bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא ברור לי מאיפה טוטו או אוהדים מביאים את השטות הזו שמחאה בקהל מפריע למהלך המשחק ????
אולי כשהם שומעים בוז יורד להם הביטחון זה כן , אבל בשירת הנהלה .... ? לא נראה לי , ממה שאני מכיר וחוויתי על בשרי (בצורה מינורית) כששחקן משחק הוא לא שם לב לשום דבר חוץ מדברים שקורים לו .
לא סתם יש מאות ראיונות עם שחקנים שמתבטאים בצורה הבאה "כשאני על המגרש ,אני לא שומע שום דבר רק המשחק מעניין אותי"
אתה לא פשוט לא עוצר אה??
לשיטתך אין הבדל בין לשחק בהפועל מול 10000 איש לבין לשחק במכבי הרצליה מול 600 איש.
וכמובן שאתה מוציא ל״קהל הנפלא״ שלנו את הרוח מהמפרשים ומוריד אותו לרצפה ממרומי גאוותו על כך שהוא הקהל הטוב בארץ...
בעצם המצאת כאן דבר חדש וגאוני ! לקהל אין משמעות במשחק.
לא יודע מה חווית בצורה מינורית אבל אתה פולט שטויות בצורה מחרידה
מי שלא עוצר זה אתה ! , אין לך מושג מי אני ומה חוויתי , מה שאני אומר מניסיון אישי ומהמעט שיוצא לי להקשיב לראיונות של מאות שחקנים זה שבזמן משחק גם ככה יש כלכך הרבה רעש ולחץ והשחקן כלכך מרוכז במהלך המשחק כך שאין לו זמן באמת להקשיב למה שקורה ביציע , אלא אם כן זה משהו ספציפי ומכוון לאותו שחקן .
אם השחקן כן שם לב למה שקורה ביציע במהלך המשחק סימן שהוא לא מרוכז בו ,וזה כבר נושא אחר לדיון .
בהקשר לתרומת הקהל במהלך המשחק , כן זה עוזר , אבל אם נראה לך ששחקן מבין איזה שיר שרים בכל רגע ,סימן שאתה פולט שטויות .
וסתם טיפ קטן , זו בדיוק הסיבה למה שריקות בוז נשמעות רבות כלכך שבפועל הן הרבה יותר קטנות ממה שחושבים , ושירי המחאה הם מאוד מינוריים מאשר הן באמת, רעש זה רעש , בחימום או במסר ברור וחוזר יש סיכוי שהשחקנים מבינים מה הולך, כשיש שיר תאמין לי שאין להם מושג ואתה מוזמן לעשות סקר אצל השחקנים .
אבל מה לעשות ככה זה שחושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם ואז ברוב חוצפתכם מאשימים אחרים בזה .