תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שים את המפתחות של הביואיק ולך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:
מכבי תל אביב פח זבל, מכבי חיפה הכי גרועה במילניום הנוכחי, בית"ר עם ממוצע של 0.6 גולים למשחק והפועל עשר נקודות ממקום ראשון עם משחק אחד טוב ב18 מחזורים. שבוע שלם אתה מאמן קבוצה ומה שהיא עושה זה מקריצה גול ואחרי זה מעיפה כדורים למעלה כאילו הכדור עולה בלהבות. לא צריך להיות מאמן בשביל זה, לא צריך להיות איש מקצוע. לא דרשת מגן שמאלי והשארת אותנו עם עב"מ באגף, צירפת זרים פח , לא הצלחת לייצר לקבוצה הזו יתרון אחד על פני כל קבוצה שהיא משחקת מולה פרט לכישרון המולד של תמוז ודמארי. גם איתי כמאמן טוטו תמוז יעצור כל כדור ראשון עם הגב לשער. שוב מקום שני מיליון נקודות מהמקום הראשון, שוב "נלחם כל עוד יש סיכוי", כאילו שזה בכלל עניין שלנו הסיכוי ולא של קבוצות אחרות שאמורות לרדוף אחרינו. במקום לנצל את המומנטום שהקבוצה הייתה בו ולסגור עניין בליגה מול קרית שמונה, באת להסתגר ולהתבנקרת מולם כמו שאתה עושה בכל משחק חוץ, מירושלים עד אשדוד, מנתניה עד באר שבע. המנטליות הזאת של "יהיה בסדר, הליגה ארוכה, לא נורא אם נפסיד בקרית שמונה, תיקו יהיה נהדר", היא על אחריותך. הסמרטוטיות שהשחקנים משדרים זה לא רע הכרחי, זו לא גזרה משמיים. צא דיבוק, צא.

זה פשוט לא נכון.
הוא התחנן שיביאו לו את בן הרוש, הוא התחנן שיביאו לו בלם במקום פרנסמן, ואין בהפועל שחקן אחד שקשטן בחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
הבעיה האחרונה שלנו זה קשטן.

האחרונה? האחרונה?
הוא יושב כמו חצי פגר על הספסל כל המשחק, עושה חילופים בדיליי של חצי שעה, ולרוב הם החילוף הלא נכון.
קבוצה לא מאומנת, לא יודעת מה לעשות עם הכדור, שום תרגיל התקפי, שום משחק חכם, שום קבוצתיתו, שום כלום.
הנהלה, זונה, בעלים חרא, שחקנים שלא איכפת להם כבר מכלום ומאמן יותר רדום משני הילדים שלי שישנים כבר 4 שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:21 
החתול של שרדינגר כתב:
ניר תרכיז כתב:
מכבי תל אביב פח זבל, מכבי חיפה הכי גרועה במילניום הנוכחי, בית"ר עם ממוצע של 0.6 גולים למשחק והפועל עשר נקודות ממקום ראשון עם משחק אחד טוב ב18 מחזורים. שבוע שלם אתה מאמן קבוצה ומה שהיא עושה זה מקריצה גול ואחרי זה מעיפה כדורים למעלה כאילו הכדור עולה בלהבות. לא צריך להיות מאמן בשביל זה, לא צריך להיות איש מקצוע. לא דרשת מגן שמאלי והשארת אותנו עם עב"מ באגף, צירפת זרים פח , לא הצלחת לייצר לקבוצה הזו יתרון אחד על פני כל קבוצה שהיא משחקת מולה פרט לכישרון המולד של תמוז ודמארי. גם איתי כמאמן טוטו תמוז יעצור כל כדור ראשון עם הגב לשער. שוב מקום שני מיליון נקודות מהמקום הראשון, שוב "נלחם כל עוד יש סיכוי", כאילו שזה בכלל עניין שלנו הסיכוי ולא של קבוצות אחרות שאמורות לרדוף אחרינו. במקום לנצל את המומנטום שהקבוצה הייתה בו ולסגור עניין בליגה מול קרית שמונה, באת להסתגר ולהתבנקרת מולם כמו שאתה עושה בכל משחק חוץ, מירושלים עד אשדוד, מנתניה עד באר שבע. המנטליות הזאת של "יהיה בסדר, הליגה ארוכה, לא נורא אם נפסיד בקרית שמונה, תיקו יהיה נהדר", היא על אחריותך. הסמרטוטיות שהשחקנים משדרים זה לא רע הכרחי, זו לא גזרה משמיים. צא דיבוק, צא.

זה פשוט לא נכון.
הוא התחנן שיביאו לו את בן הרוש, הוא התחנן שיביאו לו בלם במקום פרנסמן, ואין בהפועל שחקן אחד שקשטן בחר.

הוא אמר שצריך חיזוק, טביב חזר לארץ ואמר שלא צריך ואז גם קשטן החליט פתאום שלא צריך
סמרטוט רצפה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
קשטן לא הבעיה היחדיה שלנו,
אבל פתאום קיבלתי במשחק פלאש בק לכל השנים שהוא היה אצלינו
וכמעט תמיד הינו מקום שני בלי שום איום ממשי על מקום ראשון.
עם משפטי ההבט שלא אומרים כלום ומציגים מצג שווא כאילו אנחנו באמת פאקטור
(כשלהיות גנב דעת היה חדשני ומקורי...)
דיכאון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
ניר תרכיז כתב:

זה פשוט לא נכון.

הוא אמר שצריך חיזוק, טביב חזר לארץ ואמר שלא צריך ואז גם קשטן החליט פתאום שלא צריך
סמרטוט רצפה.

ונניח והוא היה אומר בכל זאת שצריך חיזוק-טביב היה זורק אותו, ומביא סמרטוט אחר במקום.
אז מה זה משנה מי הסמרטוט שעומד על הקווים?
אני לא יודע אם האשכול הזה שווה עכשיו הקפצה, אבל אני בכל זאת רוצה להביא שוב את הציטוט ההוא:
החתול של שרדינגר כתב:
תזכורת מ2009 לגבי האלטרנטיבות הראליות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L ... l?refid=12
" כידוע, הראל הודיע כבר לפני מספר שבועות על כוונתו להאריך את ההתקשרות עם גוטמן, אולם אלי טביב, שעתיד להכנס לקבוצה בעונה הבאה, העדיף תחילה להחתים מאמן אחר. בין השמות שהוזכרו כמועמדים היו רוני לוי, משה סיני, אלי אוחנה ודרור קשטן, אולם בעקבות התעקשותו של הראל והעובדה שגוטמן מוערך מאוד על ידי שחקניו וכן על ידי אוהדי הקבוצה, צפוי המאמן להמשיך בתפקידו."

וכן, גם אני מפנטז על עטר או על רב"ש, אבל זה מה שזה-פנטזיות. ואין שום קשר בינן לבין המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:35 
ברגע שקשטן הכריז במסיבת עיתונאים שהוא צריך חיזוק ושינה את דעתו אחרי שטביב הודיע שלא יהיה חיזוק הוא הפך לסמרטוט(ולא כמו שחשבו לפני, ש"עליו טביב לא ידרוך")
ואני לא יודע איזה סמרטוט אחר היה מגיע, אני רק אומר שמועמדים שעדיפים עליו לא חסרים בארץ

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
ברגע שקשטן הכריז במסיבת עיתונאים שהוא צריך חיזוק ושינה את דעתו אחרי שטביב הודיע שלא יהיה חיזוק הוא הפך לסמרטוט(ולא כמו שחשבו לפני, ש"עליו טביב לא ידרוך")
ואני לא יודע איזה סמרטוט אחר היה מגיע, אני רק אומר שמועמדים שעדיפים עליו לא חסרים בארץ

אני חושב ש"מטעמד" זה אחד שיש סיכוי שיגיע להפועל אחרי שקשטן ילך. המועמדים שלך זה אוחנה סיני ורוני לוי.
כל מאמן שיהיה בהפועל בעידן הזה יהיה סמרטוט. זה חלק מהדרישות בתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:48 
אז על סמך כתבה מ2009 קבעת שאלו האופציות היחידות?
את כל אחד מהמאמנים שרשמתי למעלה אם היית רוצה היית יכול להביא
וזה שאוחנה וסיני קצת יותר גרועים מקשטן לא עושה את קשטן ללא גרוע, זה עושה אותו לטיפה פחות גרוע מהם

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אז על סמך כתבה מ2009 קבעת שאלו האופציות היחידות?
את כל אחד מהמאמנים שרשמתי למעלה אם היית רוצה היית יכול להביא
וזה שאוחנה וסיני קצת יותר גרועים מקשטן לא עושה את קשטן ללא גרוע, זה עושה אותו לטיפה פחות גרוע מהם

זה לא כתבה אחת. אני זוכר לפחות 6 פרסומים דומים, וזה האופי של המועמדים של טביבמישהו שיהיה הסמרטוט שלו. זה שיגיד שגם ככה אין לו צורך בשחקן שמנסים להפטר מהחוזה והחובות אליו, מישהו שישלך ליציע שחקן עם חוזה גבוה שלא מוכן לקצץ או לוותר עליו, מישהו שישתוק על זה שמעמידים את השחקן הכי חשוב שלו ל4 ועדות משמעת בשבוע.
אז אולי זה אפילו יהיה מאמן קצת יותר טוב מקשטן-רב"ש שיש עליו פה קונצנזוס למשל(וגם אני מת לראות אתו מאמן את הפועל)-הוא יהיה פה סמרטוט בדיוק כמו שהיה במכבי, ואולי שיטת המשחק שלו תיהיה קצת יותר טובה, אבל עדיין יהיה לך מאמן שיגיד שלא צריך רכש כשטביב לא ירצה להביא שחקנים, שאם באיזושהי קומבינה יחליטו להעביר את אבוטבול, נניח, למ.ס אשדוד הוא יגיד שגם ככה אין לו מה לחפש בקבוצה, שיספסל כל שחקן שעדיין חתום על חוזה גבוה.
אם תעיף את קשטן זה רק יתן לטביב עוד תקופה של שקט מהקהל.

באופן אישי, כשאני יודע שיש באסלה חרא, ויודע גם שכשאוריד את המים יהיה שם חרא, הפתרון הראשון שאני חושב עליו זה להעיף את זה שמחרבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:06 
יהלום אדום כתב:
bruno conti כתב:

האחרונה? האחרונה?
הוא יושב כמו חצי פגר על הספסל כל המשחק, עושה חילופים בדיליי של חצי שעה, ולרוב הם החילוף הלא נכון.
קבוצה לא מאומנת, לא יודעת מה לעשות עם הכדור, שום תרגיל התקפי, שום משחק חכם, שום קבוצתיתו, שום כלום.
הנהלה, זונה, בעלים חרא, שחקנים שלא איכפת להם כבר מכלום ומאמן יותר רדום משני הילדים שלי שישנים כבר 4 שעות.

עד לפני חודש הוא כן היה טוב? ועכשיו כבר לא?
תנסה לחשוב מה קרה בחודש האחרון מאז המשחק מול חיפה, 2 בלמים פצועים כבר חודש, איגיבור כבר משחק שני בחוץ ועוד שניים בדרך, אורמוש חזר מפציעה לפני שבוע, טוטו הורחק ממשחק , דמארי הורחק ממשחק, אדל נעדר ממשחק. כמובן שכולם ויקפצו ויאמרו שזה תירוצים , אך אני מסתכל ואומר אלו עובדות. אני לא גרופי של קשטן ומלכתחילה העדפתי מישהו אחר. אבל לדעתי הוא קורבן של הסגל המוגבל שעומד לרשותו. עד לפני חודש היה אפשר לראות תהליך שעובר על הקבוצה ( החדשה לא לשכוח) והגיע לפיק בדרבי ומול חיפה. מאז יש נסיגה גדולה מאד ביכולת לדעתי בעיקר בגלל הפציעות אך יש כאן גם פן מנטלי.
גם כשהיינו מקום ראשון היינו קבוצה בינונית למדי, ככה שקצת קשה להבין את התרעומת שיש כאן על קשטן בעקבות החודש האחרון, זה לא שהיינו על איזה אולימפוס ובעקבות הפציעות זה היה די צפוי שנאבד נקודות בחודש האחרון.
לגבי אליפות, אותי אישית מעניין לקחת אליפות ביכולת מרשימה ומהנה, אני יכול לומר שאם אליפות לא מובילה לצ׳מפיונס אני בהחלט מוותר עליה העונה בלי לחשוב פעמיים.אבל היא כן ,ולכן אף על פי שהיכולת לא מרשימה(ולא בגלל קשטן) זה חשוב להביא אותה השנה. 9 זה לא מעט , במידה ויגיעו לפחות 3 שחקנים מבלי לשחרר אף אחד( חוץ משיש) בלם מגן קשר /חלוץ לדעתי אפשר לעשות את זה. ואם ייתנו לו א
הכלים קשטן יעשה זאת. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
מישהו רוצה להמשיך לספר לי שקשטן מאמן?
בונקריסט היה ובונקריסט ישאר
קוטל נמושות מדופלם ומסתכסך סידרתי
שיעוף לאלף עזאזלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:28 
אז מה עם הבלמים נפצעו? אז מה?

אנחנו מדברים על הנעת כדור,דאבל פאס,משהוא!

דברים בסיסיים,בליגה לאומית מצליחים להניע כדור.

אנחנו לא?

אין לי שום בעיה להתמודד עם תוצאות באמת,רק תראה דרך.

עם גוטמן זה היה שונה,היינו מפסידים או מוציאים תיקו אבל היה תמיד דרך..

ותמיד היית בא אופטימי למשחק הבא,אבל אצל קשטן?

אני בא יותר פסימי ממשחק למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
יהלום אדום כתב:
bruno conti כתב:

האחרונה? האחרונה?

עד לפני חודש הוא כן היה טוב? ועכשיו כבר לא?
תנסה לחשוב מה קרה בחודש האחרון מאז המשחק מול חיפה, 2 בלמים פצועים כבר חודש, איגיבור כבר משחק שני בחוץ ועוד שניים בדרך, אורמוש חזר מפציעה לפני שבוע, טוטו הורחק ממשחק , דמארי הורחק ממשחק, אדל נעדר ממשחק. כמובן שכולם ויקפצו ויאמרו שזה תירוצים , אך אני מסתכל ואומר אלו עובדות. אני לא גרופי של קשטן ומלכתחילה העדפתי מישהו אחר. אבל לדעתי הוא קורבן של הסגל המוגבל שעומד לרשותו. עד לפני חודש היה אפשר לראות תהליך שעובר על הקבוצה ( החדשה לא לשכוח) והגיע לפיק בדרבי ומול חיפה. מאז יש נסיגה גדולה מאד ביכולת לדעתי בעיקר בגלל הפציעות אך יש כאן גם פן מנטלי.
גם כשהיינו מקום ראשון היינו קבוצה בינונית למדי, ככה שקצת קשה להבין את התרעומת שיש כאן על קשטן בעקבות החודש האחרון, זה לא שהיינו על איזה אולימפוס ובעקבות הפציעות זה היה די צפוי שנאבד נקודות בחודש האחרון.
לגבי אליפות, אותי אישית מעניין לקחת אליפות ביכולת מרשימה ומהנה, אני יכול לומר שאם אליפות לא מובילה לצ׳מפיונס אני בהחלט מוותר עליה העונה בלי לחשוב פעמיים.אבל היא כן ,ולכן אף על פי שהיכולת לא מרשימה(ולא בגלל קשטן) זה חשוב להביא אותה השנה. 9 זה לא מעט , במידה ויגיעו לפחות 3 שחקנים מבלי לשחרר אף אחד( חוץ משיש) בלם מגן קשר /חלוץ לדעתי אפשר לעשות את זה. ואם ייתנו לו א
הכלים קשטן יעשה זאת. 

אני לא סובל אותו כבר שנים, לא ימים, לא שבועות ולא חודשים. קבוצה שלא יודעת מה היא עושה על המגרש, אין שום משחק קבוצתי, שום תחכום, שום מעוף, פשוט כלום. צורת משחק מבאסת של זרוק את הכדור לטוטו ודמארי, נמאס.
יופי שניצחנו את חיפה ואת הדרבי, שיגעון, מעבר לזה, יוק, חרא בלבן. ולא, הוא לא האשם הבלעדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:37 
כשקשטן אומר (לפי ספורט5) שיש ארבעה שחקנים מרכזיים פצועים, את מי הוא סופר ששכחתי? חוץ מפצלקה ופרנסמן, מי חסר? אני לא מצליח להיזכר, וזה מעצבן אותי.

לעניין האשכול - חרא מאמן. אין הרבה מה להגיד מעבר לזה.

עריכה - נזכרתי שגם נוסא חסר. יופי. מי הרביעי??

נערך לאחרונה על ידי אדום תלאביבי בתאריך 29 דצמבר 2011, 01:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:41 
בהצעה של פותח האשכול יש בעיה לוגיסטית לגבי סוג הרכב אבל אפשר להתגבר עליה.
בעיה שניה שלא חייבת להפריע לאוהד שגם יודע לכתוב היא מי יחליף את המאמן המכהן.
מכוון שפותח האשכול לא הגיע לנקודה הזניחה הזו, ננסה לסייע.
כעת אפשר להחתים:
אלי כהן ( ההוא שכבר אימן אותנו).
מומי זפרן.
מוטי איווניר.
שירזי.
ניר קלינגר (בתקווה שלא יהיה עוזר מאמן של גוטמן).
בכר (מאמן נוער שלנו).
זלצר (אחראי מחלקות נוער שלנו).
תומר קשטן.
עזורי.
בטוח שפספסתי עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
כשקשטן אומר (לפי ספורט5) שיש ארבעה שחקנים מרכזיים פצועים, את מי הוא סופר ששכחתי? חוץ מפצלקה ופרנסמן, מי חסר? אני לא מצליח להיזכר, וזה מעצבן אותי.

לעניין האשכול - חרא מאמן. אין הרבה מה להגיד מעבר לזה.

נוסא גם פצוע מה שמעמיד את מניין הפצועים על 3.
יכול להיות שהוא חושב ששיש עדיין פצוע כי הוא די משחק ככה מאז שהחלים.
או שהוא מתייחס לפציעה של ורמוט, הרי הוא כבר סגור בהפועל, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
כעת אפשר להחתים:
מומי זפרן.
מוטי איווניר.
שירזי.
בכר (מאמן נוער שלנו).
תומר קשטן.
עזורי.
בטוח שפספסתי עוד.

בתור אחד האחרונים פה שעוד מחזיק ממך בן אדם אינטיליגנט, אני מציע לך קצת למנן את כמות ההתחכמויות כי זה בעיקר גורם לך להראות מגוחך. לפטר את קשטן בשביל להביא את הבן שלו ? תן לעצמך קרדיט.
לעניין, ניר קלינגר מינוי ראוי בהחלט (עוזר המאמן של ה"קבוצה הלאומית" כהגדרת גוטמן יקבע רק בסיום העונה)
שלום תקווה כמאמן ושביט כעוזר גם יכול להיות מינוי ראוי.
השריף גם יכול להתאים. הכל שאלה של החלטה של הבעלים והאמת הפנימית של קשטן.
הימור שלי - קשטן מסיים את העונה ואחריה עוזב (ואולי אפילו פורש) עם או בלי תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 02:00 
kobster כתב:
די כבר עם ה"אין מי להביא במקום". אותה גישה גם ביחס לבעלים - אם טביב לא יהיה בהפועל אז מי יהיה ?
די עם התבוסתנות הזו, אנחנו הפועל, תעריכו את עצמכם יותר. אין ואקום בחיים, אם קשטן ילך יבוא מישהו אחר, אם טביב ילך יבוא מישהו אחר.
רוצים מאמן ? אני מחר ממנה את שלום תקווה ובתור העוזר שלו את שביט. איך ? בסדר ?
לא מנוסה ? צריך מישהו שעבד בקבוצה גדולה ? תביאו את קלינגר. מבטיח לכם שאנחנו נראה הרבה הרבה יותר טוב. עם חוטבי עצים ושואבי מים הוא הגיע לליגת האלופות, הסגל שלנו יותר טוב מהסגל של מכבי ב 2005.
רק מספיק עם התבוסתנות הזו, בבקשה.

:ROSE:

אנשים אוהבים לרחם על עצמם כאן ובכלל בחיים
כל מאמן רוצה לבוא לכאן כי הוא יודע שכאן לא יעמדו לו 50 משוגעים מאחורי הספסל ויקללו אותו בדקה 30 כי הקבוצה לא מובילה 3:0 כמו שהם רצו.
אבל למה להפריע לבכיינים שעדיין בטוחים שקשטן יוציא את העגלה מהבוץ?
זה שהקבוצה לא מסוגלת לחבר 2 פסים כבר חודש זה בסדר גמור אוטוט יוצאים לדרך חדשה.. :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 03:06 
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.
הבעיה היחידה איתו כמו של שאר הסמרטוטים היא שהם מסכימים לקחת חלק בבדיחה הזו.לקבוצה הזו יש סגל עלוב, שחוק שהיה ברור שברגע שנגיע לשלב הזה של העונה וששחקנים ייפצעו התוצאות יהיו בהתאם...

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 03:13 
סגל פחות טוב?

בו תשווה לי את הסגל של ק"ש ואשדוד לסגל שלנו ותגיד לי איזה סגל יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 03:31 
קשטן מוציא את המינימום האפשרי מהסגל שעומד לרשותו, כל השאר זה תירוצים.

כשיש לך שחקנים כמו דמארי, תמוז, אלרואי כהן, ידין, גורדנה - אין שום סיבה בעולם להיראות כמו שאנחנו נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 04:28 
סמל אישי של המשתמש
סטייקים יפים שלי,
יש לכם 2 אפשרויות:
1)תדבקו בעמדה מסוימת לגבי קשטן, צריך להמשיך או צריך ללכת ואל תשנו אותה כל חודש לפי כמות הנקודות שאנחנו לוקחים.
2)תהיו נייטרלים ואל תציעו הצעות ותגידו משפטים מטומטים, לטוב ולרע. כמו שלא היה צריך להתלהב לפני חודש, ככה לא צריך לאחל לקשטן לעבור צנתור אחרי היכולת ב3 משחקים האחרונים.

אני אישית מעדיף את 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 04:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.
הבעיה היחידה איתו כמו של שאר הסמרטוטים היא שהם מסכימים לקחת חלק בבדיחה הזו.לקבוצה הזו יש סגל עלוב, שחוק שהיה ברור שברגע שנגיע לשלב הזה של העונה וששחקנים ייפצעו התוצאות יהיו בהתאם...

ושוב, אתם זורקים דברים לא קשורים לאוויר.
אי אפשר להגיד בשום מצב שהסגל הוא מה שהביא ליכולת שלנו כשאין שחקן אחד של בית"ר שאני מביא להרכב של הפועל(הכי קרוב לזה זה קובי מויאל ולא הייתי מחליף אותו באביחי גם אם הבבונים מוסיפים לזה מיליון יורו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 06:57 
לב ארי כתב:
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.

!!!

וזה שהוא נכנע לתכתיבים זה בהחלט עוד משהו שראוי לבקר את קשטן עליו.
אין לזה שום קשר לכך שגם בסיטואציה הקיימת קשטן מביא יכולת (לא תוצאות) הרבה הרבה יותר נמוכה מהפוטנציאל של הסגל המוגבל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שים את המפתחות של הביואיק ולך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 07:29 
Red or Dead כתב:
תיקן את הליקויים מהמשחק מול חיפה וחזרנו להציג יכולת קשטנית טיפוסית
אפס מאופס

מסכים,
הוא פשוט בלתי נסבל בניהול המשחק וכשהקבוצה משחקת איך שהיא משחקת, גם באשמתו, חייבים ניהול משחק הרבה יותר טוב.
לך כבר, לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 07:33 
חבורת שותי דם בכפית
עוד מעט הוא הולך ,תרגיעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שים את המפתחות של הביואיק ולך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 07:41 
למה לא להביא את אלישע בסיום העונה?
אני שואל ברצינות, כאילו אחרי 3 שנים שבהן הוא לקח 2 אליפויות והשלישית הייתה גניבה אחושרמוטה מצידנו, באה עונה קצת פחות טובה, קורה. זה שביציע ג׳ הם חבורת מפגרים, זה הבעיה שלהם.
אני חושב שמעבר שלו להפועל ייתן לו דרייב מחדש להוכיח את עצמו כמאמן ששייך למאמן של גדולות. כזה שיגיע גם לבית״ר או מכבי ביום מן הימים.
הוא לא פחות טוב אם לא יותר מכל השמות שנזרקים פה כמו רובן עטר או אלי כהן שזה בדיחה יותר עצובה מקשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
למה לא להביא את אלישע בסיום העונה?
אני שואל ברצינות, כאילו אחרי 3 שנים שבהן הוא לקח 2 אליפויות והשלישית הייתה גניבה אחושרמוטה מצידנו, באה עונה קצת פחות טובה, קורה. זה שביציע ג׳ הם חבורת מפגרים, זה הבעיה שלהם.
אני חושב שמעבר שלו להפועל ייתן לו דרייב מחדש להוכיח את עצמו כמאמן ששייך למאמן של גדולות. כזה שיגיע גם לבית״ר או מכבי ביום מן הימים.
הוא לא פחות טוב אם לא יותר מכל השמות שנזרקים פה כמו רובן עטר או אלי כהן שזה בדיחה יותר עצובה מקשטן

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%99%D7%9D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
כעת אפשר להחתים:
מומי זפרן.
מוטי איווניר.
שירזי.
בכר (מאמן נוער שלנו).
תומר קשטן.
עזורי.
בטוח שפספסתי עוד.

שמות מחוץ לקופסה: איל ברקוביץ', אבי נימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אולי איתן טייב?
נימני?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: