תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א'
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:
פצ'אלקה ממשיך להסתבך
פרשת מריו פצ'אלקה בלמה של הפועל ת"א קיבלה עוד תפנית במה לך סוף השבוע לאחר שבקבוצה העבירו אי-מייל לשחקן ובו מסר מהיועץ המשפטי של המועדון שקרא לו לחזור בתוך 48 שעות לישראל. האי-מייל שהתקבל בחזרה נכתב בסלובקית ובו כתב פצ'אלקה כי אינו קורא אנגלית ואינו מבין את תוכן הדברים. העניין מרתיח את הבעלים אלי טביב שמתכוון לטפל במקרה באופן אישי ולקנוס את השחקן באופן חמור לכשיחזור.
רון ציבלין שימשיך להחליף את דרור קשטן האבל על מות אחיו מתכנן כמה שינויים בהרכב לקראת המשחק הערב בבלומפילד מול מכבי פ"ת - חלקם כפויים למשל הצבתו של השוער הצעיר בוריס קליימן בשער במקומו של אפולה אדל שהמריא לפאריס לרגל חתונתו. מור שושן ימשיך לקבל את הקרדיט במרכז ההגנה לצד וואליד באדיר. אלרואי כהן ונוסא איגייבור יפתחו בקישור האחורי לצד אביחי ידין כשמלפניו יפתחו רועי גורדנה ומירקו אורמוש. טוטו תמוז יפתח לבדו בחוד בשל הרחקתו של עומר דמארי.

מעריב:

פצ'אלקה עשוי להיחתך,חושדים כי הוא ברח כדי לבלות עם משפחתו בחג המולד.
מור שושן ובוריס קליימן יפתחו בהרכב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א'
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
אם מכל הסיפור של פאצ'לקה נרוויח את מור שושן שהיה סביר ביותר בחמישי מול לגיה - אז שיהיה לפאצ'לקה חג מולד שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 09:56 
הנטייה הטבעית של כולנו היא להתעצבן על ההנהלה קודם כל,
אבל צר לי, פצ'אלקה הוא פשוט חתיכת חוצפן ואידיוט גמור.
מעבר לעניין שכן, ברור, הרפואה הסלובקית כ"כ מתקדמת ששם הוא יקבל טיפול טוב יותר מאשר בישראל (וספציפית בהפועל, אם יש מערך אחד שאני סומך עליו ב100 אחוז, זה הצוות הרפואי של הקבוצה),
לענות בצורה כזאת למכתב שנשלח אליך זה זלזול באינטיליגנציה

נערך לאחרונה על ידי דני גולפיטק בתאריך 18 דצמבר 2011, 11:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וכל הסיפור הזה יעשה את מור שושן. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:01 
ידיעות אחרונות:
אוהד הפועל ת"א הותקף ונפגע בעינו
הובהל לניתוח דחוף לאחר קטטה עם אוהדי לגיה ורשה בליל חמישי
טביב על האפשרות ששחקנים ישביתו אימונים: "נראה אותם".

- קטטה בין מחנות האוהדים של הפועל ת"א ולגיה ורשה בליל חמישי באזור הטיילת בת"א, כמעט הסתיימה בטרגדיה.
אחד מאוהדיה המוכרים של הפועל ספג אגרוף בעין והובהל לניתוח דחוף בבית החולים איכילוב לאחר שהיה חשש כי יאבד את הראיה בעין הפגועה.
בשעות הלילה המאוחרות של יום חמישי, נתקלו כעשרים מאוהדי הפועל באקראי בחבורה של כ-60 אוהדי לגיה וכאן החל קרב הרחוב.
"אלו היו בריונים אמיתיים, אחד מהם נתן את האגרוף וכמעט הוציא לו את העין. לא מובן איך חוליגנים אנטישמיים כאלה מורשים להיכנס לארץ", אמר אתמול אחד מעדי הראייה.
בהפועל ת"א מודעים לתקרית ואף עשויים לפנות לאופ"א בעניין.

- " יש כמה שחקנים ממורמרים שקיבלו רמז די עבה שבשנה הבאה הם לא ימשיכו איתנו אז הם מדליקים את השאר. אני רק רוצה לראות שהם ישביתו את האימונים", כך אמר אתמול הבעלים אלי טביב בתגובה לפרסום ב"ידיעות אחרונות", בדבר החלטה של שחקני הקבוצה להשבית את אימוני הקבוצה כתגובה לאי קבלת מענקי הליגה האירופית.
"כבר ישנה החלטה, כנראה מחר. רק שהשחקנים שהבטיחו שיהיו איתנו לא יחששו", אמרו שחקנים בהפועל אתמול.

- הבלם מריו פצ'אלקה התעלם מהאולטימטום שהציב בפניו המועדון - חזרה לארץ תוך 48 שעות.
בהפועל הבהירו כי הבלם ייחתך או ישלם קנס כבד. "הוא חוצפן. הוא רצה להיות עם המשפחה בחג המולד", אמרו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
הנטייה הטבעית של כולנו הוא להתעצבן על ההנהלה קודם כל,
מעבר לעניין שכן, ברור, הרפואה הסלובקית כ"כ מתקדמת ששם הוא יקבל טיפול טוב יותר מאשר בישראל (וספציפית בהפועל, אם יש מערך אחד שאני סומך עליו ב100 אחוז, זה הצוות הרפואי של הקבוצה),

אף אחד לא מטוטמם.
לפאצ'לקה יש חשק לשחק פה השנה,כמו שלי יש עכשיו חשק לרוץ מרתון,ולאורך כל חצי העונה שהייתה עד עכשיו ראו את זה.
לי יש תחושה שיש לו הצעה מסלובקיה לחלון של ינואר,ולכן הוא עושה את הבעיות עכשיו כדי שאולי יצליח להתיר את החוזה שלו,או שההנהלה המטומטמת שלנו תתן לו בחינם כדי שאחרי דקה קבוצה אחרת תיקח אותו.
לא סתם הוא מתחיל עם התרגילים האלה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
זה הזמן של פצ'אלקה לנצל את ההמזנות שלו למשחקים ולעלות ליציע. או שימצא קבוצה שתשלם את מה ששולם עליו.
חוצפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
למה טביב הבטיח שישלם את המענקים והוא לא עומד במילה שלו?
יש לו בעיה נפשית? או שהוא סתם מניאק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
לא קורא אנגלית... על גוגל טרנסלייט הוא לא שמע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:53 
EISEN כתב:

אשתו מורה לאנגלית אאל"ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
זה הזמן של פצ'אלקה לנצל את ההמזנות שלו למשחקים ולעלות ליציע. או שימצא קבוצה שתשלם את מה ששולם עליו.
חוצפן.

להקפיא, לבדוק עם אפשר להפעיל את הביטוח בגלל הפציעה שלו.
להביא בלם אחר, במקומו.
להגיד לו שאם שאם הוא רוצה לראות מגרש בקרוב שימצא מישהו שישלם עליו והרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

אין לי שום סוג של חיבה או הערכה להנהלה, ואני אוהב את מריו מאוד, אבל כאן מדובר במקרה של שחור ולבן.
אלא אם מריו יוכיח שהכל שקר והוא קיבל אישור מסודר ליסוע, זו הפרה בוטה של החוזה ושל התנהגות מקצוענית. זה לא סיפור אניימה שבאופן קבוע היה מאחר לחזור מחופשות וממשחקי נבחרת, אלא מקרה הרבה יותר קיצוני.
אפילו היחס המזעזע של ההנהלה לא מצדיק את זה. בצער רב אני אומר שאירוע כזה חייב להסתיים בשחרור של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
EISEN כתב:

אשתו מורה לאנגלית אאל"ט

אם בחוזה שלו כתוב משהו על זה שכל קשר חייב להיות בשפתו אז שום סיבה לא תעזור !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:

ממש לסמוך על גוגל טרנסלייט

"מר פצ'אלקה הצבי."

"ברצוננו להודיע לך שהבריכה שלקחת אינה בחוק מותר"
לחזור צריך יומיים בשירה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א'
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ברור כשמש מה עומד מאחורי זה. מי שרוצה להשתחרר בינואר או מי שייחתך וירצה פיצויים יצטרך לוותר על המענקים האלו. שיטת ה"בוא נמשוך תשלום עד כמה שאפשר" לא חדשה בהפועל הנוכחית ומי שרוצה לקבל את כסף שמגיע לו, מוזמן לתבוע את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

ברור כשמש מה עומד מאחורי זה. מי שרוצה להשתחרר בינואר או מי שייחתך וירצה פיצויים יצטרך לוותר על המענקים האלו. שיטת ה"בוא נמשוך תשלום עד כמה שאפשר" לא חדשה בהפועל הנוכחית ומי שרוצה לקבל את כסף שמגיע לו, מוזמן לתבוע את הקבוצה.

מה שלא ברור זה איך הבקרה התקציבית לא מתערבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
EISEN כתב:

ממש לסמוך על גוגל טרנסלייט

" מר פצ'אלקה הצבי."

"ברצוננו להודיע לך שהבריכה שלקחת אינה בחוק מותר"
לחזור צריך יומיים בשירה
!"

:BOW:
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:07 
דני גולפיטק כתב:

בוא נצא מנקודת הנחה שהטיפול בישראל ובסלובקיה הוא זהה. או אפילו נזרום איתך ונניח שהטיפול בישראל טוב בהרבה.
לטענת פצ'אלקה, מדובר בבעיה כרונית והרופא של ז'ילנה כבר טיפל בו בעבר ומכיר אותה. הסטטוס שלו לפני שהוא ברח לסלובקיה, מראיון שאני מכיר ביום שהוא נעלם הוא שהוא סובל מכאבים קשים מאוד, המשפחה שלו היתה בסלובקיה ובגלל שהוא לא יכל להתאמן ואין לו כאן חברים כל מה שנותר לו זה לשבת כל היום בדירה שלו ולראות טלויזייה ולסבול מכאבים כשהוא גם נמצא במצב רוח עגום במיוחד. יכול להיות שהוא חצוף ואני בניגוד לכל מיני רובוטים טפשים לא מכיר את העבודות ולא יודע אם מה שגרם לו לטוס זה הוראה מהצוות הרפואי או חסכון בכסף, אבל בסופו של יום מדובר בשחקן שקט מאוד, שאין לו רקורד בעייתי של משמעת וגם בישראל הוא התנהג תמיד כמקצוען.
כנראה שלא סתם משהו גרם לו לברוח וכנראה שלא במקרה תמיד המקרים האלה קורים בקבוצה שלנו. צריך לשמוע מה יש לשחקן לומר לפני שמגיעים למסקנות נחרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
צריך לשמוע מה יש לשחקן לומר לפני שמגיעים למסקנות נחרצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:12 
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:

בוא נצא מנקודת הנחה שהטיפול בישראל ובסלובקיה הוא זהה. או אפילו נזרום איתך ונניח שהטיפול בישראל טוב בהרבה.
לטענת פצ'אלקה, מדובר בבעיה כרונית והרופא של ז'ילנה כבר טיפל בו בעבר ומכיר אותה. הסטטוס שלו לפני שהוא ברח לסלובקיה, מראיון שאני מכיר ביום שהוא נעלם הוא שהוא סובל מכאבים קשים מאוד, המשפחה שלו היתה בסלובקיה ובגלל שהוא לא יכל להתאמן ואין לו כאן חברים כל מה שנותר לו זה לשבת כל היום בדירה שלו ולראות טלויזייה ולסבול מכאבים כשהוא גם נמצא במצב רוח עגום במיוחד. יכול להיות שהוא חצוף ואני בניגוד לכל מיני רובוטים טפשים לא מכיר את העבודות ולא יודע אם מה שגרם לו לטוס זה הוראה מהצוות הרפואי או חסכון בכסף, אבל בסופו של יום מדובר בשחקן שקט מאוד, שאין לו רקורד בעייתי של משמעת וגם בישראל הוא התנהג תמיד כמקצוען.
כנראה שלא סתם משהו גרם לו לברוח וכנראה שלא במקרה תמיד המקרים האלה קורים בקבוצה שלנו. צריך לשמוע מה יש לשחקן לומר לפני שמגיעים למסקנות נחרצות.

שחר, אני הייתי מאוד זהיר בתחושות שלי לגבי המקרה הזה, לא רציתי ישר "ליפול" על שחקן אהוב שנתן לנו דרבי רק לפני שלושה שבועות, עד הקטע של ה"אני לא מבין אנגלית", שזה היה פשוט זלזול בקבוצה.
מעבר לזה, נכון, מריו הוא מקצוען, בחור שקט שגם בתקופה שגוטמן ייבש אותו בלי סיבה נראית לעין לא פיטפט וחיכה להזדמנות, אבל ביננו, בניגוד לבלמים אחרים, הוא אף פעם לא מיהר לחזור מפציעות וכבר שנה שעברה אני זוכר טענות מכל מיני גורמים שהוא אוהב לעשות לעצמו הנחות ולא מתאמץ לחזור מהר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:17 
מצד אחד אתה מאוד זהיר, מצד שני אתה מאשים אותו בלי שום ידיעה בביום פציעות כמו שעשו בעבר בלי שום הוכחה לשחקנים יקרים אחרים ששיחקו בקבוצה כמו אניימה .
אני מניח שברגע שהוא עזב את הארץ ללא אישור והפר חוזה הוא כבר נאלץ להשתמש ביעוץ משפטי וברור שזו לא תשובה הגיונית ורציונלית. רק מעניין לדעת מה גרם לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:41 
דני גולפיטק כתב:

קח בחשבון שהצד השני לא כזה אינטיליגנטי. לך תדע מאיזה איזור בסלובקיה הוא מגיע. היום, במרכז אירופה, 20 שנה אחרי כל המהפכות וכניסת העולם המערבי למזרח, אדם בן 30 שלא יודע מילה באנגלית, מעיד יותר עליו ועל סביבתו מאשר כל דבר אחר.
לא אתפלא אם באמת האיש לא מצא אף אחד שיתרגם לו מה שכתוב במכתב, או לא חשב שצריך לתרגם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 12:30 
עפר דגמי לעולם כתב:
דני גולפיטק כתב:

קח בחשבון שהצד השני לא כזה אינטיליגנטי. לך תדע מאיזה איזור בסלובקיה הוא מגיע. היום, במרכז אירופה, 20 שנה אחרי כל המהפכות וכניסת העולם המערבי למזרח, אדם בן 30 שלא יודע מילה באנגלית, מעיד יותר עליו ועל סביבתו מאשר כל דבר אחר.
לא אתפלא אם באמת האיש לא מצא אף אחד שיתרגם לו מה שכתוב במכתב, או לא חשב שצריך לתרגם את זה.

את החוזה שלו, הוא הצליח להביא מישהו שיתרגם לו? התירוץ הזה מפגר ברמות קשות. אבל, אני מאשים רק את אלי טביב, לא מאמין לשקרים שלהם שהם תיכננו לתת לו אישור יציאה, זה פשוט לקח שבועיים, כמו המענקים האיש שקרן שאין לו בעיה לתת לפה שלו לדבר ולא לעמוד מאחורי המילה שלו. נראה לי מקרה פשוט בו שחקן מבקש אישור יציאה להיות עם המשפחה שלו שגם ככה הוא מושבת, היה צריך לקבל אישור לפחות לכמה ימים, כרגיל "אל תהיה צודק היה חכם" זה משהו שלא קיים ביקום של הטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

בקיצור- מניאק חולה נפש ושקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 13:42 
למה טביב חושב שהשחקנים שלא יהיו פה שנה שעברה מובילים את השביתה המתקרבת?
אולי כי לשחקנים שנשארים אתה משלם הכל באיחור ויוצר אצלם אשליה שהם מקבלים בסוף הכל, ולעומת זאת כל שחקן שעוזב אותנו צריך בוררות, תביעות ואת בית הדין בהאג בשביל לקבל את מה שמגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
האיש מראה שיטות ששאול יכול ללמוד מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:06 
chimpfive כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
דני גולפיטק כתב:

את החוזה שלו, הוא הצליח להביא מישהו שיתרגם לו? התירוץ הזה מפגר ברמות קשות. אבל, אני מאשים רק את אלי טביב, לא מאמין לשקרים שלהם שהם תיכננו לתת לו אישור יציאה, זה פשוט לקח שבועיים, כמו המענקים האיש שקרן שאין לו בעיה לתת לפה שלו לדבר ולא לעמוד מאחורי המילה שלו. נראה לי מקרה פשוט בו שחקן מבקש אישור יציאה להיות עם המשפחה שלו שגם ככה הוא מושבת, היה צריך לקבל אישור לפחות לכמה ימים, כרגיל "אל תהיה צודק היה חכם" זה משהו שלא קיים ביקום של הטביב.

את החוזה שלו תרגם שלמה שטרן עליו השלום שנפטר לפני שבועיים. אני מניח שדי קשה למצוא מתורגן עברי-סלובקי בטח שאתה לא מכיר אף אחד במדינה ולא דובר עברית או אנגלית.

עופר דגמי- גם במדינת ישראל המתוקנת והמתקדמת יש שחקנים שלא דוברים יותר משפה אחת, מה זה אומר עלינו?

אני עם שחר בסוגיה הזו וכבר כתבתי את זה לא מזמן- מריו הוא מקצוען אמיתי שלא מתלונן וממש ילד טוב ירושלים (או ז'ילינה במקרה הזה) ואם הוא הגיע למצב שהוא צריך לעשות מעשה כנראה שבאמת שברו לו את גב הגמל, תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:07 
r200 כתב:
האיש מראה שיטות ששאול יכול ללמוד מהם

אל תזלזל בשאול לשנייה. הוא הרבה יותר מתוחכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:17 
ק"ש מסכמת עם דויד סולארי, קשר חלוץ ואחיו של סנטיאגו כוכב אינטר לשעבר
נחשב לשחק לא רע בקפריסין. לא סקורר גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:22 
הצלם כתב:
chimpfive כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
דני גולפיטק כתב:

את החוזה שלו תרגם שלמה שטרן עליו השלום שנפטר לפני שבועיים. אני מניח שדי קשה למצוא מתורגן עברי-סלובקי בטח שאתה לא מכיר אף אחד במדינה ולא דובר עברית או אנגלית.

עופר דגמי- גם במדינת ישראל המתוקנת והמתקדמת יש שחקנים שלא דוברים יותר משפה אחת, מה זה אומר עלינו?

אני עם שחר בסוגיה הזו וכבר כתבתי את זה לא מזמן- מריו הוא מקצוען אמיתי שלא מתלונן וממש ילד טוב ירושלים (או ז'ילינה במקרה הזה) ואם הוא הגיע למצב שהוא צריך לעשות מעשה כנראה שבאמת שברו לו את גב הגמל, תרתי משמע.

עזבו, התירוץ הזה מביך, מה בדיוק הוא חשב שהפועל כתבו לו? ברכה לחג מולד? אפשר אם רוצים למצוא מתורגמן לאנגלית בכל סלובקיה. בלי קשר לדעה שלי בענין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: