תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 07:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגיזענות נגד הבעלים
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא כן שונא אותו כי הוא מצנעא,זה מאבק פנים תימני בין הראדעים לצנענים :SMOKE:

וברצינות,אין לי ספק שהתיעוב כלפיו נובע אך ורק מדרכו של האיש,בדיוק כמו שתעבנו ונלחמנו בשאול אייזנברג ובמושיק תאומים כשהוא שיחרר את כל הקבוצה בערך
יחד עם זאת התרעתי לא פעם שעצם האיזכור לגבי מוצאו,התוספת הזו שלעיתים אנשים מרשים לעצמם לומר,התימני,עלול להוריד את כל המאבק לטמיון ולתת לו פתחון פה לומר שהכל על רקע גזעני לכן המוצא שלו -אסור שיהיה מוזכר בדיוק כמו שמעולם לא הזכרנו את מוצאו של האדם המתועב שאול אייזנברג או של כל בעלים אשכנזי אחר. לתשומת ליבכם,זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אגב במאמר מוסגר אמרתי לא פעם בהתחלה שזה דווקא יכול היה להיות נחמד שאדם ממוצא תימני יחזיק בבעלות על קבוצת הדגל של הממסד המפא"יניקי,מראה שלכל אדם יש סיכוי לכל דבר. לצערי הוא מתגלה כבעלים מסוכן ונוראי ומבחינתי שכל אחד כזה יעוף מהקבוצה בין אם אביו גדל בלודג' ובין אם בדרום תימן. לי חשובה קודם כל הפועל ומצידי שיחזיק בה כל בעלים שיעשה טוב לקבוצה יהיה מוצאו אשר יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 08:37 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
רופניק כתב:
זה לא קשור לזה שהוא תימני, אבל זה כן קשור לזה שהוא לא אשכנזי מהחבר'ה הטובים.
כאילו שההנהלות הקודמות לא ביקרו בבתי משפט ובוררויות על הלנות שכר כאלה או אחרות
(החוב שהיה לסלים ונסגר כחלק מהחזרה שלו מן הסתם נוצר בקדנציה הקודמת הרבה לפני טביב).
ומה לעשות שהמצב היום שונה וכל דרעק נותן רבע משחק וכבר מפר חוזה וטס לאוזבקיסטן
לחוזר של מליונים? ואללה שיפגע להם בפרמיות, על זה אתם נלחמים?

אני לא מסכים עם ההתנהלות שלו בהרבה דברים אבל ההקצנה
והארסיות שנוטפת פה כלפיו נובעת אך ורק מגזענות נטו.

יש בזה משהו. המאבק נגד טביב הוא בעיקר מאבק על זהות. המוצא שלו לא ממש רלוונטי אלא ההתנהגות ה"ערסית" שמייצגת את הקצה הנגדי בסקאלה של ה"חבר'ה הטובים".
זה כמובן לא אומר שהביקורת עליו לא מוצדקת ושההתנהלות שלו טובה, אבל לא צריך דמיון סוציולוגי מפותח במיוחד כדי לכתוב על זה סמינריון.
אדוארד סעיד היה יכול להגיד כמה מילים על מה שקורה פה.

בניגוד לרובוטים ולפרובקטורים בשקל שממילא ההודעות שלהם תלושות מהמציאות ולא מזיזות לאף אחד , דוקא בגלל שאתה בן אדם רציונלי עם ראש על הכתפיים, אז מקומם לקרוא מה שכתבת.
הרי מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? הסתכלת פעם על היציעים בבלומפילד? כל השחקנים שלנו הם אשכנזים בני טובים? חוץ מהעובדה שטביב הוא תימני וערס (לשיטתך) אין לך שום דבר להאחז בו כדי להצדיק את התזה המופרכת שלך.

מתנצל מראש על ההתפלספות.
האמת שמעבר לפרשנות סובייקטיבית שלי, אין לי על מה לבסס את הטיעון שלי כמו רוב הטיעונים פה. אין לי דרך לעשות מחקר השוואתי ולבחון בקבוצת ביקורת את היחס כלפי אדם עם התנהלות זהה רק ששייך לוואספס.
אגם התחלתי את התגובה לרופניק במשפט "יש בזה משהו". כלומר, זה לא שזה מה שמסביר את כל היחס כלפי טביב, אבל עם יד על הלב, לא הייתי פוסל את האפשרות שלטביב כאחד שלא שייך ל"חברה הטובים" יש מקדם אנטגוניזם גבוה יותר.
המוצא של אדם הוא לא הפרמטר המשמעותי אלא השתייכותו או אי השתייכותו לקבוצה מסויימת (או מידת הזיקה שלו לערכי האוריינט, אם בשחורים לבנים עסקינן). החלוקה של החברה הטובים והרעים מבוססת על פרמטרים שחלקם הוא תוצר של אפיונים גזעיים, ובפרט שחורים מול לבנים (וממש לא אני המצאתי את התאוריה הזאת).
אני לא מסכים שזה גזענות נטו, אבל אני כן יכול לראות שלהשתייכות התרבותית של טביב יש השפעה על היחס שהוא מקבל.
כמובן שזה לא העיקר והוא ראוי לביקורת קשה, אבל זו נקודה מעניינת בעיני.
זה שיש הרבה מזרחיים בקרב האוהדים לא באמת רלוונטי. רלוונטית הזהות המשותפת שנבנתה פה שטביב בהתנהלותו ה"אחרת" קורא עליה תיגר (אם במזיד או במקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
שמתי לב שעיקר ההתייחסות לזה שטביב תימני מגיעה מצידם של אלה שמתריעים כנגד הגזענות כלפיו, ולא כל כך מצד אלה שפשוט מתנגדים למה שהוא עושה.

ולפותח האשכול: אם הבנתי נכון אז אתה בא להתריע מפני גזענות ובו זמנית מחלק את החברים שלך לקבוצות לפי מוצאם האתני - אני חושב שכדאי שתיטול קורה מבין עינייך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שמתי לב שעיקר ההתייחסות לזה שטביב תימני מגיעה מצידם של אלה שמתריעים כנגד הגזענות כלפיו, ולא כל כך מצד אלה שפשוט מתנגדים למה שהוא עושה.

ולפותח האשכול: אם הבנתי נכון אז אתה בא להתריע מפני גזענות ובו זמנית מחלק את החברים שלך לקבוצות לפי מוצאם האתני - אני חושב שכדאי שתיטול קורה מבין עינייך.

המשפט הראשון שלך נכון לכל כך הרבה תחומים. ולעיתים גם אתה חוטא בו. אבל זה דיון אחר לגמרי.
ועצם זה שאנחנו מגיבים משאיר את האשכול בראש הפורום, ומשמש ככלום פרט לפתח לצרות.
תגובתי האחרונה פה. פותח האשכול, דרך צלחה במלחמתך הקדושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
טביב לא תימני, טביב הוא בן אדם שאחד מעיסקיו זאת הבעלות על הפועל ת"א בכדורגל.
טביב כבעלי הפועל ת"א בכדורגל חייב להתנהל בצורה טובה יותר בשביל שהקבוצה תצליח.
טביב לא תימני, טביב בעלים בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:08 
נכון, באמת היו מחאות כאלה ואחרות נגד בעלים קודמים למעט טביב, ההבדל הוא שטביב
קיבל 100 ימי חסד (עלק) ובשלוש שנים שהוא פה הקבוצה נמצאת בפיק המרשים בהיסטוריה
שלה בעוד שמחאות אחרות התעוררו רק כמה שנים בתוך החורבן (שאול, חבורת התאומים וכד'..
כאשר הראשון הרס במו ידיו את הפועל והשניים השאירו גרעון שנאמד ב70 מליון שקל).

אבל רק עם טביב כולם רואים את הנולד. אז עם כל הכבוד כל
הבעלים שהיו לנו ברחו וכולם השאירו חובות אז די לקשקש.

שאני התחלתי לאהוד את הפועל מקום 5 היה הצלחה תלמדו להעריך קצת
כי בקצב שלכם עוד מעט המצב הזה יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
רופניק, נעזוב את מאה ימי החסד כי אני איתך בנושא.

אחרי שחטפנו כ"כ הרבה מכות מן הראוי שנהיה יותר חשדניים.
בנוסף אתה מדבר כרגע בביטחון לגבי העתיד המזהיר שמחכה לנו עם טביב, אני בטוח שאתה לא יודע את זה
ולכן, בינינו, להביע חשש מעתיד טוב זה קצת פחות הגיוני מלהביע חשש מעתיד רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:48 
el dudernio כתב:
רופניק, נעזוב את מאה ימי החסד כי אני איתך בנושא.

אחרי שחטפנו כ"כ הרבה מכות מן הראוי שנהיה יותר חשדניים.
בנוסף אתה מדבר כרגע בביטחון לגבי העתיד המזהיר שמחכה לנו עם טביב, אני בטוח שאתה לא יודע את זה
ולכן, בינינו, להביע חשש מעתיד טוב זה קצת פחות הגיוני מלהביע חשש מעתיד רע.

לגבי העתיד אני חשדן וחושש בדיוק כמוכם, לא כי הוא תימני ולא בגלל שהוא מעכב פרמיות אלא מהסיבה הפשוטה שאני לא מצליח להבין למה לבנאדם שיש לו מספיק כסף ועסקים לבזבז זמן וכסף על מועדון כדורגל. הטיעון הזה תקף גם על כל בעלים אחר שיגיע במקומו. מכיוון שהוא כבר 20 שנה בכדורגל כבעלים של קבוצה קטנה ובחר שלא לעזוב אלא להמשיך ולהשקיע יותר אז אני הרבה יותר רגוע מאשר אם יגיע איזה אוליגרך עם אפס הבנה שיסגור את הברז אחרי שנתיים. הפועל תל אביב זה לא כפר סבא הוא לא יכול לרוקן את המועדון ולברוח זה לא עובד ככה. בשנים שלו פה הוא הביא שחקנים בלא מעט כסף ונותן תחרות לכל המיץ' והשחר אז מה אתם רוצים?
הוא סוחר ועובד כמו סוחר אם הוא לא רוצה להפסיד בהפועל הוא יצטרך לתת את הפועל במצב טוב בשביל לקבל עליה תשלום. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול , אתה גזען
בדיוק כמו בית הדין של ההתאחדות שהעמיד אותנו ב- 2008/09 על "נהמות לשחקן שחור" בזמן שנהמנו לשני שחקנים שהתגרו בנו, אחד מהם היה בעל צבע עור כהה והשני לא. ההתאחדות בחרה להעמיד אותנו לדין רק על הנהמות לשחקן השחור.

מה שאתה עושה פה הוא בדיוק אותה גזענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
פותח האשכול , אתה גזען
בדיוק כמו בית הדין של ההתאחדות שהעמיד אותנו ב- 2008/09 על "נהמות לשחקן שחור" בזמן שנהמנו לשני שחקנים שהתגרו בנו, אחד מהם היה בעל צבע עור כהה והשני לא. ההתאחדות בחרה להעמיד אותנו לדין רק על הנהמות לשחקן השחור.

מה שאתה עושה פה הוא בדיוק אותה גזענות

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: