יהלום אדום כתב:
bruno conti כתב:
הבעיה האחרונה שלנו זה קשטן.
האחרונה? האחרונה?
הוא יושב כמו חצי פגר על הספסל כל המשחק, עושה חילופים בדיליי של חצי שעה, ולרוב הם החילוף הלא נכון.
קבוצה לא מאומנת, לא יודעת מה לעשות עם הכדור, שום תרגיל התקפי, שום משחק חכם, שום קבוצתיתו, שום כלום.
הנהלה, זונה, בעלים חרא, שחקנים שלא איכפת להם כבר מכלום ומאמן יותר רדום משני הילדים שלי שישנים כבר 4 שעות.
עד לפני חודש הוא כן היה טוב? ועכשיו כבר לא?
תנסה לחשוב מה קרה בחודש האחרון מאז המשחק מול חיפה, 2 בלמים פצועים כבר חודש, איגיבור כבר משחק שני בחוץ ועוד שניים בדרך, אורמוש חזר מפציעה לפני שבוע, טוטו הורחק ממשחק , דמארי הורחק ממשחק, אדל נעדר ממשחק. כמובן שכולם ויקפצו ויאמרו שזה תירוצים , אך אני מסתכל ואומר אלו עובדות. אני לא גרופי של קשטן ומלכתחילה העדפתי מישהו אחר. אבל לדעתי הוא קורבן של הסגל המוגבל שעומד לרשותו. עד לפני חודש היה אפשר לראות תהליך שעובר על הקבוצה ( החדשה לא לשכוח) והגיע לפיק בדרבי ומול חיפה. מאז יש נסיגה גדולה מאד ביכולת לדעתי בעיקר בגלל הפציעות אך יש כאן גם פן מנטלי.
גם כשהיינו מקום ראשון היינו קבוצה בינונית למדי, ככה שקצת קשה להבין את התרעומת שיש כאן על קשטן בעקבות החודש האחרון, זה לא שהיינו על איזה אולימפוס ובעקבות הפציעות זה היה די צפוי שנאבד נקודות בחודש האחרון.
לגבי אליפות, אותי אישית מעניין לקחת אליפות ביכולת מרשימה ומהנה, אני יכול לומר שאם אליפות לא מובילה לצ׳מפיונס אני בהחלט מוותר עליה העונה בלי לחשוב פעמיים.אבל היא כן ,ולכן אף על פי שהיכולת לא מרשימה(ולא בגלל קשטן) זה חשוב להביא אותה השנה. 9 זה לא מעט , במידה ויגיעו לפחות 3 שחקנים מבלי לשחרר אף אחד( חוץ משיש) בלם מגן קשר /חלוץ לדעתי אפשר לעשות את זה. ואם ייתנו לו א
הכלים קשטן יעשה זאת.