תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כואב לי שמאשימים את קשטן במצב
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 15:58 
אתחיל בכמה עובדות.
1. הפועל תל אביב לא מספקת את הסחורה בחודש האחרון
2. שלושה שחקני הפועל פצועים
3. קשטן לא מספק את הסחורה כמאמן
4. שחקנים לא מספקים את הסחורה על המגרש

על עובדות אלו כולנו מסכימים, כולנו בטוחים שקשטן אשם?
הפועל תל אביב ניצחה בתוצאות מאוד מאוד יפות את מכבי תל אביב ואת מכבי חיפה. רק חודש עבר מה השתנה? אני חושב שמדובר במנטליות של השחקנים. שחקנינו היקרים שבראשם עומדים טועמה לאלא ואבוטבול רעבים ללחם, הם לא מקבלים מענקים שמגיעים להם על פי חוק. אך מכאן ועד לשביתה איטלקית? חוסר יכולת על המגרש? שחקני הפועל תל אביב, לא קשטן ולא טביב אשמים. אתם השחקנים אשמים, אתם מבזים את מושג הספורט! הפועל תל אביב לקחה אליפויות כששחקנים לא קיבלו משכורות בשנת 88, אין ספק אי תשלום המענקים הוא פשע והוא אינו בסדר ויוביל אותי לגורם הבא לאי הצלחתו של קשטן.

ההנהלה, מר אליהו טביב היקר, כאשר אתה רוכש עסק או גוף עליך להמשיך לעמוד בהתחייבויות הקודמות של הגוף הזה ללא קשר לזהות הבעלים הקודמים, מאחר וההסכמים נחתמו מול הגוף בו היום אתה שולט ולא מולך או שותפך למריבה. מר אליהו טביב אינו יכול לצפות מאדם צולע שיוכל לרוץ וגם אם כן הוא לא יוכל לעשות כך הרבה זמן, כמו שלא יוכל לצפות מקבוצה עם סגל קצר ביותר לרוץ לאליפות עם סגל כל כך קצרצר. הוא צודק בכך שאינו רוצה לחדש את החוזים של טועמה ואבוטבול וצודק יותר שלא רוצה לחדש את החוזה של לאלא, מהסיבה הפשוטה שלא מגיע להם. אף לא אחד מהשחקנים האלו מספק את הסחורה, והנה רענון קטן לשחקנים אתם נותנים תשובות במגרש. אתם אומרים אנחנו טובים בפה אבל מוכיחים זאת במגרש. טועמה לאלא ואבוטבול מה תרמתם השנה להפועל תל אביב? כלום. אלי טביב חד הבחנה לא רוצה את השחקנים האלו בהפועל, אוקיי אז שידאג לאלטרנטיבות. ושיזכור את הפרט החשוב שהבטחות צריך לקיים.

אז מה חלקו של קשטן במשבר?
קשטן חף מפשע בנושא זה, תופעת הפנסקנות הידועה לשימצה מיצתה עצמה בכדורגל הישראלי, מה שכן אם היא עדיין קיימת היא צריכה להתקיים על כלל השחקנים ולא איפה ואיפה. לא ייתכן שידין שמחזיק את מרכז השדה יקלע למריבות הולכות ונשנות עם מאמנו בעוד שנוסא עושה ככל העולה על רוחו ונהנה מייחס של כוכב. נוסא עדיין לא עשה כלום למען הפועל ונראה שכל התנהלותו היא למען עצמו. קשטן יודע מאיזה חומר עשויה הקבוצה ואין לו כרגע את הכלים להצליח מעבר, לא כאשר שחקנים עושים שביתות איטקליות וסובלים מפציעות בסגל קצר כל כך. קשטן צריך לעמוד על רגליו האחוריות מול טביב ולדרוש חיזוק, גם במחיר משרתו שכן כבודו של קשטן עושה רושם לעיתים חשוב יותר.

קשטן לעולם לא הטיל את האחריות על ההנהלה או השחקנים ולעולם לא התחמק ממנה. הוא תמיד עמד בטווח האש והגן על שחקניו. אם ישנה מחנאות בקבוצה זוהי אשמתם של השחקנים וההנהלה בלבד. ההנהלה שלא מכבדת את ההסכמים ואת הבטחותיה, כמו כן שאינה דואגת לחיזוקים הנכונים (צריכים להגיע 5 שחקנים לא שלושה), ומנגד השחקנים, אלו הרעבים ללחם שמקבלים משכורות נדיבות (יותר מכפי שמגיע לחלק גדול מהם), ושחקן שלא יראה את משפחתו רחמנא ליצלן בקריסמס, או יצא למשחקים שאינם רשמיים עם נבחרתו צר לי אך עם כל הכישרון מקומו אינו במגרש. בתוך כל הסערה הזאת עומד המגדלור של הפועל תל אביב, מגדלור זקן רעוע, לעתים הדברים עובדים בו רק על ידי שימוש בכוח או תוך השמעת חריקה ומנסה לתמרן את הספינה שנקראת הפועל תל אביב ולהצילה מכניסה בשרטון. קשטן לא מתנהל בצורה תקינה אך לצערי למרות שהוא זה שרוב האש מופנית כלפיו אשמתו היחסית במצב היא קטנה לעין שיעור משל השחקנים וההנהלה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כואב לי שמאשימים את קשטן במצב
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:02 
כל מילה בסלע :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:10 
אין לי כוח להתחיל להיכנס לעניינים פסיכולוגים איך המוח פועל וכה אז רק אתן לך משפט אחד , "לא כל מי שעשיר מאושר ולהפך" , כלומר אין קשר בין זה שהם מרווחים יפה לאיך שהם מרגישים וכפועל יוצא משחקים .
נפש האדם היא דבר מורכב מאוד שלא מסתכמת ביחס ישיר של כסף (חשיבה טביביזית נפוצה )
אני מסכים איתך לגמרי שקשטן הוא לא הבעיה אבל הוא חלק ממנה ,החל מהדרך בה התמנה וקלה בהתנהלותו בסיטואציית טועמה , לכן אין לי טיפת רחמים עליו .
הוא כבן אדם מגעיל אותי כמעט כמו טביב , אחד החוקים הראשונים שלי זה שעל תדרוש מאחרים משהו שאתה בעצמך לא יכול לקיים.
קשטן בגלל חסד נעוריו :ROSE:
קשטן בגלל בכרותו :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:13 
סימרוטיץ כתב:
אין לי כוח להתחיל להיכנס לעניינים פסיכולוגים איך המוח פועל וכה אז רק אתן לך משפט אחד , "לא כל מי שעשיר מאושר ולהפך" , כלומר אין קשר בין זה שהם מרווחים יפה לאיך שהם מרגישים וכפועל יוצא משחקים .
אני מסכים איתך לגמרי שקשטן הוא לא הבעיה אבל הוא חלק ממנה ,החל מהדרך בה התמנה וקלה בהתנהלותו בסיטואציית טועמה , לכן אין לי טיפת רחמים עליו .
הוא כבן אדם מגעיל אותי כמעט כמו טביב , אחד החוקים הראשונים שלי זה שעל תדרוש מאחרים משהו שאתה בעצמך לא יכול לקיים.

ועדיין השחקנים הם ספורטאים וצריכים לענות אך ורק במגרש טועמה רצה להישאר בהפועל ועכשיו הוא עושה שביתות איטלקיות?!
נו באמת. כמו שרשמתי קשטן אשם במצב אך באופן יחסי לו החלק הקטן ביותר.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:15 
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ כתב:

ועדיין השחקנים הם ספורטאים וצריכים לענות אך ורק במגרש טועמה רצה להישאר בהפועל ועכשיו הוא עושה שביתות איטלקיות?!

אני חייב להבין מאיפה לעזאזל הבנת שדווקא טועמה עושה שביתה איטלקית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:17 
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני לא טוען שדווקא הוא שעושה שביתה איטלקית אבל הוא לא נתן השנה תפוקה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:33 
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ כתב:

תרשה לי לחלוק עלייך , באמת שהוא היחיד שאני סומך עליו כשהוא על הדשא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:40 
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ כתב:

תרשה לי לחלוק עלייך , באמת שהוא היחיד שאני סומך עליו כשהוא על הדשא .

דבר איתי מבחינת מספרים. בישולים שערים.
אתה מפספס את העיקר כאן שעומד להיות כאן פיטורים של מאמן שכלל לא בטוח שהוא הבעיה כאן. זה ששחקן מרשה לעצמו לא לתת את כולו במגרש מסיבה כזו או אחרת. זו הבעיה.
שלא נדבר על ההנהלה הבעייתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
האש אינה צריכה להיות מופנת לא אל קשטן, אך גם לא אל השחקנים. וכבר נמאס לי לומר את זה , אבל מה לעשות שזה נכון - טביב אשם.

א. שחקנים - אם הם לא מעל 28 נגיד, הם לא בדיוק שיא החוכמה והתובנה. יש המון שחקנים שיש להם אישיות חרא, אך חלק גדול מהאחריות של המאמן ושל המועדון עצמו כאשר, הוא לוקח שחקנים כאלה, הוא לטפל בהם. שמענו טוב מאוד שנוסא הוא לא פיסת עוגה לפני שהגיע, וגם ההנהלה. שחקנים כמו ידין, אלרואי, טוטו, דמארי, גורדנה, שי, ורוב הסגל, הם שחקנים שאכפת להם. הם נותנים את הכל במגרש, הם מנסים ויוזמים, לפעמים בכושר יותר טוב ולפעמים פחות. אבל לא משנה כמה תרצה - בלי שיטה זה לא ילך. בכל קבוצה חלק מהשחקנים יותר מחוייבים וחלק פחות. במיוחד הזרים נותים לאי אכפתיות. אך זה אמור להיות חלק חשוב מהשיקול דעת של המאמן/ הנהלה כאשר הם בוחרים/ מלטשים אותו.

ב. קשטן - קשטן בן אדם גדול, מכובד, ומאמן לתפארת. הוא הוביל אותנו לחלק מההישגים הגדולים ביותר שלנו ומגיע רק כבוד. אך מה שרץ פעם היום צולע עם קביים. השיטה של קשטן היום לא עובדת. זה עובדה. אנחנו מסתמכים על כמה שחקנים ועל הכושר שלהם בעת המשחק, וכשהשחקנים לא מפציצים אנחנו נראים נורא. רוב העונה נראנו נורא, אבל טוטו/דמארי/אלרואי תמיד הציל אותנו ונתן גול של ניצחון. לי לא היה אכפת להמשיך ככה עד סוף העונה, אך גם בתוכי לא ידעתי כמה זמן בדיוק זה ימשיך. אין מה להאשים את קשטן. הוא משתמש באותן שיטות שהביאו לנו הישגים גדולים. בסך הכל הציעו לו עבודה במועדון פאר, עם מה שאמור להיות סגל ותקציב לאליפות. הוא עושה את שלו ועושה את זה הכי טוב, אבל לצערי, היום זה לא מספיק. החולשות, השביתות , הסגל הקצר, הגועל, הלכלוכים הגיעו ממקור אחד, והוא....

ג. הנהלה (טביב) - אם תלכו מקרה מקרה בשנה האחרונה ותספרו את המקרים והתקריות הרעות (ממש ) של המועדון , תבינו בלי שום ספק שרק ההנהלה הקטנטונת שלנו אשמה. אמרת טועמה ולאלא? לא רוצים אותם בקבוצה? לא חייבים. יש דרך ומקום לסיים חוזים ושותפיות (במיוחד עם אנשים שכל כך היום קשורים למועדון). הסגל הקצר? באמת לא צריך לפרט. קשטן רצה זר איכותי בקישור, ושלפו לו את אורמוש בדקה האחרונה. רצה להביא בלם נורמאלי במקום פרנסמן שכבר מהעונה שעברה ראו שמדובר בסוס מת, קיבל שתי סטירות לחי. רצה מגן שמאלי במקום דדי, שלפו לו שחקן מהלאומית שגם לה הוא לא ראוי. רצה מגן ימיני מחליף, קיבל את חוטבא שבמקרה גמור היה תגלית העונה. שביתות איטלקיות? אתם יודעים , גם הרופאים שובתים שלא משלמים להם, ומתייחסים אליהם כמו שקית זבל רקובה. המועדון מתעלל בשחקנים שלנו, אחרי 2 משחקים לא טובים פתאום צצות "ההדלפות" שאלרואי כבר לא פוגע, שי זקן, הראש של ידין באירופה. מי יצא עם הדברים האלה? גל שיש? בכל מקום שאפשר ההנהלה מוציאה את הראש המכוער והקטן שלה כדי להעיד על - קמצות , אגו מנופח, שכונתיות וחוסר כבוד בכללי. יש עוד כל כך הרבה דברים שגרמו לי לתלוש שערות, אך הרבה מהם קשורים לעניינים לא מקצועיים, אז אני לא אפרט.

אולי נגנוב אליפות, אולי נתקע באמצע, זה לא משנה. אלי טביב והמערכת שהוא יצר עושים הכל כדי לנסות להפוך את הפועל לעסק מרוויח ודופק כמו שעון. על הדרך זה בכלל לא משנה מה רומסים ובמי מזלזלים, הורסים עקרונות , רעיונות ואנשים שנותנים מעצמם את הכל בשביל שרק המועדון וכל מה שקשור אליו יפעול ויתקדם בצורה הכי הגונה שאפשר, ומחרבים להם ישר על הראש. העיקר שהשליט שולט והכסף נכנס.

כל עוד הנגיף הזה ישאר אנחנו נסתובב פה במעגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:47 
סדר הדברים "לבעיה" היום בהפועל (בהשראת אדל )
1.אלי טביב
2.אלי טביב
3.אלי טביב
4.שאר חברי ההנהלה (עלק)
5.קשטן
6.חלק מהשחקנים

איך אפשר לדבר במספרים עם שחקן שעולה 14 פעם כמחליף !!! ועוד לממוצע של 30 דק'.
עדיין הוא היחיד שלוקח החלטות נכונות כשהוא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
מבחינה מקצועית לקשטן יש משקל גדול מאוד בכשלון עד כה, כי מבחינת סגל שחקנים יש לנו כנראה את הטוב בארץ, ובביטחון יותר טוב משל ק"ש ואשדוד.
לא יודע מי יכול להיות אשם בהחלטות כמו להעלות את גל שיש, להתבנקר אחרי שער יתרון מסכן ולהעיף כדורים לשמיים נגד בית"ר ברצלונה בקאמפ נואו.
ועדיין - לשחקנים ובטח שלהנהלה משקל גדול גם כן. על ההנהלה כל מילה מיותרת, ועד שלא ייכנס קצת שקט ויופחת מספר התביעות נגד המועדון ב-99%, כמו גם היחס לשחקנים והבאת רכש הכרחי, היא האשמה הכי גדולה במצב.
השחקנים רוצים מאוד אבל סובלים נורא מקבלת החלטות שגויה שנובעת לדעתי מאינטלגנציה נמוכה של חלק גדול מהם (עבירות טפשיות, הרחקות מיותרות, צהובים דביליים), ואני מצפה שביחד עם המאמן הם יביאו לשינוי בצורת החשיבה והמשחק של הקבוצה ויחזרו לדרך המלך, תוך התעלמות מקסימאלית מההנהלה ומהעומדים בראשה, למען הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:05 
סימרוטיץ אתה טועה
יש רק בעיה אחת תסלק אותה וכל היתר יסתדר מעצמו
המצחיק הוא שקל יחסית לסלק אותה אבל רובנו לא מוכנים לעשות את מה שנדרש לשם כך
כל מה שצריך לעשות הוא להכין עצומה שאומרת בפשטות
כל זמן שאלי טביב הוא הבעלים של הפועל תל אביב לא ארכוש מנוי ולא כרטיסים למשחקי הבית
של הקבוצה
ולנסות ולהחתים כמה שיותר אנשים על העצומה הזאת כבר עכשיו
ברגע שהוא יבין שיש מסה קריטית שאינה רוצה בו ולא תמשיך לממן אותו וברגע שגם הספונסרים יתחילו לנטוש הוא ישבר וימכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:07 
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ אתה טועה
יש רק בעיה אחת תסלק אותה וכל היתר יסתדר מעצמו
המצחיק הוא שקל יחסית לסלק אותה אבל רובנו לא מוכנים לעשות את מה שנדרש לשם כך
כל מה שצריך לעשות הוא להכין עצומה שאומרת בפשטות
כל זמן שאלי טביב הוא הבעלים של הפועל תל אביב לא ארכוש מנוי ולא כרטיסים למשחקי הבית
של הקבוצה
ולנסות ולהחתים כמה שיותר אנשים על העצומה הזאת כבר עכשיו
ברגע שהוא יבין שיש מסה קריטית שאינה רוצה בו ולא תמשיך לממן אותו וברגע שגם הספונסרים יתחילו לנטוש הוא ישבר וימכור

אני מסכים אייתך , אז למה אני טועה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:11 
אין לי טענות אליך סימרוטיץ
אתה בין הראשונים שזיהה את הנגיף והזהיר מפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:12 
רואה שחורות כתב:
מבחינה מקצועית לקשטן יש משקל גדול מאוד בכשלון עד כה, כי מבחינת סגל שחקנים יש לנו כנראה את הטוב בארץ, ובביטחון יותר טוב משל ק"ש ואשדוד.
לא יודע מי יכול להיות אשם בהחלטות כמו להעלות את גל שיש, להתבנקר אחרי שער יתרון מסכן ולהעיף כדורים לשמיים נגד בית"ר ברצלונה בקאמפ נואו.
ועדיין - לשחקנים ובטח שלהנהלה משקל גדול גם כן. על ההנהלה כל מילה מיותרת, ועד שלא ייכנס קצת שקט ויופחת מספר התביעות נגד המועדון ב-99%, כמו גם היחס לשחקנים והבאת רכש הכרחי, היא האשמה הכי גדולה במצב.
השחקנים רוצים מאוד אבל סובלים נורא מקבלת החלטות שגויה שנובעת לדעתי מאינטלגנציה נמוכה של חלק גדול מהם (עבירות טפשיות, הרחקות מיותרות, צהובים דביליים), ואני מצפה שביחד עם המאמן הם יביאו לשינוי בצורת החשיבה והמשחק של הקבוצה ויחזרו לדרך המלך, תוך התעלמות מקסימאלית מההנהלה ומהעומדים בראשה, למען הקהל.

יש לי רק הערה אחת על מה שכתבה כאן דווקא במשחק נגד בית''ר לפי התקשורת שקטן מאר להם במפורש שבשונה מהמשחק נגד בני יהודה אם מבקיעים גול בדקות הראשונות שימשיכו לתקוף ולא ילכו כל הזמן אחורה.
חוץ מזה אני מסכים שהוא לא מנהל את הסגל מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
אף מאמן לא יכול להצליח תחת אלי טביב.

את הדאבל המוזר והמלא מזל שלנו, לקחנו למרות אלי טביב ולא בגלל.
את האליפות בשנה שעברה הפסדנו בגלל אלי טביב וההתנהלות הבזיונית שלו מול סגל השחקנים והמאמן.
את האליפות השנה אנחנו לא צריכם להתאמץ אפילו להפסיד. אלי טביב עושה הכל כדי שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:57 
צודקים.
אי אפשר ליצור קבוצה שמניעה כדור עם טביב.
אי אפשר להעלות מערכים שמתאימים ליכולות של הקבוצה.
אי אפשר לתת הוראות הגיוניות לשחקנים.
אי אפשר לדבר בהתלהבות ולנסות להלהיב את השחקנים.
אי אפשר לאמץ שיטות אימון מודרניות.
אי אפשר לעשות חילופים שיעזרו לקבוצה.
אי אפשר שהחילופים האלה יהיו לפני הדקה ה 70.
אי אפשר.
הכל טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:02 
האדס כתב:
אף מאמן לא יכול להצליח תחת אלי טביב.

את הדאבל המוזר והמלא מזל שלנו, לקחנו למרות אלי טביב ולא בגלל.
את האליפות בשנה שעברה הפסדנו בגלל אלי טביב וההתנהלות הבזיונית שלו מול סגל השחקנים והמאמן.
את האליפות השנה אנחנו לא צריכם להתאמץ אפילו להפסיד. אלי טביב עושה הכל כדי שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:03 
אוגוסטוס היל כתב:
צודקים.
אי אפשר.
הכל טביב.

זה ממש מגניב הקטע הזה , בוא ננסה .
אי אפשר לצפות ששחקנים ישחקו בחדווה כשרע להם
אי אפשר לצפות משחקנים לתת הכל בשביל מי שדופק אותם כל הזמן
אי אפשר להשתמש באגף שמאל כשאין מגן
אי אפשר לא לספוג כשאין בלמים
אי אפשר לשחק חכם כשאין שחקן חכם בקישור
אי אפשר לומר אי אפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:06 
אוגוסטוס היל כתב:
צודקים.
אי אפשר.
הכל טביב.

הכל אפשר, רק שרגע היה לך מאמן שעשה בדיוק את הדברים האלה (וגם אליו היו לך טענות משונות) ומה אתה יודע גם הוא נכשל, ולא לא בגלל המשחק בק.אליעזר, וכן הכתובת היא לבן אדם שלא מסוגל שלא להחריב את המועדון שלו כמו סרטן. כלומר במילים אחרות אוגסטוס כל מאמן עם כל שיטה שלא תהיה, בין אם הוא יצליח להגן על השחקנים שלו מהרעל שנשפך מלמעלה, בין אם הוא ילמד אותם הנעת כדור, כל זה אכן לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:08 
ככה זה כשרובוטים קוראים טקסט. הם מגיבים למה שבראש שלהם ולא למה שכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:11 
וצ'ימפ, הכל נכון, טביב הורג את הקבוצה, ואף על פי כן, בתוך המרחב הקיים אפשר לעשות דברים אחרת.
עריכה-אתה טוען טענה טאוטולוגית שאף אחד לא יכול לסתור אותה. כמו בדת..

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 30 דצמבר 2011, 18:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:11 
אוגוסטוס היל כתב:
ככה זה כשרובוטים קוראים טקסט. הם מגיבים למה שבראש שלהם ולא למה שכתוב.

אתה כאילו מתכוון לעצמך ?
כי אם לא נדמה לי שאני שוב מפספס את הכוונה שלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:17 
אוגוסטוס היל כתב:
וצ'ימפ, הכל נכון, טביב הורג את הקבוצה, ואף על פי כן, בתוך המרחב הקיים אפשר לעשות דברים אחרת.

ממש לא, אני מתבסס על עובדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:22 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

עובדות? הרי אלו תרחישים עתידיים אפשריים שאתה פוסל כל אחד מהם מאפשרות להשפיע במידה כלשהי על תפקוד הקבוצה.
אני קורא לזה ספקולציות שמבוססת על הנחת יסוד מאוד מגובשת, שאני מתנגד לה עקרונית.

ועדיין ברור לכולם שטביב הוא הבעיה, אני רק לא מבין למה זה פוטר את כולם מאחריות בעיניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:25 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

עובדות? הרי אלו תרחישים עתידיים אפשריים שאתה פוסל כל אחד מהם מאפשרות להשפיע במידה כלשהי על תפקוד הקבוצה.

ועדיין ברור לכולם שטביב הוא הבעיה, אני רק לא מבין למה זה פוטר את כולם מאחריות בעיניכם.

תרחישי עבר אוגוסטוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:28 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תרחישי עבר אוגוסטוס

ברור. אגב, מקצועית טביב השאיר את כפ"ס בדיוק באותו מקום שהוא קיבל אותה.
הדיון כאן הוא מקצועי אז על איזה תרחישי עבר אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:31 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תרחישי עבר אוגוסטוס

ברור. אגב, מקצועית טביב השאיר את כפ"ס בדיוק באותו מקום שהוא קיבל אותה.
הדיון כאן הוא מקצועי אז על איזה תרחישי עבר אתה מדבר?

כפר סבא בדרך לליגה א', אבל זה דיון אחר.
מדבר על שתי עונות קודמות או פשוט תסתכל מה שהאדס כתב למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
צודקים.
אי אפשר.
הכל טביב.

נתחיל מזה שטביב הוא זה שהביא את דרור קשטן, על חשבון אלי גוטמן. אז כבר, אפשר לסכם ולומר-טביב אשם. (גוטמן לא רצה לעזוב את הפועל)
אבל אם כבר,
הפועל כן מניעה כדור. היא פשוט לא עושה את זה מספיק טוב, כי שני הקשרים האחוריים שלה נמצאים בסכוסוך עם ההנהלה, ועוד אחד הוא חסר ניסיון.
איזה מעריכים עוד אפשר לנסות? קשטן ניסה בערך הכל מהכל, עם כל השחקנים שיש לו בסגל. זה פשוט לא מספיק.
מאיפה אתה יודע איזה הוראות דרור קשטן נותן לשחקנים בחדר ההלבשה? אני לא יודע, ואני גם לא מתיימר לדעת, מאיפה לך ?
מאיפה אתה יודע (2) איך קשטן מדבר עם השחקנים שלו, איך הוא מכין אותם למשחקים? אתה שם, כל אימון, כל אסיפה, כל שיחה ?
מה זה שיטות אימון מודרניות? איפה הן קיימות בארץ, אולי תאיר את פנינו, המיושנים, אלו שגדלו על כדורגל פשוט. מה, מחשבים שמודדים כמה שחקנים רצים? אצל אלי גוטמן היה את כל זה ?

לגבי החילופים, אני ממש מסכים. זה הדבר שהכי עולה על העצבים כשזה מגיע לקשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:50 
חוץ מהגות רוח, אמונה חדורה בצדקת הדרך ונחרצות, אין שם כלום.
עדייין לא קיבלתי הסבר למה למרות שטביב חרא וכו' אי אפשר לעשות כלום. כלום.
לא סיסמאות, הסבר.

כל מי שהיה שניה וחצי בעולם העסקי ראה מנהלים זבלים ובעלים זבלים לא פחות גדולים מטביב ועדיין תפקד ויש שתפקדו מצויין.
אלה החיים. רק לא להתקרבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: