שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
הנטייה הטבעית של כולנו הוא להתעצבן על ההנהלה קודם כל,
אבל צר לי, פצ'אלקה הוא פשוט חתיכת חוצפן ואידיוט גמור.
מעבר לעניין שכן, ברור, הרפואה הסלובקית כ"כ מתקדמת ששם הוא יקבל טיפול טוב יותר מאשר בישראל (וספציפית בהפועל, אם יש מערך אחד שאני סומך עליו ב100 אחוז, זה הצוות הרפואי של הקבוצה),
לענות בצורה כזאת למכתב שנשלח אליך זה זלזול באינטיליגנציה
בוא נצא מנקודת הנחה שהטיפול בישראל ובסלובקיה הוא זהה. או אפילו נזרום איתך ונניח שהטיפול בישראל טוב בהרבה.
לטענת פצ'אלקה, מדובר בבעיה כרונית והרופא של ז'ילנה כבר טיפל בו בעבר ומכיר אותה. הסטטוס שלו לפני שהוא ברח לסלובקיה, מראיון שאני מכיר ביום שהוא נעלם הוא שהוא סובל מכאבים קשים מאוד, המשפחה שלו היתה בסלובקיה ובגלל שהוא לא יכל להתאמן ואין לו כאן חברים כל מה שנותר לו זה לשבת כל היום בדירה שלו ולראות טלויזייה ולסבול מכאבים כשהוא גם נמצא במצב רוח עגום במיוחד. יכול להיות שהוא חצוף ואני בניגוד לכל מיני רובוטים טפשים לא מכיר את העבודות ולא יודע אם מה שגרם לו לטוס זה הוראה מהצוות הרפואי או חסכון בכסף, אבל בסופו של יום מדובר בשחקן שקט מאוד, שאין לו רקורד בעייתי של משמעת וגם בישראל הוא התנהג תמיד כמקצוען.
כנראה שלא סתם משהו גרם לו לברוח וכנראה שלא במקרה תמיד המקרים האלה קורים בקבוצה שלנו. צריך לשמוע מה יש לשחקן לומר לפני שמגיעים למסקנות נחרצות.
שחר, אני הייתי מאוד זהיר בתחושות שלי לגבי המקרה הזה, לא רציתי ישר "ליפול" על שחקן אהוב שנתן לנו דרבי רק לפני שלושה שבועות, עד הקטע של ה"אני לא מבין אנגלית", שזה היה פשוט זלזול בקבוצה.
מעבר לזה, נכון, מריו הוא מקצוען, בחור שקט שגם בתקופה שגוטמן ייבש אותו בלי סיבה נראית לעין לא פיטפט וחיכה להזדמנות, אבל ביננו, בניגוד לבלמים אחרים, הוא אף פעם לא מיהר לחזור מפציעות וכבר שנה שעברה אני זוכר טענות מכל מיני גורמים שהוא אוהב לעשות לעצמו הנחות ולא מתאמץ לחזור מהר מדי.