תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אתם קהל של מטומטמים
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
זה לא אדישות ולא חוסר איכפתיות, תבינו כבר שהוא שחקן חופשי, בדיוק כמו וורמוט, הוא לא חייב לרדת לעשות הגנה גם שהוא מאבד כדור כי לא מבקשים את זה ממנו. ככה היה נראה גילי אם הוא היה נשאר בקבוצה של מטומטמים, מאבד כדורים, חסר ביטחון כי אין לו שחקן אחד שעושה תנועה, עם אפס בישולים.

:ROSE:
גילי בכל שנותיו לא בהפועל לא ירד פעם אחת לגליץ'. גם נוסא לא אמור לעשות את זה.
כשמשחקים עם 4 בהגנה, 2 קשרים אחוריים + אלרואי ודמארי (כשהוא משחק) שיורדים תמיד עם השחקן שלהם, אפילו עד לרחבה, לא צריך יותר מזה. טוטו ונוסא הם הצמד החופשי בהרכב הפועל.

בכל קבוצה כדורגל נורמאלית נשארים 3 שחקנים (לפחות) בחלק האחורי. מה שמשאיר אותנו תמיד ביתרון מספרי על היריבה, אפילו כשנוסא לא יורד.

ולהגיד שלא אכפת לו זו בדיחה עצובה. מי שנמצא במגרש ראה כמה הוא היה מתוסכל אחרי שאיבד כמה כדורים או שלא הצליח לייצר את המצב הסופי. הבנאדם השתגע. הסתכל לשמים, התחיל לצעוק וכמעט בעט בשלטים.

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 19 דצמבר 2011, 09:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 09:42 
דווקא אתמול, בניגוד לפעמים אחרות, איגיבור ממש לא היה אדיש. היה נראה שהוא מאד משתדל לייצר מהלכים התקפיים, אבל חוסר הדיוק שלו באזור הרחבה פשוט גמר כל מהלך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שצריכים להוריד ממנו את העומס שנובע מהיותו הקשר החשוב במערך.
להכניס את אלרואי לאמצע, ולתת לו לשחק בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 13:40 
לא יכול לראות את השחקן הזה !
לא כובש, לא בועט לשער, בקושי מבשל לחלוצים, שחקן אפאטי שלא עושה כלום על המגרש...
ורמוט לפחות היה מבשל שערים, מכניס כדורים לחלוצים, נוסא לא עושה כלום ושום דבר.
פוטנציאל יכול להיות לו מפה ועד מחר, בפועל הוא לא עושה כלום.
פלופ גדול.

נ.ב- לגבי אלרואי, אלרואי הוכיח את עצמו בארץ בק.שמונה, איפה נוסא הוכיח את עצמו? בלילסטרום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 13:44 
el dudernio כתב:
אני חושב שצריכים להוריד ממנו את העומס שנובע מהיותו הקשר החשוב במערך.
להכניס את אלרואי לאמצע, ולתת לו לשחק בצד.

בהתחלה כשהוא שיחק בצד ימין הוא היה הרבה יותר טוב. גם עכשיו יש לו הבלחות בעיקר מהאגף ובעיקר מצד ימין (כמו למשל הכמעט בישול נגד ק"ש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פלופ גדול.

נ.ב- לגבי אלרואי, אלרואי הוכיח את עצמו בארץ בק.שמונה, איפה נוסא הוכיח את עצמו? בלילסטרום?

נוסא לא היה בשיאו, אבל אפטי ממש לא.

והמשפט האחרון שלך הוא פשוט לפנתיאון. אחרי הכל מה היא קבוצת מרכז טבלה בליגה הנורבגית האיזוטרית (שהיו לה במשך שנים קבוצה בשלב הבתים בליגת האלופות, ועם נבחרת שמופיעה דרך קבע בטורנירים בינלאומיים ומייצאים שחקנים לכל אירופה) לעומת האימפריה מקרית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 13:47 
להשוות את נוסא לגילי?
נפלתם על הראש?
אין לנוסא רבע מהכישרון של גילי,ובטח ובטח אין לו את האפקטיביות של גילי.
הבנאדם מאבד הכי הרבה בהפועל,מוסר הכי פחות מדויק בקבוצה,לא בועט לשער בכלל,שלא לדבר על החוסר איכפתיות שלו..............אהה כן ,פעם בחצי שעה מעביר שחקן 50 מטר מהשער(על זה אתם אומרים שהוא מוכשר?).
חוץ מהעמדה של שחקן חופשי מאחורי חלוץ אין ביניהם כלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 14:01 
עוד משהו שאתם צריכים לקחת בחשבון לגבי נוסא. בניגוד לשחקנים הישראלים, הבן אדם משחק באופן רצוף מסוף פבואר, הליגה הנורבגית כמו שאר הליגות הסקנדינביות משחקות בתאריכים שונים ומתחילות חצי שנה לפני הליגות ה"רגילות" באירופה. לא פלא שהוא נראה סחוט.
גם אני מתחיל להתיאש ממנו, אבל קשה לומר שאין לו נסיבות מקלות. אתמול לחמן הציב עליו שומר אישי שלא נתן לו לנשום והיה לו קשה במיוחד. אני דוקא לא חושב שהוא שחקן טיפש, בשלב הזה זה יותר עניין של חוסר בטחון שגורם לו לקבל החלטות לא נכונות. גם בלילסטרום הוא היה בהתחלה לא משהו ואח"כ הפך לאחד השחקנים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 14:12 
שחר כתב:
עוד משהו שאתם צריכים לקחת בחשבון לגבי נוסא. בניגוד לשחקנים הישראלים, הבן אדם משחק באופן רצוף מסוף פבואר, הליגה הנורבגית כמו שאר הליגות הסקנדינביות משחקות בתאריכים שונים ומתחילות חצי שנה לפני הליגות ה"רגילות" באירופה. לא פלא שהוא נראה סחוט.
גם אני מתחיל להתיאש ממנו, אבל קשה לומר שאין לו נסיבות מקלות. אתמול לחמן הציב עליו שומר אישי שלא נתן לו לנשום והיה לו קשה במיוחד. אני דוקא לא חושב שהוא שחקן טיפש, בשלב הזה זה יותר עניין של חוסר בטחון שגורם לו לקבל החלטות לא נכונות. גם בלילסטרום הוא היה בהתחלה לא משהו ואח"כ הפך לאחד השחקנים הטובים בליגה.

שחר אפילו אני מתחיל לאבד את הסבלנות על השחקן הזה...
כמובן שצריך לקחת בחשבון את כל מה שציינת , אבל בלי לשים לב עברה כבר חצי עונה והשחקן שהביאו בתור אקספקטור פשוט לא מספק את הסחורה ואף גורע לפעמים במשחק של הקבוצה.
לא צריך לשרוק בוז ברור שזה לא לעניין אך את האמת יש לומר.
הוא מייצר אנטיגוניזם ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 14:15 
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
פלופ גדול.

והמשפט האחרון שלך הוא פשוט לפנתיאון. אחרי הכל מה היא קבוצת מרכז טבלה בליגה הנורבגית האיזוטרית (שהיו לה במשך שנים קבוצה בשלב הבתים בליגת האלופות, ועם נבחרת שמופיעה דרך קבע בטורנירים בינלאומיים ומייצאים שחקנים לכל אירופה) לעומת האימפריה מקרית שמונה.

הרבה שחקנים שהצליחו יופי באירופה לא הצליחו בישראל, כל אחד והסיבות שלו, אני מעדיף שחקן ישראלי שהצליח כבר בזירה המקומית מאשר עוד זר שהצליח בליגה הנורבגית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 14:30 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
להשוות את נוסא לגילי?
נפלתם על הראש?
אין לנוסא רבע מהכישרון של גילי,ובטח ובטח אין לו את האפקטיביות של גילי.
הבנאדם מאבד הכי הרבה בהפועל,מוסר הכי פחות מדויק בקבוצה,לא בועט לשער בכלל,שלא לדבר על החוסר איכפתיות שלו..............אהה כן ,פעם בחצי שעה מעביר שחקן 50 מטר מהשער(על זה אתם אומרים שהוא מוכשר?).
חוץ מהעמדה של שחקן חופשי מאחורי חלוץ אין ביניהם כלום!

לא הבנת, אני לא משווה אותו לגילי, גילי שחקן ברמה אחרת. אבל, אני כן משווה לתפקוד שלו על המגרש לתפקוד של גילי, שניהם שחקנים חופשיים. ועדיין לדעתי גילי בקבוצה הנוכחית לא היה עושה יותר מנוסא (אגב גם בעונה שעברה הוא לא עשה הרבה וגרר אותה ביקורת מהאוהדים) רוב הביקורת עליו שהוא אדיש, ניסיתי להסביר שמה שאנשים מפרשים אדישות, זה שטויות. וכן הוא מביא לי את העצבים רוב הזמן, אבל אז אני מסתכל שוב פעם על המשחק ומבין שיש לנו קבוצה שלא משחקת חכם, לא מייצרת הנעת כדור, לא משחקת באגפים, ולא מסוגלת לרוץ וללחוץ יותר מ40 דקות, כך שאני מבין שאין מה לצפות לניסים מנוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
יש לו ים כישרון, לא קל להחזיר את התפוקה ששילמו עליו
אז באמא שלכם כבר שכחתם שבקיץ בכיתם "איגיבור סיכם ברוזנבורג" "הנעלה של מזדיינים".
הוא שחקן צעיר, רבאק, במקום למחוא כפיים שיש מישהו שיוזם את רק מורידים לו תביטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
פלופ גדול.

הרבה שחקנים שהצליחו יופי באירופה לא הצליחו בישראל, כל אחד והסיבות שלו, אני מעדיף שחקן ישראלי שהצליח כבר בזירה המקומית מאשר עוד זר שהצליח בליגה הנורבגית..

אבל מה כבר אלרואי כהן עשה לפני שהגיע להפועל? חצי עונה טובה בקרית שמונה, מועדון שולי בליגה הישראלית?
להביא זר צעיר עם פוטנציאל שנתן את אותה עונה טובה בליגה יותר חזקה מישראל, נשמע לי החלטה לגיטימית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
פלופ גדול.

אבל מה כבר אלרואי כהן עשה לפני שהגיע להפועל? חצי עונה טובה בקרית שמונה, מועדון שולי בליגה הישראלית?
להביא זר צעיר עם פוטנציאל שנתן את אותה עונה טובה בליגה יותר חזקה מישראל, נשמע לי החלטה לגיטימית לחלוטין.

תשמע אני לא מחסידי הליגה הישראלית, אבל לכתוב שהליגה הנורווגית יותר חזקה מהישראלית זה לעשות מעצמך צחוק. בכל פרמטר שתבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:14 
אדום אש כתב:
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
פלופ גדול.

תשמע אני לא מחסידי הליגה הישראלית, אבל לכתוב שהליגה הנורווגית יותר חזקה מהישראלית זה לעשות מעצמך צחוק. בכל פרמטר שתבחר.

כשתגיע קבוצה מהליגה הישראלית שתעלה 13 פעמים לצ'מפיונס ליג, תעפיל לרבע גמר, תנצח קבוצות כמו ריאל מדריד, מילאן ודורטמונד, אתה תוכל בכלל להזכיר את הליגה החצי מקצוענית שלנו לליגה של נורווגיה. אבל יפה שאתה קובע לו שהוא עושה ממנו צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:29 
בנורבגיה יש רק קבוצה אחת והיא רוזנבורג, בידיוק כמו שבסקוטלנד יש רק 2 קבוצות והפועל הוכיחה שהיא יכולה גם לעמוד שווה מול שווה איתם.
אלרואי כהן הוא שחקן שהצליח לפני בליגה הישראלית, ק.8 זאת לא קבוצת תחתית, הוא הוביל אותה לצמרת, הוא פרפר את ההגנות של הקבוצות הגדולות, הוא יודע לשחק את המשחק בליגה הזאת.
נוסא זה פלופ, הוא קיבל וממשיך לקבל באופן לא ברור קרדיט ללא הפסקה, ובינתיים הוא לא מספק את הסחורה !!
הוא לא עושה כלום על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:31 
כששחקנים מסביבו לא עושים תנועה ואלרואי מתחפש למאור בוזגלו במכבי (לוקח כדור בחצי ורץ 20 מטר עם הכדור כדי להראות שהוא יודע) הוא השחקן הכי מסכן בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:39 
קבוצה אחת, שתי קבוצות, ובליגה בלוף שלך כלום ושום דבר, אין שום קבוצה שהגיע למשהו, פשוט כלום. אז הפועל תל אביב התמודדה מול קבוצה סקוטית ניצחה פעמיים וקיבלה בראש בחוץ, זה עדיין לא אומר שאנחנו שווים במשהו לקבוצות האלה. ביום שלפחות לארבע קבוצות יהיו מתקני אימון שהשחקנים באים לעבוד מהבוקר 8 שעות, במקום לשחק מחניים שעתיים וללכת, אני אתחיל להתייחס לליגה הזאת כאל משהו מקצועני שבכלל אפשר למדוד מול ליגות אחרות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:41 
צ'ימפי הכל נכון- אבל עובדה שבינתיים נוסא לא מספק את מה שמצופה ממנו.
לא יקרה אסון אם יישב על הספסל או יוחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
תקשיב אני תמיד תפסתי ממך, אבל חבל שאתה נכנס למקומות שאתה לא מבין בהם.
איך אתה מקשר קבוצה אחת (שאגב כבר שנים לא מתקרבת למה שהיא הייתה) לליגה שלמה?
לשיטתך, ליגת הכדורסל בישראל היא ברמה של הספרדית\איטלקית\יוונית.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2012.html
בבקשה, נורווגיה המעצמה שלך, כבר 4 שנים לא עברה יותר מ3 נק' בניקוד.
סחטיין על הסנגוריה הכושלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אני אוכל את כל הכובעים בעולם אם הוא ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
בנורבגיה יש רק קבוצה אחת והיא רוזנבורג, בידיוק כמו שבסקוטלנד יש רק 2 קבוצות והפועל הוכיחה שהיא יכולה גם לעמוד שווה מול שווה איתם.
אלרואי כהן הוא שחקן שהצליח לפני בליגה הישראלית, ק.8 זאת לא קבוצת תחתית, הוא הוביל אותה לצמרת, הוא פרפר את ההגנות של הקבוצות הגדולות, הוא יודע לשחק את המשחק בליגה הזאת.
נוסא זה פלופ, הוא קיבל וממשיך לקבל באופן לא ברור קרדיט ללא הפסקה, ובינתיים הוא לא מספק את הסחורה !!
הוא לא עושה כלום על המגרש.

והוא עשה את כל זה במשך חצי עונה בדיוק בקרית שמונה, קבוצה עם אפס לחץ וקהל. בוא לא נגזים.
לאמר שיש פה יתרון ברור על מי שהצליח כשחקן זר בליגה שהיא פחות או יותר בלבל של זו הישראלית - די הגזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 16:54 
אדום אש כתב:

אני אסביר את הקישור, אני לא עושה ממנה מעצמה, בכלל לא, אבל שוב הליגה שלנו היא פח אשפה בכל קנה מידה. לא סתם השחקנים שלנו (שבזכות סוכנים) מגיעים לליגות בכירות לא מצליחים לראות דשא, אנחנו ליגה חצי מקצוענית, עם תוצאות לא רעות באירופה של הפועל תל אביב וחיפה, לא רעות, אבל לא הישגים. ואני לא נכנס איתך לפירוט של מחסור במתקנים, כסף, שחקנים, הישגים, תרבות ספורט, נבחרות, מאמנים, מנהלים, ועוד, חבל על המקלדת. ואני לא מבין מה הבעיה עם הצלחה של קבוצה אחת שליגה מסוימת מייצרת? ברור שהליגות האלה חלשות בטירוף, אבל לך אין אפילו קבוצה אחת שמגיעה להישגים של סלטיק, רוזנבורג שלא לדבר על ריינג'רס. זה כל הטיעון שלי, אין לנו על מי לתפוס תחת לא עליהם, לא על בלגיה ואפילו לא על קפריסין. ואתה יודע את זה מצוין. כדורסל זה ענף אחר עם מדדים אחרים. אני גם לא משווה את נורווגיה לליגות הבכירות, כך שבכל מקרה הדוגמא שלך לא טובה.

אז אם זה שאני חושב שאין מה להשוות את הליגה שלנו לליגות כמו בנורווגיה סקוטלנד או קפריסין עושה אותי לא רציני, אז כנראה שאני לא רציני וסניגור כושל. עכשיו אשמח לקבל ממך הסבר מקצועי מאלף על הליגה הנורווגית ונחיתותה לעומת ליגת העל הישראלית (כי אני לא מבין, ואתה כנראה סוג של מומחה מוצלח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
צ'ימפי הכל נכון- אבל עובדה שבינתיים נוסא לא מספק את מה שמצופה ממנו.
לא יקרה אסון אם יישב על הספסל או יוחלף.

את מי אתה מציע במקומו בהרכב?
(ובבקשה תחסכו ממני את המילה טועמה..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
הייתי רוצה לכתוב פה איזה משהו על כובעים, הבעיה היא שכנראה נהרוג אותו עוד הרבה לפני שמישהו יזדקק לכובע.
מכבי זה כאן.
סעמ-עמ-עמק ערס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום אש כתב:

אני אסביר את הקישור, אני לא עושה ממנה מעצמה, בכלל לא, אבל שוב הליגה שלנו היא פח אשפה בכל קנה מידה. לא סתם השחקנים שלנו (שבזכות סוכנים) מגיעים לליגות בכירות לא מצליחים לראות דשא, אנחנו ליגה חצי מקצוענית, עם תוצאות לא רעות באירופה של הפועל תל אביב וחיפה, לא רעות, אבל לא הישגים. ואני לא נכנס איתך לפירוט של מחסור במתקנים, כסף, שחקנים, הישגים, תרבות ספורט, נבחרות, מאמנים, מנהלים, ועוד, חבל על המקלדת. ואני לא מבין מה הבעיה עם הצלחה של קבוצה אחת שליגה מסוימת מייצרת? ברור שהליגות האלה חלשות בטירוף, אבל לך אין אפילו קבוצה אחת שמגיעה להישגים של סלטיק, רוזנבורג שלא לדבר על ריינג'רס. זה כל הטיעון שלי, אין לנו על מי לתפוס תחת לא עליהם, לא על בלגיה ואפילו לא על קפריסין. ואתה יודע את זה מצוין. כדורסל זה ענף אחר עם מדדים אחרים. אני גם לא משווה את נורווגיה לליגות הבכירות, כך שבכל מקרה הדוגמא שלך לא טובה.

אז אם זה שאני חושב שאין מה להשוות את הליגה שלנו לליגות כמו בנורווגיה סקוטלנד או קפריסין עושה אותי לא רציני, אז כנראה שאני לא רציני וסניגור כושל. עכשיו אשמח לקבל ממך הסבר מקצועי מאלף על הליגה הנורווגית ונחיתותה לעומת ליגת העל הישראלית (כי אני לא מבין, ואתה כנראה סוג של מומחה מוצלח)

רוזנבורג בזמנו הייתה קבוצה דרג ב' באירופה, אז לשיטתך זה משליך על הליגה הנורווגית ליגה אירופאית דרג ב' (הולנד, יוון, טורקיה, אם תרצה גם בלגיה בשנים האחרונות).
אז אם מכבי תל אביב היא קבוצה דרג א' באירופה בכדורסל לכל דבר, הליגה הישראלית היא לא ליגה דרג א'?
הכל כמובן כאנלוגיה לשיטתך. לא שאני מבין למה יש מדדים שונים בכדורסל, כי כנראה שאני לא מכיר אותם.
אבל בגדול, אין לי שום בעיה עם הישגים שקבוצה אחת מייצרת (לא כל כך שונה מאצלנו כששתיים מייצרות), וגם כמובן שכל הבעיות שפירטת הן נכונות, ואני אפילו אפילו לא בא לחפש למי יש גדול יותר כאן,
אבל אם תשים לב, אני בשום מקום לא אמרתי שהישראלית חזקה יותר. אנחנו בדיחה גדולה ועצובה. אבל גם נורווגיה זו חרא של ליגה, וזו השורה התחתונה. לחלוטין לא מסכים עם משפט שאומר שהליגה הנורווגית חזקה יותר.
חוץ מזה שאני לא מבין למה אתה מזכיר את סקוטלנד או קפריסין (שכל אחת היא קייס שונה בפני עצמה), כי עליהם משתמש אחר דיבר, עשה הפרדה סחבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:
הייתי רוצה לכתוב פה איזה משהו על כובעים, הבעיה היא שכנראה נהרוג אותו עוד הרבה לפני שמישהו יזדקק לכובע.
מכבי זה כאן.
סעמ-עמ-עמק ערס.

כן כי הרגנו אותו אחרי 3 משחקים פשוט ולא אחרי חצי עונה.
הפועל ראשון לציון ובינוניות זה כאן.
כושילירבאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
כשאלרואי "נהרג" פה בפורום, הוא לא שיחק חצי מכמות הדקות שנוסא שיחק עד היום בקבוצה. נקודה למחשבה.
לא שאני לא חושב שהוא יהיה שחקן גדול יום אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
rubin de la red כתב:
מכבי זה כאן.
סעמ-עמ-עמק ערס.

כן כי הרגנו אותו אחרי 3 משחקים פשוט ולא אחרי חצי עונה.
הפועל ראשון לציון ובינוניות זה כאן.
כושילירבאק.

הקונטרה בהודעה שלך זה הכי מכבי, אבל עזוב.

מה שתמיד איפיין אותנו כקהל זה תמיכה בשחקנים גם כשלא הולך.
היום לעומת זאת, כשהולך - הכל דבש. כשלא הולך - בוז.
אותי זה מגעיל.

הרי ללא ההפסד בקרית שמונה והפיגור אתמול, האנטי נוסא לא היה מגיע לשיאים שהוא הגיע (בעזרת האקוסטיקה באיצטדיון החדש).
לא ראיתי אתמול מישהו אחר בקישור שניסה לקחת אחריות כמו נוסא. נכון, יש בו משהו שנראה אדיש, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא לוקח אחריות. בדקות האחרונות כל כדור הלך אליו. אפילו בחוצים אף אחד אחר לא חשב לעשות תנועה ופשוט זרקו את הכדור לנוסא וכשאחד משני החלוצים המעולים שלנו חסר, העומס עליו גדל כפליים ובעומס כזה הוא לא יכול לעמוד בשלב זה. ראו את זה בקרית שמונה בלי טוטו, ראו את זה אתמול בלי דמארי.

אז במקום להוציא את העצבים על הצהוב שקיבל טוטו על הרמת חולצה מעל הראש (כתוב איפשהו שזה אסור?) או על ההחלטה השערורייתית להשעות את דמארי בגין עדשת המצלמה, מוציאים את העצבים על נוסא. שתי ההחלטות האלה עברו פה בשקט לא בגלל שהתרגלנו ובית הדין כבר לא מפתיע, אלא כי פתאום הסתכלנו בטבלה ולא ראינו באיזור את מכבי או חיפה. שאננות קוראים לזה. בעיקר מצד הנהלת הקבוצה, שהשתינו עליה בקשת והיא דממה.

גם רוב מאוכזבי נוסא הרי רואים בו פוטנציאל, אז חבל שבמקום לנסות לתמוך בו ולעודד אותו כדי להגדיל את הסיכוי שמשהו מהפוטנציאל הזה יפרוץ, אנחנו הורגים אותו.

מסכים לגמרי שהוא לא מביא בינתיים את המספרים שאני מצפה ממנו, אבל להציג את זה כאילו הוא חושך חצי עונה כמו שעשית זה בולשיט.

ולגבי המספרים.
אני חושב שהבן אדם הזה שבר שיא סטנגה בחצי עונה פה. לא יודע כמה פעמים הוא פגע בקורה או במשקוף. אז כן, לצערינו אנחנו לא משחקים סטנגה אבל אם מכל הפעמים האלה פעמיים-שלוש הכדור היה הולך כמה סנטים לכיוון הנכון, גם המספרים היו נראים טוב יותר ובעיקר הביטחון של נוסא.

אני מאוד מאמין בו ואני אמשיך לעודד אותו ולתמוך בו. מקווה שאני נמנה עם הרוב.

יאללה נוסא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
לנורווגיה יש השנה 11 שחקנים בליגה האנגלית הראשונה, 5 בצרפתית ו 6 בגרמנית.
נכון שגם לנו יש נוכחות מינימלית בליגות האלה, אבל הנורווגים בפירוש רמה מעלינו.
וכן, זה מדד גם לרמת הליגה שלהם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: