תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 22:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אתם קהל של מטומטמים
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לנורווגיה יש השנה 11 שחקנים בליגה האנגלית הראשונה, 5 בצרפתית ו 6 בגרמנית.
נכון שגם לנו יש נוכחות מינימלית בליגות האלה, אבל הנורווגים בפירוש רמה מעלינו.
וכן, זה מדד גם לרמת הליגה שלהם.

ליגה. לא נבחרת, ליגה.
זה כנ"ל גם לגבי סרביה, קרואטיה, וכל שאר הפורמר יוגוסלביה.
תתן לזה קצת זמן עם מה שקורה פה בשנתיים האחרונות, וזה גם הכיוון של הליגה הישראלית, עם תהיה עקביות עם כל הנושא הזה של אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
הליגה שלנו נחלשה כשהשחקנים רק התחילו לצאת. אנחנו נהיה שתי רמות מתחת הליגה הנורווגית אם נייצא עוד שחקנים.
כבר השנה רואים כמה עלובה הפכה ישראל במפעלים האירופים, כולל הפועל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הליגה שלנו נחלשה כשהשחקנים רק התחילו לצאת. אנחנו נהיה שתי רמות מתחת הליגה הנורווגית אם נייצא עוד שחקנים.

ייתכן והגיוני, אבל היפוטתי מדי.
במקומות שאין בהם כסף אבל יש חומר מקומי טוב, מקבלים נבחרת חזקה וחרא של ליגה. זהו גם הכיוון של הליגה הישראלית ומה שאתה אומר יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
נורווגים נחשבים לבוסמנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:00 
אדום אש כתב:
its-sick כתב:

ליגה. לא נבחרת, ליגה.
תתן לזה קצת זמן עם מה שקורה פה בשנתיים האחרונות, וזה גם הכיוון של הליגה הישראלית, עם תהיה עקביות עם כל הנושא הזה של אירופה.

זו סטטיסטיקה. תיקח את הנתון שבארץ יש אותה כמות שחקנים רשומים כמו בלוקסמבורג, מדינה של חצי מיליון. רק אחד מכל 258 משחק כדוגל באופן רשמי, ולכן אחד מכל 24 שחקנים נהיה מקצועני, שזה בדיחה. אני לא בחנתי את הסטטיסטיקה של נורווגיה, אבל תרשה לי להמר שהם עוברים אותנו בכמויות. בישראל אין באמת התייחסות רצינית לכדורגל. מה קורה פה בשנתיים האחרונות? לא קורה כאן כלום.
אז בקיצור ולסיכום, אתה החלטת ש"לכתוב שהליגה הנורווגית יותר חזקה מהישראלית זה לעשות מעצמך צחוק" סתם כי בא לך, אחר כך הפכת את זה ל"אני בשום מקום לא אמרתי שהישראלית חזקה יותר (כן ברור) אנחנו בדיחה גדולה ועצובה. אבל גם נורווגיה זו חרא של ליגה" חרא של ליגה אבל הליגה שלך היא ג'ורה של חרא,ֿ אז מי כאן הבדיחה סחבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

זה לא, פשוט לא.
לאירלנד יש כמויות גדולות הרבה יותר מנורווגיה וישראל ביחד של שחקנים באירופה(במיוחד בליגה האנגלית),
והם אחת הליגות החלשות באירופה(בלי ספק יותר גרועה מישראל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 10:57 
Shacham כתב:
its-sick כתב:

זה לא, פשוט לא.
לאירלנד יש כמויות גדולות הרבה יותר מנורווגיה וישראל ביחד של שחקנים באירופה(במיוחד בליגה האנגלית),
והם אחת הליגות החלשות באירופה(בלי ספק יותר גרועה מישראל).

וגם בלי ספק יותר גרועה מנורווגיה, זה לא מדד, זה הכל, שחקנים, נבחרות, הישגים של קבוצות, תרבות ספורט, מנהל, מתקנים, שחקנים, בעלים, אירלנד היא מדינה של כדורגל חצי מקצועני על גבול החובבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 13:38 
Maor7 כתב:
לירון האדום כתב:
צ'ימפי הכל נכון- אבל עובדה שבינתיים נוסא לא מספק את מה שמצופה ממנו.
לא יקרה אסון אם יישב על הספסל או יוחלף.

את מי אתה מציע במקומו בהרכב?
(ובבקשה תחסכו ממני את המילה טועמה..)

למה לחסוך ממך את סלים? כי הוא היחיד שמול פ"ת רץ וניסה לעשות דברים?
ואם אתה ממש אנטי סלים, אז שי ואביחי באמצע, בצדדים אלרואי וגורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 14:42 
לירון האדום כתב:
Maor7 כתב:
לירון האדום כתב:
צ'ימפי הכל נכון- אבל עובדה שבינתיים נוסא לא מספק את מה שמצופה ממנו.
לא יקרה אסון אם יישב על הספסל או יוחלף.

את מי אתה מציע במקומו בהרכב?
(ובבקשה תחסכו ממני את המילה טועמה..)

למה לחסוך ממך את סלים? כי הוא היחיד שמול פ"ת רץ וניסה לעשות דברים?
ואם אתה ממש אנטי סלים, אז שי ואביחי באמצע, בצדדים אלרואי וגורדנה.

סלים שחקן מוגבל, הוא טוב לטלאי פה ושם, אבל לא בשביל לרוץ בהרכב. הוא איטי, שבלוני ולא מסוגל לעבור שחקן. יש לו באמת את הערך המוסף של כדורים נייחים ולפעמים לתת פס לגול, אבל בסוג משחק מאוד מסוים שהיריב לא לוחץ ויש לו שטחים.
בתור אחד שאוהב את נוסא ומאמין בו, גם אני לא יכול לעצום את העיניים ולהתעצבן מאיך שהוא נראה, בטח שבשני המשחקים האחרונים, אבל יש אצלו עדיין הרבה דברים שלא ממש זוכים להערכה אצל "עין בלתי מזוינת". הוא עדיין עושה המון תנועה בלי כדור, משחק לעומק. יש בו פשוט איזה פלגמטיות לא מוסברת שחייבים לשייף ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
רק לי מפריעה הכותרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 14:46 
כל מה שאמרת על סלים אני יכול להגיד על נוסא, פוטנציאל זה בעייני המתבונן.
ברסמי על המגרש נוסא לא עושה שום דבר, פה ושם יש לו פעולה אחת טובה, גולים- אין לו(השער באירופה מקו השער, לא נחשב).
בישולים- כמה כבר יש לו?
הוא בדר"כ תוקע את המשחק, הוא משחק בהליכה שמאפיינת את מדוניאנין ממכבי, לא יורד להגנה, אפילו לא עושה כאילו הוא בא לתאקל, בתפקיד שלו הוא מידי פעם צריך ללחוץ על ההגנה כאשר זאת נמצאת עם הכדור ברגלייה, אך הוא לא עושה זאת.
אני עדיין לא מבין מדוע הוא פותח בהרכב... מבחינתי סלים עדיף ממנו ואם לא אז לשים את גורדנה באגף, ואת שי\עבאס ואביחי באמצע.
על חיזוק אני לא מדבר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 15:33 
לירון האדום כתב:
ברסמי על המגרש נוסא לא עושה שום דבר, פה ושם יש לו פעולה אחת טובה, גולים- אין לו(השער באירופה מקו השער, לא נחשב).
בישולים- כמה כבר יש לו?
הוא בדר"כ תוקע את המשחק, הוא משחק בהליכה שמאפיינת את מדוניאנין ממכבי, לא יורד להגנה, אפילו לא עושה כאילו הוא בא לתאקל, בתפקיד שלו הוא מידי פעם צריך ללחוץ על ההגנה כאשר זאת נמצאת עם הכדור ברגלייה, אך הוא לא עושה זאת.
אני עדיין לא מבין מדוע הוא פותח בהרכב... מבחינתי סלים עדיף ממנו ואם לא אז לשים את גורדנה באגף, ואת שי\עבאס ואביחי באמצע.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל זה לא יהיה קשור. לנוסא יש תכונות שלסלים אין וגם אף פעם לא היו. פוטנציאל זה אכן בעיני המתבונן והחוכמה היא לזהות אותו ואם מאמינים בשחקן, משלמים את המחיר שהוא עולה כרגע בשביל להרוויח ממנו בעתיד. אלרואי כהן, שכולנו מסכימים שהפך להיות שחקן משמעותי בקבוצה, במשך די הרבה זמן לא סיפק את הסחורה. המשחק שלו עיצבן גם אותי (ועדיין מעצבן לפעמים), אבל בגלל שהאמנתי בו, קיוויתי שהוא ימשיך לקבל את הצ'אנסים בשביל שבסוף זה ישתלם.
לפעמים שחקנים שיש להם בעיה בפעולות אחרונות, עדיין משפיעים על המשחק בצורה כזו שאתה יכול לסבול את השטויות שלהם.
נאתכו בדאבל היה כזה. לפחות בחלק הראשון של העונה. הוא היה מאבד המון כדורים, נכשל בכל פעולה אחרונה משמעותית, אבל עדיין היה קשר שמשחק לעומק, ויודע להשתלב בהנעת הכדור בכזו צורה שגרמה למשחק של הפועל לשטוף. לאט לאט הוא כמובן צבר בטחון, שיפר יכולות אישיות והיה שחקן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 23:59 
שער אחד ושני בישולים בסיבוב שלם,אין ספק,זה אנחנו שמטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום אש כתב:
its-sick כתב:

ליגה. לא נבחרת, ליגה.

זו סטטיסטיקה. תיקח את הנתון שבארץ יש אותה כמות שחקנים רשומים כמו בלוקסמבורג, מדינה של חצי מיליון. רק אחד מכל 258 משחק כדוגל באופן רשמי, ולכן אחד מכל 24 שחקנים נהיה מקצועני, שזה בדיחה. אני לא בחנתי את הסטטיסטיקה של נורווגיה, אבל תרשה לי להמר שהם עוברים אותנו בכמויות. בישראל אין באמת התייחסות רצינית לכדורגל. מה קורה פה בשנתיים האחרונות? לא קורה כאן כלום.
אז בקיצור ולסיכום, אתה החלטת ש"לכתוב שהליגה הנורווגית יותר חזקה מהישראלית זה לעשות מעצמך צחוק" סתם כי בא לך, אחר כך הפכת את זה ל"אני בשום מקום לא אמרתי שהישראלית חזקה יותר (כן ברור) אנחנו בדיחה גדולה ועצובה. אבל גם נורווגיה זו חרא של ליגה" חרא של ליגה אבל הליגה שלך היא ג'ורה של חרא,ֿ אז מי כאן הבדיחה סחבק?

חתכת אותי בכזאת חדות, אבל יש בעיה. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
מה סטטיסטיקה? אתה בא להוכיח שישראל היא לא מדינת ספורט? יופי, ניצחת. על שם מי לרשום את הצ'ק?
בנורווגיה יש 5 מליון תושבים. לפי מה שאתה מסביר פה, שמה משחקים הרבה יותר כדורגל, נכון? ועדיין הם ברמה שלנו במקסימום, אז מה זה מוכיח?
ותסלח לי כי באמת לא הבנתי את הטיעון שלך, תודיע לי אם כתבתי שטויות (ברצינות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
בישולים- כמה כבר יש לו?

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל זה לא יהיה קשור. לנוסא יש תכונות שלסלים אין וגם אף פעם לא היו. פוטנציאל זה אכן בעיני המתבונן והחוכמה היא לזהות אותו ואם מאמינים בשחקן, משלמים את המחיר שהוא עולה כרגע בשביל להרוויח ממנו בעתיד. אלרואי כהן, שכולנו מסכימים שהפך להיות שחקן משמעותי בקבוצה, במשך די הרבה זמן לא סיפק את הסחורה. המשחק שלו עיצבן גם אותי (ועדיין מעצבן לפעמים), אבל בגלל שהאמנתי בו, קיוויתי שהוא ימשיך לקבל את הצ'אנסים בשביל שבסוף זה ישתלם.
לפעמים שחקנים שיש להם בעיה בפעולות אחרונות, עדיין משפיעים על המשחק בצורה כזו שאתה יכול לסבול את השטויות שלהם.
נאתכו בדאבל היה כזה. לפחות בחלק הראשון של העונה. הוא היה מאבד המון כדורים, נכשל בכל פעולה אחרונה משמעותית, אבל עדיין היה קשר שמשחק לעומק, ויודע להשתלב בהנעת הכדור בכזו צורה שגרמה למשחק של הפועל לשטוף. לאט לאט הוא כמובן צבר בטחון, שיפר יכולות אישיות והיה שחקן מצוין.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:

בלי לבדוק, זה בערך (אם לא בדיוק) המאזן של גילי ורמוט בחצי הראשון של עונת 2008/9.
אין לכם טיפה סבלנות, מדובר בילד שהגיע לפה מהקצה השני של העולם.
לא כולם כמו שכטר וטוטו שהפציצו מהרגע שהגיעו. רוב השחקנים לא כאלה.
גילי, ביבראס, בן סהר, אלרואי, חסרות דוגמאות?
ברור שהוא לא מספק את הסחורה כרגע, אבל אתם באמת לא רואים את הפוטנציאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 00:53 
פוטנציאל למה?
לגרום לי התקף לב? מריטת שיער? התאבדות?
בית"ר מול שער ריק, חיפה מול שער ריק, פ"ת אותו דבר.

בלי מלחמה או משמעת טקטית, בלי לרדוף ולהשיג כדור שהרגע איבדת או לפחות לרצות להשיג אותו חזרה.

דלקת כריסמס ותסמונת השנה החדשה.

תירוצים מפה עד לעזה ושום מאמץ מינימאלי להוכיח שהוא באמת מנסה וזה הכי נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 01:00 
שאקו גם כינה את אניימה שטראובר זר וזה..

הוא ידוע בסבלנות הרבה שלו לשחקנים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 02:07 
טענתי וחוזר על זה, הרוב המוחלט של הזרים שנוחתים כאן זקוקים לזמן התאקלמות. לכל בן אדם לוקח זמן להפנים תרבות חדשה ולהרגיש "כמו דג במים". קל וחומר כאשר מדובר על שחקן צעיר ועוד יותר משממעותי: שחקן שמגיע לקבוצה שנבנית מחדש עם מאמן חדש.
אני לא מבין מאיפה צץ חוסר סבלנות אצלנו. אחרי דאבל וגביע ואחרי שכל השלד עזב, הפועל ת"א יכולה להרושת לעצה עונה של גיבוש. לפי דעתי שום דבר לא בורח. מקווה שקשטן בא לכמה עונות ויקבל את הזמן לגבש סגל שירוץ זמן ממושך.
כולל מקרה נוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א לא יכולה להרשות לעצמה שום עונה של גיבוש.
בטח במצב המיוחד שנוצר העונה.
3 אליפויות ב-22 שנה זה מעט מאד לקבוצה גדולה.
ומילא שנות ה-90 שהיינו פח.
קבוצה גדולה צריכה לקחת מקסימום אליפויות בשנים הטובות שלה, ובנושא הזה אנחנו נכשלנו לא מעט בשנים האחרונות.
הגיע הזמן לשנות את זה בעשור הנוכחי, ולהביא יותר אליפויות כשאנחנו רצים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:17 
המושג עונה של גיבוש הולך ונעלם. שחקנים טובים נשארים בקבוצה שנה-שנתיים לפני שהם מנסים את אירופה (זהבי, שכטר, תמוז).
אליפויות תיקח קבוצה שתידע להביא את השחקנים הטובים (על בסיס של חשיפה לאירופה, שדרוג יכולות בזכות המאמן וכדומה) ותדע להסתגל מהר לשינויים.
אגב, יש מצב שהמשבר הכלכלי באירופה ישפיע על היכולות תשלום של הקבוצות הקטנות (בלגיה, יוון שהיתה יעד לשנה-שנתיים).
במצב המשק הישראלי יכול להיות שנראה נהירה חזרה, או לפחות האטה ביציאה לאירופה.
דבר דומה קרה בברזיל שבזכות התחזקות הכלכלה והמטבע המקומי לעומת החולשה באירופה מצליחה להחזיק/להחזיר כוכבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
המושג עונה של גיבוש הולך ונעלם. שחקנים טובים נשארים בקבוצה שנה-שנתיים לפני שהם מנסים את אירופה (זהבי, שכטר, תמוז).
אליפויות תיקח קבוצה שתידע להביא את השחקנים הטובים (על בסיס של חשיפה לאירופה, שדרוג יכולות בזכות המאמן וכדומה) ותדע להסתגל מהר לשינויים.
אגב, יש מצב שהמשבר הכלכלי באירופה ישפיע על היכולות תשלום של הקבוצות הקטנות (בלגיה, יוון שהיתה יעד לשנה-שנתיים).
במצב המשק הישראלי יכול להיות שנראה נהירה חזרה, או לפחות האטה ביציאה לאירופה.
דבר דומה קרה בברזיל שבזכות התחזקות הכלכלה והמטבע המקומי לעומת החולשה באירופה מצליחה להחזיק/להחזיר כוכבים

הדבר החשוב בזה שהוא שאולי נוכל להביא שחקנים זרים מוכחים עם רקורד טוב.
אם המשכורות ביוון באמת יהיו בירידה, אפשר אולי להצליח לחטוף מהם 2-3 שחקנים בכירים וטובים ולא ללכת על הימורים מהליגה
השניה באוקרינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
יש לו כישרון,יש לו יכולות
אין לו מוטיבציה והוא שם זין על הפועל תל אביב
הוא לא רץ ולא משקיע,על זה אני מעוצבן

לקלל אותו?אני לא מקלל שחקנים של הפועל.
אבל שיתחיל לעבוד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 00:19 
שחר, גם אחרי ה"דאבל" וליגת האלופות לא אהבתי את אניימה.
לא אוהב את הסגנון שלו בכלל ולא את האופי שלו.

כנל לגבי נוסא, גם אם הוא ישים סיבוב הבא חמישייה מול מכבי וננצח 5-0 אני עדיין לא אוהב את הסוג של השחקן הזה. (למרות שאהיה מוכן לחתוך את הראש בשביל 5 בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 10:15 
Working Class Hero כתב:
בוז כתב:

בלי לבדוק, זה בערך (אם לא בדיוק) המאזן של גילי ורמוט בחצי הראשון של עונת 2008/9.
אין לכם טיפה סבלנות, מדובר בילד שהגיע לפה מהקצה השני של העולם.
לא כולם כמו שכטר וטוטו שהפציצו מהרגע שהגיעו. רוב השחקנים לא כאלה.
גילי, ביבראס, בן סהר, אלרואי, חסרות דוגמאות?
ברור שהוא לא מספק את הסחורה כרגע, אבל אתם באמת לא רואים את הפוטנציאל?

אותי לא מעניין פוטנציאל כשמדובר בשחקן רכש,לא מעניין אותי שהוא הגיע מהצד השני של העולם,הוא שחקן רכש שהגיע כדי להעלות את הרמה של הקבוצה,ובינתיים הוא עושה את הפעולה ההפוכה,ועל איזה פוטנציאל מדובר?כבר עייפתי מלהגיד עד כמה הוא שחקן טיפש שתמיד עושה הפוך ותוקע את ההתקפה כל פעם שהכדור ברגליים הכישרוניות והנוצצות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
שאקו כתב:
ש
כנל לגבי נוסא, גם אם הוא ישים סיבוב הבא חמישייה מול מכבי וננצח 5-0 אני עדיין לא אוהב את הסוג של השחקן הזה. (למרות שאהיה מוכן לחתוך את הראש בשביל 5 בדרבי)

יקירי,
לא חותכים את הראש גם לא בשביל 5:0 בדרבי.
אבל אם נוסא מבקיע רבעיה ומנצחים 5 אפס בדרבי אני רץ מסביב לבלומפילד עם חוטיני. אתה מצטרף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
יש לו כישרון,יש לו יכולות
אין לו מוטיבציה והוא שם זין על הפועל תל אביב
הוא לא רץ ולא משקיע,על זה אני מעוצבן

לקלל אותו?אני לא מקלל שחקנים של הפועל.
אבל שיתחיל לעבוד !

אז ששי ישחק במקומו!!!!
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 01:31 
שחר כתב:

תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שאתה זה שתמיד אמר שמי ששחקן רואים מיד ומי שבלוף רואים גם מיד, ואין דבר כזה "זמן התאקלמות" וכד'.
נוסא, נכון להיום, לאחר 16 מחזורים מפתיחת הליגה ו8 משחקים בליגה האירופית, לא מספיק טוב על מנת להיות בהרכב של הפועל
ומה שיהיה הלאה? אלוהים גדול, הלוואי והוא יצליח וישנה את הגישה והיכולת ב180 מעלות, אבל אני סקפטי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
שחר כתב:

תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שאתה זה שתמיד אמר שמי ששחקן רואים מיד ומי שבלוף רואים גם מיד, ואין דבר כזה "זמן התאקלמות" וכד'.
נוסא, נכון להיום, לאחר 16 מחזורים מפתיחת הליגה ו8 משחקים בליגה האירופית, לא מספיק טוב על מנת להיות בהרכב של הפועל
ומה שיהיה הלאה? אלוהים גדול, הלוואי והוא יצליח וישנה את הגישה והיכולת ב180 מעלות, אבל אני סקפטי.

בהשוואה לחומר השחקנים שיש בסגל היום, הוא בהרכב הראשון בלי תחרות.
בלי קשר, צריך להושיב אותו על הספסל כדי לאפס אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 02:03 
שטויות
מה הוא עושה בדיוק בשביל להיות בהרכב הראשון בלי תחרות ?
שאורמוש ועבאס ישחקו יותר על חשבונו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: