תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
אם מה שפואד מספר פה נכון....
כלומר עורכי המגזין המופלא הזה,שקרנים פחדנים ונשלחו על ידי ההנהלה גם להסביר "מה קרה"
והסתבכו בשקרים של עצמם.
ככה נראית הנהלת הפועל תל אביב,ושליחיה "בעיתון" הפראבדה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
למה שלא נעשה מהמגזין קונפטי למשחק בית הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
Frank Serpico כתב:
לא יודע, אם אני מסנן את כל המוץ והעשן, והקללות, והנאצות, ומשאיר רק את הפרטים נטו, זה נראה לי בסופו של דבר קצת כמו הר שהוליד עכבר.
הלוואי ואני לא טועה.

בטח שלדעתך הר הוליד עכבר... זה שאמרתי לך שיש שיחה מוקלטת בא הודה עורך מגזין אדום שיש הוראה מההנהלה לא לפרסם בגלל ששחר "תפס צד" זה לא משנה לך.
זה שעורך מגזין אדום בא ואמר שהם "ישתדלו זה הפך את זה להר הוליד עכבר... טוב בסדרררר.

אולי אני באמת טועה. הלוואי שלא.
כולנו בסופו של דבר צריכים לקוות שלא. גם אתה בוודאי מייחל לכך שאולי אין פה כוונה רעה למרות הכל. (וכן, כן, הבנתי מה נאמר בשיחה המוקלטת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:34 
אני לא מייחל לשום דבר כי אני יודע כבר מה היה.... את השיחה בין שחר לכותב קראתי... את הדברים החשובים מהשיחה שחר כתב לי וביקש ממני לבוא לשמוע (עוד לא הלכתי לשמוע את השאר). ברגע שאני יודע שזה מה שהם אמרו אז ניגמר הסיפור ולא מעניין אותי שהם רשמו אולי שבוע הבא או אולי עוד שנה או אולי נפרסם לך את זה בידיעות אחרונות.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 17 דצמבר 2011, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
MAGAZINE ADOM כתב:
תגובת מגזין אדום בנושא "שחר מנגלוס"
אוהדי הפועל תל אביב שלום רב
הצטערנו לראות פה את כול השיחה שנוצרה פה בעקבות אי ה מכתבו של שחר מנגלוס למגזין אדום.
נכון שהמגזין הוא למען האוהדים וכך אנו משתדלים לעשות לתת חשיפה לפעיליות שונות למען הקהילה , ובכך לעזור נתנו חשיפה ל"פועלים באדום" ל"אולטרס" ול"מפעלות חינוך" ולעוד נושאים חשובים הקשורים בפעילות למען הקהילה. אנו במגזין תמיד תמכנו בשחר ובקידום סיפורו ובעונה הקודמת אנו פרסמו עמוד שלם כולל תמונה בנושא , ואנו מקדמים לא מעט את קבוצתו בפייס בוק . וכמובן שהספנו לא מעט בקבוקים והוא יודע זאת .
הוסבר לשחר שבמהדורה הזאת לא יופיע מכתבו מכוון שלא היה לנו מקום ואנו נשתדל להכניס את מכתבו במהדורה הבאה , חשוב לנו לציין שהמגזין מתקיים בזכות מכירת שטחי פרסום ואין לנו אופציה להוסיף עמודים על דעת עצמנו ולשלם מכיסנו . בתקווה שנצליח לגייס עוד מפרסמים ובכך המגזין יגדל .
עוד נאמר לשחר שאין כול קשר לדעותיו האישיות בנוגע להנהלה , חבל שהוא בחר לעלות את זה כול הזמן בשיחה והוא היה משוכנע שזאת הסיבה . ועוד לצעוק בטלפון בצורה מבהילה , שזאת הסיבה .
חבל שהוא לא המתין בסבלנות למהדורה הבאה ובכך היה מקבל את חשיפת מכתבו , מה כן שאמרנו לו שאנו נוכל לעלות את המכתב לקבוצה שלנו בפייס בוק .
חבל שהוא בחר לעלות את הסיפור הכול כך לא נכון מצידו ולחפש עוד סיבה לשיחה נגד ההנהלה ומי שעומד בראשה , במקום ליצור איתנו קשר ולברר אם המכתב יעלה במהדורות הבאות .
בעניין אחת התגובות
נאמר ע"י אסף אייל אשר אותו אנו מעריכים על פעילותיו ועל ארגונו "שהוא ישרוף את המגזין בפעם הבאה שהמגזין יגיע לידיו" – לא ציפינו למכתב הוקרה או מכתב תודה על כול הפעמים שנתנו לך חשיפה , ונתנו לך פרסום לאירועי ההתרמה של "פועלים באדום" במהדורות הקודמות . תתבייש לך על התגובה האלימה הזאת אתה חצוף , ממש בושה . מבחנתנו מראש אנו אומרים לא נפרסם שום פעילות של "פועלים באדום" בעתיד.
אנו מאחלים רק בריאות לשחר מנגלוס , נמשיך לעזור לו בדרכנו .
צוות מגזין אדום .

רק אני שמתי לב שתגובת המגזין מלאה בשגיאות כתיב ?!?
קצת אבסורד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
למשתמש "מגזין אדום", עשית אחלה טובה.
תגובה רצופת שקרים ודמגוגיה כזו סגרה לי את הפינה,
עכשיו אני יודע מי צודק.
למחזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:36 
אתם מבינים?

יש להם איזה מן סכסוך קטן ואישי עכשיו עם אסף אייל, אז הם מתכוונים להחרים את כל ההודעות של אחד מהארגונים הגדולים של אוהדי הפועל שפועל נטו למען הקהילה ולמען עזרה לזולת.

חזקים אתם. יישר כח.
פתאטים. תרשמו לעצמכם עוד אחד שהולך לשרוף את המגזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:38 
אז הם גם שקרנים וגם דמגוגים, כנראה שלא ידעו איפה לדחוף את הידיעה, אולי בין עוד כתבת פרופיל על הפלא אוסידון או הבעלים הגביר אלי טביב, וזה נפל בין הכסאות. מגזין פח אשפה, חבל על העצים.התגובה הזאת לא היתה מביישת משרד ממשלתי אטום.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 17 דצמבר 2011, 21:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:39 
פואד כתב:
אני לא מייחל לשום דבר כי אני יודע כבר מה היה.... את השיחה בין שחר לכותב קראתי... את הדברים החשובים מהשיחה שחר כתב לי וביקש ממני לבוא לשמוע (עוד לא הלכתי לשמוע את השאר). ברגע שאני יודע שזה מה שהם אמרו אז ניגמר הסיפור ולא מעניין אותי שהם רשמו אולי שבוע הבא או אולי עוד שנה או אולי נפרסם לך את זה בידיעות אחרונות.

פואד, גם אם הכל נכון, בוא נשים את הדברים בפרופורציה הראויה. שחר ביקש לפרסם מכתב תודה בעיתון שממומן ע"י כסף פרטי+שטחי פרסום. לא מדובר בעניין טרוויאלי או אוטומאטי אלא בסוג של ג'סטה לבן אדם.
אם היתה הוראה מלמעלה למנוע פרסום זה גועל נפש, אבל גם אז בואו לא נתבלבל. זה לא שמישהו פגע באיסוף הבקבוקים שלו, אלא החליט לא לתרום שטח בעיתון (שנמצא בבעלותו) לצורך כך ששחר יודה לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:40 
NARKOTIKA כתב:
אתם מבינים?

יש להם איזה מן סכסוך קטן ואישי עכשיו עם אסף אייל, אז הם מתכוונים להחרים את כל ההודעות של אחד מהארגונים הגדולים של אוהדי הפועל שפועל נטו למען הקהילה ולמען עזרה לזולת.

חזקים אתם. יישר כח.
פתאטים. תרשמו לעצמכם עוד אחד שהולך לשרוף את המגזין.

ששששש מה אתה עושה אל תעיר את המתים... אתה לא רואה שלאף אחד מהמגנים על טביב לא איכפת? מה שחשוב שטביב לא חייב להסכים לפרסם, לא את שחר ולא את פעילות פועלים באדום (כי בכלל זה פעילות למען לכל הקהילה ולא רק להפועל אז זה לא צריך להיות בכלל בעיתון "האוהדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:43 
אוגוסטוס היל כתב:
פואד כתב:

פואד, גם אם הכל נכון, בוא נשים את הדברים בפרופורציה הראויה. שחר ביקש לפרסם מכתב תודה בעיתון שממומן ע"י כסף פרטי+שטחי פרסום. לא מדובר בעניין טרוויאלי או אוטומאטי אלא בסוג של ג'סטה לבן אדם.
אם היתה הוראה מלמעלה למנוע פרסום זה גועל נפש, אבל גם אז בואו לא נתבלבל. זה לא שמישהו פגע באיסוף הבקבוקים שלו, אלא החליט לא לתרום שטח בעיתון (שנמצא בבעלותו) לצורך כך ששחר יודה לאוהדים.

על זה מדובר... על הגועל נפש של הבעל הבית שלנו, הוא יצא מסריח, טיפש וזבל... ורצוי שכולם יכרו את הפנים האמתיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:47 
פואד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
פואד כתב:

על זה מדובר... על הגועל נפש של הבעל הבית שלנו, הוא יצא מסריח, טיפש וזבל... ורצוי שכולם יכרו את הפנים האמתיות שלו.

למה דברים כאלה לא מתפרסמים בעיתונים הגדולים כדי שאוהדים כמו אבא שלי (וכל אלה שצועקים בוז כששרים "הנהלה זונה") יבינו באיזה חלאה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
כל צד יצא כאן לא משהו.

שחר עם זה שלא ציין שנאמר לו שאולי זה יכלל במגזין הבא (אם זה בכלל נאמר).

המגזין יצא בצורה מכוערת לחלוטין עם התגובה הזאת-
הייתי מבין אם היו טוענים ששחר כנראה לא הבין נכון וזה אולי יצא בפעם הבאה,
הייתי מקבל אם היו טוענים שהם לא יכולים לפרסם מישהו שיוצא נגד המממנים של המגזין (החלטה שגוייה לטעמי, אך לגיטימית).
אבל הם החליטו לתקוף. לתקוף את שחר, ולתקוף את אסף אייל ופועלים באדום.

הם יכלו לסיים את בכבוד ולהרגיע את הרוחות. במקום זה הם החליטו להלהיט את האש, פשוט לכוון אותה אל גורמים אחרים כדי שהסיכסוך יימשך.
בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
כל צד יצא כאן לא משהו.

הייתי מקבל אם היו טוענים שהם לא יכולים לפרסם מישהו שיוצא נגד המממנים של המגזין (החלטה שגוייה לטעמי, אך לגיטימית).
א בל הם החליטו לתקוף. לתקוף את שחר, ולתקוף את אסף אייל ופועלים באדום.

הם יכלו לסיים את בכבוד ולהרגיע את הרוחות. במקום זה הם החליטו להלהיט את האש, פשוט לכוון אותה אל גורמים אחרים כדי שהסיכסוך יימשך.
בושה.

לא מסכים.
תקפו אותם כאן. תקפו אותם בפורום אחר, כאילו שהם בכלל חיבים למישהו משהו.
למה הם צריכים לפרסם מכתב תודה של שחר ? למה הם צריכים לפרסם מעשים נפלאים שעושים פועלים באדום ?

כשמישהו כותב כאן בפורום משהו נגד ההנהלה הוא לפעמים מקבל את התשובה "זה פורום פרטי ואם לא טוב לו שילך ויחפש מקום אחר לכתוב בו".
למה לעורכי המגזין אסור לנהוג באותה דרך ?
הם לא חייבים לאף אחד כלום. לא לשחר ולא לפועלים באדום.

למה לא באים בטענות שזמן ת"א לא פרסם מכתב תודה של שחר לאוהדים ?
למה לא באים בטענות שעכבר העיר לא פרסם מכתב תודה של שחר? הרי עורך מדור הספורט שם וחלק מהכותבים הם אוהדי הפועל בשר מבשרינו ולא מושתלים של טביב.
למה לא באים בטענות למוסף של ידיעות אחרונות ?

בצדק !! כי הם לא חייבים שום דבר לאף אחד.
עושה רושם כי שחר טיפס על אילן גבוהה מידי בנושא זה. בין אם ביוזמתו או בדחיפה של כמה חברים שהכשילו אותו בדרכו.
מותר ואף רצוי ששחר יביע את דעתו על ההנהלה ועל טביב. עושה רושם שהמתקפה שלו ושל חבריו הייתה טעות מבחינתם. אפילו גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
למה שיבואו לשאר העיתונאים בתלונה?הם הבטיחו משהו?שחר ביקש מהם משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אמרתי שזכותם לא לפרסם מישהו שיוצא נגד מי שמממן אותם.
אני אישית חושב שזו החלטה שגוייה, אבל זה בהחלט זכותם.

הם במקום להרגיע את הרוחות (והייתה להם הזדמנות לזה), ניסו לתקוף אחרים ולסכסך בין האוהדים.
שיתביישו להם.

נכון, הם לא חייבים שום דבר לאף אחד - חוץ מלקוראים שלהם.
אני אישית לא מתכוון לקרוא יותר את המגזין (וחבל. עם כמה שהיה מצועצע, היה לו פוטנציאל), ומתכוון לשכנע כמה שיותר לעשות כמוני.

אני לא דורש שיפרסמו את שחר. זה יכול להיות נחמד, זה ראוי בעיני, אבל זה לא חובה.
אני דורש שיתנצלו על הדרך שבה זה טופל. אני דורש שיתנצלו על זה שבחרו לנסות לסכסך גורמים בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:05 
יאללה אופטימי עוד פעם אתה מספר שטויות ורומז רמיזות שאין להם בסיס? אולי דחפו אותו... אולי איימו עליו בכלל לספר את מה שקרה... אתה צודק.

חשבתי שמגזין אדום זה למען האוהדים ושל אוהדים ובשביל זה הוא נוצר, לעומת זאת ידיעות תל אביב או אחרונות או ישראל היום או עכבר העיר הם עיתון פרטי למטרות רווח או למטרות פוליטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
יאללה אופטימי עוד פעם אתה מספר שטויות ורומז רמיזות שאין להם בסיס? אולי דחפו אותו... אולי איימו עליו בכלל לספר את מה שקרה... אתה צודק.

חשבתי שמגזין אדום זה למען האוהדים ושל אוהדים ובשביל זה הוא נוצר, לעומת זאת ידיעות תל אביב או אחרונות או ישראל היום או עכבר העיר הם עיתון פרטי למטרות רווח או למטרות פוליטיות.

יאללה יאללה פואד. (למה אתה חושב שאני מתרגש מהיאללה שלך).
ואני לא רומז שום דבר אלה כותב במפורש ששחר עשה טעות או באשמתו או באשמת חבריו שדחפו אותו לפתוח חזית מול העיתון/מגזין. זו דעתי ואני לא רומז על שום דבר אלה כותב אותה באופן הברור ביותר שאני יכול לכתוב. ( מה לעשות שכישורי הכתיבה שלי אינם מפותחים כשלך, כל אחד ויכולותיו).

ובאשר לתגובתך, גם הפעם כנראה לא חשבת נכון.
הם לא חייבים שום דבר, לא לך לא לי ואפילו לא לשחר.
מעניין אותך, תקרא את העיתון שלהם. לא מעניין ואתך אל תקרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין לא קיבלתי תגובה לעניין המרכזי
פואד, אמרת כמה פעמים אמירה בסגנון-איך טביב לא מתבייש להתעסק עם בנאדם שזקוק נואשות לעזרה (ואני מתרגש שבכלל יש פעילות כזו מצידנו, כבוד גדול לנו כקהל).
אבל למעשה, טביב לא התעסק עם כלום. גם אם נתן הוראה לא לפרסם את המכתב-אין זה פוגע בשחר במאום. כולו מכתב תודה.
תרומה מצד טביב בצורת מקום בעלון. הוא לא רוצה לתרום. ביג דיל. תוציאו פנזין ותפרסמו את זה שם.
שחר לא נפגע בשום צורה מהמהלך הזה.
סתם טיפשות של טביב שלא שיתף עם זה פעולה וזהו. טפשות. כמו כל פעולה אחרת שלו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
מדהים, עוד פעם היו יכולים לצאת גדולים ויצאו קטנים ומגעילים כרגיל. חבל, מאוד חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
כל צד יצא כאן לא משהו.

א בל הם החליטו לתקוף. לתקוף את שחר, ולתקוף את אסף אייל ופועלים באדום.

בושה.

לא מסכים.
תקפו אותם כאן. תקפו אותם בפורום אחר, כאילו שהם בכלל חיבים למישהו משהו.
למה הם צריכים לפרסם מכתב תודה של שחר ? למה הם צריכים לפרסם מעשים נפלאים שעושים פועלים באדום ?

כשמישהו כותב כאן בפורום משהו נגד ההנהלה הוא לפעמים מקבל את התשובה "זה פורום פרטי ואם לא טוב לו שילך ויחפש מקום אחר לכתוב בו".
למה לעורכי המגזין אסור לנהוג באותה דרך ?
הם לא חייבים לאף אחד כלום. לא לשחר ולא לפועלים באדום.

למה לא באים בטענות שזמן ת"א לא פרסם מכתב תודה של שחר לאוהדים ?
למה לא באים בטענות שעכבר העיר לא פרסם מכתב תודה של שחר? הרי עורך מדור הספורט שם וחלק מהכותבים הם אוהדי הפועל בשר מבשרינו ולא מושתלים של טביב.
למה לא באים בטענות למוסף של ידיעות אחרונות ?

בצדק !! כי הם לא חייבים שום דבר לאף אחד.
עושה רושם כי שחר טיפס על אילן גבוהה מידי בנושא זה. בין אם ביוזמתו או בדחיפה של כמה חברים שהכשילו אותו בדרכו.
מותר ואף רצוי ששחר יביע את דעתו על ההנהלה ועל טביב. עושה רושם שהמתקפה שלו ושל חבריו הייתה טעות מבחינתם. אפילו גדולה.

אופטימי.
בדבר אחד אתה צודק: עורך המגזין, שהוא שכיר של הנהלת טביב, לא חייב לאף אחד שום דבר.
אני כתבתי טור למהדורה הראשונה של המגזין ושמחתי כשיצא. עזרתי לחלק אותו בלי שיבקשו ממני, וגם לי הם לא חייבים כלום.
אבל כל שאר הדברים שנכתבו הם שקרים והכפשות שמכוונות לפגוע במי שנתפס בעיניהם כמובילי המחאה.
1. עובדתית, הובהר לשחר שהכתבה עליו לא תפורסם בגלל התנגדותו לשחיתות ולזיהום של ההנהלה הנוכחית.
2. ארגון "פועלים באדום" והפעילות של הקהל עבור שחר הם שניים מהדברים הבודדים שנותרו טהורים ויפים בקהל שלנו, גם בימים המלוכלכים האלה. אין לי מושג מה שורש העוינות האישית שלך כלפי אסף, אבל מהיכרות אישית, מדובר באדם שצריך להוות מודל לחיים עבור הקהילה, בלי תשומת לב לגמול אישי. אם הנהלת טביב מוצאת לנכון להכפיש את אסף ואת הארגון המופלא הזה, קל לצייר קו של טוב ורע.
בשורה התחתונה, יש כאן מפעל של עזרה לאדם שמסרב לקבל נדבות ומתעקש לעשות עבור עצמו. הוא ביקש עזרה מאיתנו, אחיו האדומים, ואני יודע שגם אתה התגייסת לעזור לו. התניה של פרסום סיפור כזה בהפסקת ההתנגדות להנהלה היא פעולת טרור. חד וחלק.
וכן, אני תומך במיחזור. קונפטי זה רעיון לא רע, העיקר שבסוף הנייר יגיע לפחים הכחולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:18 
שיחה ששחר כתב לי בפרטי בפייסבוק (אני מפרסם בלי רשות כי ככה בא לי)

שחר כתב:
לפני המשחק נגד איינדהובן היה את האירוע נגד הגזענות וליאור אמר לי אז שבהנהלה התאכזבו ממני בגלל שלקחתי צד ואני במאבק נגד ההנהלה ולא תומך בהם. בשיחה הטלפון ליאור אמר לי שאני לא יכול לצאת נגד ההנהלה לאחר שדיברתי איתו כדי להבין למה הכתבה לא פורסמה נגד חיפה כמו שהובטח לי לפני כחודש
הוא לא רשם. הוא אמר לי בשיחה
הוא הסביר לי בטלפון שכל דבר במגזין עובר אישור על ידי ההנהלה. ושלקחתי צד ואני כביכול עם האולטראס במאבק נגד ההנהלה. אמרתי לו שכשאני מקבל בקבוק או פחית לא רשום על זה אולטראס או פועלים אלא רשום על הבקבוק והפחית אוהדי הפועל תל אביב. אמרתי לו גם שעכשיו כשיש איסוף של שמיכות שפועלים באדום מארגנים מארגן לא רשום עליהם פועלים או אולטראס אז למה כשיש אוהד הפועל שצריך עזרה נטו מהאוהדים יש את הבלאגן הזה.

(ליאור זה עורך המגזין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:22 
אם אכן יש ההקלטה אני מקווה שהיא תצא לאור מהר ככל הניתן ובצורה הרחבה ביותר שאפשר.
עדיין בתוך תוכי אני מקווה שהייתה פה אי הבנה אחת גדולה ולא עוד חלק לפאזל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:23 
Frank Serpico כתב:
NARKOTIKA כתב:
Frank Serpico כתב:
chimpfive כתב:
אני מבין שבשבילו זה עסק, וזו הבעיה שלי עם האיש, מועדון כדורגל חייב להיות משהו מעבר לזה, לפחוץ ככה אני רואה את הדברים.

אתה מכיר הרבה בעלי מועדונים בעולם שבשבילם המועדון הוא יותר מעסק?

כן.
כל בעלים נורמלי.
כל בעלים שמתייחס למועדון שלו כעסק נטו מוצא את עצמו עומד נגד הקהל. זה עובד ככה בכל העולם. רק הקהל המזוכיסטי והמטומטם של הפועל לא מבין את זה.

בליברפול הבעלים התייחס אליהם כמו לעסק, הם לא נחו עד שהוא עף. במנצ'סטר יש בלי סוף פעולות נגד הבעלים, הבעיה שלהם היא שרוב הקהל הוא תיירים, אז זה לא מפריע.
בברצלונה זה הרבה מעבר לעסק, אז העניין דופק כמו שצריך. גם בריאל מדריד לא מנהלים את זה כמו פטנט שרשום במשרד.

בכדורגל חייב להכניס עניין הרגש. סופו של ניהול מועדון כעסק טוטאלי הוא קריסה כי אתה תוציא את כל החיבור והזהות של המועדון שלך.
שלא נדבר על מה שקורה בגרמניה.

בינתיים הבאת לי רק דוגמאות שמוכיחות את טענתי - שבכל מקום כמעט בעולם הבעלים מתייחסים למועדון כאל עסק. אפילו בגדולים ובמפוארים שבמועדונים, בעלי המסורת המפוארת ביותר. (וגרמניה זו לא דוגמא. שם חוק 51 האחוז מונע את זה. הלוואי ובכל מקום יהיה החוק הזה. אבל כל עוד אין - על מועדונים משתלטים אנשי עסקים שמתייחסים אליהם כאל עוד עסק ותו לא. באנגליה, כמובן, זה הכי בולט).

זה אשכרה מה שהבנת ממה שכתבתי? ברצינות?
תקרא שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:25 
אדום נחמד כתב:
ועדיין לא קיבלתי תגובה לעניין המרכזי
פואד, אמרת כמה פעמים אמירה בסגנון-איך טביב לא מתבייש להתעסק עם בנאדם שזקוק נואשות לעזרה (ואני מתרגש שבכלל יש פעילות כזו מצידנו, כבוד גדול לנו כקהל).
אבל למעשה, טביב לא התעסק עם כלום. גם אם נתן הוראה לא לפרסם את המכתב-אין זה פוגע בשחר במאום. כולו מכתב תודה.
תרומה מצד טביב בצורת מקום בעלון. הוא לא רוצה לתרום. ביג דיל. תוציאו פנזין ותפרסמו את זה שם.
שחר לא נפגע בשום צורה מהמהלך הזה.
סתם טיפשות של טביב שלא שיתף עם זה פעולה וזהו. טפשות. כמו כל פעולה אחרת שלו עד עכשיו.

אמרתי גם מקודם...טיפשות רוע-לב , משחקי כוח, וניסיון לשחד כמו שתראה בתגובה שלי קצת למעלה שהם אמרו לו שהם התאכזבו שהוא לקח צד ובגלל זה לא יפרסמו... ותמשיכו להגיד לגיטימי... בנינו כל פרסום היה עוזר לשחר עוד קצת... גם אם זה רק מכתב תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
לא מצליח להבין את הדיון בכלל.
כשקראתי על סיפורו של שחר, לא ידעתי מי הוא, באיזה אדם מדובר ואם "מגיע לו" לקבל את עזרתי.
ידעתי רק שמדובר באדם שנפגע בתאונה ונפגע עוד יותר מן החוקים המכוערים במדינה שלנו, שלא רואים צורך לסייע לאדם במימוןטיפולים שיאפשרו לו תפקוד קרוב לנורמלי.
התחלתי לאסוף בקבוקים, ביקשתי עזרה ממתנ"סים שאני עובד איתם ומחניכי. היום יש כמאה ילדים ובני נוער בין רחובות לפ"ת שאוספים בקבוקים עבור שחר. רובם המכריע לא אוהדי הפועל וחלקם לא מתעניין כלל בספורט. הם עושים את המעט שאפשר, פשוט כי יש להם אפשרות לתרום.
אני יודע על אנשים שעושים הרבה יותר, כולל אוהדי מכמבי שתרמו בקבוקים.
אין כאן קשר לאהדה או לדעה כלשהי - רק לזה שאנחנו בני אדם.
מי שמונע באופן יזום את פרסום הכתבה הזו, שאין בה מילה נגד ההנהלה ושיש בה המון טוב לב אנושי בסיסי, וכל זה רק כדי להפעיל לחץ על שחר, אין לו צלם אנוש.
אז אפשר לנתח את זה אינטלקטואלית ורציונלית ולדבר על עלות ועל תועלת - אבל בסוף נשארת החלוקה הפשוטה בין מי שהוא אנושי לבין מי שלא.

:ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
סבבה, טפשות רוע וכולי, ועדיין הוא לא לקח בקבוקים מהשקית של שחר.
אתם כל הזמן מנסים להציג את אלה שלא מסכימים אתכם בתמיכה בטביב.
אבל אף אחד לא תומך בו, הרוב פה סולד ממנו, גם בארוע הנוכחי. פשוט מבינים למה הוא לא מוכן, ולמה אין מה לצפות זאת ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:34 
אדום נחמד כתב:
סבבה, טפשות רוע וכולי, ועדיין הוא לא לקח בקבוקים מהשקית של שחר.
אתם כל הזמן מנסים להציג את אלה שלא מסכימים אתכם בתמיכה בטביב.
אבל אף אחד לא תומך בו, הרוב פה סולד ממנו, גם בארוע הנוכחי. פשוט מבינים למה הוא לא מוכן, ולמה אין מה לצפות זאת ממנו.

סבבה... רק שיראו את הפרצוף האמיתי שלו וכמו שלא מצפים ממנו עכשיו שלא יצפו ממנו בעתיד לנהוג נכון למען הקבוצה.

תודה ושלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:

אופטימי.
בדבר אחד אתה צודק: עורך המגזין, שהוא שכיר של הנהלת טביב, לא חייב לאף אחד שום דבר.
אני כתבתי טור למהדורה הראשונה של המגזין ושמחתי כשיצא. עזרתי לחלק אותו בלי שיבקשו ממני, וגם לי הם לא חייבים כלום.
אבל כל שאר הדברים שנכתבו הם שקרים והכפשות שמכוונות לפגוע במי שנתפס בעיניהם כמובילי המחאה.
1. עובדתית, הובהר לשחר שהכתבה עליו לא תפורסם בגלל התנגדותו לשחיתות ולזיהום של ההנהלה הנוכחית.
2. ארגון "פועלים באדום" והפעילות של הקהל עבור שחר הם שניים מהדברים הבודדים שנותרו טהורים ויפים בקהל שלנו, גם בימים המלוכלכים האלה. אין לי מושג מה שורש העוינות האישית שלך כלפי אסף, אבל מהיכרות אישית, מדובר באדם שצריך להוות מודל לחיים עבור הקהילה, בלי תשומת לב לגמול אישי. אם הנהלת טביב מוצאת לנכון להכפיש את אסף ואת הארגון המופלא הזה, קל לצייר קו של טוב ורע.
בשורה התחתונה, יש כאן מפעל של עזרה לאדם שמסרב לקבל נדבות ומתעקש לעשות עבור עצמו. הוא ביקש עזרה מאיתנו, אחיו האדומים, ואני יודע שגם אתה התגייסת לעזור לו. התניה של פרסום סיפור כזה בהפסקת ההתנגדות להנהלה היא פעולת טרור. חד וחלק.
וכן, אני תומך במיחזור. קונפטי זה רעיון לא רע, העיקר שבסוף הנייר יגיע לפחים הכחולים.

1. נו אז מה. מןתר להם לא לאפשר לו לפרסם מכתב בגלל שהוא מתנגד להנהלה. העיתון שלהם הוא עיתון פרטי וזו זכותם המלאה. והם לא צריכים להיות מותקפים על ידי שחר וחבריו. לטעמי היו יכולים לפרסם מכתב תודה. אבל הם לא חייבים כלום לאף אחד בנושא זה.
2. ארגון פועלים באדום הוא אחלה ארגון. האם כשאני כותב ביקורת מדויקת ( אתה מוזמן לבדוק את אמינותה אצל האדמין לשעבר של הפורום ) זה אומר שיש לי עויינות אישית עם אסף ? למה ? פעילותו המבורכת אינה עושה אותו אלוהים כמו שגם הביקורת עליו לא צריכה לעשות אותו חלילה כזבל אנושי. יש גם צבעים אפורים בחיים.
אני לא רבתי עם אסף, וגם לא מכיר אותו באופן מעמיק. יש דבר אחד ורק דבר אחד שעיצבן אותי בפעילותו וקשור למה שכתבתי. אני בעל עסק שמחלק הרבה פליירים. מעולם לא חשבתי שמכובד לחלק פליירים על שולחנות העסק השכן שמתחרה בי או בתוך העסק עצמו של המתחרה שלי. אסף עשה זאת וחופשי. לדעתי מעשה שפל ולא הגון. כך לגבי הביקורת שרשמתי על אסף. מתגובת המגזין עולה שכך התנהג איתם אסף. מצד אחד הם פירסמו את פועלו ופעולות העמותה שבראשה הוא עומד , מצד שני הוא קורא לכותבים בפורום שלו עכשיו לשרוף את המגזין הבא בגלל שלא פרסמו את המכתב של שחר. סוג של הכרזת מלחמה מצד אסף על המגזין, אז במלחמה כמו במלחמה. הוא יורק לבאר ממנה שתה. הם לא יפרסממו אותו בעתיד. לטעמי הם צודקים.
3. כל העזרה לשחר היא מבורכת. ניסיתי לעזור לשחר בעבר . אני מנסה בהוווה, ואני מניח שהביקורת שלי עליו בנושא זה לא תשפיע על העתיד. אבל זאת החלטה שלי. מותר לאוהד אחר להחליט לא לעזור לשחר. הוא לא אדם פחות טוב ממך או ממני בכך שהחליט לא לעזור ולא להשתתף במבצע איסוף הבקבוקים.
4. הנהלת הפועל לא היתה מקבלת אצלי עוד נקודות אם היתה מפרסמת את המכתב של שחר, ולא הפסידה אצלי נקודות בגלל שלא פירסמה את המכתב של שחר.
מותר לך לחשוב אחרת ממני ורצוי מאוד שתשפוט דברים לא לפי שחור ולבן ותיקח בחשבון שיש גם גוונים אחרים בין החור והלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:36 
אדום אופטימי כתב:
ואני לא רומז על שום דבר אלה כותב אותה באופן הברור ביותר שאני יכול לכתוב.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: