תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 01:24 
תגובתי כפי שפורסמה בפייסבוק
ציטוט:
לפרסום הכתבה הייתה משמעות אחת בלבד -להודות לקהל האדום ולכל אוהדי הפועל ת"א .כל אחד יש לו דעה אישית לגבי ההנהלה והתנהלותה.המגזין הוא עבור אוהדי הפועל ת"א.לא מדובר בפרבדה של ממשלת מוסקבה.זהו לא שלטון הק.ג.ב .שחר הוא לא איזה חבר בארגון סתר או מ...שהו כזה .הוא סה"כ אוהד אמיתי ואדום שזקוק לעזרה. האם יש מעקב מצד שלטון טביבי אחרי הסטטוסים בפייסבוק של אוהדי הפועל.משהו הזוי קורה פה.סה"כ כתבה שכזו הייתה מביאה גם את מצבו של שחר גם למודעות אלפי האוהדים ביציעים.איזו הנהלה של דפוקים ,האיש היקר הזה זקוק לעזרה ולא לנקמה.שחר כולנו אוהבים אותך ואנחנו נמשיך לעזור לך על אפם וחמתם של צרי העין והאופק .הייה חזק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
האמת שעם כל הצער בדבר והאהבה לשחר, הוא זה שמתנהג בצביעות, כשמצד אחד קורא נגד ההנהלה (בלגיטימיות רבה, יש לציין), אך מצד שני מצפה ממנה ליישר איתו קו.
כמו שאמרתי, חופש הביטוי הוא דבר לגיטימי ומקובל, אבל מה לעשות שגם אני לא הייתי שמח לבוא לקראת אנשים שקודם לכן קראו לערוף את ראשי, גם אם זה מוצדק. וכן, גם אני קורא להעיף את ההנהלה.
על כל פנים, יש מקרים שהם לפנים משורת הדין, ואני בהחלט חושב שזהו אחד מהם. על כן, עדיף היה להנהלה ולכולם לשים לרגע את הפוליטיקה בצד ולהיענות בכל מקרה לשחר ולבקשתו.
רק בריאות :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
כל הסיפור של שחר צריך להיות מעל להפועל ת"א בכדורגל.
מעל הכל. כי זה לא אם הכדור של סלים נכנס או לא, או אם יש מחליף לפאצ'לקה.

זה החיים שלו.
ואם הנהלת הפועל ת"א לא מבינה את זה, היא בבעיה קשה.
ואם יש בטעות,איכשהו, למרות שאני לא מאמין שזה יכול להיות, אוהדים מהצד השני שעושים בשחר שימוש ציני לטובת המחאה שלהם, אז גם להם יש בעיה לא קטנה.

בהצלחה לשחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 02:01 
האדס כתב:

בהצלחה לשחר.

:ROSE:

נערך לאחרונה על ידי ערן זהבי בתאריך 17 דצמבר 2011, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 02:18 
האדס כתב:

זה החיים שלו.
ואם יש בטעות,איכשהו, למרות שאני לא מאמין שזה יכול להיות, אוהדים מהצד השני שעושים בשחר שימוש ציני לטובת המחאה שלהם, אז גם להם יש בעיה לא קטנה.

בהצלחה לשחר.

אני מקווה מאוד שאתה לא רומז מה שאני חושב... ואם כן תשים את הדברים על השולחן שלאנשים לא יכנסו ג'וקים לראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 09:23 
פואד כתב:
האדס כתב:

זה החיים שלו.

בהצלחה לשחר.

אני מקווה מאוד שאתה לא רומז מה שאני חושב... ואם כן תשים את הדברים על השולחן שלאנשים לא יכנסו ג'וקים לראש.

הוא לא רומז, הוא אומר שאלה שמוחאים נגד ההנהלה עושים בשחר שימוש ציני, רק בן אדם מעוות מסוגל בכלל לעשות הקשרים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 09:23 
רואה שחורות כתב:
האמת שעם כל הצער בדבר והאהבה לשחר, הוא זה שמתנהג בצביעות, כשמצד אחד קורא נגד ההנהלה (בלגיטימיות רבה, יש לציין), אך מצד שני מצפה ממנה ליישר איתו קו.
כמו שאמרתי, חופש הביטוי הוא דבר לגיטימי ומקובל, אבל מה לעשות שגם אני לא הייתי שמח לבוא לקראת אנשים שקודם לכן קראו לערוף את ראשי, גם אם זה מוצדק. וכן, גם אני קורא להעיף את ההנהלה.
על כל פנים, יש מקרים שהם לפנים משורת הדין, ואני בהחלט חושב שזהו אחד מהם. על כן, עדיף היה להנהלה ולכולם לשים לרגע את הפוליטיקה בצד ולהיענות בכל מקרה לשחר ולבקשתו.
רק בריאות :HEART2:

למה בדיוק אני צבוע? אני צבוע כי אני אוהד הפועל תל אביב שנים רבות מלפני התאונה? אני צבוע כי ביקשתי בשנה שעברה עזרה באיסוף בקבוקים על מנת שאוכל לממן לעצמי זריקות יקרות כשי שאמנע בעתיד מכריתת כף הרגל? אני צבוע בגלל שאני לא מוכן לקבל תרומות כספיות אלא רק בקבוקים ופחיות? אני צבוע בזה שאני מתנגד להנהלה? אני צבוע כי פניתי אל עורך המגזין וביקשתי ממנו שיפרסם את תודתי לאוהדים שעוזרים לי אפילו אם זה במילה טובה ולאו דוקא בהבאת בקבוקים ופחיות?
צבוע הייתי לו הייתי בא ואומר אוקיי מהיום אלי טביב וחבריו להנהלת הקבוצה הם נשמות טובות ואז באמת הייתי יורק לעצמי ולהאני מאמין שלי בפנים ולא הייתי מסוגל להסתכל ולראות את עצמי במראה וגם הייתי מקבל פרסום במגזין אדום.
אז במה בדיוק אני צבוע?
במידה והתפספס למישהו מבין אלו שלא הבינו את רעיון הכתבה הנה הכתבה כפי שהיתה אמורה להתפרסם וכולה מילות תודה והערכה עבור עזרת האוהדים.

אחיי ואחיותיי האדומים והאדומות שלום.
שמי שחר מנגלוס, ואני אוהד את קבוצת הפועל תל-אביב בדיוק כמוכם.
זו השנה השנייה בה נאספים בקבוקים ופחיות עם דמי פיקדון מידי משחק עבורי.
לפני יותר מארבע שנים נפגעתי בתאונת אופנוע כשעשיתי את דרכי אל אצטדיון בלומפילד.
עם הזמן התברר כי אני סובל מנזקים קשים אשר מגבילים מאוד את תנועותיי ואת הליכתי ולשם כך אני נעזר בקביים.
בניגוד לתחזיות הרופאים לא הצלחתי להשתקם הן מבחינה רפואית והן מבחינה תעסוקתית והומלץ לי על ידי רופאי לעבור הזרקות ישירות אל שרירי הרגל והקרסול.
עלות הזריקות נע בין 4500-5000 שקלים מדי שלושה חודשים. הזריקות לא נמצאות בסל הבריאות ולא ממומנות על ידי קופת החולים וביטוח לאומי ולכן אני נאלץ לממן אותן בעצמי.
לפני כשנה פניתי אל פואד משער חמש. אני לא אשכח בחיים את שיחת הטלפון בה הבטיח לי פואד שיסייע לי ככל שניתן ואכן, מיד הוא פרסם בכל הפורומים ובפייסבוק את עניין נושא האיסוף וכבר ביום למחרת לפני משחק הקבוצה הגיעו אנשים עם שקיות ובתוכן בקבוקים ופחיות.
מה בעצם עושה החומר המוזרק אל תוך שרירי הרגל והקרסול שלי?
מעבר לכאבי התופת אשר מלווים כל הזרקה, החומר מאפשר לי ללכת לפרקי זמן של כחודשיים וחצי ללא קביים.
מה אני עושה עם הבקבוקים והפחיות שאני מקבל?
בד"כ אני ממיין אותם בעזרתם של מספר אוהדים נוספים. לאחר מכן אני מעביר אותם לידי אל"ה- תאגיד המחזור אשר הוקם על ידי ממשלת ישראל והם מעבירים אלי את הכסף בעבור הבקבוקים והפחיות.
העזרה מגיעה ממקומות שונים. ישנם שני חיילים, אוהדי הפועל תל אביב אשר רתמו את כל הבסיס שלהם על מנת לסייע לי. אוהדים רותמים את מקומות העבודה שלהם לטובת הדבר. הורים רבים רתמו את גני הילדים שלהם לטובת האיסוף עבורי, והילדים מאושרים מזה שהם עוזרים.
איסוף הבקבוקים והפחיות הפך למסורת ורואים את האושר של האנשים שבאים ועוזרים מכל הלב.
לסיום אני רוצה להוסיף שאני מודה ומעריך מאוד את מה שאוהדי הקבוצה עושים על מנת לסייע לי ואני שמח שבנוסף למשפחתי הביולוגית יש לי את משפחת הפועל הענקית. תודה לכם.
לצורך קבלת מידע אודות איסוף בקבוקים ופחיות נפתחה קבוצה בפייסבוק הנקראת: אוהדים למען שחר, אוהד הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מחבב את שחר, השתדלתי לעזור לו ואשתדל גם בעתיד.

ואם זאת, כל מילה של מקורמן באשכול זה.

וזה שמקורמן מבין בנושא זה את טביב ואנשיו וכניראה לא מסכים איתם לא אומר שטביב אינו חלאה.

ד"א אני מצהיר שאין לי יוזר כפול וקורא לאדמין לבדוק יסודית הצהרתי זו ולפרסם מסקנותיו במידה ויתברר שמה שכתבתי אינו מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 09:30 
chimpfive כתב:
פואד כתב:
האדס כתב:

זה החיים שלו.

בהצלחה לשחר.

הוא לא רומז, הוא אומר שאלה שמוחאים נגד ההנהלה עושים בשחר שימוש ציני, רק בן אדם מעוות מסוגל בכלל לעשות הקשרים כאלה.

מה קרה לכם?
מי עושה שימוש ציני במה שקרה לי?
זה שפואד הסכים לעזור לי עוד בשנה שעברה זה לעשות שימוש ציני?
אז אולי אתחיל לחשוב שכל מי שמביא לי פחית שהוא שותה ממנה קולה לפני משחק בבלומפילד עושה את זה בשביל אינטרס שלו?
מה האינטרס של המוחים נגד ההנהלה להשתמש בי ?
אני לא אולטראס ולא שייך לשום ארגון. אני אוהד הפועל תל אביב וככזה פניתי אל פואד בשנה שעברה בבקשה לעזרה ובדיוק בגלל שאני אוהד הפועל תל אביב פואד הסכים לעזור.
בתקופה שעגיב היה מראשי המועדון גם הבעתי את דעותיי כנגד התנהלותו בקבוצה והייתי לפני התאונה אז איזה שימוש ציני עשו בי אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אינני רוצה להתייחס לשחר, שמתנהג בכבוד ובאצילות, ושעושה כל מה שבנאדם אחר במצבו היה עושה (ובאצילות רבה,כאמור), ובטח אין לי כוונה לגונן על טביב או להסביר את הקטנוניות הפנקסנית שכה מאפיינת אותו, ולא רק במקרה הזה - אולם שאלה אחת בכל זאת יש לי כלפי כל מי שזועק נגד טביב (או סתם קורא לו למות) - מעניין אותי היה לדעת כמה ממגלגלי העיניים פה היו מנדבים עצמם באופן אישי למען טביב, אם חו"ח הוא היה נזקק לעזרת האוהדים (למשל בעניין רפואי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:14 
Frank Serpico כתב:
אינני רוצה להתייחס לשחר, שמתנהג בכבוד ובאצילות, ושעושה כל מה שבנאדם אחר במצבו היה עושה (ובאצילות רבה,כאמור), ובטח אין לי כוונה לגונן על טביב או להסביר את הקטנוניות הפנקסנית שכה מאפיינת אותו, ולא רק במקרה הזה - אולם שאלה אחת בכל זאת יש לי כלפי כל מי שזועק נגד טביב (או סתם קורא לו למות) - מעניין אותי היה לדעת כמה ממגלגלי העיניים פה היו מנדבים עצמם באופן אישי למען טביב, אם חו"ח הוא היה נזקק לעזרת האוהדים (למשל בעניין רפואי).

עד המקרה הזה הייתי עוזר לו אבל מהמקרה הזה אין סיכוי בעולם , קצת מזכיר לי מה שחשבתי על משפחת כהן אחרי הוטו שהם הטילו על תרומת האיברים למרות שאבי היה חתום על כרטיס א"די

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
פואד כתב:
האדס כתב:

זה החיים שלו.

בהצלחה לשחר.

מילא שאחד לא קורא ברור, בא הטמבל הראשי ומחזק את הטעות שלו.
מה, זה כל כך קשה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
האדס, איך אפשר לעשות שימוש ציני במשהו ב"טעות"?
זה הלא סותר אחד את השני - שימוש ציני יכול להעשות רק במתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
זה לא היה ציני. הייתי רציני לגמרי.
אמרתי שאם יש מישהו שבטעות משתמש בשחר שימוש ציני נגד ההנהלה-יש לו בעיה.
הוספתי את השורה "אני לא מאמין שזה באמת יכול להיות" כדי לחזק את העובדה שאני סומך על האנשים האלו ולא מאמין שיש אופציה כזו.

מה אתם רוצים? אתם כמו חיה שיושבת בכלוב ומחכה לארוחת הצהריים שלה, אבל הפעם זה לא אני. צר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פאביו כתב:
החלמה מהירה לשחר,אני אמשיך לעזור ככל שאוכל!
מוות איטי ומלא ייסורים צפוי להנהלת הפועל תל אביב ופה הצרה.
חבל שככה הנהלת המועדון שאני כלכך אוהב נראית

מקורמן,התאכזבתי ממך יותר מהנהלת הפועל.
לגועל מהנהלת הפועל ציפיתי,אם זה היה הפוך הייתי מופתע.
ממך מקורמן? ציפיתי לבגרות.

אני מיצר על אכזבתך אבל חושב שהיא לא מוצדקת
מדובר במקרה מובהק של יריקה לבאר שממנה שותים
זכותו לפעול נגד טביב ככל שיעלה על דעתו אבל אני לא חושב שזכותו
לקדם את ענינו צודק ככל שיהיה באמצעות זה שהוא יוצא נגדו
וכשהוא מסרב לכך לבכות מרה על הסרוב
זו צביעות שאין למעלה הימנה

אז היית מצדיק את ביבי לולא היה פעיל ליכוד תומך סילבן שלום , שהיה זקוק לתרומות וביבי היה מסרב שבעיתון הליכוד היה מפורסם כי אותו פעיל זקוק לתרומות ?
היית מצדיק את סגן שר הבריאות אם היה מסרב לפרסם במגזין קופת חולים מאוחדת כי חילוני רחמנא ליצלן זקוק לתרומה?
כלומר אתה פשוט תומך שלטון האייאתולות בתוך קבוצתך?
מי שלא מתיישר עם השלטון יש להוציאו "מחוץ לחוק"

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

לפני המקרה הנל.
אחרי המקרה הנל.
הייתי עוזר לו בשמחה.
גם אם טביבי היה אוהד של ביתר או מכמבי.
מה הקשר פראנק?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:52 
צר לי אבל לא הייתי עוזר למי שמשתלח בי באופן בוטה
הדוגמאות שלך אינן רלבנטיות בכלל למקרה הנדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אני מאוד מחבב את שחר, השתדלתי לעזור לו ואשתדל גם בעתיד.

ואם זאת, כל מילה של מקורמן באשכול זה.

וזה שמקורמן מבין בנושא זה את טביב ואנשיו וכניראה לא מסכים איתם לא אומר שטביב אינו חלאה.

ד"א אני מצהיר שאין לי יוזר כפול וקורא לאדמין לבדוק יסודית הצהרתי זו ולפרסם מסקנותיו במידה ויתברר שמה שכתבתי אינו מדוייק.

מאכזב מאוד לקרוא את ההודעה הזו שלך אופטימי ידידי היקר.
חבל שהינך מבין לליבו של חמניאי,סליחה,סטלין,שוב טעיתי,סליחה מר טביב.

איראן זה לא כאן אופטימי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:54 
Frank Serpico כתב:

קרא לי יפה נפש, אבל בלי לחשוב פעמיים, כנראה שאני חי בעולם ציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
Frank Serpico כתב:

לפני המקרה הנל.
אחרי המקרה הנל.
הייתי עוזר לו בשמחה.
גם אם טביבי היה אוהד של ביתר או מכמבי.
מה הקשר פראנק?

הקשר הוא שרובנו לא מסוגלים לנתק רגשות מהתנהגות. רובנו מונעים ממניעים זרים, רגשיים ואמוציונליים כמעט בכל היבט של חיינו, בטח אלו שקשורים ליחסים בינאישיים,
אלא אם כן אנחנו צדיקים.

וטביבי רחוק מלהיות צדיק.

וצ'ימפ. אתה חי בעולם ציני. יותר מזה - אתה חי בעולם של טביבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:58 
mkorman1 כתב:
צר לי אבל לא הייתי עוזר למי שמשתלח בי באופן בוטה
הדוגמאות שלך אינן רלבנטיות בכלל למקרה הנדון

הוא משתלח באופן בוטה? אתה בכלל מבין את ההבדל בין קהילת אוהדים שמה שמחבר אותה קרי מועדון כדורגל, לעסק רגיל? כנראה שלא, ואצלכם החשבונות הקטנוניים קודמים להכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:07 
בשבילך זו קהילה
בשביל טביב זה עסק רגיל וזו זכותו הלגיטימית
לא לפרסם באמצעות אחת הזרועות של העסק הזה
ענין שאינו לרוחו
לפי התאוריה שלך עיתון המודיע חייב לפרסם מודעות של מכוני ליווי
ובידיעות אין סיבה למנוע פרסום של מודעות של החמאס
(ההקצנה היא מכוונת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:10 
אני מבין שבשבילו זה עסק, וזו הבעיה שלי עם האיש, מועדון כדורגל חייב להיות משהו מעבר לזה, לפחוץ ככה אני רואה את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני מבין שבשבילו זה עסק, וזו הבעיה שלי עם האיש, מועדון כדורגל חייב להיות משהו מעבר לזה, לפחוץ ככה אני רואה את הדברים.

אתה מכיר הרבה בעלי מועדונים בעולם שבשבילם המועדון הוא יותר מעסק?
אתה מכיר הרבה בעלי מועדונים בעולם שהם אוהדים? או מתנהלים כאחרוני האוהדים? (מוני היה כזה, וברוך שפטרנו).

הבעיה האישית שלי היא ממש לא שבשביל טביב המועדון הוא עסק - הלוואי והוא היה מנהל את המועדון כמו עסק, ולא כמו בסטה בשוק.
הבעיה שלי עם האיש היא בכל דבר אחר מלבד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:18 
זו הבעיה של הכדורגל המודרני
זה עסק שמגלגל מיליארדים ומונע משיקולים עסקיים
טביב הוא נבלה בדיוק כמו שחר והקנדי וכמו בעלי הקבוצות בעולם
אלא מה שהוא הנבלה שלנו ולכן אנחנו שונאים אותו יותר מאשר את האחרים
רק בריאות לכל החולים באשר הם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בשבילך זו קהילה
בשביל טביב זה עסק רגיל וזו זכותו הלגיטימית
לא לפרסם באמצעות אחת הזרועות של העסק הזה
ענין שאינו לרוחו
לפי התאוריה שלך עיתון המודיע חייב לפרסם מודעות של מכוני ליווי
ובידיעות אין סיבה למנוע פרסום של מודעות של החמאס
(ההקצנה היא מכוונת)

מצטער, לטביב יש בעיה. הוא במקום שבו האוהדים רואים בקבוצה קהילה.
יותר מזה, הוא בקהילה שמחבקת חלשים ומיעוטים.
הוא עושה עבודה לא רעה לדעתי בצד המקצועי כרגע, בכל דבר אפשרי אחר הוא תת אנוש.
אני רוצה להאמין שכל אדם שיש לו אפשרות לעזור למשיהו נזקק יעשה זאת, בטח אם זה לא עולה לו כלום.אפילו אם הןא לא מחבב אותו. אפילו אתה.
האמת היא, שלדעתי (או תקוותי) כל מי שמצדיק פה את טביב היה נוהג אחרת. ואם לא, אז גם לו יש בעיה.
ולמה זו בעיה? כי לא נראה לי שההתנגשויות עם אוהדי הפועל מוסיפות לטביב שנים או בריאות.

את הדוגמאות והקשר בין שחר לחמאס או למכוני ליווי פיספסתי. מגבלה שלי אני מניח.
מצד שני אני יכול למתוח קו ישר בין כל אדם שמתעלל בחלש רק כי הוא יכול לבין טביב. וגם אתה לא יוצא סימפטי באשכול הזה (ולמרות הכל הייתי עוזר גם לך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
ועוד נקודה - ההתגייסות שלנו לטובת שחר היא מאפיין (נפלא) של אוהדי הפועל כקהילה אזרחית.
אלי טביב ממש לא אמור (וגם לא מתיימר) להיות מנהיג הקהילה הזאת.
ובינינו, אנחנו גם לא אמורים לצפות את זה ממנו.
כל מי שמגלגל עיניו השמימה באשכול הזה, מתנהג כאילו הוא מצפה את זה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
דיפ-רד, אף אחד לא מצדיק פה את טביב. באמת שלא.
אבל מצד שני, גם לא כולם פה מצפים מטביב ליותר מדי. נדמה לי שדווקא מקורמן הוא מאלה שלא מצפים ממנו ליותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

האישיו זה ששחר לא ביקש עזרה מטביב, הוא בכלל לא פנה אליו אלא לעורכי העיתון. הוא לא ביקש מטביב כסף או סיוע מיוחד כלשהו, לא אמור להיות בכלל קשר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: