תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחאת הקהל מול הבוז של חלק מהקהל
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 14:36 
אורנה אוסטפלד כתב:
כרגיל,כשאין מה לענות לעניין זורקים איזו קלישאה או שניים ובורחים
האם זו לא עובדה שבשנה הבאה טוטו לא יהיה כאן ואנחנו נאלף לסבול את הבעלים הנהדר הזה?

בעיות בהבנת הנקרא?
ניחשת שלא הייתי בתקופת שאול ועניתי לך שהניחושים שלך לא מחזיקים מים.
לגבי טוטו,אם הוא מתלונן שזה מפריע לשחקנים אז אני מאמין לו.
אתם בוחרים לקחת את מה שהוא אומר ולהפוך את זה למה שנוח ומתאים לאג׳נדה שלכם. אז סבבה.
אין קשר לכך שהוא לא יהיה כאן שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 14:44 
bruno conti, זה לא שאי אפשר להיות קשובים לשחקנים, אבל זה גם לא אומר שהם השיקול המרכזי.
אם טביב יחליט לשחק בצהוב ואנחנו נמחה ויבוא לו טוטו תמוז ויגיד לי שהמחאה שלי לא במקום, יעניין לי את הביצה השמאלית מה הוא חושב ואני גם אגיד לו את זה בפרצוף.
אתמול הייתה בדיוק דקה וחצי בתוך המשחק שקיללו את הנהלה. זה מה שמפריע לו? כנראה שלא. הוא היה מעדיף שלא תהיה מחאה בכלל. לא משנה אם לפני משחק, במחצית, אחריו או במהלכו ובגלל זה הדעה שלו לא מעניינת.
מה גם שמה שנאמר כאן זה נכון. לא טוטו תמוז, שמת לברוח מכאן, יגיד לנו מה נכון ומה לא נכון להפועל. שיגיד תודה שאנחנו מתעסקים בהתנהלות השכונתית/עבריינית של ההנהלה ולא ביכולת המקצועית של השחקנים, כמו בקבוצות אחרות.
וואלה יופי, טוטו תמוז יתחיל לחנך אותנו. שיתרכז בינתיים לא לקבל את הצהוב השמיני שלו העונה בתור חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 14:48 
villa crespo כתב:
bruno conti, זה לא שאי אפשר להיות קשובים לשחקנים, אבל זה גם לא אומר שהם השיקול המרכזי.
אם טביב יחליט לשחק בצהוב ואנחנו נמחה ויבוא לו טוטו תמוז ויגיד לי שהמחאה שלי לא במקום, יעניין לי את הביצה השמאלית מה הוא חושב ואני גם אגיד לו את זה בפרצוף.
אתמול הייתה בדיוק דקה וחצי בתוך המשחק שקיללו את הנהלה. זה מה שמפריע לו? כנראה שלא. הוא היה מעדיף שלא תהיה מחאה בכלל. לא משנה אם לפני משחק, במחצית, אחריו או במהלכו ובגלל זה הדעה שלו לא מעניינת.
מה גם שמה שנאמר כאן זה נכון. לא טוטו תמוז, שמת לברוח מכאן, יגיד לנו מה נכון ומה לא נכון להפועל. שיגיד תודה שאנחנו מתעסקים בהתנהלות השכונתית/עבריינית של ההנהלה ולא ביכולת המקצועית של השחקנים, כמו בקבוצות אחרות. וואלה יופי, טוטו תמוז יתחיל לחנך אותנו. שיתרכז בינתיים לא לקבל את הצהוב השמיני שלו העונה בתור חלוץ.

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מה גם שמה שנאמר כאן זה נכון. לא טוטו תמוז, שמת לברוח מכאן, יגיד לנו מה נכון ומה לא נכון להפועל. שיגיד תודה שאנחנו מתעסקים בהתנהלות השכונתית/עבריינית של ההנהלה ולא ביכולת המקצועית של השחקנים, כמו בקבוצות אחרות.
וואלה יופי, טוטו תמוז יתחיל לחנך אותנו. שיתרכז בינתיים לא לקבל את הצהוב השמיני שלו העונה בתור חלוץ.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 14:54 
טוב , אני לא משתייך לשום קבוצה/ארגון בקהל אז אני לא מקבל פרחים...
שמישהו ישלח לי פרח בבקשה.
פתטיה זה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:02 
bruno conti כתב:
פתטיה זה כאן

ככה זה שאין מה לענות עוברים לסיסמאות וקלישאות.
זה בסדר יש לא מעטים כמוך שברגע שהם מקבלים את האמת לפרצוף ואין להם מה להגיד הם עוברים לסיסמאות ריקות מתוכן.
הנה קבל פרח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
פתטיה זה כאן

אתה אוהד הפועל, אז מגיע לך פרח בכל מקרה.
:ROSE:
הדרך שבה אתה מביע דעות, זה כבר פתוח לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:25 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
פתטיה זה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:26 
ואלו אנשים שימשיכו לשרוק בוז?

והם קיבלו הסברה.
אז אולי הבעיה היא לא בהסברה.
יש לנו קהל טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
NL כתב:
אדום בשבע כתב:
NL כתב:
הדרך היחידה שתתפוס תאוצה בשביל להלחם בנבלה היא, לצערי, כישלון של הקבוצה. אני לא רואה
מצב שהקבוצה נאבקת על אליפות וכל אותם כסילים יהיו חכמים מספיק כדי לצאת מהקונכיה ולהבין לאן
הקבוצה שלהם הולכת עם ההנהלה הנוכחית. במצב של ריצה לאליפות בעונה הזאת אני לא רואה מצב
שהמאבק ישפיע בדרך כלשהי או יסחוף אחריו יותר אנשים ממה שכבר יש עכשיו.
במצב של כישלון ה"אוהדים" שורקי הבוז למיניהם (כן, אני מחלק ציון לאנשים שבאים למשחק והדבר
היחידי שיוצא להם מהפה זה בוז לחברים ליציע. מבחינתי הם לא אוהדים) יתחילו לאט לאט
לסנן אינסטנקטיבית את מה שהם שומעים משער 5, ויחזרו ל"ימים הטובים" בהם הם רק היו מקללים את השחקנים/המאמן/המעסה.
אני זוכר שירה רועמת של "הנהלה זונה" לפני כמה שנים בתקופת מוני, ואני זוכר בדיוק איך נראתה
הקבוצה ומה היה המצב בטבלה באותם ימים. אני לא זוכר שום שריקת בוז כקונטרה לשירת הנהלה זונה בתקופה ההיא. מעניין למה?
מן הסתם אותם אוהדים גם יתחילו להדיר את רגליהם מהיציע כמו תמיד כשלקבוצה לא הולך, וגם זה יפחית את
שריקות הבוז, אם לא יעלים אותן קליל.
לתווך היותר ארוך, וכבר כתבתי את זה בסיום העונה שעברה, צריך להכריז על חרם מנויים כבר בתום גמר
הגביע של העונה הנוכחית, בלי שום שיקול של מי יצטרף לחרם, וכמה אוהדים לא יקנו מנויים בעקבות הכרזה כזאת.
זה פשוט משהו שחייב להעשות, וזו הפגיעה הקשה ביותר בבעלים של כל עסק.

אני מאוד מסכים איתך שהמחאה תלויה בהצלחת הקבוצה.
חלון העברות הקרוב יסמן לאן המחאה הולכת, אם הקבוצה תתחזק משמעותית אז אין הרבה סיכוי למחאה, אם לאו אז הסיכוי יגבר.
לגבי חרם המינויים, יהיה הרבה יותר קל להפעיל אותו בשנה הבאה כי בשנה הבאה לא משחקים בבלומפילד.

אם הקבוצה תתחזק משמעותית ועדיין הקבוצה תצבור רצף כשלונות שיוציא אותה סופית מהמאבק לאליפות
אני חותם לך ששריקות הבוז יפחתו אם לא יעלמו קליל.

יופנו נגד קשטן, אל תהיה תמים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
bruno conti כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אמיר ונונו כתב:
bruno conti כתב:
לכל המוחים בזמן משחק,
מוזמנים לקרוא את התגובה של טוטו לעניין על כך שזה לא מוסיף לשחקנים ורק מפריע.
יצויין שזה נאמר כבר בעבר על ידי השחקנים וזו לא הפעם הראשונה.
תודה

טוטו תמוז הוא שחקן מצויין, והלוואי שכל שכיר חרב שיגיע אלינו יהיה ברמתו.
כשהוא יהיה מחוייב לעתיד המועדון, יכריז שאין לו עניין בהצעות ממקומות אחרים ויישאר בקבוצה 6 - 7 שנים, אולי אז תהיה לו הזכות להביע דעה על מאבק שמהותו היא העתיד והזהות שלנו כמועדון.
גם ההצהרות שלו על רצון "להתקדם" לאירופה כל שני וחמישי לא מועילות לי, ואני לא מתלונן.
בוא נראה אם הוא ידבר ככה גם אחרי שטביב יעשה לו את המוות במעבר לאירופה.
אני מציע שכל אחד יעשה את עבודתו: שטוטו ישים גולים, יקבל את האהבה והכבוד שהוא ראוי להם וישתוק. אנחנו נעודד אותו וגם נמחה. אחד לא בא במקום השני, והעובדה היא שכאשר המוחים שתקו, יכלת לשמוע את 3 האוהדים של עכו.

מלך,כרגיל :ROSE:

כן, מלך זה לא מילה.
השחקנים ומה שהם מרגישים לא מעניין, מה שחשוב זה מה האוהדים חשים אחד כלפי השני...
אני מציע שתקחו את המובחרים מהיצורניר הבא תקימו קבוצה של אוהדים שישחקו ויהיו את אלו שיעודדו.
אידיליה.

ויש מצב שזאת תהיה יותר הפועל ממש שאנחנו היום.

יש מצב שזאת תהיה הפועל של היום אחרי שטביב יסיים לבצע בה את זממו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:34 
אי אפשר לייצר דיאלוג כשאתה בטוח שיש לך מונופול על האמת. אפשר מקסימום מונולוג עם קהל פאסיבי שנראה כמו הסכמה.

**אני תומך במחאה (אם כי אני חושב שהיא נעשית בדרך שגויה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:34 
bruno conti כתב:
פתטיה זה כאן

נו, באמת. מה הקשר?
להבדיל מכמה סמרטוטים כאן שנהנים מהמצב, אתה דווקא, לפחות מההודעות שלך, נראה די נטול אינטרסים, זולת טובת הקבוצה, אז אל תהפוך את זה לקבוצות ואירגונים. האינטרס אמור להיות זהה בתור אוהדי הפועל.
עכשיו, נראה לי שהסברתי את עצמי טוב, אבל נבהיר שוב. אני דווקא אחד שכן אוהב את השחקנים של הפועל ובתמימות של ילד תמיד מאמין שהם נותנים הכל לקבוצה. טוטו אחד מהם. הלוואי והיו עוד הרבה כמוהו, אבל הוא לא אמור להגיד לנו איך לנהל את המחאה. במיוחד כשהיא לא קשורה אליו ולנעשה במגרש. אמרתי גם שהיא מתנהלת רובה ככולה לא בזמן משחק, אז מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אם היינו עוברים משחק אחד לשער 2 (אני מוכן לעבור)
נצמדים לגדר של שער 1 ומקללים את טביב כל המשחק - זה היה הרבה יותר יעיל .
ששער 7 יתפוצץ מעצבים מבחינתי באותו רגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:39 
ניצחת איתי הכל כתב:
אם היינו עוברים משחק אחד לשער 2 (אני מוכן לעבור)
נצמדים לגדר של שער 1 ומקללים את טביב כל המשחק - זה היה הרבה יותר יעיל .
ששער 7 יתפוצץ מעצבים מבחינתי באותו רגע

האמת רעיון לא רע, אבל נראה לי מאוחר מידי, טביבי טס לבית שלו במיאמי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אי אפשר לייצר דיאלוג כשאתה בטוח שיש לך מונופול על האמת. אפשר מקסימום מונולוג עם קהל פאסיבי שנראה כמו הסכמה.

אוגוסטוס, יש לך רעיון מעשי שיכול לשפר? אני מסכים שיש הרבה מה לשפר. מה? איך? אילו מעשים ופעולות ניתן לבצע כדי ליישם את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:40 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
פתטיה זה כאן

זה בסדר יש לא מעטים כמוך שברגע שהם מקבלים את האמת לפרצוף ואין להם מה להגיד הם עוברים לסיסמאות ריקות מתוכן.

כן כן צודק לירון האדום.
שמע האמת שהרבה זמן לא הייתי מעורב כאן ולא הגבתי כי הרמה איך לומר לא מהגבוהות.
אמת? איזה אמת? כל אחד והאמת שלו.
יש לכם תרחישים עתידיים ושום עובדה ביד.
עזוב, זה כבר תקליט שרוט ושחוק, שטביב יעוף מחר מבחינתי הוא לא מעניין אותי, מעניינת אותי הקבוצה בהווה וההצלחה שלה , אותכם מעניין שטביב יעוף ותעשו הכל גם על חשבון הקבוצה ועליי זה פשוט מקובל.
תבין, השחקנים מבינים טוב מאד שהם לא האישיו העונה! שהקבוצה וההצלחה שלה לא האישיו!
אלא אך ורק דבר אחד שטביב יעוף.
וככה זה נראה גם לירון, כל העונה הזאת נראית ככה. ועוד יש לאנשים חוצפה לפתוח אשכולות על שחקנים ועל קשטן ולהעביר עליהם ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3279

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:45 
אמיר ונונו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אוגוסטוס, יש לך רעיון מעשי שיכול לשפר? אני מסכים שיש הרבה מה לשפר. מה? איך? אילו מעשים ופעולות ניתן לבצע כדי ליישם את זה?

כן, כתבתי את זה פה בכמה אשכולות. אני חושב שהמחאה צריכה להיות ספציפית וברורה. לגופה של התנהלות ולא לגופו של טביב. תבינו, זה מייצר התנגדות כמעט בהגדרה.
רכש וכסף/יחס לשחקנים/מוסר תשלומים/ וכו'.
לקחת נושא ולהתמקד בו בכל הכח.
רק לא סיסמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 15:45 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
פתטיה זה כאן

כן כן צודק לירון האדום.
שמע האמת שהרבה זמן לא הייתי מעורב כאן ולא הגבתי כי הרמה איך לומר לא מהגבוהות.
אמת? איזה אמת? כל אחד והאמת שלו.
יש לכם תרחישים עתידיים ושום עובדה ביד.
עזוב, זה כבר תקליט שרוט ושחוק, שטביב יעוף מחר מבחינתי הוא לא מעניין אותי, מעניינת אותי הקבוצה בהווה וההצלחה שלה , אותכם מעניין שטביב יעוף ותעשו הכל גם על חשבון הקבוצה ועליי זה פשוט מקובל.
תבין, השחקנים מבינים טוב מאד שהם לא האישיו העונה! שהקבוצה וההצלחה שלה לא האישיו!
אלא אך ורק דבר אחד שטביב יעוף.
וככה זה נראה גם לירון, כל העונה הזאת נראית ככה. ועוד יש לאנשים חוצפה לפתוח אשכולות על שחקנים ועל קשטן ולהעביר עליהם ביקורת.

אתה טוען שהקהל לא נותן לקבוצה להצליח? כי אם אני מבין אותך נכון זאת הטענה שלך.
וזאת טענה מגוכחת, הקהל לא מועדד?
אחרי ההפסד לפ"ת(היית במושבה?) הקהל נשאר ומחא כפיים לשחקנים, גם אחרי התיקו מול בית"ר, אז איפה הקהל בידיוק מלחיץ את השחקנים או לא מעודד אותם?!
איך המחאות מגיעות על חשבון הקבוצה?תפרט לי בבקשה כי איני מבין.
אנחנו רוצים לקחת אליפות ועדיין שטביב ימכור את הקבוצה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
זה נהיה באופנה לשרוק בוז,זה נהיה באופנה להרים שלטים בתחילת המשחק נגד חלק מהקהל,זה נהיה בסדר לקלל את כול השחקנים
הקהל נהיה זבל,פשוט וככה

נראה מה תגידו כששום שחקן לא יבוא בינואר,או לחילופין יבוא איזה שחקן חופשי מליגה ג' באנדורה.
ההנהלה שמה זין על האוהדים,ולב האוהדים הוא בשער 5.
ברגע שהם מתחילים להתערב בתפאורות,להחליט מי נכנס מי לא,להלשין על חלק מהאוהדים,להציע עונשים נגד הקהל
זה מבחינתי עבר את הגבול

מה שיותר כואב לי
שמי ששורק בוז,ושורק בכול הכוח,לא מעודד
כאילו יותר חשוב לכם לשרוק בוז על שירים נגד ההנהלה מאשר לעודד את הקבוצה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
זה נהיה באופנה לשרוק בוז,זה נהיה באופנה להרים שלטים בתחילת המשחק נגד חלק מהקהל,זה נהיה בסדר לקלל את כול השחקנים
הקהל נהיה זבל,פשוט וככה

נראה מה תגידו כששום שחקן לא יבוא בינואר,או לחילופין יבוא איזה שחקן חופשי מליגה ג' באנדורה.
ברגע שהם מתחילים להתערב בתפאורות,להחליט מי נכנס מי לא,להלשין על חלק מהאוהדים,להציע עונשים נגד הקהל
זה מבחינתי עבר את הגבול

מה שיותר כואב לי

מה שחשוב להבין הוא שהמחאה לא התחילה מזה. המחאה התחילה בגלל התנהלות מזעזעת, חוסר כיבוד הבטחות וחוזים, עסקאות מפוקפקות, ניהול שמעליב פיצוציה בדרום סודאן, התעלמות מוחלטת מהערכים הבסיסיים ביותר של קבוצת כדורגל בכלל ושל הפועל תל אביב בפרט וכל זה תוך זחיחות וספינים אינסופיים.
כל מה שההנהלה עושה נגד אוהדים הוא הנסיון שלה לפגוע במחאה, לא הסיבה למחאה.
את הגבול עברנו כבר מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 17:57 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא ברור לי מאיפה טוטו או אוהדים מביאים את השטות הזו שמחאה בקהל מפריע למהלך המשחק ????
אולי כשהם שומעים בוז יורד להם הביטחון זה כן , אבל בשירת הנהלה .... ? לא נראה לי , ממה שאני מכיר וחוויתי על בשרי (בצורה מינורית) כששחקן משחק הוא לא שם לב לשום דבר חוץ מדברים שקורים לו .
לא סתם יש מאות ראיונות עם שחקנים שמתבטאים בצורה הבאה "כשאני על המגרש ,אני לא שומע שום דבר רק המשחק מעניין אותי"

אתה לא פשוט לא עוצר אה??
לשיטתך אין הבדל בין לשחק בהפועל מול 10000 איש לבין לשחק במכבי הרצליה מול 600 איש.
וכמובן שאתה מוציא ל״קהל הנפלא״ שלנו את הרוח מהמפרשים ומוריד אותו לרצפה ממרומי גאוותו על כך שהוא הקהל הטוב בארץ...
בעצם המצאת כאן דבר חדש וגאוני ! לקהל אין משמעות במשחק.
לא יודע מה חווית בצורה מינורית אבל אתה פולט שטויות בצורה מחרידה

מי שלא עוצר זה אתה ! , אין לך מושג מי אני ומה חוויתי , מה שאני אומר מניסיון אישי ומהמעט שיוצא לי להקשיב לראיונות של מאות שחקנים זה שבזמן משחק גם ככה יש כלכך הרבה רעש ולחץ והשחקן כלכך מרוכז במהלך המשחק כך שאין לו זמן באמת להקשיב למה שקורה ביציע , אלא אם כן זה משהו ספציפי ומכוון לאותו שחקן .
אם השחקן כן שם לב למה שקורה ביציע במהלך המשחק סימן שהוא לא מרוכז בו ,וזה כבר נושא אחר לדיון .
בהקשר לתרומת הקהל במהלך המשחק , כן זה עוזר , אבל אם נראה לך ששחקן מבין איזה שיר שרים בכל רגע ,סימן שאתה פולט שטויות .
וסתם טיפ קטן , זו בדיוק הסיבה למה שריקות בוז נשמעות רבות כלכך שבפועל הן הרבה יותר קטנות ממה שחושבים , ושירי המחאה הם מאוד מינוריים מאשר הן באמת, רעש זה רעש , בחימום או במסר ברור וחוזר יש סיכוי שהשחקנים מבינים מה הולך, כשיש שיר תאמין לי שאין להם מושג ואתה מוזמן לעשות סקר אצל השחקנים .
אבל מה לעשות ככה זה שחושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם ואז ברוב חוצפתכם מאשימים אחרים בזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 17:58 
פאביו כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
azran כתב:
תאמת?ממש לא התעצבנתי.
אני דווקא די מאושר
הפועל שלי ניצחה,שנה חדשה
הכל טוב

ואוו, לא להאמין. אנחנו מסכימים על משהו.

ואני הכי מרוצה מזה שאתה שמח שהפועל ניצחה.
אני שמח מזה המחאה דועכת ומיום ליום קול המוחים נשמע פחות.
לעניות דעתי, היו אלה רק כמה עשרות מקללים הערב, ופרט לכך, בשער שבע הופיע היום גוש מעודד חדש.
נראים כמו יוצאי שער 5, שנשבר להם ממה שקורה שם.

כל הכבוד אנשים.
שנה טובה - בשורות טובות - לילה טוב!

אתה דור שלישי לאדומים אבל מקווה שרק דור ראשון של מטומטמים
גוש מעודד ב-7 ? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
במשחק עם ראשון ששער 4-5 היה סגור ונכנסתי למחצית השניה לשער 8 זה היה פשוט בית קברות
גם אתמול במשחק,ה-5 דק' הראשונות ממש שירת הולך איתך לכל מקום "הרעידה" את בלומפילד.

הגוש המעודד בשער 7 מורכב מ3 ילדים בני 8 ועןד איזה 2 בני 15 שאפילו את השירים הם לא מכירים במלואם. לא היה מזיק אם היו משגרים מהאולטראס איזה כמה שיעשו סדר בשער המחורבן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 18:26 
אורנה אוסטפלד כתב:
השחקנים חשובים אבל כמו שאמרו פה,טוטו רק רוצה לא לריב עם טביב כדי שלא יקשה עליו את העזיבה עם תג מחיר לא שפוי (אגב טוטו,ברקינג ניוז,גם לאחר דברי החנופה האלה הוא יוציא לך את המיץ וידרוש ממך לוותר על חלק מהתשלום המגיע לך בחוזה)
כשטוטו ישחק באדמות הניכר אנחנו נישאר פה סובלים עם הבעלים הנהדר שאתה כ"כ אוהב
העיוורון פה פשוט מדהים,הרשה לי לנחש שלא עברת את תקופת שאול איתנו

הגם אתה אורנה?

אם הייתי בארצית וגם הייתי בתקופת שאול וגם הייתי באיזה משחק או שניים בחיים שלי,מותר לי לשרוק בוז?

תפסיקו עם ההכללות ועם ההגדרות.

תעברו להסברה!
(הסברה אמיתית,להגיד למישהו שהוא טיפש ואין לו מושג מהחיים שלו זו לא הסברה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
עשיתם מההתבטאות של טוטו יותר מדי.
עיתונאי:"טוטו, אתה חושב שהמחאה עוזרת?"
טוטו:"לא".
וכי מה רציתם שיאמר? שטוב שהקהל מוחה ואמן טביב יעוף כבר?
אם, ברונו, זה העץ שאתה מטפס עליו, הוא צפוי להתמוטט בקרוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
הקהל נהיה זבל,פשוט וככה

זה מבחינתי עבר את הגבול

מה שיותר כואב לי

יותר קל, זה הכל.
עריכה: הדברים נכונים לגבי הרבה מאוד מאלה ששורקים / קוראים / מזמזמים בוז. אני לא יכול להתחייב שהם נכונים לגבי כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: