תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רישום חברות בעמותת "הפועל אוסישקין תל אביב"
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 11:51 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
אני אגיד לך למה אני קורא לזה פנקסנות - כי לקחת את הנהלת העמותה שבאמת סך הכל התנהלה עד היום בצורה מעוררת הערכה, לפחות לטעמי, ולשים עליה איקס בגלל פעם אחת שבה נהגו באופן שהוא לדעתך לא ראוי ולהתעסק בשאלה אם התנצלו את החרטו, זו בעיני קטנוניות.

שוב, אני מרגיש שהתגובה שלך פה היא מתלהמת בצורה לא פרופורציונאלית. יש פה כנראה איזה עצב חשוף, אחרת אני לא יכול להבין את זה.

ואני גם לא מקבל את גישת ה"אף אחד לא חייב כלום לאף אחד". יש גם אלמנט של סולידריות שאמור להיות בתוך הקהל. זה בוודאי לא משהו מחייב, אבל הוא כן יוצר בין הפרטים בקהל הזה איזושהי מחוייבות בסיסית אחד כלפי השני. אני לא אומר שבגלל זה אתה חייב לרוץ לעשות חברות בעמותה (גם אני הרבה זמן לא הייתי חבר), אבל בגדול לקהל של הפועל יש חיבור בהרבה נקודות שהן גם מחוץ למגרש ולמשחקים עצמם ולא צריך לבטל את זה.

מי שמתלהם, כל הזמן, הוא הצד הכוחני וזה לא הצד שלי. ומכאן גם שבוודאי שיש עצב חשוף, רק שהוא לא שלי. הוא של כל האנשים שלא מפסיקים לבוא בטענות לאחרים, ואיך שהם מעיזים לא לעשות חברות בעמותה. זה גם מה שהביא למעשה הכוחני והמכוער של הדרבי.
ומה זאת אומרת התנהלות מעוררת הערכה, אתה מבין שאנחנו מדברים כאן בפורום הכדורגל וזה העניין, אז מה הקשר איך התנהלה עד היום הנהלת הכדורסל? שלא לדבר שאין שום קטנוניות בדרישה להתנצלות על מעשה שגוי, אתה רציני או מה?

ואם אתה לא מקבל את גישת האף אחד לא חייב כלום לאף אחד, אז אתה לא מקבל את הגישה הדמוקרטית ואין טעם שנמשיך לדבר. אחרת, נתחיל מזה שתקבל אותה, נמשיך מזה שתשאף לסולידריות בין אוהדי הרגל לסל ונסיים בכך שתנסה לקדם אותה בצורה חיובית.

בהחלט אין טעם שנמשיך לדבר. אתה הרי לא מסוגל לקבל דעה שונה משלך בחצי סנטימטר.

על זה אומרים בשפת הרחוב פחחחח. חוסר הסובלנות כאן הוא חד צדדי.

הוא שאמרתי. אני לא רואה טעם להמשיך בדיון אם אתה לא טורח לנסות להבין וכל מה שנשאר לך זה להטיף ולהתלהם. תהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 11:51 
Frank Serpico כתב:
joshsoos כתב:
בחייך, לא ייחסתי לך כלום. התגובה שלי היא כללית, ומושכת גם מהתגובות שכאן, לא התייחסתי פרטנית.

שום דבר לא פרטני, הכל כללי כזה, שום דבר לא ספציפי, ועדיין הכל אישי.

הפוך גוטה. אצלך זה אישי, אצל אחרים. הכל אמוציונאלי אצלכם, ומכאן מגיעה גם הגישה הכוחנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 11:53 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
אני אגיד לך למה אני קורא לזה פנקסנות - כי לקחת את הנהלת העמותה שבאמת סך הכל התנהלה עד היום בצורה מעוררת הערכה, לפחות לטעמי, ולשים עליה איקס בגלל פעם אחת שבה נהגו באופן שהוא לדעתך לא ראוי ולהתעסק בשאלה אם התנצלו את החרטו, זו בעיני קטנוניות.

שוב, אני מרגיש שהתגובה שלך פה היא מתלהמת בצורה לא פרופורציונאלית. יש פה כנראה איזה עצב חשוף, אחרת אני לא יכול להבין את זה.

ואני גם לא מקבל את גישת ה"אף אחד לא חייב כלום לאף אחד". יש גם אלמנט של סולידריות שאמור להיות בתוך הקהל. זה בוודאי לא משהו מחייב, אבל הוא כן יוצר בין הפרטים בקהל הזה איזושהי מחוייבות בסיסית אחד כלפי השני. אני לא אומר שבגלל זה אתה חייב לרוץ לעשות חברות בעמותה (גם אני הרבה זמן לא הייתי חבר), אבל בגדול לקהל של הפועל יש חיבור בהרבה נקודות שהן גם מחוץ למגרש ולמשחקים עצמם ולא צריך לבטל את זה.

מי שמתלהם, כל הזמן, הוא הצד הכוחני וזה לא הצד שלי. ומכאן גם שבוודאי שיש עצב חשוף, רק שהוא לא שלי. הוא של כל האנשים שלא מפסיקים לבוא בטענות לאחרים, ואיך שהם מעיזים לא לעשות חברות בעמותה. זה גם מה שהביא למעשה הכוחני והמכוער של הדרבי.
ומה זאת אומרת התנהלות מעוררת הערכה, אתה מבין שאנחנו מדברים כאן בפורום הכדורגל וזה העניין, אז מה הקשר איך התנהלה עד היום הנהלת הכדורסל? שלא לדבר שאין שום קטנוניות בדרישה להתנצלות על מעשה שגוי, אתה רציני או מה?

ואם אתה לא מקבל את גישת האף אחד לא חייב כלום לאף אחד, אז אתה לא מקבל את הגישה הדמוקרטית ואין טעם שנמשיך לדבר. אחרת, נתחיל מזה שתקבל אותה, נמשיך מזה שתשאף לסולידריות בין אוהדי הרגל לסל ונסיים בכך שתנסה לקדם אותה בצורה חיובית.

בהחלט אין טעם שנמשיך לדבר. אתה הרי לא מסוגל לקבל דעה שונה משלך בחצי סנטימטר.

על זה אומרים בשפת הרחוב פחחחח. חוסר הסובלנות כאן הוא חד צדדי.

הוא שאמרתי. אני לא רואה טעם להמשיך בדיון אם אתה לא טורח לנסות להבין וכל מה שנשאר לך זה להטיף ולהתלהם. תהנה.

כן אה, כי אתה ואחרים כאן מנסים להסביר ולא לכפות על אחרים את הדעות שלכם, במקום להקשיב ולנסות לקלוט היכן הטעויות ואיך משתפרים. תמשיך ליהנות גם אתה, הרי הגישה הזו הביאה לכם הצלחה כבירה עד עתה, ואין ספק שתסב לכם עוד הנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 11:55 
אני אמסור זאת לחברי בהנהלת העמותה ואציע להם לשכור את שירותי השיווק הטובים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:06 
חחח, איך עוררתי את האשכול הזה- מקווה שבעקבות הדברים אנשים יצטרפו לעמותה.
בעיניי הפרויקט הזה הוא לא סתם ענף ספורט- זהו פרויקט חברתי-קהילתי.
וגם בכדורגל צריך לשאוף להקים עמותה עם ספונסרים- לא שהפרסומים מהבוקר עוזרים, הרי כבר ברור איזה קרנבל התשקורת תעשה, אך זה לאשכול אחר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
וגם בכדורגל צריך לשאוף להקים עמותה עם ספונסרים- לא שהפרסומים מהבוקר עוזרים, הרי כבר ברור איזה קרנבל התשקורת תעשה, אך זה לאשכול אחר

מי שלא מבין שעמותת הכדורסל היא הפלטפורמה שלנו לסיכוי קלוש שאולי אי פעם נוכל ליישם דבר דומה (או חצי דומה) גם בכדורגל, ולהצטרפות/חיזוק העמותה מצד כל אחד ואחד מאיתנו יש משמעות ישירה וברורה גם לעתיד מועדון הכדורגל שלנו (מעבר לחיזוק המותג הפועל ע"י חיזוק הקשר אוסישקין-הפועל כדורגל וחיזוק הצד הקהילתי-חברתי של המותג הפועל, כמו גם ע"י חיזוק הפנים החיוביות של אוהדי הפועל), מי שלא מבין את זה - שום דבר כבר לא ישכנע אותו.

הקריאה הזאת מופנית למי שכן מבין את ההקשרים הללו ומודע להם (אבל עדיין לא עשה חברות בעמותה).

:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 27 דצמבר 2011, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בוריס כתב:

מי שלא מבין שעמותת הכדורסל היא הפלטפורמה שלנו לסיכוי קלוש שאולי אי פעם נוכל ליישם דבר דומה (או חצי דומה) גם בכדורגל, ולהצטרפות/חיזוק העמותה מצד כל אחד ואחד מאיתנו יש משמעות ישירה וברורה גם לעתיד מועדון הכדורגל שלנו (מעבר לחיזוק המותג הפועל ע"י חיזוק הקשר אוסישקין-הפועל כדורגל וחיזוק הצד הקהילתי-חברתי של המותג הפועל, כמו גם ע"י חיזוק הפנים החיוביות של אוהדי הפועל), מי שלא מבין את זה - שום דבר כבר לא ישכנע אותו.

הקריאה הזאת מופנית שלמי שכן מבין את ההקשרים הללו ומודע להם (אבל עדיין לא עשה חברות בעמותה).

:hapoel:

די נו, אתה כוחני מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב כוחניות, מעניין שבשנים הראשונות לפעילות העמותה (כשהפועל אוסישקין דאז שיחקה בליגות הנמוכות), כשיזמו אשכולות כאלה וניסו לשכנע בכל הכוח (ובקריאות יותר ישירות ופחות מתנצלות מהיום) לבוא ולהצטרף לעמותה - אף אחד לא פצה פה.

כנראה שישנם אנשים שמשוכנעים שכעבור ארבע וחצי שנים, עמותת הפועל אוסישקין היא עובדה מוגמרת, יציבה וחד משמעית, כך שאפשר לא רק להתדיין סביב דרכי הפעולה שלה, אלא בכלל להתנער מזיקה אליה ולהתכחש לכך.

ובכן לא - המצב כל כך שברירי, שעצם קיומה של קבוצת כדורסל (ועמותת אוהדים) בכלל לא מובן מאליו. אולי אפילו שברירי מאי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
פרנק האנרגיות שלך מיותרות כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:50 
Frank Serpico כתב:
אגב כוחניות, מעניין שבשנים הראשונות לפעילות העמותה (כשהפועל אוסישקין דאז שיחקה בליגות הנמוכות), כשיזמו אשכולות כאלה וניסו לשכנע בכל הכוח (ובקריאות יותר ישירות ופחות מתנצלות מהיום) לבוא ולהצטרף לעמותה - אף אחד לא פצה פה.

כנראה שישנם אנשים שמשוכנעים שכעבור ארבע וחצי שנים, עמותת הפועל אוסישקין היא עובדה מוגמרת, יציבה וחד משמעית, כך שאפשר לא רק להתדיין סביב דרכי הפעולה שלה, אלא בכלל להתנער מזיקה אליה ולהתכחש לכך.

ובכן לא - המצב כל כך שברירי, שעצם קיומה של קבוצת כדורסל (ועמותת אוהדים) בכלל לא מובן מאליו. אולי אפילו שברירי מאי פעם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE: סוף סוף דברים מדויקים המשקפים את עומק הבעיה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 13:51 
כבר שנים אנשים לא פוצים פה, כי הם ראו מה קרה כשהעיזו. סובלנות מעולם לא הייתה חזקה בפורום הזה או מחוצה לו.
אבל באמת שחבל על הזמן כי אין עם מי לדבר. כל עוד הגישה תהיה שמישהו פה חייב לכם משהו שמובילה לציווי ודרישה וטענות אל אנשים, אני מתקשה להאמין שמשהו יתקדם, הגישה הזו רק מעוררת אנטגוניזם ומרחיקה אנשים לדעתי. המשך טמינת ראש בחול נעים שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כבר שנים אנשים לא פוצים פה, כי הם ראו מה קרה כשהעיזו. סובלנות מעולם לא הייתה חזקה בפורום הזה או מחוצה לו.
אבל באמת שחבל על הזמן כי אין עם מי לדבר. כל עוד הגישה תהיה שמישהו פה חייב לכם משהו שמובילה לציווי ודרישה וטענות אל אנשים, אני מתקשה להאמין שמשהו יתקדם, הגישה הזו רק מעוררת אנטגוניזם ומרחיקה אנשים לדעתי. המשך טמינת ראש בחול נעים שיהיה.

אתה נסחף טיפה יותר מדי, אנא חזור לחוף.
אז ניסו לקשר בין הכדורגל והכדורסל בעניין הכרטיסים לדרבי. די. תצא מזה. פעולה אחת שלדעתך שגויה (דעתך, דיברנו על סובלנו לא? לדעתי זה לא כזה נורא, בטח בהשוואה לדברים אחרים כמו חלוקת כרטיסים לאולטראס-שגם עם זה אין לי בעיה), יחד עם המון המון המון פעולות חיוביות. אבל אתה ממשיך בשלך. כולם כוחניים, כולם כופים את דעתם. תגיד, אתה יצאת מהקופסא שלך לכמה שניות?

ואגב חייב משהו, כמו שפרנק אמר, חברה לא יכולה להתקיים בלי עזרה הדדית. אין דבר כזה כל אחד לעצמו. חברה פשוט לא מסוגלת להתקיים כך.
אז אם אתה רוצה לשמר את החברה הזו, העולם הקטן הזה, שחג סביב מועדון הפועל ת"א, צריך להיות חשוב לך שימור קבוצת הכדורסל. אתה לא מחויב ואף אחד לא יחזיק לך אקדח לראש, אבל אתה כן מצופה.
יכול להיות מאוד שלא חשוב לך כל המעבר, ואותך מעניין רק שקבוצת הכדורגל תשיג עוד נצחונות ותארים. זה לגיטימי, ואני מבטיח לא למנוע ממך שום דבר בשום צורה. אבל זה בא עם כל המשמעויות הנלוות (אחת מהן היא הסיבה שחיפה היא אשדוד עם תארים).

ותשתדל לא להתלהם גם הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
סוס נכבד,
אף אחד לא חייב אותך בכלום. גם הקביעה של ניסו לחייב אותי לעשות חברות בעמותה בשביל כרטיס לדרבי היא מגוחכת.
אתה כתור חבר במועדון האוהדים של מנצ'סטר יוניטד יודע כי "מתן" אופציה חברי מועדון אוהדים היא הדרך הנכונה למכירת
כרטיסים למשחקים בעלי דרישה גבוהה והצע מצומצם. אז נכון, כאן מדובר על מועדון אוהדים לקבוצה הספציפית ולא מדובר
על מועדון אוהדים לקבוצה אחרת בעלת קשר משני יחסית (דר"א אם היו שומרים לחברי מועדון האוהדים שלכם כרטיסים זה
היה פסול?), אבל מאידך מדובר על מקרה חד פעמי, כאשר הוא לא גורף וטוטאלי לגבי עצמו אפילו, כי הרי מעולם לא דובר
על מכירה לחברי עמותה בלבד. לכן מדובר על לקיחת אירוע חד פעמי שמטרתו היא טובה, הצעד בכללותו נכון (כי הרי ישנה
קורולציה מאוד טובה בין האוהדים ה"נאמנים" של הכדורגל לבין חברי העמותה בכדורסל) ולשבת על החלק בו שלא ראוי ובכך
להפוך את כל ההתנהלות לפסולה. לכאורה מדובר בהתנהגות בריונית שנועדה לבטל את הדעה השניה, ולבכות על "בריוניות"
מהכיוון האחר כי אתה לא מקבל את עמדתו זה "בריונות" הרבה יותר גדולה.
דר"א אם כבר בריונות, איך אתה קורא לפעולה שפגעה ברבים בגלל מחאה והסטה נגד יוזמיה???

וכל מה שראצ'ו אמר, עם דבר נוסף, אנשים לא מצליחים להבין מה "יוצא להם מזה?". מה משנה לי עם אני עושה חברות
או לא? זה נותן לי משהו? זאת תשובה ששמעתי לא פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:06 
r200 כתב:
פרנק האנרגיות שלך מיותרות כאן

למה מיותרות?
הוא צודק בכל מילה ולא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר
הבעיה היחידה היא שאף אחד חוץ ממתי מעט לא מודע כנראה לגודל ועומק הבעיות שנוצרו השנה בכדורסל
מתחילת העונה ואילך ההתנהלות של ההנהלה היא אפופת סוד וקולה לא נשמע
נועה עזבה -עבר בשקט
טוהר הלך- עבר בשקט
ליגה בלקנית- לא התקיים שום דיון
הפשלות של ארז-שקט מוחלט
הגרעון ההולך וגדל- אף מילה

צריך להציף דברים כדי שאנשים יבינו שנדרשת עזרה דחופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:22 
סורי, אתה יכול לנסות להצדיק 200 פעם את הפעולה המכוערת ההיא ולקשר אותה לדברים לא קשורים, והיא עדיין תישאר כפי שהיא. ואפשר לטעות, אבל הנהלת הכדורסל לא הודיעה שטעתה, אלא הוציאה הודעה תומכת ובכך לכלכה עצמה וירתה לעצמה ברגליים. והנקודה היא לא המטרה שברור לכל שהיא טובה, אלא חלק מהדרכים להשיג אותה שאינן כאלה.

אדום נחמד, שוב ושוב ושוב- אתה זה שהתלהם. זה שקבע כאן מי אוהד ומי לא. אתה הכוחני, ואחרים כאן לאורך שנים. זו הדרך שמכירים כאן, כח, אבל זה לא עובד כשהבחירה היא חופשית, ומי שצריך לצאת מהקופסא הוא לא אני. אף אחד לא חייב שום דבר, מאף אחד לא מצופה שום דבר, ובטח שאף אחד לא חתם על התחייבות לאהוב ולתמוך קבוצת כדורסל ביום שהחל לאהוד את קבוצת הכדורגל. זו גישה כוחנית ומתנשאת, ואם יש מי שחושב שבגישה כוחנית משיגים תוצאות, שיבושם לו. אני חושב שאם זה היה עובד היינו כבר רואים תוצאות בשטח, אז כנראה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אדום נחמד, שוב ושוב ושוב- אתה זה שהתלהם. זה שקבע כאן מי אוהד ומי לא. אתה הכוחני, ואחרים כאן לאורך שנים. זו הדרך שמכירים כאן, כח, אבל זה לא עובד כשהבחירה היא חופשית, ומי שצריך לצאת מהקופסא הוא לא אני. אף אחד לא חייב שום דבר, מאף אחד לא מצופה שום דבר, ובטח שאף אחד לא חתם על התחייבות לאהוב ולתמוך קבוצת כדורסל ביום שהחל לאהוד את קבוצת הכדורגל. זו גישה כוחנית ומתנשאת, ואם יש מי שחושב שבגישה כוחנית משיגים תוצאות, שיבושם לו. אני חושב שאם זה היה עובד היינו כבר רואים תוצאות בשטח, אז כנראה שלא.

אני חושב שמעולם המילה 'כח' השתרבבה כל כך הרבה באשכול כלשהו בפורום כלשהו ברחבי העולם
אז ג'וש, שוב ושוב ושוב, לא קבעתי מי אוהד ומי לא, הסברתי עשרות פעמים שכל שעשיתי הוא להפריד בין האוהדים שחושבים שיש ערך מוסף לקבוצה, ואלה שרק באים לראות כדורגל. שוב ושוב אמרתי שאני לא מתכוון להפלות אף אחד בשום צורה, ולא חושב שמישהו פחות שווה ממני.
אולי אני צריך לצאת מהקופסא, אבל הבעיה שלך לא צריכה להיות אני, אלא אתה. אתה תוקף ומתלהם ומאשים ומתרגז, ולשווא. אני ממש לא בויכוח איתך. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה לחשוב.
אבל בהחלט אני אומר שכן מצופה מאנשים בחברה מסוימת לתרום את חלקם, גם אם הם לא לגמרי מרגישים את הסיבה. זה קיים בכל קבוצת אנשים, בין אם זה ספורט ובין אם זה כל דבר אחר.
בדיוק כמו שאתה שם, אם אתה שם, תרומה לעמותת פועלים באדום. אתה לא מחויב, אבל באזרח במדינת ישראל מצופה ממך לתרום את חלקך.
לומר שההצעה של הכדורסל לחלוקת כרטיסים לדרבי היא כוחנית מפספסת לגמרי את המטרה, ומסיטה את הדיון למקומות שאף אחד לא רוצה וצריך להיות שם. רק אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
סוס נכבד, אני שמח שאנחנו מסכימים שמטרת המהלך הייתה חיובית.
בנוסף אני מניח שאנחנו מסכימים שדעותינו ודעות בכלל יכולות להיות "שונות" בקרב אנשים שונים, מבלי שתהיה אמת מוחלטת בנושא.
הקביעה שלך כי האמת בה אתה מאמין הינה האמת היחידה השרירה בנושא זה, היא האלימות ולא דברי האחר בגלל שכך אתה מוצא
לנכון לפרש אותם.
ברגע שאתה מפעיל אלימות מחשבתית כזאת, אתה יכול להמשיך לחזק את טענותיך ב"פעולה מכוערת" ובטל דבר אחרים בטענת "לא
קשורים", זה לא יחזק ולא יוריד במאום לרמת הטיעון שלך מכיוון שמראש הוא לא נועד להסבר ולטעון בנושא אלא לקבוע אמת אבסולוטית
חסרת פשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
והודעתך מטה מראה עד כמה אתה לא מסוגל לקבל את המציאות השונה מאיך שאתה רואה אותה.

נכון אנחנו מנהלים שיח של חרשים, אבל הסיבה לכך פשוטה, אתה אוטם אוזנים ועסוק בלשכב על הגב ולנופף בגפים כתגובה.
אף אחד לא כופה עליך כלום, פשוט מנסים להסביר לך למה הראיה שלך את הדברים לא בהכרח נכונה, אתה מסיק מסקנות
וקובע שהן, ורק הן כוונת המשורר ורוקע ברגלים שאומרים לך שלא כך הדבר.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 27 דצמבר 2011, 15:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:34 
זה שיח של חרשים. כאמור, תמשיכו עם הגישה הזו, היא לא הביאה עד היום לשום דבר לבד מאנטגוניזם או לאדישות. בדיוק כמו הנסיון של שניכם עכשיו להפוך אותי לזה שמחזיק באמת האבסולוטית ומתנהג באלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
דר"א מזה לא הביאה אותנו לכלום?
1400 חברים זה כלום? חצי גמר גביע שנה שעברה זה כלום?
5000 צופים ביד אליהו זה כלום?
קבוצת האהודים הכירה בארץ, שמתמודדת כבר שנה שנייה ברציפות על עליה לליגת העל זה כלום?

מה זה כלום? כי לי זה נראה הרבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
זה שיח של חרשים. כאמור, תמשיכו עם הגישה הזו, היא לא הביאה עד היום לשום דבר לבד מאנטגוניזם או לאדישות. בדיוק כמו הנסיון של שניכם עכשיו להפוך אותי לזה שמחזיק באמת האבסולוטית ומתנהג באלימות.

אתה הוא זה שקפץ בראש כשהתחשק לך להאשים בכוחניות ואלימות מחשבתית. מפליא אותך שזה חוזר אליך?
אפילו לא התרצית כששיניתי את נוסח ההודעה שלי כדי שתהייה פחות "כוחנית" לטעמך, אך אתה עדיין נתפס על שורה שכתבתי בעמוד 1 ומסרב לנהל שיחה אמיתית. רק להמשיך לצעוק כוחניות כוחניות כוחניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:51 
בחייאת רבאק, זה אשכרה לדבר אל הקיר. מדובר על הגדלת מספר החברים, אתה צריך הפנייה לכותרת של האשכול?
ובאמת שחלאס עם החרטא הזה, אף אחד לא מנסה להסביר שום דבר, הסברה לא עושים בצורה של ציווי, דרישה וטענות. זה מה שאני מנסה ל-ה-ס-ב-י-ר כבר 536 הודעות, אבל זה לא חודר וכנראה שלא יחדור. תמשיכו לשכנע את המשוכנעים ולהתגולל בצדקתכם ותראו עד כמה רחוק זה יקח אתכם, סיימתי לדבר אל הקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט עכשיו מדובר בפניה להגדלת מספר החברים. ולכן נשאלות השאלות
האם הפניה לא נאותה לטעמך? או שמא מה שלא נאות לטעמך היא אותה "קומבינה" שניסו לעשות בדרבי?
תהיה כן עם עצמך ותבין בדיוק שאתה עובד על אוטומט כרגע בכל הקשור לעמותה.
הפרסום כאן הוא לגיטימי ונעשה בעבר, הצגת המצב של אם לא יהיו עוד חברים העמותה בסכנה זאת הצגה של "מציאות"
לדעת מפרסם ההודעה, שמתוקף תפקידו כנראה שיודע דבר או שנים. אבל במקום להתייחס להודעה ולנושא אתה מתייחס
לכותב ולדעות שנאמרו לפני חודשיים, ועל זה מבסס אלגוריה שלמה ביחס לעמותה.
כלומר אתה נוקט באלימות ולא האחר שאתה יוצא נגדו.

להסביר את זה 600 פעם כנראה גם לא יעזור אבל אולי בפעם ה 1200 זה יעזור.
דר"א הייתי נגד מכירת הכרטיסים כמו שהיא הוצגה אבל חושב ששינויים קלים היו הופכים אותה לסופר ראויה
(למשל חברים בעמותה בעלי מנוי לכדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בחייאת רבאק, זה אשכרה לדבר אל הקיר. מדובר על הגדלת מספר החברים, אתה צריך הפנייה לכותרת של האשכול?
ובאמת שחלאס עם החרטא הזה, אף אחד לא מנסה להסביר שום דבר, הסברה לא עושים בצורה של ציווי, דרישה וטענות. זה מה שאני מנסה ל-ה-ס-ב-י-ר כבר 536 הודעות, אבל זה לא חודר וכנראה שלא יחדור. תמשיכו לשכנע את המשוכנעים ולהתגולל בצדקתכם ותראו עד כמה רחוק זה יקח אתכם, סיימתי לדבר אל הקיר.

לא ציוויתי, ולא דרשתי. הבאתי פליאה על דברים כמו הגעת 5000 אוהדים לחצי גמר גביע, אבל רק 1500 מהם חברים.
וגם לי יש תגובה עם הקשר לקיר- :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:11 
אתה מוזמן להמשיך להמציא לעצמך תאוריות שלא קשורות לשום דבר ממה שכתבתי. לבריאות, סלמאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
איזה תאוריות? שאלתי שאלה, תשובה אתה יכול לספק?

ודר"א מה זה לא קשור למה שכתבת?
קראתי לא מעט דעות שלך באשכול הזה שמתקשרות למכירת הכרטיסים מלפני חודשים.
קראתי גם הודעה שלך שמסבירה כי הבעיה היא שאשכול עצמו והפנת להודעה שבהתחלה (אם לא אז סלח לי).

האם הבעיה היא מה שאני כותב? מה שאדום נחמד כותב? מה שבוריס כותב?
האם בגלל זה אתה מפסיק להיות אוהד הפועל בכדורגל כי הבעלים לא לרוחך?
כי האוהדים כותבים דברים לא לרוחך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 22:35 
תכלס, אנחנו זקוקים לעוד 600 איש העונה. ועוד דבר חשוב: זה ייתן שקט כלכלי ומקצועי לאחד משלושת מאמנים הטובים בארץ שמאמן אצלינו. מי שאומר "מה תיתן לי חברות בכדורסל"- פוגע בארז, ולא שהוא לא עושה טעויות העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: