villa crespo כתב:
אם אתה מאמין למה שאתה רושם, אז תהיה בריא.
את מתן אוחיון (שאין לי מושג אם הוא טוב או לא) לא יכלת להביא בקייץ?
איך חיפה הביאה כ"כ הרבה שחקנים?
ונניח ואין ישראלים (מה שבוודאות לא נכון), אז יש לך כ"כ הרבה כסף בקופה, למה לא להביא 5 זרים תותחים? אבל במקום זה הוא העדיף להביא את מירקו אורמוש בשקל וחצי.
אתה מבין, אלה טענות לא רציניות. יש לך מושג בדיוק מה קרה במקרה מתן אוחיון? דיברת עם קשטן? אולי קשטן אמר שאפשר לוותר עליו.
אתה נותן את חיפה בתור דוגמא, באמת? באחת העונות הכי גרועות שלה ב-30 שנה האחרונות?
לא שאני חושב שהסגל טוב או מושלם חס וחלילה, אבל יש פה גם מאמן שיש לו חלק גדול בבניית הסגל, וגם לבעלים יש זכות לנהל את התקציב כמו שהוא רואה לנכון ואם הוא חושב ששחקן מסויים יקר מדי, הגיוני לגמרי שלא יביא אותו.
בגדול בעלים צריך להעמיד תקציב שיתאים לשאיפות של הקבוצה. מבחינת המספרים טביב עושה את זה ולא מעניין אותי כמה כסף הוא מביא מהבית. בעונה הראשונה שהוא לא יעשה את זה אז תבוא אליו בטענות. גם אם אני הייתי בעלים הייתי מנסה להביא כמה שפחות כסף מהבית אם אני רואה שאני יכול להעמיד תקציב מתאים בלי זה. אני לא נכנס לכיס של אף אחד. כל השאר זה כבר תיאוריות קונספירציה.
לא שאין לי ביקורת על טביב בקטע הזה, יש ברוך השם, אבל לא אני ולא אתה מעורבים במשאים ומתנים ולא יודעים איזה חלק יש פה להחלטות מקצועיות. אם לדוגמא לא יגיע חיזוק ראוי בינואר לדעתו של הצוות המקצועי, זה יכעיס אותי ועל זה אני אמחה. זה לא אומר שאני אתנהג כמו חלק גדול מהקהל, אבל אני כנראה אמחה באותה צורה שמחיתי נגד האדון הראל, או הנהלת סגול-תאומים בזמנו. מוזר שנגדם דרך אגב, המחאה לא הגיעה לפרופורציות האלה אחרי שהם באמת פירקו את הקבוצה וכמעט גרמו לה לירידת ליגה (ואם אתה רוצה לשמוע על יחס לשחקנים בתקופתם, אני בטוח שיהיה מי שיספר לך).