רואה שחורות כתב:
האמת שעם כל הצער בדבר והאהבה לשחר, הוא זה שמתנהג בצביעות, כשמצד אחד קורא נגד ההנהלה (בלגיטימיות רבה, יש לציין), אך מצד שני מצפה ממנה ליישר איתו קו.
כמו שאמרתי, חופש הביטוי הוא דבר לגיטימי ומקובל, אבל מה לעשות שגם אני לא הייתי שמח לבוא לקראת אנשים שקודם לכן קראו לערוף את ראשי, גם אם זה מוצדק. וכן, גם אני קורא להעיף את ההנהלה.
על כל פנים, יש מקרים שהם לפנים משורת הדין, ואני בהחלט חושב שזהו אחד מהם. על כן, עדיף היה להנהלה ולכולם לשים לרגע את הפוליטיקה בצד ולהיענות בכל מקרה לשחר ולבקשתו.
רק בריאות

למה בדיוק אני צבוע? אני צבוע כי אני אוהד הפועל תל אביב שנים רבות מלפני התאונה? אני צבוע כי ביקשתי בשנה שעברה עזרה באיסוף בקבוקים על מנת שאוכל לממן לעצמי זריקות יקרות כשי שאמנע בעתיד מכריתת כף הרגל? אני צבוע בגלל שאני לא מוכן לקבל תרומות כספיות אלא רק בקבוקים ופחיות? אני צבוע בזה שאני מתנגד להנהלה? אני צבוע כי פניתי אל עורך המגזין וביקשתי ממנו שיפרסם את תודתי לאוהדים שעוזרים לי אפילו אם זה במילה טובה ולאו דוקא בהבאת בקבוקים ופחיות?
צבוע הייתי לו הייתי בא ואומר אוקיי מהיום אלי טביב וחבריו להנהלת הקבוצה הם נשמות טובות ואז באמת הייתי יורק לעצמי ולהאני מאמין שלי בפנים ולא הייתי מסוגל להסתכל ולראות את עצמי במראה וגם הייתי מקבל פרסום במגזין אדום.
אז במה בדיוק אני צבוע?
במידה והתפספס למישהו מבין אלו שלא הבינו את רעיון הכתבה הנה הכתבה כפי שהיתה אמורה להתפרסם וכולה מילות תודה והערכה עבור עזרת האוהדים.
אחיי ואחיותיי האדומים והאדומות שלום.
שמי שחר מנגלוס, ואני אוהד את קבוצת הפועל תל-אביב בדיוק כמוכם.
זו השנה השנייה בה נאספים בקבוקים ופחיות עם דמי פיקדון מידי משחק עבורי.
לפני יותר מארבע שנים נפגעתי בתאונת אופנוע כשעשיתי את דרכי אל אצטדיון בלומפילד.
עם הזמן התברר כי אני סובל מנזקים קשים אשר מגבילים מאוד את תנועותיי ואת הליכתי ולשם כך אני נעזר בקביים.
בניגוד לתחזיות הרופאים לא הצלחתי להשתקם הן מבחינה רפואית והן מבחינה תעסוקתית והומלץ לי על ידי רופאי לעבור הזרקות ישירות אל שרירי הרגל והקרסול.
עלות הזריקות נע בין 4500-5000 שקלים מדי שלושה חודשים. הזריקות לא נמצאות בסל הבריאות ולא ממומנות על ידי קופת החולים וביטוח לאומי ולכן אני נאלץ לממן אותן בעצמי.
לפני כשנה פניתי אל פואד משער חמש. אני לא אשכח בחיים את שיחת הטלפון בה הבטיח לי פואד שיסייע לי ככל שניתן ואכן, מיד הוא פרסם בכל הפורומים ובפייסבוק את עניין נושא האיסוף וכבר ביום למחרת לפני משחק הקבוצה הגיעו אנשים עם שקיות ובתוכן בקבוקים ופחיות.
מה בעצם עושה החומר המוזרק אל תוך שרירי הרגל והקרסול שלי?
מעבר לכאבי התופת אשר מלווים כל הזרקה, החומר מאפשר לי ללכת לפרקי זמן של כחודשיים וחצי ללא קביים.
מה אני עושה עם הבקבוקים והפחיות שאני מקבל?
בד"כ אני ממיין אותם בעזרתם של מספר אוהדים נוספים. לאחר מכן אני מעביר אותם לידי אל"ה- תאגיד המחזור אשר הוקם על ידי ממשלת ישראל והם מעבירים אלי את הכסף בעבור הבקבוקים והפחיות.
העזרה מגיעה ממקומות שונים. ישנם שני חיילים, אוהדי הפועל תל אביב אשר רתמו את כל הבסיס שלהם על מנת לסייע לי. אוהדים רותמים את מקומות העבודה שלהם לטובת הדבר. הורים רבים רתמו את גני הילדים שלהם לטובת האיסוף עבורי, והילדים מאושרים מזה שהם עוזרים.
איסוף הבקבוקים והפחיות הפך למסורת ורואים את האושר של האנשים שבאים ועוזרים מכל הלב.
לסיום אני רוצה להוסיף שאני מודה ומעריך מאוד את מה שאוהדי הקבוצה עושים על מנת לסייע לי ואני שמח שבנוסף למשפחתי הביולוגית יש לי את משפחת הפועל הענקית. תודה לכם.
לצורך קבלת מידע אודות איסוף בקבוקים ופחיות נפתחה קבוצה בפייסבוק הנקראת: אוהדים למען שחר, אוהד הפועל תל אביב