לירון האדום כתב:
כל מה שאמרת על סלים אני יכול להגיד על נוסא, פוטנציאל זה בעייני המתבונן.
ברסמי על המגרש נוסא לא עושה שום דבר, פה ושם יש לו פעולה אחת טובה, גולים- אין לו(השער באירופה מקו השער, לא נחשב).
בישולים- כמה כבר יש לו?
הוא בדר"כ תוקע את המשחק, הוא משחק בהליכה שמאפיינת את מדוניאנין ממכבי, לא יורד להגנה, אפילו לא עושה כאילו הוא בא לתאקל, בתפקיד שלו הוא מידי פעם צריך ללחוץ על ההגנה כאשר זאת נמצאת עם הכדור ברגלייה, אך הוא לא עושה זאת.
אני עדיין לא מבין מדוע הוא פותח בהרכב... מבחינתי סלים עדיף ממנו ואם לא אז לשים את גורדנה באגף, ואת שי\עבאס ואביחי באמצע.
על חיזוק אני לא מדבר בכלל.
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל זה לא יהיה קשור. לנוסא יש תכונות שלסלים אין וגם אף פעם לא היו. פוטנציאל זה אכן בעיני המתבונן והחוכמה היא לזהות אותו ואם מאמינים בשחקן, משלמים את המחיר שהוא עולה כרגע בשביל להרוויח ממנו בעתיד. אלרואי כהן, שכולנו מסכימים שהפך להיות שחקן משמעותי בקבוצה, במשך די הרבה זמן לא סיפק את הסחורה. המשחק שלו עיצבן גם אותי (ועדיין מעצבן לפעמים), אבל בגלל שהאמנתי בו, קיוויתי שהוא ימשיך לקבל את הצ'אנסים בשביל שבסוף זה ישתלם.
לפעמים שחקנים שיש להם בעיה בפעולות אחרונות, עדיין משפיעים על המשחק בצורה כזו שאתה יכול לסבול את השטויות שלהם.
נאתכו בדאבל היה כזה. לפחות בחלק הראשון של העונה. הוא היה מאבד המון כדורים, נכשל בכל פעולה אחרונה משמעותית, אבל עדיין היה קשר שמשחק לעומק, ויודע להשתלב בהנעת הכדור בכזו צורה שגרמה למשחק של הפועל לשטוף. לאט לאט הוא כמובן צבר בטחון, שיפר יכולות אישיות והיה שחקן מצוין.