יהלום אדום כתב:
בלי להיות דקה בשער 2 אין לי שום ספק שטביב תפס גל על שריקות הבוז שהיו כנגד שירי השואה ושתל משת"פים שלו ששורקים בוז כנגד כל מה שייצא משער 5, אין לי שום ספק בזה.
טביב חייב לעוף מהפועל, אתמול! זה לא משנה את העובדה שיש כאלה שעדיין לא מבינים את גודל הבעיה שיש במועדון ואת זה צריך למצוא את הדרך להסביר להם. ואם עזרן, קרספו, פואד (ועוד כאלה שהתבטאו בגנות אותם שורקי בוז) שכולם אוהדי הפועל, כולם אוהבים את הפועל, בזה אין לי ספק, לא יבינו שקללות וכינויים כאלה ואחרים לאנשים שכרגע דעתם שונה משלהם (וחלקם אוהדי הפועל ותיקים מאוד), לא עוזרות ורק מגדילות את הפילוג. לצערי, אני לא רואה את הסוף קרב. מה לעשות? באמת שאין לי רעיון אבל משהו חייב להיעשות, כזו קוטביות כמו שיש היום לא זכורה לי ואני לא רואה איך זה מסתיים.
בתכלס,הוא אפילו לא צריך לשתול שם משתפ"ים כהגדרתך.
הוא לא אידיוט ונותן לקהל לאכול אחד את השני,ומבין שכרגע יש חלק בקהל שנתפס על הגל של השירי שואה כמו שציינת,והוא יעשה עבורו את העבודה,ויישרוק בוז לכל דבר ששער 5 יעשה.
יש לי תחושה שגם אם מחר שער 5 יהיה בעד טביב,אז הם יישרקו בוז לזה.
למרות שלא הייתי במשחק אתמול,אין לי ספק ששורקי הבוז בשער 2 לא מהווים אפילו 10 אחוז מהיציע,ואם אתה מרכז אותם הם תופסים אולי 2 שורות במקרה הטוב.
פשוט ההד שמגיע מתחת לגג די מרמה ולכן זה נראה כאילו הכמות יותר גדולה,ולכן נוצר הרושם שכמות גדולה יותר של אנשים שורקים בוז,ומכאן מגיעים כל אותם וכיחים בנושא שלא בטוח שהם באמת מתייחסים לאותה כמות שמדובר עליה פה.