תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כתבה על הקבוצה בוואלה
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 19:21 
הוקיץ' כתב:
וואו רדנקו אני כל כך חולק עליך.
מהסגל של שנה שעברה היחידים שהתאימו לליגת העל אלה אסברי, יוטר, מתן ולדעתי גם גל בתור רכז מחליף (אם כי חובת ההוכחה היא עדיין עליו). אם שני הזרים הנותרים הם לא פרקינס ושון ג'יימס אז אני לא רואה איך יוצאת מזה קבוצת פיינל פור וגם אז אני בספק.
תראה את ראשון לדוגמה, יש לה את יוטר, שני זרים נהדרים ועוד זר אחד לא רע בכלל. תוסיף לזה ישראלי טוב כמו חנוכי, מאמן מצוין כמו אפי ואתה עדיין מקבל קבוצה שמאוד מאוד מזגזגת. אז נכון שאין להם רכז טבעי, אבל למי יש בליגה הזאת?

עזוב זה גם לא משנה. אני דיברתי בעיקר על כך שאברהמי "הוכיח" את דבריו באמצעות הניצחונות מהגביע.
בניצחונות מהגביע, מעבר לכך שהם הושגו באמצעות שילוב של מומנטום, התלהבות ואולם ביתי שגרם לשחקנים להרים את רמתם, גם לא שיחקנו כמו קבוצת ליגת העל. שיחקנו כמו קבוצה קטנה שנותנת לזרים שלה להפגיז ומקווה שהם יסחבו אותה לניצחון. השיטה הזאת לא מחזיקה מים בליגת העל.

לגבי הצעירים, אני מסכים שכרגע הם לא נראים כמו שחקני ליגת העל.
העניין הוא שיש הרבה דמגוגיה בדברים של אברהמי, הוא משתמש בעובדה שהם לא משחקים כדי להראות שהם לא מתאימים ומתעלם מכך שיש סיבות שהן לאו דווקא מקצועיות לכך שהם לא משחקים הרבה.
הוא גם לחלוטין מתעלם מהעובדה שהכל הצעירים שלנו כבר הוכיחו יכולת גבוהה, מי יותר מי פחות, בעונות הקודמות כך שיש בסיס מסוים להערכה שהם יוכלו להתאים לליגת העל.

לגבי בניית הקבוצה, מה זה אף אחד לא הכריח את ארז לבנות קבוצה מאפס?
הוא היה אמור לכפות על יוטר ואסברי להישאר בלאומית? או שבכלל הוא היה צריך לאיים על שוורצמן ולהט להמשיך לשחק ברמות האלו נגד רצונם? אני מניח שאתה לא טוען שהוא היה צריך להשאיר את אלעד אליהו וטוהר.
בסופו של דבר, יש הבדל עצום בין לבנות קבוצה מאפס עם שחקנים כמו וי.פי, הוקיץ', ליובין, רייט וכל השאר, לבין לבנות קבוצה כמעט לחלוטין חסרת ניסיון.
נכון שזאת הייתה לחלוטין בחירה של ארז לקחת הימור כזה, אבל בסופו של דבר היה גם היגיון מאחורי העניין ואת התוצאות נבחן בסוף העונה, בטח לא בסוף הסיבוב הראשון וגם לא בסוף העונה הסדירה.

ודרך אגב, אני לא חושב שבסגל מלא אנחנו עולים בעונה שעברה.

כשאני מדבר על הסגל של השנה שעברה אני לא מדבר על שחקן שחקן. זו הסתכלות צרה ולא חכמה. אני מסתכל על הסגל כסגל שלם שאתה מוסיף לו עוד שני שחקנים זרים.

אם ההסתכלות שלך היתה נכונה, היינו מוליכים השנה את הטבלה בלי אף הפסד ועם הפרש ממוצע של 30 נקודות לטובתנו. מה לעשות שהחוזק של הקבוצה לא נקבע על פי החוזק של כל שחקן בנפרד אלא על פי העבודה של התלכיד.

אתה לוקח כל דבר שאומר אברהמי וטוען שאין לו מושג על ידי הוצאה מההקשר של כל דבר שהוא אומר.

ואני מראה לך שאפשר לומר בדיוק את ההיפך ממה שאתה אומר תוך הסתכלות על העונה הנוכחית.

כל ההבדל בין העונה הנוכחית (עד עכשיו) ואיך שאנחנו נראים לבין העונה הקודמת ואיך שנראינו בה הוא הבחירה של המאמנים בדרך ושיטה מסויימת.

לטעמי - השיטה של שרון עבדה (גם אם לא אהבתי אותה) ואני חושב שהיינו עולים אם מתן ויוטר לא היו נפצעים, וגם אם לא - זה היה קורה כי היתה מולנו קבוצה עם תקציב ענק וסגל מוכשר ועמוק בהרבה מזה שלנו.

אז נכון שאני לא חושב שאם היינו עולים זה היה דבר נכון להשאיר את הסגל הקיים ואני גם לא חושב שזה מה ששרון היה עושה אם היינו עולים והוא היה נשאר. אבל אני בהחלט חושב שזה היה אפשרי ושהקבוצה של השנה שעברה בתוספת 2 זרים היתה נמצאת בצמרת הליגה. ממש לא אמרתי פיינל פור ולדעתי גם שרון לא אמר.

ושלא יהיה ספק - אני חושב שהדרך שארז החליט לנקוט בה היא הדרך הנכונה ביותר (אולי אם היינו בונים סגל מעט צר יותר היינו יכולים להביא זרים טובים יותר, אם כי אני בספק אם זה היה אפשרי) וזה מה שהיה צריך לעשות.

הבעיה היא שכרגע (ואני שם דגש על המילה הזו בתקוה שהדברים ישתנו) כל הדברים ששרון אומר נראים נכונים. הלואי שהוא יצטרך לבלוע את הכובע בסוף העונה, אבל כרגע הם נראים נכונים, ולא משנה מה הסיבה לכך שהוא אומר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 21:17 
אני חשבתי שדווקא אתה מתכוון שחקן פר שחקן ולכן הבאתי את הדוגמאות האלה, פשוט כי הקבוצה של שנה שעברה הייתה לטעמי קבוצה שבנויה רע ושיחקה כדורסל רע שמתאים למאמן שחושב בקטן. בכל מקרה, כך או כך אני לא מסכים איתך.
בליגה של 11 קבוצות (או כמה שיש אני לא זוכר כרגע) מה זה צמרת אם לא פיינל פור? מקום אחד אחורה אתה כבר מרכז טבלה.
בכל מקרה, אתה הופך את זה קצת לעניין של שחור-לבן. אתה מדבר כאילו זה או שאתה לוקח סגל מנוסה של שחקנים מוכחים אבל לא מתאימים לליגת העל, או שאתה בונה סגל צעיר שלא יהיה מבריק במיידי אבל עם פוטנציאל גבוה.
שרון בעונה שעברה בפירוש הלך על גרסה מוקצנת של האופציה הראשונה (עד כדי בנייה הזויה של הסגל לטעמי רק כדי לקחת שחקנים כמה שיותר "מוכחים"), בעוד ארז עשה מה שרוב המאמנים עושה והלך על אופציית ביניים (אם כי כמובן עם נטייה ברורה לאופציה השנייה).
אני בכל מקרה מאמין מאוד בארז, מאמין מאוד בקבוצה הזאת ובסגל הזה ומאמין מאוד בשיטה ובדרך שארז מנסה להנחיל לקבוצה הזאת (גם אם לא תמיד אני מסכים איתו).
רק הזמן יכריע בויכוח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 22:16 
בוא נתחיל מזה שאני לגמרי לגמרי מסכים עם השורה האחרונה שלך.

הויכוח היה לצורך הויכוח על הכתבה ועל נכונות מה ששרון אומר.

אני אתחיל מזה שאני חושב שיש לך זכרון קצר.

היה חלק גדול של העונה שהקבוצה שיחקה כדורסל מצוין. בחלקים אחרים שיחקה כדורסל מחריד. נתנו לא מעט הצגות אדירות (ולא בגביע).

לגבי הסגל - אתה עושה לו עוול במידה לא קטנה. הרוב המוחלט של הסגל לא היה ניתן לשינוי בגלל שהשחקנים היו חתומים כבר לעונה שעברה עוד מהעונה שלפני. לא היתה בידיו האופציה לבנות סגל חדש כמו שארז עשה גם אם היה רוצה בכך (לא שאני חושב שהיה עושה שינויים מרחיקי לכת גם אם היה יכול, אבל את זה לא נדע אף פעם).

הוא הביא שחקן ישראלי נוסף (ששם לדעתי נעשתה הטעות הגדולה של העונה שעברה) ושני זרים מצויינים שגם הוכיחו את עצמם וגם היו לדעתי הכי טובים שיכולת להביא בכסף שהיה לך. אתה יכול לראות את זה היום בליגת העל.

ארז לא ממש הלך על אופצית ביניים. ארז הלך על האופציה הקיצונית לצד השני (להזכירך - קאר הגיע רק בגלל שמטלון היה פצוע). היו אמורים להיות לך בקבוצה 2 שחקנים ותיקים בכל הסגל.

לא שיש לי בעיה עם זה. אני חושב שעקרונית מבחינת המיקס של וותק וצעירים הרכב הקבוצה טוב ונכון. עכשיו אני רוצה כבר לראות 40 דקות טובות מהקבוצה הזו.

בתור אחד שמעריץ את היכולות של ארז מאז הגיע להפועל בקדנציה הקודמת ואני כבר לא יכול לחכות לראות את מה שקיוויתי לראות אחרי שהייתי בכל כך הרבה אימונים לפני תחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 19:28 
קודם כל, לטעמי גם כששיחקנו כדורסל טוב בעונה שעברה לא נראינו כמו קבוצה מאומנת, אלא כקבוצה עם לא מעט שחקנים אינטליגנטיים.
חוץ מזה, הזרים שהוא החתים אמנם היו מצוינים (לא שהוא התאמץ יותר מדי, פשוט החתים את שני המצטיינים בשנתיים האחרונות), אבל הבנייה הייתה לדעתי לא חכמה בלשון המעטה והשאירה אותנו אותנו עם פקק גדול בעמדות 3-4 ובור גדול בעמדות אחרות.

אני לא חושב שארז הלך על האופציה המוקצנת, יש לו את מתן ובמידה מסוימת גם לגל כבר יש לא מעט ניסיון, הוא הביא את יונתן, השאיר את רוקני ואמנם הוא הביא את קאר (שזו בסופו של דבר עדיין בחירה איך שלא תסובב את זה) רק אחרי שמטלון נפצע, אבל גם מטלון בעצמו הוא שחקן מוכח.
בסופו של דבר אולי אני אופטימיסט, אבל לדעתי ארז בנה סגל מצוין ומאוזן (אולי הוא קצת פישל עם עמדת הרכז אבל זה בערך הדבר שהכי קשה למצוא היום) ואני באמת מאמין שהקבוצה הזאת תגיע רחוק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:29 
גם אני חושב שהסגל מצוין. אנ גם מאמין שהקבוצה תגיע רחוק. השאלה אם זה יהיה העונה. בזה אני לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
פקק גדול, בור...זה הכל דיבורים חסרי משמעות. לא משחקים פה במנג'ר.
בשורה התחתונה זו הייתה קבוצה שעם תקציב לא גדול במיוחד שעשתה קציצות מהליגה, הגיעה לחצי גמר גביע, וואלמלא 2 פציעות קריטיות ברגע הלא נכון הייתה עולה ליגה בקלות כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 01:24 
הקבוצה של אברהמי גם כשניצחה ב40 הפרש, עשתה את זה בעיקר בזכות יכולת אישית ולא בגלל תרגילים ואימון
יפה מאוד שאדריאן היה מקבל כדור על השלוש ולוקח את השומר שלו עד הטבעת, ושאסברי היה קולע מכל מקום, אבל זו לא עבודה של מאמן
החזקתי ממנו לפחות כמאמן הגנתי טוב אבל אז הגיע הגמר והאיזורית המזעזעת
(ועדיין, עם מתן אני מאמין שהיינו עולים ליגה, וגם אם היינו עולים לא הייתי רוצה את שרון בליגת העל)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 03:05 
הוקיץ' כתב:
אכן כתבה רצינית ומעניינת ומעל הכל מפתיעה בהתחשב ברמת עיתונות הספורט בארץ.

בהתחשב ברמת עיתונות הספורט בארץ, נכון
בהתחשב ברמת העיתונות בוואלה ספורט, עוד יום עבודה רגיל שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
הוקיץ' כתב:
אכן כתבה רצינית ומעניינת ומעל הכל מפתיעה בהתחשב ברמת עיתונות הספורט בארץ.

בהתחשב ברמת עיתונות הספורט בארץ, נכון
בהתחשב ברמת העיתונות בוואלה ספורט, עוד יום עבודה רגיל שלהם

האמת שלמרות שגם להם יש נפילות ברמת הטורים והכתבות שלהם כיום הם מעל כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:53 
הפועל כתב:
פקק גדול, בור...זה הכל דיבורים חסרי משמעות. לא משחקים פה במנג'ר.
בשורה התחתונה זו הייתה קבוצה שעם תקציב לא גדול במיוחד שעשתה קציצות מהליגה, הגיעה לחצי גמר גביע, וואלמלא 2 פציעות קריטיות ברגע הלא נכון הייתה עולה ליגה בקלות כנראה

אתה יכול להמשיך להגיד שעובדות מוחלטות הן בסך הכל דיבורים חסרי משמעות.
בסופו של דבר, מה שהפסיד לנו את העלייה אלה לא הפציעות, אלא אותה בנייה לקויה של הסגל עליה דיברתי.
ואם אתה חושב שאלמלא הפציעות היינו עולים בקלות אתה חי בעולם של פנטזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ', לא נותר לי אלא לצטט את מר"ן אדלשטיין שאמר בעצמו
ציטוט:
בעונה הקודמת הפועל עשו עבודה מצוינת ואלמלא פציעות וחוסר מזל אז הם היו בליגה הראשונה.

אני מוכן להתערב איתך שתעשה סקר בין אנשי מקצוע שעקבו אחרי הליגה השניה בשנה שעברה הם יסכימו איתו ב99%. אפילו בקרב הקהל האחוזים יהיו דומים.
אתה חושב שזו הייתה בנייה לקויה? תהיה בריא.
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 22:12 
יכול להיות. אני חושב אחרת.
בכל אופן, בשום סרט לא היינו עולים בקלות.

ולגבי הבנייה, בעיני היא הייתה לקויה בין אם היינו עולים ובין אם לא.
מה שכן, היו שם גם הרבה דברים טובים. בזה אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 00:16 
בקלות??
רק מזל גרם לנו לא להפסיד בטבעון בחוץ בזכות ניהול משחק מביך של שרון והרבה מזל היה שלא הפסדנו במגידו עם הסל בשניה האחרונה של להט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
צור במגידו ההיינו בלי יוטר, השחקן הכי חשוב שלנו בשנה שעברה, ככה שלתת את המשחק ההוא כדוגמא זה לא נכון.
הבניה שנה שעברה הייתה בעייתית אבל אם רצינו לעלות אני לא חושב שיכלנו לבנות קבוצה יותר טובה, בדיוק כמו באר יעקב השנה. יעלו או לא אני לא יודע, אבל בהתאהם ליריבה שלהם ולתקציב הם בנו את הסגל האופטימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
הניהול משחק של שרון היה בעייתי מאוד

הבניה של ארז והרוטציה שלו בעייתים לא פחות

אני אישיתץ האמנתי שנה שעברה הרבה יותר מהשנה ביכולת שלנו לעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
לשרון הייתה בעיה שהוא לא שלט בשחקנים(במיוחד בסוף העונה)
לארז יש בעיה שהוא יותר מידי שולט בשחקנים ובמקרים מסוימים(דמונטז)מסרס אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 19:34 
el dudernio כתב:
צור במגידו ההיינו בלי יוטר, השחקן הכי חשוב שלנו בשנה שעברה, ככה שלתת את המשחק ההוא כדוגמא זה לא נכון.
הבניה שנה שעברה הייתה בעייתית אבל אם רצינו לעלות אני לא חושב שיכלנו לבנות קבוצה יותר טובה, בדיוק כמו באר יעקב השנה. יעלו או לא אני לא יודע, אבל בהתאהם ליריבה שלהם ולתקציב הם בנו את הסגל האופטימלי.

באמת שאני לא מצליח להבין את הקשר בינינו בעונה שעברה לבין באר יעקב העונה.
ולמה אתה מתכוון שהבניה בעונה שעברה הייתה בעייתית אבל אופטימלית?
אם אתה מתכוון לכך שהשגנו את השחקנים הטובים ביותר שיכולנו להשיג זה עוד בר ויכוח (לא ממש, אבל נניח), אבל אם אתה מתכוון לכך שהבניה הייתה נכונה מבחינת העומק או החלוקה לעמדות זה כבר די מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
וואו רדנקו אני כל כך חולק עליך.
מהסגל של שנה שעברה היחידים שהתאימו לליגת העל אלה אסברי, יוטר, מתן ולדעתי גם גל בתור רכז מחליף (אם כי חובת ההוכחה היא עדיין עליו). אם שני הזרים הנותרים הם לא פרקינס ושון ג'יימס אז אני לא רואה איך יוצאת מזה קבוצת פיינל פור וגם אז אני בספק.
תראה את ראשון לדוגמה, יש לה את יוטר, שני זרים נהדרים ועוד זר אחד לא רע בכלל. תוסיף לזה ישראלי טוב כמו חנוכי, מאמן מצוין כמו אפי ואתה עדיין מקבל קבוצה שמאוד מאוד מזגזגת. אז נכון שאין להם רכז טבעי, אבל למי יש בליגה הזאת?

עזוב זה גם לא משנה. אני דיברתי בעיקר על כך שאברהמי "הוכיח" את דבריו באמצעות הניצחונות מהגביע.
בניצחונות מהגביע, מעבר לכך שהם הושגו באמצעות שילוב של מומנטום, התלהבות ואולם ביתי שגרם לשחקנים להרים את רמתם, גם לא שיחקנו כמו קבוצת ליגת העל. שיחקנו כמו קבוצה קטנה שנותנת לזרים שלה להפגיז ומקווה שהם יסחבו אותה לניצחון. השיטה הזאת לא מחזיקה מים בליגת העל.

לגבי הצעירים, אני מסכים שכרגע הם לא נראים כמו שחקני ליגת העל.
העניין הוא שיש הרבה דמגוגיה בדברים של אברהמי, הוא משתמש בעובדה שהם לא משחקים כדי להראות שהם לא מתאימים ומתעלם מכך שיש סיבות שהן לאו דווקא מקצועיות לכך שהם לא משחקים הרבה.
הוא גם לחלוטין מתעלם מהעובדה שהכל הצעירים שלנו כבר הוכיחו יכולת גבוהה, מי יותר מי פחות, בעונות הקודמות כך שיש בסיס מסוים להערכה שהם יוכלו להתאים לליגת העל.

לגבי בניית הקבוצה, מה זה אף אחד לא הכריח את ארז לבנות קבוצה מאפס?
הוא היה אמור לכפות על יוטר ואסברי להישאר בלאומית? או שבכלל הוא היה צריך לאיים על שוורצמן ולהט להמשיך לשחק ברמות האלו נגד רצונם? אני מניח שאתה לא טוען שהוא היה צריך להשאיר את אלעד אליהו וטוהר.
בסופו של דבר, יש הבדל עצום בין לבנות קבוצה מאפס עם שחקנים כמו וי.פי, הוקיץ', ליובין, רייט וכל השאר, לבין לבנות קבוצה כמעט לחלוטין חסרת ניסיון.
נכון שזאת הייתה לחלוטין בחירה של ארז לקחת הימור כזה, אבל בסופו של דבר היה גם היגיון מאחורי העניין ואת התוצאות נבחן בסוף העונה, בטח לא בסוף הסיבוב הראשון וגם לא בסוף העונה הסדירה.

ודרך אגב, אני לא חושב שבסגל מלא אנחנו עולים בעונה שעברה.

תודה רבה.
אני גם אוסיף שאני לא זוכר את שוורצמן ושאר השחקנים בדרג שלו מקבלים יותר דקות משירן+טימור+זליקוביץ' (עוד לא הרוויחו פנייה בשם הפרטי) כל עוד השישייה הראשונה הייתה בלי פציעות ו/או השעיות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
זה שאתה לא זוכר לא אומר שזה לא קרה.
שוורצמן, היה השחקן השמיני שלנו שנה שעברה וקיבל בממוצע 16 דקות, כמו טוהר שהיה השחקן התשיעי (15 דקות).
לצורך השוואה השחקנים 8-9 שלנו השנה הם שירן וזליקוביץ שמקבלים 10 ו9 דקות בהתאמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הוקיץ', לא נותר לי אלא לצטט את מר"ן אדלשטיין שאמר בעצמו
ציטוט:
בעונה הקודמת הפועל עשו עבודה מצוינת ואלמלא פציעות וחוסר מזל אז הם היו בליגה הראשונה.

אני מוכן להתערב איתך שתעשה סקר בין אנשי מקצוע שעקבו אחרי הליגה השניה בשנה שעברה הם יסכימו איתו ב99%. אפילו בקרב הקהל האחוזים יהיו דומים.
אתה חושב שזו הייתה בנייה לקויה? תהיה בריא.
יאללה הפועל

דווקא התלות בשני שחקנים שנפצעו, כל אחד בזמן אחר ולא היה רגע שבו שניהם לא היו כשירים לשחק, מראה כן על בנייה לקויה.
בכל מקרה גם עם הסגל שהיה הקבוצה לא הצליחה לעלות אך ורק בגלל קבלת החלטות מחפירה של שחקנים וקפיאה מוחלטת של המאמן במאני טיים של משחקי מאני טיים, אם אני זוכר נכון ללא יוצא מן הכלל (כולל מכבי חיפה שלפי כל הגיון במצב שאליו נכנסנו לדקה האחרונה היה צריך להיות שלנו כבר אחרי 40 דקות והצלחנו בסוף לנצח בהארכה).
טוב, יוצא מן הכלל אחד במשמר העמק וגם הוא לא תודות לתרגיל או משהו מתוכנן אלא כדרור וזריקת ייאוש של ירון להט.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 26 דצמבר 2011, 21:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק. קבלת החלטות ובנייה לקויה. ממש כך

עכשיו אחרי שהסכמנו על זה, קחו את הקבוצה הנוכחית, תפצעו לה את מתן ותשברו יד לדמונטז.
ותגידו לי איך קבלת ההחלטות המשופרת שלה, והבנייה השקולה, הופכים אותה למשהו יותר מקבוצת מרכז טבלה בינונית פלוס בליגה הלאומית של שנה שעברה.

או בקיצור - בחיאת רבאק.
מי שחושב שארז וכל איש מקצוע בערך שראה את הפועל שנה שעברה טועה, ולא היה לנו פשוט באד לאק לא נורמלי, שיהיה בריא.
די אני לא עונה לזה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה שאתה לא זוכר לא אומר שזה לא קרה.
שוורצמן, היה השחקן השמיני שלנו שנה שעברה וקיבל בממוצע 16 דקות, כמו טוהר שהיה השחקן התשיעי (15 דקות).
לצורך השוואה השחקנים 8-9 שלנו השנה הם שירן וזליקוביץ שמקבלים 10 ו9 דקות בהתאמה

כמה דקות שוורצמן קיבל לפני הפציעה של יוטר (אחר כך הוא קיבל דקות על חשבון יוטר ואחרי זה על חשבון מתן)?
כמה דקות טוהר קיבל אחרי ההחלמה שלו ולפני הפציעה של גל?
כמה משחקים טוהר שיחק (פרט שדי משפיע על הממוצע) בין ההחלמה שלו לפציעה של גל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
שנה שעברה היינו קבוצה עם שחקנים וללא מאמן.
השנה אנחנו קבוצה עם מאמן אבל ללא שחקנים.

לצערי לא רואה קונסטלציה של עלייה לליגת העל העונה, אלא אם כן הקבוצות האחרות יוותרו על העלייה.

מזכיר לכם שהיינו הקבוצה האחרונה שבנתה את הסגל השנה,דבר שהשפיע על רמת השחקנים החופשיים שנשארו ולכן חלק מהבחירות נעשו כסוג של ברירת מחדל,לא יודע מה הסיבות לכך אבל אנחנו משלמים ונשלם על זה כל העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה שוורצמן קיבל לפני ואחרי. כשיוטר היה פצוע הוא שיחק 17 דקות בממוצע. אני מניח שזה לא שינה משמעותית את הממוצע שלו

טוהר אחרי הפציעה שלו עלה לשחק בכל משחק כמעט.
ועל איזו פציעה של גל אנחנו מדברים בדיוק? לא זכורה לי פציעה שגרמה לו להחמיץ כמה משחקים, החוץ ממשדהו קל בתחילת הפלייאוף. טוהר בכל מקרה לאורך רוב העונה שיחק אותו מספק דקות (עם עלייה בסדרה מול הבקעה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
el dudernio כתב:

באמת שאני לא מצליח להבין את הקשר בינינו בעונה שעברה לבין באר יעקב העונה.
ולמה אתה מתכוון שהבניה בעונה שעברה הייתה בעייתית אבל אופטימלית?
אם אתה מתכוון לכך שהשגנו את השחקנים הטובים ביותר שיכולנו להשיג זה עוד בר ויכוח (לא ממש, אבל נניח), אבל אם אתה מתכוון לכך שהבניה הייתה נכונה מבחינת העומק או החלוקה לעמדות זה כבר די מופרך.

אני לא אומר שהבדיקה הייתה נכונה מבחינת העומק (למרות שאני חושב שהיינו קבוצה יחסית עמוקה), והדקות של טוהר ושוורצמן מוכיחות את זה.
בשנה שעברה הייתה נפילה אחת גדולה, וזה אליהו, תשים את גרינבויים / מטלון במקומו ואתה עולה במקום הגבעה למרות הפציעות.
גל ולהט, הם שחקנים מעולים לליגה השניה ואחלה לספסל + של ליגת העל.
מתן, יוטר ואוסברי הם שחקני ליגת על.
שוורצמן ורוקני גם שחקנים מעולים לליגה השנייה.
תוסיף לזה עוד 3 ישראלי בכיר ויש לך סגל מספיק עמוד ואיכותי בשביל לעלות ליגה, נפלת על אליהו, זה הרס לך את העונה,
תיקונים אנחנו יודעים שאנחנו לא יכולים לעשות (כמו שהבקעה עשו כל חודש).
אני באמת לא בטוח שיכלת להביא שחקנים "טובים" יותר מה-7 שציינתי קודם, שחקנים טוביפ יותר מה 5 האחרים יכלת,
אבל כסף לזה לא היה לך יותר מידי.

אז כן בהתאם למצב בו היינו אני חושב שבנו בגדול "סגל" אופטימלי, בדיוק כמו שבאר יעקב עשו השנה.
זרים טובים, 2 ישראלים בכירים ועוד 3-4 ישראלים טובים לליגה השנייה שאתה יודע מה הם יתנו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: