תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארגון אולטראס הפועל מתנצל
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:24 
עמי נאווי כתב:
Adom Bdam כתב:
טביב הוא לא שום ולא סגול. טביב הוא גרסה מתחכמת של שאול.
שאול לא עף עד שהקמנו קבוצת אוהדים משלנו וגם עד עכשיו הוא ממשיך עם כל מיני התחכמויות כמו הפועל אריאל או קבוצת גברים בליגה ב

אני מתפלל לאלוהים כל יום שטביב הוא לא שאול.
את שאול לא היו מזיזים גם 5000 אוהדים באוסישקין שהיו מקללים אותו כל העונה.

גם את טביב לא יזיזו 5000 שיקללו אותו,כי הוא היה חכם מספיק למנוע את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
עמי נאווי כתב:
Adom Bdam כתב:
שאול לא עף עד שהקמנו קבוצת אוהדים משלנו וגם עד עכשיו הוא ממשיך עם כל מיני התחכמויות כמו הפועל אריאל או קבוצת גברים בליגה ב

יהיו בסופו של דבר 5000 איש. אם לא היום - מחר.
ואם לא מחר? נעמי שמר כבר אמרה את זה יותר טוב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:34 
עמי נאווי כתב:
שוהם יפת כתב:
זה הפך להיות מגניב לצאת על האולטראס ?

חלוקת פליירים של מה שכתוב באתר יכולה לעזור .

היא לא, כי אנשים לא מתייחסים לעובדות. אנחנו במצב כזה שלא משנה מה יקרה, תמיד יאשימו את האולטראס במלחמה פרטית מול טביב.
ד"א, גם חרם מנויים מבורך שאולי סוף סוף יקבל את תמיכת האולטראס בשנה באה לא יצא לפועל בגלל זה, ובכלל לא משנה שענין הוא כלכלי והוא עלה
שוב ושוב במספר השנים האחרונות.

אולי כדאי לנסות לחלק פלאיירים ואז לראות אם זה עוזר במקום להחליט בכזאת נחרצות מראש שזה לא? אני לא חושב שמדובר במשימה כל כך מורכבת שלא שווה לנסות.

אם כמו שאמרו פה ינוסח מכתב שזוהי מטרתו, והוא מציג ואוסף עובדות יבשות על התנהלות ההנהלה במהלך החודשים האחרונים בכל המישורים (לא בהכרח כמו הניסוח של ההודעה שפורסמה עכשיו), ולא חסרות דוגמאות וסיפורים שיכולים להרגיז כל הדיוט, אני אישית כן מאמין שניתן יהיה להשפיע על דעת הקהל.

רע לא יכול לצאת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:34 
עמי נאווי כתב:
Adom Bdam כתב:
עמי נאווי כתב:
Adom Bdam כתב:

יהיו בסופו של דבר 5000 איש. אם לא היום - מחר.
ואם לא מחר? נעמי שמר כבר אמרה את זה יותר טוב:

כרגע זה נראה לגמרי ההפך ואותם 5000 הופכים ל4000 איש שתומכים בטביב על כך שגרם לנו להפסיק את שירי השואה.
2 הסיכויים היחידים שהוא יעוף זה המקרה בו הוא ימכור את כל הקבוצה ויעוף או שיבוא מישהו וינחית לו סכום גבוה במיוחד שאי אפשר לסרב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
כרגע זה נראה לגמרי ההפך ואותם 5000 הופכים ל4000 איש שתומכים בטביב על כך שגרם לנו להפסיק את שירי השואה.
2 הסיכויים היחידים שהוא יעוף זה המקרה בו הוא ימכור את כל הקבוצה ויעוף או שיבוא מישהו וינחית לו סכום גבוה במיוחד שאי אפשר לסרב לו.

האולטראס היה צריך להפסיק עם שירי השואה האלה מזמן או לפחות כשרק התחיל הדיון.
הגרפיטי הדבילי בשירותים טרף את הקלפים והכריח אותם לעשות משהו בלי באמת לקבל נקודות זכות עליו.
טביב לא קשור בכלל לסיפור. אם כבר, המנוול הזה אולי גרם להפסד נקודות מול רמת השרון מכיוון שאולי עם דחיפה של שער 5 היינו מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:57 
עמי נאווי כתב:
JustZiv כתב:
אני בטוח במיליון אחוז, שאוהדי טביב או יותר נכון כאלה שלא רואים בטביב איזה דני לוי או ויקטור יונה ומולם שער 5 ששם לעצמו מטרה להעיף אותו, הרוב הגדול של יושבי בלומפילד, בשער 8,7,2,13,4,6 רוב האוהדים, שבאים למשחק רק כי הם אוהדי הפועל ומתעסקים נטו במה שקורה במגרש, לא מבינים ולא יודעים מדוע האנטי מול טביב מהסיבה הפשוטה, כי לא כולם מדקלמים כל שורה שנכתבת בעיתון או באתר ONE, אלא פשוט קוראים ומעבירים הלאה.
לבוא עם פלייר מסודר ורשימה של כל מה שלא נכון בהתנהלות עד עכשיו, תעשה את העבודה פי 100 מאשר לא לעודד 5 דקות

אני מוכן שתעשה סקר ותשאל.
אין פער בידע, כולם יודעים מה עמדות 2 הצדדים. הפער הוא בשכנוע שהעמדה שלך נכונה יותר.

תשאל כל אוהד ממוצע, לא כמוני וכמוך שחורשים את אתרי האינטרנט ומדקלמים כל ידיעה שפורסמה בעיתון ולצערינו זוכרים אותה שנים קדימה, מה לא בסדר בהתנהלות של טביב עד עתה, מקסימום הוא ישלוף לך איזה חוסר חיזוק או זה שמרחו את אבוטבול שעתיים מחוץ למשרד.
אם תביא לאותו אוהד ממוצע(הדוגמא הכי טובה זה אחי, שכמוני לא הפסיד העונה דקת משחק של הפועל אבל הדבר היחיד שמעניין אותו במהלך השבוע זה באיזו שעה המשחק הקרוב) ותניח בפניו את רשימת הליקויים כביכול, ייתכן והדיעה שלו תגובש לשם שינוי(לכאן או לכאן זה למשנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:02 
ראצ'ו כתב:

:ROSE: :ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
ULTRAS HAPOEL אני מאחוריכם.
באנו טביבי לגרש.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ULTRAS HAPOEL אני מאחוריכם.
באנו טביבי לגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:38 
אפשר להכין פלאיר עם כל הבעיות עם טביב אבל לדעתי גם זה כבר לא ישכנע אף אחד
מהסיבה הפשוטה שאין שם שום דבר חדש.
אין ברשימה הזאת שום דבר שלא נעשה כבר בעבר ע"י הנהלות הפועל (תאומים/הראל) או כל הנהלה של קבוצה אחרת בליגה.
אולי יהיו כמה שישתכנעו מהצירוף של כל הדברים בעונה אחת אבל מספרם לא יהיה גדול.

האולטראס עשו כמה טעויות בהתנהלות בהתחלה ושיחקו לידיים של טביב.
עכשיו אין ברירה אלא לחכות שטביב "יוכיח" את עצמו כדי שיהיה ניתן לסלקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:00 
צריך דבר אחד פשוט.. והוא קודם לעזיבתו של טביב
לחזור להיות אותו קהל של לפני שנתיים, שמגובש בדעה אחת בעל רצון משותף.

לעודד בטירוף 90 דקות, מגדול ועד קטן
שריקות בוז, המומחיות של הקהל בעונה הזאת. מצוין! - אבל כאשר השופט שורק כנגד הקבוצה או בהתקפה של הקבוצה היריבה.
לתת לארגון אולטראס הפועל חופשיות, הבנו, לא רוצים שירי שואה? אין שירי שואה.
לא רוצים שירת הנהלה זונה? עכשיו שהמרמור בקבוצה חוגג בגלל בעיות שלא קשורות כל כך לכדורגל.. כמו בשנה שעברה שמנעמה מאיתנו אליפות! וככל הנראה, המכשול היחדי בדרך לאחת נוספת רק חכו שהחרא מתישהו יצוף.. אתם תהפכו את העור שלכם כמו גדולים.
תנו לאנשים האלה לסחוף אותנו כמו בעבר לקונצרטים של הקהל הטוב בארץ.

תשירו בגאווה ותתנו רק אהבה! :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 22:38 
בני12 כתב:
אין ברשימה הזאת שום דבר שלא נעשה כבר בעבר ע"י הנהלות הפועל (תאומים/הראל) או כל הנהלה של קבוצה אחרת בליגה.

זה גם נכון.
טביב עוד צריך לעשות הרבה כדי שאני אשנא אותו כמו את מוני הראל. ובכלל לא משנה מה טביב יעשה, למוני הראל יהיה חלק בזה תמיד.
אפשר להגיד שמוני הראל לא הספיק לנהל את הקבוצה כשיש לה 50 מיליון שקל בקופה ועדיין להתקמצן ברכש, כמו שטביב עושה עכשיו.
מצד שני, כשמוני הראל חשב שהוא לוקח את הבמבי בקלות, הוא כבר הכין את השטח ורמז שהתקציב יקטן משמעותית.
סתימת פיות וסגירת שערים הייתה גם אצלו.
צמד נוכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 23:05 
אולטרס :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
סליחה אבל נראה לי שאנחנו פשוט יורים לעצמנו ברגל...
היחוד של אולטראס הפועל היה ונשאר הרוח החדשה שהוא הביא, מעודדים את הקבוצה, תמיד, לא משנה גשם, שמש
מובילים, מפסידים - הקהל תמיד יהיה בשלו, ישיר ויעודד...
זה היה שונה ויחודי כאשר בבלומפילד היו 6000 אוהדים ומתוכם 1500-200 בשער 5. היום כשהיחסים השתנו
והרבה אוהדים מגיעים לראות "הצגות" כדורגל, הערכים שלפיהם עובדים האולטראס קצת זזו הצידה , במיוחד
כשהיו הצלחות בשנים האחרונות, הקהל שאינו חבר באולטראס או מסמפט את פועלו רואה בו קבוצה של .........
(נא להשלים את החסר) שיש לו אג'נדה ואולי אינטרסים. הם לא פה בפורום אלא קוראים את התשקורת......
ה"קילקולים" לא מענינים אותו - העיקר שהקבוצה תצליח.
ממש לא מעניין אותו מי משחק ולמה, מי ההנהלה ומי מנהל הקבוצה אלא רק התוצאה.
השלט של אוהדי בני יהודה "מ@@י = :hapoel:" כנראה מתאים לשאר העולם. אבל לא לי.
אני מסכים שאוהד חייב להיות מעורב במה שקורה בקבוצה.
אני מסכים שאסור לשתוק על הקילקולים במועדון.
אבל אני הכי חושב שצריך לעודד את הקבוצה בזמן המשחק.
(בהפסקה בין המחציות - צריך לעשות את כל הרעש ולמחות על התקלות במועדון).

1. הערכים לא זזו לשום מקום. מה שזז זו נקודת המבט של אלה שניזונים מהתשקורת, שכרגע עסוקה בגיבוי מלא לטביב מול הקהל ואימצה את הבבונים האלימים כבני טיפוחיה הסובלים מקיפוח.
2. צודק לחלוטין. אם רוב הקהל היה משתתף במחאה כשנוהלה בצורה הזו, לא היינו מגיעים למה שקורה היום. פחות מחצי מהקהל משתתף במחאה ומטבע הדברים, זה גרר הקצנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
ובאותו נושא:
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3279

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארגון אולטראס הפועל מתנצל
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
Jiveman כתב:
להבנתי, לאבד את שאר הקהל משמעותו שהקהל שהוא לא שער 5 יראה באולטראס חבורה של ילדים קיצונים שסתם מנסים להפריע ( ו משהו בסגנון).
האולטראס נתפשים ככאלה כבר שנים ע"י המון אנשים. מספיק שתבוא ל2-3 משחקי חוץ ותדפק עם הדגלים בפנים.
הם לא יאבדו את שאר הקהל - הם כבר איבדו אותו מזמן.

Jiveman כתב:
שאני אומר שהאולטראס עוד לא איבד את שאר הקהל אני מתכוון לזה שיש סיכוי רב עדיין שלמרות חוסר ההסכמה לעיתים וחוסר ההבנה שקיים לגבי מיהם האולטראס ומהם עושים (לאבא שלי, למשל, אין מושג מעבר למה שאני מספר לו), לאולטראס יש סיכוי גדול עדיין לרתום חלקים גדולים של הקהל (מכל השערים) למחאה נגד טביב.

אני לא מסכים איתך שלאולטראס במצב הנוכחי יש אפשרות לרתום חלקים גדולים של הקהל, ואני לא מסכים איתך שגם אם היה רותם זה היה עוזר במשהו.

עמי, נראה לי בקטע של איבוד הקהל נצטרך להסכים שלא להסכים...

לגבי האפשרות של להניע חלקים גדולים מהקהל נגד טביב: יכול להיות שאתה צודק, אבל האם האולטראס באמת ניסו ליצור דיאלוג עם קהל משערים אחרים? אם נעשה ניסיון כזה ונכשל, אז סבבה. אם לא, זה לא שווה ניסיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 14:27 
עמי נאווי כתב:
Adom Bdam כתב:

עמי נאווי מתפלל כל יום!זאת הבשורה הכי גדולה שיש באשכול הזה.
תקחו את הנקודה הזאת ותיישמו אותה.
:ROSE:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
בזמן שאצלנו עדיין מחכים למענקים שמגיעים להם ע"פ החוזה, באשדוד הסיפור קצת שונה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166715,00.html
ציטוט:
בתום המשחק נכנס בן זקן לחדר ההלבשה, וביקש להעניק בונוס של 5,000 שקלים לכל שחקן. הוא קרא לדוד רביבו וביקש ממנו למסור זאת ל-18 השחקנים. רביבו שיכנע מצידו את בן זקן לתת בונוס מופחת יותר לשחקנים כדי לכלול גם את כל אנשי הצוות במסגרת חלוקת הבונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

אין ספק שהאולטראס משחקים לידיים של טביב - טביב יושב ומתמוגג מכל שריקת בוז משער 2/7/8 על שירי שואה, שירי טביב קוקסינל, הנהלה זונה וכו'.
האולטראס לא מעניינים את טביב, כי האולטראס הם מניה בטוחה. לא משנה הפגנות, מחאות, שלטים הפוכים, 5 דקות דומיה - האולטראס יקנו את המנויים שלהם כל שנה.
כל עוד יושבי שער 2/7/8 לא מתחברים לאולטראס ולמלחמתם בטביב, וטביב מקווה שגם הם ימשיכו לקנות מנויים (כל עוד הפועל תמשיך להצליח, כי אם לא, בערך 50% כבר לא יקנו מנוי בעונה הבאה) - ולכן כל ההפרד ומשול הזה טוב לטביב.
הדרך היחידה שהאולטראס יצליחו היא שהאולטראס ישכנעו את יושבי 2/7/8 שהמלחמה שלהם צודקת, שטביב וחבר מרעיו הם רעים להפועל (ולא רק קוקסינלים או זונות).
קשה לי למנות כמה זמן בזבזתי אני (ואדומים אחרים לידי) במשחק האחרון בהסברים לשני אוהדים שישבו מאחורי למה הפועל לא מייצגים את ישראל, ושאם הפועל כן מייצגים את ישראל, אז אותם האוהדים צריכים לשמוח גם בנצחונות של מכבי באירופה (ועדיין, התשובה שקיבלנו היא שהפועל כן מייצגים את ישראל כי הפועל היא קבוצה ישראלית, אבל מכבי לא... :bang:)
בכל מקרה, אותם אוהדים הם אנטי כל דבר שהאולטראס עושים - נגד הנהלה זונה, נגד לא מייצגים את ישראל, נגד טביב קוקסינל ובטח ובטח נגד שירי שואה (למרות שאני חייב להגיד שמי שהטיף לי על זה ש"כנראה אני לא יודע מה זה שואה ומה היה שם בשואה" היה מעדה בין תימני לניגרי לפי צבע עורו, או פולני ממש ממש שזוף). האולטראס בחיים לא יצליחו לגרור את אותם האוהדים לתוך המאבק אלא להיפך - האולטארס מצטיירים להם בתוך חבורה של ילדים מפגרים בני 15 עם טוש, שמחפשים רק את מי לקלל ובמי להילחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
מסמך כזה, מנוסח היטב, ללא התלהמות, המציג עובדות בלבד, שכל אחד מאיתנו ידפיס בעשרה עותקים ויביא לאיצטדיון, הוא התחלה. בכל מקום אחר בעולם, לארגון אוהדים מסודר יש פנזין עצמאי שאמצעותו הוא מתקשר עם שאר הקהל. במובן הזה נכשלנו וארגון האולטראס נכשל, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. יאללה .

בינגו !!
אירגון אוהדים שדואג לכלל האינטרסים של כלל האוהדים ולא לאינטרסים של קבוצה זו או אחרת של אוהדים היה יכול להוביל מחאה אולי סוחפת מבוססת על ערכים. אבל כאשר אין אירגון אוהדים שמייצג את כלל הקהל ובמשך שנים כל התארגנות כזו או אחרת של קבוצות להתארגן בצורה כזו או אחת זכו לקיטונות של בוז מ" אלה שיודעים הכל, מקורבים ושרופים" והמאמץ חלילה לא להידמות לריבים במחלה שרד אירגון אחד שמייצג רק את עצמו , דואג רק לעצמו . כן זו התדמית של של האין אירגון אוהדים. אז נכון הוא היה ועודנו ועדת הקישוט הטובה ביותר במזרח התיכון ויודע לארגן עידוד יותר מכל אחד אחר, אבל מה הקשר בין זה לבין "אירגון אוהדים".

תמיד חשבתי שאם האולראס כגוף היחידי שקיים ( אמנם לא לטעמי אבל בכל זאת האירגון היחידי שקיים) יקבל החלטה להוביל מאבק או מחאה יהיה סיכוי שרבים יצטרפו. כנירה שהאירגון בחוסר יכולתו להפריד בין עיקר ותפל ( לא בעיני הפורום אלא בעיני כלל האוהדים) המאיס את עצמו יותר ויותר כך גם כשהוא מנסה להניג מאבק למעט בודדים אף אחד לא סופר אותו.

עיניין השלט, אני מתנגד לשלט ותמיד טענתי שהוא מיותר וקיים רק בגלל רגשי נחיתות ואנטי. יש נטיה לחשוב שרבים מסכימים איתו. כן רבים אולי כן אבל להערכתי הרוב מסתייג ממנו. ונניח שאני צודק או אפילו כמעט צודק ? על זה מובילים מנהיגים דגולים מחאה ? למי אמור להיות איכפת שמונעים הכנסת שלט שחלקים גדולים בקהל לא מזדהים איתו ? מנהיגות והבנת התמונה עלק.

וללא כל קשר לדעתי על השלט זה מעשה שפל של ההנהלה שאינה מאפשרת להכניס שלט שכזה. אבל מה זה בכלל רלוונטי שזה מעשה שפל , מגעיל , דיקטטורי. .. ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 04:46 
סמל אישי של המשתמש

:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: