RedFox כתב:
rubin de la red כתב:
הייתי רוצה לכתוב פה איזה משהו על כובעים, הבעיה היא שכנראה נהרוג אותו עוד הרבה לפני שמישהו יזדקק לכובע.
מכבי זה כאן.
סעמ-עמ-עמק ערס.
כן כי הרגנו אותו אחרי 3 משחקים פשוט ולא אחרי חצי עונה.
הפועל ראשון לציון ובינוניות זה כאן.
כושילירבאק.
הקונטרה בהודעה שלך זה הכי מכבי, אבל עזוב.
מה שתמיד איפיין אותנו כקהל זה תמיכה בשחקנים גם כשלא הולך.
היום לעומת זאת, כשהולך - הכל דבש. כשלא הולך - בוז.
אותי זה מגעיל.
הרי ללא ההפסד בקרית שמונה והפיגור אתמול, האנטי נוסא לא היה מגיע לשיאים שהוא הגיע (בעזרת האקוסטיקה באיצטדיון החדש).
לא ראיתי אתמול מישהו אחר בקישור שניסה לקחת אחריות כמו נוסא. נכון, יש בו משהו שנראה אדיש, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא לוקח אחריות. בדקות האחרונות כל כדור הלך אליו. אפילו בחוצים אף אחד אחר לא חשב לעשות תנועה ופשוט זרקו את הכדור לנוסא וכשאחד משני החלוצים המעולים שלנו חסר, העומס עליו גדל כפליים ובעומס כזה הוא לא יכול לעמוד בשלב זה. ראו את זה בקרית שמונה בלי טוטו, ראו את זה אתמול בלי דמארי.
אז במקום להוציא את העצבים על הצהוב שקיבל טוטו על הרמת חולצה מעל הראש (כתוב איפשהו שזה אסור?) או על ההחלטה השערורייתית להשעות את דמארי בגין עדשת המצלמה, מוציאים את העצבים על נוסא. שתי ההחלטות האלה עברו פה בשקט לא בגלל שהתרגלנו ובית הדין כבר לא מפתיע, אלא כי פתאום הסתכלנו בטבלה ולא ראינו באיזור את מכבי או חיפה. שאננות קוראים לזה. בעיקר מצד הנהלת הקבוצה, שהשתינו עליה בקשת והיא דממה.
גם רוב מאוכזבי נוסא הרי רואים בו פוטנציאל, אז חבל שבמקום לנסות לתמוך בו ולעודד אותו כדי להגדיל את הסיכוי שמשהו מהפוטנציאל הזה יפרוץ, אנחנו הורגים אותו.
מסכים לגמרי שהוא לא מביא בינתיים את המספרים שאני מצפה ממנו, אבל להציג את זה כאילו הוא חושך חצי עונה כמו שעשית זה בולשיט.
ולגבי המספרים.
אני חושב שהבן אדם הזה שבר שיא סטנגה בחצי עונה פה. לא יודע כמה פעמים הוא פגע בקורה או במשקוף. אז כן, לצערינו אנחנו לא משחקים סטנגה אבל אם מכל הפעמים האלה פעמיים-שלוש הכדור היה הולך כמה סנטים לכיוון הנכון, גם המספרים היו נראים טוב יותר ובעיקר הביטחון של נוסא.
אני מאוד מאמין בו ואני אמשיך לעודד אותו ולתמוך בו. מקווה שאני נמנה עם הרוב.
יאללה נוסא!