האש אינה צריכה להיות מופנת לא אל קשטן, אך גם לא אל השחקנים. וכבר נמאס לי לומר את זה , אבל מה לעשות שזה נכון - טביב אשם.
א. שחקנים - אם הם לא מעל 28 נגיד, הם לא בדיוק שיא החוכמה והתובנה. יש המון שחקנים שיש להם אישיות חרא, אך חלק גדול מהאחריות של המאמן ושל המועדון עצמו כאשר, הוא לוקח שחקנים כאלה, הוא לטפל בהם. שמענו טוב מאוד שנוסא הוא לא פיסת עוגה לפני שהגיע, וגם ההנהלה. שחקנים כמו ידין, אלרואי, טוטו, דמארי, גורדנה, שי, ורוב הסגל, הם שחקנים שאכפת להם. הם נותנים את הכל במגרש, הם מנסים ויוזמים, לפעמים בכושר יותר טוב ולפעמים פחות. אבל לא משנה כמה תרצה - בלי שיטה זה לא ילך. בכל קבוצה חלק מהשחקנים יותר מחוייבים וחלק פחות. במיוחד הזרים נותים לאי אכפתיות. אך זה אמור להיות חלק חשוב מהשיקול דעת של המאמן/ הנהלה כאשר הם בוחרים/ מלטשים אותו.
ב. קשטן - קשטן בן אדם גדול, מכובד, ומאמן לתפארת. הוא הוביל אותנו לחלק מההישגים הגדולים ביותר שלנו ומגיע רק כבוד. אך מה שרץ פעם היום צולע עם קביים. השיטה של קשטן היום לא עובדת. זה עובדה. אנחנו מסתמכים על כמה שחקנים ועל הכושר שלהם בעת המשחק, וכשהשחקנים לא מפציצים אנחנו נראים נורא. רוב העונה נראנו נורא, אבל טוטו/דמארי/אלרואי תמיד הציל אותנו ונתן גול של ניצחון. לי לא היה אכפת להמשיך ככה עד סוף העונה, אך גם בתוכי לא ידעתי כמה זמן בדיוק זה ימשיך. אין מה להאשים את קשטן. הוא משתמש באותן שיטות שהביאו לנו הישגים גדולים. בסך הכל הציעו לו עבודה במועדון פאר, עם מה שאמור להיות סגל ותקציב לאליפות. הוא עושה את שלו ועושה את זה הכי טוב, אבל לצערי, היום זה לא מספיק. החולשות, השביתות , הסגל הקצר, הגועל, הלכלוכים הגיעו ממקור אחד, והוא....
ג. הנהלה (טביב) - אם תלכו מקרה מקרה בשנה האחרונה ותספרו את המקרים והתקריות הרעות (ממש ) של המועדון , תבינו בלי שום ספק שרק ההנהלה הקטנטונת שלנו אשמה. אמרת טועמה ולאלא? לא רוצים אותם בקבוצה? לא חייבים. יש דרך ומקום לסיים חוזים ושותפיות (במיוחד עם אנשים שכל כך היום קשורים למועדון). הסגל הקצר? באמת לא צריך לפרט. קשטן רצה זר איכותי בקישור, ושלפו לו את אורמוש בדקה האחרונה. רצה להביא בלם נורמאלי במקום פרנסמן שכבר מהעונה שעברה ראו שמדובר בסוס מת, קיבל שתי סטירות לחי. רצה מגן שמאלי במקום דדי, שלפו לו שחקן מהלאומית שגם לה הוא לא ראוי. רצה מגן ימיני מחליף, קיבל את חוטבא שבמקרה גמור היה תגלית העונה. שביתות איטלקיות? אתם יודעים , גם הרופאים שובתים שלא משלמים להם, ומתייחסים אליהם כמו שקית זבל רקובה. המועדון מתעלל בשחקנים שלנו, אחרי 2 משחקים לא טובים פתאום צצות "ההדלפות" שאלרואי כבר לא פוגע, שי זקן, הראש של ידין באירופה. מי יצא עם הדברים האלה? גל שיש? בכל מקום שאפשר ההנהלה מוציאה את הראש המכוער והקטן שלה כדי להעיד על - קמצות , אגו מנופח, שכונתיות וחוסר כבוד בכללי. יש עוד כל כך הרבה דברים שגרמו לי לתלוש שערות, אך הרבה מהם קשורים לעניינים לא מקצועיים, אז אני לא אפרט.
אולי נגנוב אליפות, אולי נתקע באמצע, זה לא משנה. אלי טביב והמערכת שהוא יצר עושים הכל כדי לנסות להפוך את הפועל לעסק מרוויח ודופק כמו שעון. על הדרך זה בכלל לא משנה מה רומסים ובמי מזלזלים, הורסים עקרונות , רעיונות ואנשים שנותנים מעצמם את הכל בשביל שרק המועדון וכל מה שקשור אליו יפעול ויתקדם בצורה הכי הגונה שאפשר, ומחרבים להם ישר על הראש. העיקר שהשליט שולט והכסף נכנס.
כל עוד הנגיף הזה ישאר אנחנו נסתובב פה במעגלים.
_________________ צחקו עלינו וזלזלו בנו, תסתכל תסתכל תסתכל! הפועל תל אביב זה אימפריה! עומר דמארי לעולם ועד
|