אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
כל צד יצא כאן לא משהו.
שחר עם זה שלא ציין שנאמר לו שאולי זה יכלל במגזין הבא (אם זה בכלל נאמר).
המגזין יצא בצורה מכוערת לחלוטין עם התגובה הזאת-
הייתי מבין אם היו טוענים ששחר כנראה לא הבין נכון וזה אולי יצא בפעם הבאה,
הייתי מקבל אם היו טוענים שהם לא יכולים לפרסם מישהו שיוצא נגד המממנים של המגזין (החלטה שגוייה לטעמי, אך לגיטימית).
א בל הם החליטו לתקוף. לתקוף את שחר, ולתקוף את אסף אייל ופועלים באדום.
הם יכלו לסיים את בכבוד ולהרגיע את הרוחות. במקום זה הם החליטו להלהיט את האש, פשוט לכוון אותה אל גורמים אחרים כדי שהסיכסוך יימשך.
בושה.
לא מסכים.
תקפו אותם כאן. תקפו אותם בפורום אחר, כאילו שהם בכלל חיבים למישהו משהו.
למה הם צריכים לפרסם מכתב תודה של שחר ? למה הם צריכים לפרסם מעשים נפלאים שעושים פועלים באדום ?
כשמישהו כותב כאן בפורום משהו נגד ההנהלה הוא לפעמים מקבל את התשובה "זה פורום פרטי ואם לא טוב לו שילך ויחפש מקום אחר לכתוב בו".
למה לעורכי המגזין אסור לנהוג באותה דרך ?
הם לא חייבים לאף אחד כלום. לא לשחר ולא לפועלים באדום.
למה לא באים בטענות שזמן ת"א לא פרסם מכתב תודה של שחר לאוהדים ?
למה לא באים בטענות שעכבר העיר לא פרסם מכתב תודה של שחר? הרי עורך מדור הספורט שם וחלק מהכותבים הם אוהדי הפועל בשר מבשרינו ולא מושתלים של טביב.
למה לא באים בטענות למוסף של ידיעות אחרונות ?
בצדק !! כי הם לא חייבים שום דבר לאף אחד.
עושה רושם כי שחר טיפס על אילן גבוהה מידי בנושא זה. בין אם ביוזמתו או בדחיפה של כמה חברים שהכשילו אותו בדרכו.
מותר ואף רצוי ששחר יביע את דעתו על ההנהלה ועל טביב. עושה רושם שהמתקפה שלו ושל חבריו הייתה טעות מבחינתם. אפילו גדולה.
אופטימי.
בדבר אחד אתה צודק: עורך המגזין, שהוא שכיר של הנהלת טביב, לא חייב לאף אחד שום דבר.
אני כתבתי טור למהדורה הראשונה של המגזין ושמחתי כשיצא. עזרתי לחלק אותו בלי שיבקשו ממני, וגם לי הם לא חייבים כלום.
אבל
כל שאר הדברים שנכתבו הם שקרים והכפשות שמכוונות לפגוע במי שנתפס בעיניהם כמובילי המחאה.1. עובדתית, הובהר לשחר שהכתבה עליו לא תפורסם בגלל התנגדותו לשחיתות ולזיהום של ההנהלה הנוכחית.
2. ארגון "פועלים באדום" והפעילות של הקהל עבור שחר הם שניים מהדברים הבודדים שנותרו טהורים ויפים בקהל שלנו, גם בימים המלוכלכים האלה. אין לי מושג מה שורש העוינות האישית שלך כלפי אסף, אבל מהיכרות אישית, מדובר באדם שצריך להוות מודל לחיים עבור הקהילה, בלי תשומת לב לגמול אישי. אם הנהלת טביב מוצאת לנכון להכפיש את אסף ואת הארגון המופלא הזה, קל לצייר קו של טוב ורע.
בשורה התחתונה, יש כאן מפעל של עזרה לאדם שמסרב לקבל נדבות ומתעקש לעשות עבור עצמו. הוא ביקש עזרה מאיתנו, אחיו האדומים, ואני יודע שגם אתה התגייסת לעזור לו. התניה של פרסום סיפור כזה בהפסקת ההתנגדות להנהלה היא פעולת טרור. חד וחלק.
וכן, אני תומך במיחזור. קונפטי זה רעיון לא רע, העיקר שבסוף הנייר יגיע לפחים הכחולים.