שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
לא בטוח.
גוטמן ברח בדיוק בגלל הסיפורים האלה אחרי שבסוף העונה שעברה כל הקבוצה התחרבשה בעקבות הניהול השכונתי שחגג בקבוצה.
אל תשאל, פשוט בלי הבלגן בחדר ההלבשה דרסנו את הליגה 3 שנים ולכן חגגנו אליפות כבר באפריל שנתיים רצופות.
איזה שנון אתה..
שנה וחצי בהחלט דרסנו את הליגה. בשנה שלפני הדאבל גוטמן שיקם מההריסות קבוצה שכמעט ירדה ליגה עונה קודם והפכה אח"כ להיות אחת הקבוצות הכי מלהיבות ששיחקו אי פעם בישראל.
שחר צר לי אבל אתה חייב להתאפס,
מי שהתחייל בהתלהמות והיחידי שהשתמש בה היית אתה (שנון...) , אני פשוט ציינתי שאתה מספרר לעצמך סיפורים כי אתה לא יכול להתמודד על המציאות כי נוח לך להפיל על טביב הכל.
המציאות פשוטה.
1. גוטמן שיקם את ההריסות שנה וחצי לפני הדאבל כאשר הגיע באמצע העונה, כבר במחצית השניה של אותה עונה היינו אחת הקבוצות הטובות בליגה, אנחנו מדברים על עונת 2007-8.
2. בעונת 2008-9 טביב כבר מעשית בהפועל וכנדוניה קיבלנו את ידין, דאגלס ויבואה, יחד עם גילי ורמוט טלקיסקי, זהבי וכו' כבר היית מועמד לאליפות ושום "שיקום" קבוצה, כמו שאתה טוען, מבחינת סגל אתה אפילו מועמד הבכיר לאליפות, הכל טוב ויפה ואין מחלוקות בניהול הקבוצה ועדין אתה מסיים את העונה במקום השני.
3. בעונת 2009-10 טביב כבר בעלים רשמית, שכטר מגיע להפועל למרות שגוטמן מעדיף את אבידור, בנוסף אליו מגיעים גם ווצ'יצביץ / דה רידר דדי, ביבאן ומנטש, הקבוצה כמו שנה שעברה מועמדת בכירה לאליפות, ולמרות פתיחה צולעת ועזיבתו של נאתכו באמצע העונה מצליחה לזכות בה בעזרת הקיזוז והפרש שערים עדיף, מגול בדקה ה 92. באותו שלב כבר יש ניצנים של קרע בין טביב והראל.
4. בעונת 2010-11 לחלק התקפי של זהבי, ורמוט, שכטר מצטרפים גם תמוז (למרות שגוטמן העדיף את שריקי) ובן סהר. במהלך השנה מגיע גם אלרואי כהן, ודאגלס עוזב. שוב אתה המועמד הבכיר לזכות באליפות ושוב כמו בעונת 2008-9 אתה מפסיד אותה.
העובדות הן פשוטות, גם עם גוטמן לא דרסנו את כל הליגה (ולכן הפסנו איתו 2 אליפויות כאשר היינו עם סגל עדיף או שווה ליריבתינו).
אליפות אחת הפסדנו כאשר הכל היה שקט בהנהלה והכל תקתק כמו שצריך, ואת האליפות שלקחנו לקחנו כאשר כבר היה בלאגן עם ההנהלה, ובדרים התחילו
לצאת החוצה.
השנה אנחנו עדין אם אחד הסגלים הטובים בליגה ומועמדת בכירה לזכות באליפות, כמו שנה שעברה, יש סיכוי שנפסיד אותה. אבל אם זה לא יקרה כי תמוז,
ידין, וכו' יגידו שהם בבית כי ההנהלה לא משלמת להם כסף וזאת "הפרת חוזה", אי אפשר להאשים אותם.
אני כן האשים אותם כאשר לא יהיה לנו סגל לאליפות אבל יהיו לנו את האמצעים לעשות כך.
את שאר המציאות אתה מוזמן לצייר לעצמך כמו שאתה עושה בדרך קבע באשכולות האלו.