בני12 כתב:
אפשר להכין פלאיר עם כל הבעיות עם טביב אבל לדעתי גם זה כבר לא ישכנע אף אחד
מהסיבה הפשוטה שאין שם שום דבר חדש.
אין ברשימה הזאת שום דבר שלא נעשה כבר בעבר ע"י הנהלות הפועל (תאומים/הראל) או כל הנהלה של קבוצה אחרת בליגה.
אולי יהיו כמה שישתכנעו מהצירוף של כל הדברים בעונה אחת אבל מספרם לא יהיה גדול.
האולטראס עשו כמה טעויות בהתנהלות בהתחלה ושיחקו לידיים של טביב.
עכשיו אין ברירה אלא לחכות שטביב "יוכיח" את עצמו כדי שיהיה ניתן לסלקו.
אין ספק שהאולטראס משחקים לידיים של טביב - טביב יושב ומתמוגג מכל שריקת בוז משער 2/7/8 על שירי שואה, שירי טביב קוקסינל, הנהלה זונה וכו'.
האולטראס לא מעניינים את טביב, כי האולטראס הם מניה בטוחה. לא משנה הפגנות, מחאות, שלטים הפוכים, 5 דקות דומיה - האולטראס יקנו את המנויים שלהם כל שנה.
כל עוד יושבי שער 2/7/8 לא מתחברים לאולטראס ולמלחמתם בטביב, וטביב מקווה שגם הם ימשיכו לקנות מנויים (כל עוד הפועל תמשיך להצליח, כי אם לא, בערך 50% כבר לא יקנו מנוי בעונה הבאה) - ולכן כל ההפרד ומשול הזה טוב לטביב.
הדרך היחידה שהאולטראס יצליחו היא שהאולטראס ישכנעו את יושבי 2/7/8 שהמלחמה שלהם צודקת, שטביב וחבר מרעיו הם רעים להפועל (ולא רק קוקסינלים או זונות).
קשה לי למנות כמה זמן בזבזתי אני (ואדומים אחרים לידי) במשחק האחרון בהסברים לשני אוהדים שישבו מאחורי למה הפועל לא מייצגים את ישראל, ושאם הפועל כן מייצגים את ישראל, אז אותם האוהדים צריכים לשמוח גם בנצחונות של מכבי באירופה (ועדיין, התשובה שקיבלנו היא שהפועל כן מייצגים את ישראל כי הפועל היא קבוצה ישראלית, אבל מכבי לא...

)
בכל מקרה, אותם אוהדים הם אנטי כל דבר שהאולטראס עושים - נגד הנהלה זונה, נגד לא מייצגים את ישראל, נגד טביב קוקסינל ובטח ובטח נגד שירי שואה (למרות שאני חייב להגיד שמי שהטיף לי על זה ש"כנראה אני לא יודע מה זה שואה ומה היה שם בשואה" היה מעדה בין תימני לניגרי לפי צבע עורו, או פולני ממש ממש שזוף). האולטראס בחיים לא יצליחו לגרור את אותם האוהדים לתוך המאבק אלא להיפך - האולטארס מצטיירים להם בתוך חבורה של ילדים מפגרים בני 15 עם טוש, שמחפשים רק את מי לקלל ובמי להילחם.