תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כואב לי שמאשימים את קשטן במצב
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:07 
מי שמתייחס לשחקנים כ"שחקני נשמה" חי בסרט של שנות ה70, הם שכירים או פרילנסים כמוני וכמוך ורוצים לעבוד במקום שהכי כיף לעבוד בו עם התנאים הכי נוחים ועם אוירה טובה, כשהדברים האלה לא קורים, מרגישים את התוצאות על המגרש בדיוק כמו בכל מקום עבודה אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מי שמתייחס לשחקנים כ"שחקני נשמה" חי בסרט של שנות ה70, הם שכירים או פרילנסים כמוני וכמוך ורוצים לעבוד במקום שהכי כיף לעבוד בו עם התנאים הכי נוחים ועם אוירה טובה, כשהדברים האלה לא קורים, מרגישים את התוצאות על המגרש בדיוק כמו בכל מקום עבודה אחר.

אין בעיה.
אז אתה מבטיח לא לדבר על ידין בצורה כזו יותר? ולצורך העניין לאף אחד?
ואתה מבטיח לתקן אנשים כשהם חוטאים כך?

ביום שיקחו לנו את הסנטימנט מהכדורגל, יהייה לי הרבה יותר קשה לבוא. מצטער. זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:15 
תעשה מה שאתה רוצה עם הסנטימנט, אבל אני לא מבין אנשים שעדיין חושבים שהם חיים באיזה עידן ששחקנים משחקים "בשביל הסמל" גם אם הם מנשקים אותו. זה הכי טבעי בעולם בעידן כזה קפיטלסטי וגם הכי הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
לא בטוח.
גוטמן ברח בדיוק בגלל הסיפורים האלה אחרי שבסוף העונה שעברה כל הקבוצה התחרבשה בעקבות הניהול השכונתי שחגג בקבוצה.

אל תשאל, פשוט בלי הבלגן בחדר ההלבשה דרסנו את הליגה 3 שנים ולכן חגגנו אליפות כבר באפריל שנתיים רצופות.

איזה שנון אתה..
שנה וחצי בהחלט דרסנו את הליגה. בשנה שלפני הדאבל גוטמן שיקם מההריסות קבוצה שכמעט ירדה ליגה עונה קודם והפכה אח"כ להיות אחת הקבוצות הכי מלהיבות ששיחקו אי פעם בישראל.

שחר צר לי אבל אתה חייב להתאפס,
מי שהתחייל בהתלהמות והיחידי שהשתמש בה היית אתה (שנון...) , אני פשוט ציינתי שאתה מספרר לעצמך סיפורים כי אתה לא יכול להתמודד על המציאות כי נוח לך להפיל על טביב הכל.

המציאות פשוטה.
1. גוטמן שיקם את ההריסות שנה וחצי לפני הדאבל כאשר הגיע באמצע העונה, כבר במחצית השניה של אותה עונה היינו אחת הקבוצות הטובות בליגה, אנחנו מדברים על עונת 2007-8.
2. בעונת 2008-9 טביב כבר מעשית בהפועל וכנדוניה קיבלנו את ידין, דאגלס ויבואה, יחד עם גילי ורמוט טלקיסקי, זהבי וכו' כבר היית מועמד לאליפות ושום "שיקום" קבוצה, כמו שאתה טוען, מבחינת סגל אתה אפילו מועמד הבכיר לאליפות, הכל טוב ויפה ואין מחלוקות בניהול הקבוצה ועדין אתה מסיים את העונה במקום השני.
3. בעונת 2009-10 טביב כבר בעלים רשמית, שכטר מגיע להפועל למרות שגוטמן מעדיף את אבידור, בנוסף אליו מגיעים גם ווצ'יצביץ / דה רידר דדי, ביבאן ומנטש, הקבוצה כמו שנה שעברה מועמדת בכירה לאליפות, ולמרות פתיחה צולעת ועזיבתו של נאתכו באמצע העונה מצליחה לזכות בה בעזרת הקיזוז והפרש שערים עדיף, מגול בדקה ה 92. באותו שלב כבר יש ניצנים של קרע בין טביב והראל.
4. בעונת 2010-11 לחלק התקפי של זהבי, ורמוט, שכטר מצטרפים גם תמוז (למרות שגוטמן העדיף את שריקי) ובן סהר. במהלך השנה מגיע גם אלרואי כהן, ודאגלס עוזב. שוב אתה המועמד הבכיר לזכות באליפות ושוב כמו בעונת 2008-9 אתה מפסיד אותה.

העובדות הן פשוטות, גם עם גוטמן לא דרסנו את כל הליגה (ולכן הפסנו איתו 2 אליפויות כאשר היינו עם סגל עדיף או שווה ליריבתינו).
אליפות אחת הפסדנו כאשר הכל היה שקט בהנהלה והכל תקתק כמו שצריך, ואת האליפות שלקחנו לקחנו כאשר כבר היה בלאגן עם ההנהלה, ובדרים התחילו
לצאת החוצה.
השנה אנחנו עדין אם אחד הסגלים הטובים בליגה ומועמדת בכירה לזכות באליפות, כמו שנה שעברה, יש סיכוי שנפסיד אותה. אבל אם זה לא יקרה כי תמוז,
ידין, וכו' יגידו שהם בבית כי ההנהלה לא משלמת להם כסף וזאת "הפרת חוזה", אי אפשר להאשים אותם.
אני כן האשים אותם כאשר לא יהיה לנו סגל לאליפות אבל יהיו לנו את האמצעים לעשות כך.

את שאר המציאות אתה מוזמן לצייר לעצמך כמו שאתה עושה בדרך קבע באשכולות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 03:32 
צאו כבר מהטביב הזה. הלוואי שהבעיה הייתה באמת רק שם.

שניים וחצי שחקנים ממורמרים שמוציאים את זה לתקשורת ואתם כבר החלטתם שכל הקבוצה ממורמרת והבעיה היא טביב.
טביב זה שמחכה עם חילוף לדקה ה70?
טביב זה שבוחר את הטקטיקה והמערך למשחק ושם את אחד החלוצים הכי מוכשרים ובעלי עתיד בליגת פח הזאת באגף?
טביב זה שמעביר "אימונים" וחושב שמשהו משתנה משבוע לשבוע אבל בעצם כלום לא קורה?
טביב זה שמכין את השחקנים מנטאלית למשחקים?

נראה לי שכל אלה המאמן עושה.
אבל למי אכפת. הכי קל זה להאשים את טביב כי תפסנו סטיגמה ונלך איתה עד הסוף. עד שהוא יעוף מהקבוצה ונשאר בלי בעלים ובלי כסף.
:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 04:08 
אולי די לבכות על זה שדמארי מתפוקד באגף? זה בסדר גמור
הבעיה היא שהוא יותר מדי למטה ולא משחק כמו שהוא צריך(על תקן וייה בבארסה)
הרבה יותר טוב מה4-4-2 המגעיל הזה בלי אף שחקן שמקשר בין הקישור האחורי לשני החלוצים ועם שני קשרי אגף אפורים(כי אין משהו אחר בסגל הזה)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 04:57 
Red or Dead כתב:
אולי די לבכות על זה שדמארי מתפוקד באגף? זה בסדר גמור
הבעיה היא שהוא יותר מדי למטה ולא משחק כמו שהוא צריך(על תקן וייה בבארסה)
הרבה יותר טוב מה4-4-2 המגעיל הזה בלי אף שחקן שמקשר בין הקישור האחורי לשני החלוצים ועם שני קשרי אגף אפורים(כי אין משהו אחר בסגל הזה)

סוף סןף :ROSE:
כבר חשבתי שאני חייזר.
כששיחקנו 4-4-2 כולם פה בכו ובצדק. זה שיטה להרוס את הכדורגל.
התקופה הטובה התחילה כשדמארי עבר לצד שמאל וסוף סוף המשחק זרם.
ההבדל הוא שידין וגורדנה נראים בדיחה לעומת לפני חודש, כולל אלרואי שחזר חצי שנה אחורה. בגלל זה דמארי צריך כל המשחק לרדוף אחרי המגן. ברגע שהקישור שלנו יעשה את העבודה שלו וישתלט על המשחק, זה יראה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 08:59 
האדס כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
צודקים.
אי אפשר ליצור קבוצה שמניעה כדור עם טביב.
אי אפשר להעלות מערכים שמתאימים ליכולות של הקבוצה.
אי אפשר לתת הוראות הגיוניות לשחקנים.
אי אפשר לדבר בהתלהבות ולנסות להלהיב את השחקנים.
אי אפשר לאמץ שיטות אימון מודרניות.
אי אפשר לעשות חילופים שיעזרו לקבוצה.
אי אפשר שהחילופים האלה יהיו לפני הדקה ה 70.
אי אפשר.
הכל טביב.

נתחיל מזה שטביב הוא זה שהביא את דרור קשטן, על חשבון אלי גוטמן. אז כבר, אפשר לסכם ולומר-טביב אשם. (גוטמן לא רצה לעזוב את הפועל)
אבל אם כבר,
הפועל כן מניעה כדור. היא פשוט לא עושה את זה מספיק טוב, כי שני הקשרים האחוריים שלה נמצאים בסכוסוך עם ההנהלה, ועוד אחד הוא חסר ניסיון.
איזה מעריכים עוד אפשר לנסות? קשטן ניסה בערך הכל מהכל, עם כל השחקנים שיש לו בסגל. זה פשוט לא מספיק.
מאיפה אתה יודע איזה הוראות דרור קשטן נותן לשחקנים בחדר ההלבשה? אני לא יודע, ואני גם לא מתיימר לדעת, מאיפה לך ?
מאיפה אתה יודע (2) איך קשטן מדבר עם השחקנים שלו, איך הוא מכין אותם למשחקים? אתה שם, כל אימון, כל אסיפה, כל שיחה ?
מה זה שיטות אימון מודרניות? איפה הן קיימות בארץ, אולי תאיר את פנינו, המיושנים, אלו שגדלו על כדורגל פשוט. מה, מחשבים שמודדים כמה שחקנים רצים? אצל אלי גוטמן היה את כל זה ?

לגבי החילופים, אני ממש מסכים. זה הדבר שהכי עולה על העצבים כשזה מגיע לקשטן.

די כבר עם החירטוט הזה שגוטמן לא רצה לעזוב את הפועל!!!!
גוטמן מצא לו דרך אלגנטית ביותר לעזוב את הקבוצה ועדיין לגרום לכם להאמין לקשקוש הזה שהוא רצה להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 09:19 
לא יודע מי חשב שגוטמן רוצה להישאר ,
לא נראה לי שהוא גרם לאנשים להאמין בזה,
זה היה ברור כשמש שטביב לא רוצה אותו (וזה כבר מיומו הראשון של טביב כבעלים),
וגוטמן באותה מידה לא רצה להישאר בהפועל.
הרי הוא לא יכול להישאר במקום שהבעלים(היחיד) לא רוצה אותו ,
במיוחד שמדובר במעסיק זבל שבזבלים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 12:41 
el dudernio כתב:
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
לא בטוח.
גוטמן ברח בדיוק בגלל הסיפורים האלה אחרי שבסוף העונה שעברה כל הקבוצה התחרבשה בעקבות הניהול השכונתי שחגג בקבוצה.

אל תשאל, פשוט בלי הבלגן בחדר ההלבשה דרסנו את הליגה 3 שנים ולכן חגגנו אליפות כבר באפריל שנתיים רצופות.

איזה שנון אתה..
שנה וחצי בהחלט דרסנו את הליגה. בשנה שלפני הדאבל גוטמן שיקם מההריסות קבוצה שכמעט ירדה ליגה עונה קודם והפכה אח"כ להיות אחת הקבוצות הכי מלהיבות ששיחקו אי פעם בישראל.

שחר צר לי אבל אתה חייב להתאפס,
מי שהתחייל בהתלהמות והיחידי שהשתמש בה היית אתה (שנון...) , אני פשוט ציינתי שאתה מספרר לעצמך סיפורים כי אתה לא יכול להתמודד על המציאות כי נוח לך להפיל על טביב הכל.

המציאות פשוטה.
1. גוטמן שיקם את ההריסות שנה וחצי לפני הדאבל כאשר הגיע באמצע העונה, כבר במחצית השניה של אותה עונה היינו אחת הקבוצות הטובות בליגה, אנחנו מדברים על עונת 2007-8.
2. בעונת 2008-9 טביב כבר מעשית בהפועל וכנדוניה קיבלנו את ידין, דאגלס ויבואה, יחד עם גילי ורמוט טלקיסקי, זהבי וכו' כבר היית מועמד לאליפות ושום "שיקום" קבוצה, כמו שאתה טוען, מבחינת סגל אתה אפילו מועמד הבכיר לאליפות, הכל טוב ויפה ואין מחלוקות בניהול הקבוצה ועדין אתה מסיים את העונה במקום השני.
3. בעונת 2009-10 טביב כבר בעלים רשמית, שכטר מגיע להפועל למרות שגוטמן מעדיף את אבידור, בנוסף אליו מגיעים גם ווצ'יצביץ / דה רידר דדי, ביבאן ומנטש, הקבוצה כמו שנה שעברה מועמדת בכירה לאליפות, ולמרות פתיחה צולעת ועזיבתו של נאתכו באמצע העונה מצליחה לזכות בה בעזרת הקיזוז והפרש שערים עדיף, מגול בדקה ה 92. באותו שלב כבר יש ניצנים של קרע בין טביב והראל.
4. בעונת 2010-11 לחלק התקפי של זהבי, ורמוט, שכטר מצטרפים גם תמוז (למרות שגוטמן העדיף את שריקי) ובן סהר. במהלך השנה מגיע גם אלרואי כהן, ודאגלס עוזב. שוב אתה המועמד הבכיר לזכות באליפות ושוב כמו בעונת 2008-9 אתה מפסיד אותה.

העובדות הן פשוטות, גם עם גוטמן לא דרסנו את כל הליגה (ולכן הפסנו איתו 2 אליפויות כאשר היינו עם סגל עדיף או שווה ליריבתינו).
אליפות אחת הפסדנו כאשר הכל היה שקט בהנהלה והכל תקתק כמו שצריך, ואת האליפות שלקחנו לקחנו כאשר כבר היה בלאגן עם ההנהלה, ובדרים התחילו
לצאת החוצה.
השנה אנחנו עדין אם אחד הסגלים הטובים בליגה ומועמדת בכירה לזכות באליפות, כמו שנה שעברה, יש סיכוי שנפסיד אותה. אבל אם זה לא יקרה כי תמוז,
ידין, וכו' יגידו שהם בבית כי ההנהלה לא משלמת להם כסף וזאת "הפרת חוזה", אי אפשר להאשים אותם.
אני כן האשים אותם כאשר לא יהיה לנו סגל לאליפות אבל יהיו לנו את האמצעים לעשות כך.

את שאר המציאות אתה מוזמן לצייר לעצמך כמו שאתה עושה בדרך קבע באשכולות האלו.

1. בזכות מי בדיוק היינו הקבוצה הכי טובה בליגה בחצי השני של אותה עונה? בזכות גיא לוזון שעשה סדרה של 10 הפסדים ב11 משחקים והשאיר את הקבוצה לגוטמן עמוק מתחת לקו האדום?
2.כן בטח, ב2008 היינו מועמדים לאליפות. הריי זהבי היה שחקן פארמה, דה סילבה לא היה שחקן שירד ליגה אלא מגה סטאר שאייאקס רודפת אחריו ורמוט היה שחקן בונדסליגה ולא אחד שחזר כברירת מחדל במקום טועמה מבלגיה אחרי שישב שנה שלמה על הספסל ואביחי ידין היה הקשר האחורי הכי טוב בליגה. ממש קבוצה לאליפות. ואני ממציא מציאות.
3. טביב היה עדיין פורמלית ב"עונת צינון" אבל גם אם הוא היה בעלים רשמי זה לא רלוונטי כי כל עוד הוא היחסים בינו לבין מוני היו סבירים וההשפעה שלו על המהלכים היתה תקינה העסק עבד.
4. על זה בדיוק דברתי, מה שקרה בשנה שעברה זה בועה למה שקרה העונה ולכן גוטמן ידע מתי לברוח, בקיצור,i rest my case.
לגבי שאר הדברים ההזויים שכתבת, מציאות אלטרנטיבית, כבר אמרנו?
כמו שאמר לי אתמול איש יקר, תמשיכו לבלוע את מה שממשיכים להאכיל אתכם ולהשתמש בתירוצים שאפילו טביב היה מתבייש להשתמש בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 12:59 
לחיפה היתה קבוצה הרבה יותר טובה עם שחקנים מצוינים, כיאל וקולמה מסיללה ארבייטמן טשיירה קינן דבלשווילי רפאלוב קטן משומר, להפועל היתה קבוצה נהדרת אבל בעיקר הרבה היתה שם שיטה שכל אחד ידע את המקום שלו דרך הקבוצה התגלו גילי דאגלס וידין אפילו שכטר עשה שידרוג, וזה הרבה בזכות גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
צאו כבר מהטביב הזה. הלוואי שהבעיה הייתה באמת רק שם.

שניים וחצי שחקנים ממורמרים שמוציאים את זה לתקשורת ואתם כבר החלטתם שכל הקבוצה ממורמרת והבעיה היא טביב.
טביב זה שמחכה עם חילוף לדקה ה70?
טביב זה שבוחר את הטקטיקה והמערך למשחק ושם את אחד החלוצים הכי מוכשרים ובעלי עתיד בליגת פח הזאת באגף?
טביב זה שמעביר "אימונים" וחושב שמשהו משתנה משבוע לשבוע אבל בעצם כלום לא קורה?
טביב זה שמכין את השחקנים מנטאלית למשחקים?

נראה לי שכל אלה המאמן עושה.
אבל למי אכפת. הכי קל זה להאשים את טביב כי תפסנו סטיגמה ונלך איתה עד הסוף. עד שהוא יעוף מהקבוצה ונשאר בלי בעלים ובלי כסף.
:bang: :bang:

טביב הוא זה שמקשה על כל המערכת בהפועל ת"א לעבוד באופן תקין. זה לא מנקה את קשטן מכלום, אבל כשמאשימים כולם את קשטן בכישלון, צריך לדאוג להזכיר ממש ליד ואפילו מעליו, את אלי טביב.
והלוואי והוא יעוף מהקבוצה. אל תדאג, לא נשאר בלי בעלים ולא בלי כסף. אנחנו הפועל ת"א, לא ביטר מיץ של זבל, שאף אחד לא רוצה להתקרב לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 17:06 
tadmored כתב:

אשכרה צריך לצייר לך את המציאות כדי שתבין?
1. סוף עונת 2011, גוטמן מתקבע בתקשורת במאמן הישראלי הבכיר ביותר.
2. לנבחרת ישראל סיכויים קלושים להעפיל ליורו
3. בהתאחדות החליטו לא לקחת מאמן זר פעם נוספת
4. גוטמן עושה 1+1 (וכמובן אני בטוח במיליון אחוז שהוא בדק עם שטרן/לוזון שאם פרננדס לא עושה איזה נס משמיים ומנצח את יוון וקרואטיה הג'וב שלו) ומחליט לא להמשיך בהפועל תוך כדי חירטוט לאוהדים שטביב בוס לא טוב+הוא צריך שנת חופש ללב שלו.

גוטמן בנקודת הזמן שהייתה, לא היה נשאר בהפועל גם בשביל עוד 200$ א'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול אתה מוזמן לקרוא באתר אדום עולה, אני מצוטט.

"אי אפשר לשקר לאוהדים. הם צודקים. אנחנו נראים רע מאוד ומשבוע לשבוע זה יותר גרוע. מישהו הגיע לראות את האימונים שלנו? אך אחד לא מבין מה קשטן רוצה מאיתנו. ההוראות שלו ישנות ולא קשורות למשחקים".

"באימון ביום שלישי השבוע ראינו את המשחק של בית"ר נגד עכו ואת המשחק שלנו נגד בני יהודה. דרור אמר לנו להיות מרוכזים ולתקוף מהאגפים. בפועל, מה שקרה במגרש זה שאביחי מחמוד ואלרואי שיחקרו בעיקר באמצע כי זו הייתה ההוראה של דרור. מי בדיוק יפרוץ מהאגף? אורמוש? לבד?".

"על הספסל כולם יודעים שלא משנה מתי דרור יבקש מהשחקנים לעלות להתחמם, תמיד החילוף הראשון יהיה אי שם בדקה ה-70. שמענו שגם בהנהלה ראו והבחינו בזה. קשטן לא מגיב לאירועים במשחק. יש שחקנים שאומרים שהוא מגיע עם החילופים מהבית. תשאלו את השחקנים, לאף אחד אין חשק לעלות לשחק. ככה זה מתנהל וחבל בעיקר בגלל האוהדים שתומכים בנו בכל משחק ולא משנה איפה".

עוד אחד שלא תורם להתנהלות נכונה של הקבוצה זה טביב :
"אני מציע לכולם לבדוק למה חצי קבוצה ממורמרת על כך שהנושאים הכספיים לא מסודרים. חלק מהשחקנים היו צריכים לקבל מענקים ולא קיבלנו. יש שחקים שמחכים לתג המחיר של הכרטיס והם לא מרוכזים. יש כאלה שהחוזה שלהם לא עבר בבקרה. כולם יודעים במי מדובר. כולם מעלימים עין ובסוף זה מתבטא במגרש. אי אפשר לעבוד על כל העולם. בסופו של דבר הכל יוצא החוצה".

לי לא כואב לי שאמשימים את קשטן. הוא מסתכסך עם שחקנים בלי הפסקה, השחקנים שלו לא יודעים מה הוא רוצה ולא מבינים אותו- ברור שלא רק קשטן אשם והכל נופל עליו, אבל חייב להיות שינוי, או שקשטן ישתנה או שהוא ילך מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 17:28 
JustZiv כתב:
tadmored כתב:

אשכרה צריך לצייר לך את המציאות כדי שתבין?
1. סוף עונת 2011, גוטמן מתקבע בתקשורת במאמן הישראלי הבכיר ביותר.
2. לנבחרת ישראל סיכויים קלושים להעפיל ליורו
3. בהתאחדות החליטו לא לקחת מאמן זר פעם נוספת
4. גוטמן עושה 1+1 (וכמובן אני בטוח במיליון אחוז שהוא בדק עם שטרן/לוזון שאם פרננדס לא עושה איזה נס משמיים ומנצח את יוון וקרואטיה הג'וב שלו) ומחליט לא להמשיך בהפועל תוך כדי חירטוט לאוהדים שטביב בוס לא טוב+הוא צריך שנת חופש ללב שלו.

גוטמן בנקודת הזמן שהייתה, לא היה נשאר בהפועל גם בשביל עוד 200$ א'

תאמין לי שאני מכיר את המציאות לא פחות ממך(וגם את הנפשות מן הסתם)
וגם אני לא מוצא סתירה כל כך בין דברינו,
ואני לא כזה תמים כל כך ויודע שכל אחד עושה את החשבון האישי שלו,
וזה לגיטימי בעיניי.
דבר אחד ברור שאם מוני היה נשאר בעלים, ולמרות דבריך
הייתה אפשרות שהיה נשאר בהפועל .
ובמערכת שיקוליו האישיים של גוטמן גם השיקול הנבחרת היה בא בחשבון.
בכל מקרה עם טביב לא היה שום סיכוי בעולם שישאר עבור שום הון שבעולם.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 17:33 
הסיכוי היחיד שגוטמן היה נשאר בו, זה זכיה נוספת באליפות ואז שוב קמפיין בצ'מפיונס היה גורם לו לחשוב פעמיים אם להישאר בהפועל(כמו גם חלק מהשחקנים שעזבו) או לחכות לנבחרת(מבחינה טכנית הוא יכל להישאר בהפועל העונה ולקבל את הנבחרת בסוף העונה ולא כבר עכשיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 18:01 
אתה משער? או שדיברת עם גוטמן? יכול להיות מצב שאם מוני היה נשאר הוא היה עושה איתו סידור לגבי הנבחרת? וקשה להתווכח שברגע שטביב בעלים זה סגר את הסיפור לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
טביב רצה אחרי שגוטמן לקח אליפות להביא את אלישע לוי במקומו.
אחד שיודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: