים טוב יותר היא הפיכתה מנכס לנטל לבעלים הקים.
האוהדים שמוחים ביציעים עושים עבודת קודש, האוהדים שמתארגנים למחאה מחוץ לאצטדיון עושים עבודת קודש. האוהדים שפועלים בדרכים נסתרות מהעין עושים עבודת קודש. (הכל כמובן במסגרת החוק ).
האוהדים שויוצאים כנגד המחאה ומפריעים לנסיונות להוציא את הטביב מהפועל הם תמימים במקרה הטוב ורשעים במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 19:53 
או בקיצור, מגיע להם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 20:43 
תפסיקו לזיין את המוח.... יש קונים! לא אחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

אני יודע שבקומוניזם לא נהוג להשמיע דעה שנוגדת את הדיקטטור, ובכל זאת.

אהבתי.
פעם קראו לנו קומוניסטים כדי לנגח אותנו , ולא בצדק.
בסה"כ היינו סוציאליסטים ופלורליסטים. לפחות רובינו.
היינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
חלק יהיו שתולים.
חלק יהיו בעלי דעות אחרות משלכם.
הפורום לא מייצג את קהל הרחב של הפועל ת"א , הוא כן הולך לייצג את הסכסוך שיש בתוכו.
וזה ילך ויגדל בכל יום.

מסכים איתך שהפורום אינו מייצג את הקהל הרחב. אם זאת הוא במשך השנים יותר מתקרב בדעותיו (יש לעבור דרך ארוכה עדיין) לקהל הרחב . כל חודש יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול, יש לך תשובה בשבילי? או בשביל מישהו מהאחרים?
כשדופקים בדלת ובורחים, יש לזה שם.
אני מקווה שזה לא המצב כאן.
ואופטימי - אנחנו עדיין. אלה מאיתנו שרוצים להיות ורוצים לראות את זה. אידיליה יש רק ברעיונות פילוסופיים. במציאות יש גם חריקות ופגמים. בלי לאהוב פגמים, אי אפשר לאהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:10 
:ROSE:
פואד כתב:
תפסיקו לזיין את המוח.... יש קונים! לא אחד!

:ROSE: :ROSE: אין מה להוסיף

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
ואופטימי - אנחנו עדיין. אלה מאיתנו שרוצים להיות ורוצים לראות את זה. אידיליה יש רק ברעיונות פילוסופיים. במציאות יש גם חריקות ופגמים. בלי לאהוב פגמים, אי אפשר לאהוב.

יקירי,
חלקינו כן. ואשכול זה לדוגמא מראה למה רק חלקינו לא.
הרי מי ששורק בוז הוא לא אוהד הפועל.
ד"א רק לפני כמה שנים ניטען שמי שאוהב הרבה שערים במשחקי הפועל ולא 1:0 קטן הוא לא אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:

יקירי,
חלקינו כן. ואשכול זה לדוגמא מראה למה רק חלקינו לא.
הרי מי ששורק בוז הוא לא אוהד הפועל.
ד"א רק לפני כמה שנים ניטען שמי שאוהב הרבה שערים במשחקי הפועל ולא 1:0 קטן הוא לא אוהד הפועל.

ויש מי שטוען שאם אתה לא מסתובב שלוש פעמים מסביב לעצמך וצועק "יאללה הפועל" בכניסה לבלומפילד, אתה לא אוהד הפועל. תמיד יש מי שימצא סיבה.
אני מאמין שגם רוב מוחלט משורקי הבוז הם אוהדי הפועל (אני יודע רק על בודדים שמקבלים טובות הנאה תמורת זה), אבל יש להם את הרעיון, שבעיני הוא מוטעה, שלהיות אוהד משמעו לבוא למשחק ולקוות שהפועל תנצח.
יש תקופות שבהן האהדה נושאת עימה מחוייבות, ואנו נמצאים בתקופה כזו. מי שחושב, באמת חושב, שטביב בסדר - איתו אני יכול להתווכח. מי שאומר שטביב רע, אבל הוא לא מוכן שתהיה מחאה במשחק כי זה מבאס אותו - אותו קשה לי להבין, ודאי שאיני יכול לקבל זאת.
ועם הדעה הנחרצת שלך בעד פתיחות ושקיפות, איך אתה לא יוצא במלוא המרץ נגד הנהלה שסותמת פיות? שמגרשת אוהדים ממגרש ותולשת שלטים שאינם נוחים לה, אבל יוזמת ומתגמלת שלטים לטובתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
שוב אני אחזור על זה:
למה אתם לעזאזל חושבים שטביב יגיד בתקשורת "אני רוצה למכור את הפועל, מי בא לקנות?"
א. זה יוכיח סופית לכל אוהדי הפועל שהוא בא "לעשות סיבוב וללכת".
ב. זה לא רציני שאיש עסקים (יש אומרים גם "ממולח") כמו טביב יגיד דבר כזה, כי זה פשוט לא עובד ככה.

כשלוני רצה למכור את מכבי הוא עשה פסטיבלים סביב זה? לא. הגיע מר שניידר (או איזה ליצן אחר, אני כבר לא זוכר כמה אוליגרכים קנו אותם), שם כסף על השולחן ואמר ללוני "ביי ביי".
תאמינו לי שאם יש/יהיה מישהו רציני שירצה את הפועל, הוא יישב עם טביב ויגיש לו הצעה. כי ככה זה עובד.

לא הגיע אף אחד והציע לו הצעה.
ממה שזכור לי הוא בכלל פנה לרוני מאנה שהסכים לקחת על עצמו את הקבוצה עד שיבוא רוכש ואחר כך הוא הפעיל קשרים בכל העולם בשביל למצוא רוכש כזה.
אף אחד לא התדפק על דלתותיהם של לוני ורוני והתחנן שיתנו לו לקנות מהם את הקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
כוחנו בפילוגנו.

בניגוד לכל האפסים שמכנים כל מי שחושב אחרת "טרול" או "רובוט", אני מעדיף מצב שבו יש פלורליזם אמיתי בקהל. מי שרוצה לשיר נגד ההנהלה, סבבה. מי שרוצה לשרוק בוז למי ששר נגד ההנהלה, גם סבבה.

ומעניין את הזין שלי מה מכבי עשו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 06:19 
מרבים לדבר כאן על "הקלות " היחסית שהיתה במכבי ת"א למצוא רוכש. לוני הרציקוביץ היה בעלים של מכבי ת"א קרוב ל-12 שנה. נכון שהאוהדים מיררו לו את החיים אך הניסיון הרציני ביותר למצוא קונה הוא עשה במסגרת רה ארגון של עסקיו הפרטים שעמדו במשבר כלכלי רציני. נכון שמאז שלוני מכר, מכבי ת"א עברה שני בעלים שונים אבל לוני החזיק מעמד זמן רב.
אלי טביב היה בעלים של הפועל כ"ס 12 שנה וגם שם הוא אכל קש מהאוהדים.
חזי מגן עזב את בני יהודה בגלל הסתבכות כספית בעסקיו הפרטיים והמשקל של המחאה של הקהל, נמוך.

זכותו של הקהל למרר את החיים לבעלים אבל התקדים של לוני במכבי ושל טביב בכ"ס לא מבטיח שהבעלים יתקפל בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אולטראס יקרים ורעינו יושבי שער 5
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 08:21 
האדס כתב:
שריקת בוז זה סתימת פיות?

סתימת פיות זה לא לתת לאנשים להכניס שלטים עם דעתם.
סתימת פיות זה לפרק לאנשים את האוהל שהם מקימים כמחאה. בלי שעשו שום דבר שהפריע לסדר הציבורי.
סתימת פיות זה לשלוח אנשים לאיים על הקהל.

בוז זה לא סתימת פיות.
לפחות תשתמש בקלפים האמיתיים שלך, פרלוב.

אז למה מאשימים את הצד שעושים לו את כל מה שציינת בסתימת פיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
כוחנו בפילוגנו.

בניגוד לכל האפסים שמכנים כל מי שחושב אחרת "טרול" או "רובוט", אני מעדיף מצב שבו יש פלורליזם אמיתי בקהל. מי שרוצה לשיר נגד ההנהלה, סבבה. מי שרוצה לשרוק בוז למי ששר נגד ההנהלה, גם סבבה.

ומעניין את הזין שלי מה מכבי עשו.

איזה פלורליזם יש בדיוק בשריקות בוז וסתימת פיות?
יש חלק שתומך בטביב? אין בעיה. אכן צריך להיות פלורליזם ולכן כמו שאמרת אקבל בלית ברירה (ובחוסר הבנה) תמיכה שלהם בו באמצעות שירי עידוד, שלטים וכו'.
שריקת בוז למי שנגדו היא ההיפך הגמור מפלורליזם,
שלא לדבר על איסור הכנסת שלטים "עוינים". אבל זה כבר מגיע מההנהלה ולא מהקהל הפרו-טביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אמיר ונונו אני בוחר לענות לך
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:32 
אלי טביב, לא היה אוהד הפועל ולא יהיה אוהד הפועל. הוא בא לגזור קופון על הגב של הפועל וזה לגיטימי. גם אנחנו צריכים לגזור קופון על הגב שלו. וגזרנו.

דגלאס דה סילבה מהווה דוגמה למשהו שהצלחנו להרוויח . ובענק !

מחאה כנגד טביב צריכה להתבצע ( לדעתי ) תוך הקפדה על מניעת פילוג. אם אתם עושים משהו שגורם לאחרים לשרוק לכם בוז ואם אותם אחרים חשובים לכם, כדאי לעצור ולחשוב שנית.

בעלים של קבוצות כדורגל לא יכולים למשוך כסף מהקבוצה כי זו עבירה פלילית. הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה למכור את זכויותיהם ברווח. איזה בעלים היו לנו עד היום ?

ההסתדרות - ימח שמה ושם זיכרה הורידה אותנו ליגה.

תאומים , אורנשטיין ומוני הראל - אדומים בנשמה אבל לא הביאו שקל לקבוצה.

סגול - הביא כסף אבל בכלל לא ידע את שמות השחקנים ( אח שלו ממשיך לבא למשחקים )

עגיב - אוהד מ**י שניסה לגזור קופון וניהל אותנו גרוע.

האוהד האמיתי היחיד שקנה קבוצה ונתן לה את נשמה בארץ זה רובי שפירא ותראו מה סופו.

בקיצור בעלים באים והולכים אבל אנחנו לעולם נשארים.

יש לנו אחת עשרה בעיות על כר הדשא וסבא זקן שמנמנם על הספסל . וזו הבעיה האמיתית שלנו כי ההרכב הזה צריך היה לקחת אליפות בליגה המעפנה שלנו . פרט לשיש הם כולם בדרגה מעל האחרים.

משהו אישי : אתה אובססיבי, כמות הלינקים האדירה שצרפת מעידה שהגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
משהו אישי : אתה אובססיבי, כמות הלינקים האדירה שצרפת מעידה שהגזמת.

אתה דמגוג, והדבר העצוב הוא, שאתה גם גרוע בזה.
או שתענה לעניין או שאל תענה בכלל, כי הבאת גרם התייחסות למה שהוא עשה.
ועצם העובדה שאתה קורא לזה "עבירה פלילית" (חחח) רק ממחיש לי כמה אתה עיוור וחסר מודעות.
תגיד לי, נראה לך שיש מי שמפקח על מה שעושים הכספים בקבוצה האהובה שלנו?? כבר פורסם שאף אחד לא דואג לבדוק את בעלי הקבוצות בנושא...

תגיד לי2, מה דעתך ככה בקטנה, להגיד לי איך אתה מסביר את זה שפתאום החוזה של שי אבוטבול שעדיין לא עבר בבקרה, חודשים אחרי מסיבת העיתונאים שבא פורסם בגאון שהוא חותם ל-5 שנים, קוצר לפתע ל-2?
כי זה לגיטימי? יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:41 
דותן- מעניין שרק אחרי 5 עמודים זכרת לבוא ולרשום עוד תגובה.
ושוב תגובה שהיא כולה סיסמאות ריקות מתוכן.
שאלתי אותך שאלות ולא ענית על אף אחת מהם.
אי אפשר להגיע למחאה שבה 7,000 איש יסכימו עלייה..
מדוע אתה חושב שאנחנו המוחים גורמים לפילוג?
האם לא עלה בראשך שמי שאחראי לפילוג, מי שמשמיץ את הקהל, מי שעושה כל פעולה בין אם היא חוקית ובין אם היא בריונית על מנת להשתיק את המחאות הוא זה שאשם בפילוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:48 
שאלה קטנה קשורה ולא קשורה
סימרוטיץ לו אתה במקום טביב עכשיו וענין שי אבוטבול בידיך
מה אתה עושה?
מקיים את ההבטחות שניתנו אם בכלל על פי הדרישה?
או מנסה להתמקח?
(בכל זאת היכולת לא משהו השכר הוא גבוה והתקופה ארוכה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שאלה קטנה קשורה ולא קשורה
סימרוטיץ לו אתה במקום טביב עכשיו וענין שי אבוטבול בידיך
מה אתה עושה?
מקיים את ההבטחות שניתנו אם בכלל על פי הדרישה?
או מנסה להתמקח?
(בכל זאת היכולת לא משהו השכר הוא גבוה והתקופה ארוכה)

אה... כן. יש משהו לא בסדר בלקיים הבטחות?
מזה משנה אם היכולת לא טובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: