joshsoos כתב:
אדום נחמד, שוב ושוב ושוב- אתה זה שהתלהם. זה שקבע כאן מי אוהד ומי לא. אתה הכוחני, ואחרים כאן לאורך שנים. זו הדרך שמכירים כאן, כח, אבל זה לא עובד כשהבחירה היא חופשית, ומי שצריך לצאת מהקופסא הוא לא אני. אף אחד לא חייב שום דבר, מאף אחד לא מצופה שום דבר, ובטח שאף אחד לא חתם על התחייבות לאהוב ולתמוך קבוצת כדורסל ביום שהחל לאהוד את קבוצת הכדורגל. זו גישה כוחנית ומתנשאת, ואם יש מי שחושב שבגישה כוחנית משיגים תוצאות, שיבושם לו. אני חושב שאם זה היה עובד היינו כבר רואים תוצאות בשטח, אז כנראה שלא.
אני חושב שמעולם המילה 'כח' השתרבבה כל כך הרבה באשכול כלשהו בפורום כלשהו ברחבי העולם
אז ג'וש, שוב ושוב ושוב, לא קבעתי מי אוהד ומי לא, הסברתי עשרות פעמים שכל שעשיתי הוא להפריד בין האוהדים שחושבים שיש ערך מוסף לקבוצה, ואלה שרק באים לראות כדורגל. שוב ושוב אמרתי שאני לא מתכוון להפלות אף אחד בשום צורה, ולא חושב שמישהו פחות שווה ממני.
אולי אני צריך לצאת מהקופסא, אבל הבעיה שלך לא צריכה להיות אני, אלא אתה. אתה תוקף ומתלהם ומאשים ומתרגז, ולשווא. אני ממש לא בויכוח איתך. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה לחשוב.
אבל בהחלט אני אומר שכן מצופה מאנשים בחברה מסוימת לתרום את חלקם, גם אם הם לא לגמרי מרגישים את הסיבה. זה קיים בכל קבוצת אנשים, בין אם זה ספורט ובין אם זה כל דבר אחר.
בדיוק כמו שאתה שם, אם אתה שם, תרומה לעמותת פועלים באדום. אתה לא מחויב, אבל באזרח במדינת ישראל מצופה ממך לתרום את חלקך.
לומר שההצעה של הכדורסל לחלוקת כרטיסים לדרבי היא כוחנית מפספסת לגמרי את המטרה, ומסיטה את הדיון למקומות שאף אחד לא רוצה וצריך להיות שם. רק אתה.