תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:27 
http://red-workers.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=32171

ציטוט של המשתמש שפרסם דיון זה בפועלים:
ציטוט:
זה משהו ששחר מנגלוס, שרובכם מכירים אותו כשחר מהבקבוקים, פרסם אצלו בפייסבוק.
רק לצורך הבהרה: אני ביקשתי וקיבלתי משחר את רשותו לפרסם את ההודעה הזאת
אשמח אם מישהו יכול להעביר אותה גם לשדים.

ההודעה שפרסם המשתמש בדיון שנכתבה ע"י שחר:
ציטוט:
כפי שהובטח בשבוע שעבר אני מעלה את הסיפור שהבטחתי שיתפרסם היום.
לפני מספר שבועות נערך הפנינג משותף לאוהדי הפועל תל אביב ואוהדי פ.ס.וו איינדהובן במתחם האימונים ע"ש חודורוב.
במהלך ההפנינג שוחחתי עם עורך מגזין אדום והוא אמר לי שבהנהלת הקבוצה מאוכזבים ממני על שלקחתי צד ואני שייך לאותם האוהדים שמתנגדים להנהלת הקבוצה האהובה עלי.
באותה שיחה אמרתי שאלו הם דעותיי ושחובת ההוכחה חלה על ההנהלה ועל חברי ההנהלה להוכיח שאנו האוהדים המתנגדים להם טועים.
לפני כחודש שוחחתי עם עורך מגזין אדום וביקשתי ממנו לעשות כתבה במגזין אדום בנוגע לאיסוף הבקבוקים אותם אני מקבל מאוהדי הקבוצה מדי משחק בית ואכן הובטח לי שכתבה אודות קמפיין מדהים זה יפורסם במגזין ביום המשחק נגד הירוקים מחיפה.
אני חייב לציין ולהדגיש כי בכתבה שיבחתי את הקהל ולא תקפתי כלל ולו במילה אחת את הנהלת הקבוצה.
הכתבה לא פורסמה ומבירור קצר התברר לי מאותו כתב של המגזין שההוראה לאי פרסום הכתבה הגיעה מלמעלה. כאשר כתב המגזין נשאל על ידי מי הוא אותו גורם שהוגדר על ידו מלמעלה לא התקבלה תשובה עד לרגע זה.
לאחר מכן שוחחתי עם עורך המגזין ובמהלך אותה השיחה נאמר לי מפורשות שאני לא יכול להיות מקושר אל ארגון האולטראס בגדול לקבל מחבריי הארגון עזרה בפרסום הקמפיין הזה ובמקביל לצפות שההנהלה תתן יד לפרסום הקמפיין הזה במגזין אדום.
תשובתי היתה חד משמעית בצורה שאיננה ניתנת לפרשנויות שונות ומיותרות ואמרתי לעורך המגזין כי על כל בקבוק ופחית שאני מקבל לא כתוב אולטראס, פועלים באדום או כל ארגון אחר אלא כתוב רק דבר אחד והוא "אוהדי הפועל תל אביב".
תוך כדי שיחה התבקשתי למתן את דעותיי ולא לכתוב ולהביע בכל מקום אפשרי את דעותיי ותחושותיי ואמרתי שאלו הם דעותיי ולא אהפוך את עורי רק בשביל למצוא חן בעיניי מישהו.
לאותו בכיר בהנהלת הקבוצה אני רוצה רק לכתוב משפט אחד והוא:
אני אוהב ואוהד הפועל תל אביב ואשאר אוהד נאמן לקבוצת הפועל תל אביב, אלך אחרי הקבוצה גם בטוב וגם ברע, אני אוהב את האוהדים הן מארגון האולטראס, הן מארגון פועלים באדום ואת אלו שאינם מזוהים עם אף ארגון אוהדים.
סמל הקבוצה מסמל עבורי הרבה יותר ממה שאתם הנהלת הקבוצה מסמלים בעבורי.
שיהיה לכולנו סוף שבוע אדום.

איזה הנהלה מכוערת.
בהמות.
מה עם להיות בני אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג , עוד מעט יבואו תומכי טביב ויסבירו למה טביב צודק
או יסבירו לנו שאי אפשר להאשים את טביב כי לא רשום מי נתן את ההוראה

הכל בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:42 
לגיטימי לחלוטין..
יפי נפש נהיו פה כולם, מהצד זה באמת נראה לכם לגיטימי לצפות מההנהלה ללתת מקום, למנף ולדחוף אוהד כזה או אחר שמגדף אותה, יוצא כנגדה ומזדהה עם קבוצה שמוקיעה את אותה הנהלה..
זה בטח הדרך שכל אחד ואחד מכם היה נוהג, מפרסם בעיתון שהוא מוציא לאור (מה שרק הרגע הבנתי, ש"אדום" זה של ההנהלה) אדם שמקלל אותו ומעוניין שיעזוב את המועדון.
אין גבול לחוצפה.

נערך לאחרונה על ידי g11g בתאריך 16 דצמבר 2011, 18:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:42 
נבלות , מאחל להם שעל כל דקת סבל של שחר תהיה להם 100 דקות .
מבחינתי מרגע זה הם גם לא בני אדם אלא יצורים נתעבים ולא אנושיים .
ולעורכי המגזין "אדום" אתם חבורה אנשים ללא עמודה שדרה וחסרי ערכים !
כל העוסקים בדבר יצאו קטנים
שחר אני מקווה שיהיה מישהו שייקח לעצמו פרויקט לפרסם את סיפורך ברחבי בלומפילד על אפם וחמתם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:43 
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:44 
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
יפי נפש נהיו פה כולם, מהצד זה באמת נראה לכם לגיטימי לצפות מההנהלה ללתת מקום, למנף ולדחוף אוהד כזה או אחר שמגדף אותה, יוצא כנגדה ומזדהה עם קבוצה שמוקיעה את אותה הנהלה..
זה בטח הדרך שכל אחד ואחד מכם היה נוהג, מפרסם בעיתון שהוא מוציא לאור (מה שרק הרגע הבנתי, ש"אדום" זה של ההנהלה) אדם שמקלל אותו ומעוניין שיעזוב את המועדון.
אין גבול לחוצפה.

תגיד לי שאתה ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:45 
לא הבנתי עדיין מה עוללו לו
לא פרסמו כתבה עליו?
גם עלי לא פרסמו כתבה אז מה?
וברצינות
למה מצפה אחד שתוקף את טביב בכל הזדמנות ועל כל במה
שטביב יעזור לו ?
אם טביב מממן את העיתון או הפרסום הזה זכותו לקבוע את תכניו
ואי אפשר לצפות ממנו שיהיה ישו ויגיש את הלחי השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:48 
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

תגיד לי שאתה ציני.

אמיתי לגמרי בנאדם.. אני באמת חושב שלצפות מטביב לתת יד לאדם שיוצא כנגדו בדרך כזו או אחרת (לא טוען ששחר, באמת רק בריאות, מנהיג עכשיו את המאבק נגדו), לצפות מאותו טביב לעזור לאותו בנאדם זוהי ציניות לשמה, פאקינג ישו נהיו פה כולם, גם בחיים האמיתים אתם מגישים את הלחי השנייה ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:48 
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

שמע יחתיכת זבל... לא לתת פרסום אחרי שהובטח לו על ידי מנהל העיתון בגלל ששחר חושב שההנהלה לא טובה להפועל זה בסדר? וואלה אני מאחל לך לסבול קצת.

ושחר בחיים לא קילל או נהג באלימות כלפי ההנהלה, רק הביע את דעתו.

בוא לא ניתן תרופות לאנשים כי הם חושבים שביב חרא או שהמדינה חרא, בוא לא ניתן ביטוח לאומי למי שצריך אם הוא לא תומך בממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:50 
g11g כתב:
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

תגיד לי שאתה ציני.

נהיו פה כולם, גם בחיים האמיתים אתם מגישים את הלחי השנייה ככה?

mkorman1 כתב:

בהפרש של דקה.
צירוף מקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:53 
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

תגיד לי שאתה ציני.

mkorman1 כתב:

בהפרש של דקה.
צירוף מקרים?

צירוף מיקרים בתחת שלי, משפט שלם אותו דבר? אחד למליון. מעניין עוד כמה משתמשים כפולים ומכופלים יש פה לתומכי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא הבנתי עדיין מה עוללו לו
לא פרסמו כתבה עליו?
גם עלי לא פרסמו כתבה אז מה?
וברצינות
למה מצפה אחד שתוקף את טביב בכל הזדמנות ועל כל במה
שטביב יעזור לו ?
אם טביב מממן את העיתון או הפרסום הזה זכותו לקבוע את תכניו

אפשר לחשוב ששחר ביקש לקדם את עצמו ולהפוך לאיזה סלב.
הוא בסך הכל רצה שיותר אוהדים יידעו על הקמפיין בכדי שהתרומות ימשכו ויגדלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:55 
פואד כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

שמע יחתיכת זבל... לא לתת פרסום אחרי שהובטח לו על ידי מנהל העיתון בגלל ששחר חושב שההנהלה לא טובה להפועל זה בסדר? וואלה אני מאחל לך לסבול קצת.

בוא לא ניתן תרופות לאנשים כי הם חושבים שביב חרא או שהמדינה חרא, בוא לא ניתן ביטוח לאומי למי שצריך אם הוא לא תומך בממשלה.

קודם כל תדבר יפה, זה שמישהו לא בדעתך זה לא סיבה לדבר כמו שאתה מדבר, ככה זה כאן.

דבר שני, אני מבין שיש פה נושא רגיש ואמוצינאלי וזה יופי, ובתור אחד ששם בקבוקים עבור שחר לא פעם, אני עדיין יכול להבין את טביב למה קשה לו לפרסם אדם שמעוניין כרגע בכשלונו. שוב, אני חושב שההתחסדות של כולכם מגוחכת, וביומיום הלוואי שהייתם אדיבים שמינית ממה שאתה מייצגים כאן.
לגבי המעורבות של שחר, רשמתי את זה גם, אני מאמין שלא הוא זה שמנהיג עכשיו את המאבק כנגדו, ועדיין זה אבסורד לצפות מאותו טביב לעזור לו.
אתה לא משלם לטביב מיסים בשביל לקבל פרסום בעיתון, אני משלם לממשלה מיסים בשביל לקבל ביטוח לאומי שאזדקק, אכלתי חרא 3 שנים בשביל לקבל את מה שמגיע לי שאזדקק, בקיצור אין שום קשר תלוש בהקבלה בין טביב למדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

תגיד לי שאתה ציני.

אמיתי לגמרי בנאדם.. אני באמת חושב שלצפות מטביב לתת יד לאדם שיוצא כנגדו בדרך כזו או אחרת (לא טוען ששחר, באמת רק בריאות, מנהיג עכשיו את המאבק נגדו), לצפות מאותו טביב לעזור לאותו בנאדם זוהי ציניות לשמה, פאקינג ישו נהיו פה כולם, גם בחיים האמיתים אתם מגישים את הלחי השנייה ככה?

ארץ אוכלת יושביה, זו ההגדרה המתאימה להנהלת הפועל ת"א.
במקום לבוא לקראת האוהדים ולנסות לשנות את המצב הקיים,
מנפחת חזה וממשיכה בקרב האגו המיותר הזה שידוע מראש שלא יהיו לו מנצחים.
מאחל רק רע לכל אדם שלוקח חלק בביזיון הזה.
מהמזכירה עד לבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:57 
פואד כתב:
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
NARKOTIKA כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

תגיד לי שאתה ציני.

mkorman1 כתב:

בהפרש של דקה.
צירוף מקרים?

צירוף מיקרים בתחת שלי, משפט שלם אותו דבר? אחד למליון. מעניין עוד כמה משתמשים כפולים ומכופלים יש פה לתומכי טביב.

אתם מוזמנים לחיות כל היום בסרטי קונספירציה, קורה במדינה פלורליסטית שיש אנשים שלא חושבים כמוכם.. מוזר אבל קורה.
לצורך העניין קראתי את התגובה של הבחור בהרף עין, ומושג הלחי השנייה באמת עמד לי על קצה הלשון.. אבל אם יותר נוח לכם לחשוב שאני מקבל צ'ק מאוסידון פר תגובה, וולקם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא באותה דעה כמו מקורמן וג'י אחד אחד ג'י, ואני חושב שטביב היה צריך לצאת גדול ולאפשר את הכתבה
מצד שני, חייבים להבין שזה צריך להיות תן וקח, לא רק קח.
טביב לא צריך מכם כלום, הוא עד כדי כך אטום שבאמת בסדר לו נגד כולכם, והעצוב הוא שאם הוא יעשה את זה, יהייה לו גב של הרבה אוהדים "שקטים".
אז לפני שאתם באים אליו בטענות, אני חושב שהיה נחמד לו לא הייתם שרים לו קוקסינל במשחק. עם כמה שזה היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:02 
g11g כתב:
פואד כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

קודם כל תדבר יפה, זה שמישהו לא בדעתך זה לא סיבה לדבר כמו שאתה מדבר, ככה זה כאן.

דבר שני, אני מבין שיש פה נושא רגיש ואמוצינאלי וזה יופי, ובתור אחד ששם בקבוקים עבור שחר לא פעם, אני עדיין יכול להבין את טביב למה קשה לו לפרסם אדם שמעוניין כרגע בכשלונו. שוב, אני חושב שההתחסדות של כולכם מגוחכת, וביומיום הלוואי שהייתם אדיבים שמינית ממה שאתה מייצגים כאן.
לגבי המעורבות של שחר, רשמתי את זה גם, אני מאמין שלא הוא זה שמנהיג עכשיו את המאבק כנגדו, ועדיין זה אבסורד לצפות מאותו טביב לעזור לו.
אתה לא משלם לטביב מיסים בשביל לקבל פרסום בעיתון, אני משלם לממשלה מיסים בשביל לקבל ביטוח לאומי שאזדקק, אכלתי חרא 3 שנים בשביל לקבל את מה שמגיע לי שאזדקק, בקיצור אין שום קשר תלוש בהקבלה בין טביב למדינת ישראל.

כמו שטביב לא חייב לפרסם וזו זכותו גם לי יש זכות לדבר אליך לא יפה. כמו שאתה נפגע מאיך שאני מתנהג אליך גם שחר נפגע מאיך שההנהלה התנהגה אליו. ההנהלה לא חייבת לשחר כלום... גם אני לא חייב לך כלום. תוכל את החרא שאתה מבשל!

שחר לא משלם מיסים אבל משלם כרטיס ומנוי והוא אוהד הפועל... ושאוהד הפועל צריך עזרה קטנה מהקבוצה שלו הוא אמור לקבל אותה ולא משנה מה דעותיו על היושבים בראש או בזנב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:05 
אדום נחמד כתב:
אני לא באותה דעה כמו מקורמן וג'י אחד אחד ג'י, ואני חושב שטביב היה צריך לצאת גדול ולאפשר את הכתבה
מצד שני, חייבים להבין שזה צריך להיות תן וקח, לא רק קח.
טביב לא צריך מכם כלום, הוא עד כדי כך אטום שבאמת בסדר לו נגד כולכם, והעצוב הוא שאם הוא יעשה את זה, יהייה לו גב של הרבה אוהדים "שקטים".
אז לפני שאתם באים אליו בטענות, אני חושב שהיה נחמד לו לא הייתם שרים לו קוקסינל במשחק. עם כמה שזה היה מצחיק.

קודם כל שחר נותן כסף לקבוצה בזה שהוא קונה מנוי וכרטיסים.

דבר שני שחר לא שייך לשום ארגון שטביב נלחם בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:07 
וואו כמה אטומים ואידיוטים אפשר להיות

החלמה מהירה לשחר ולהנהנלת הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
מה נאמר ומה נגיד,הנהלה של מזדיינים
שחר :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
שתזדיין האליפות.
הרצון היחיד שלנו השנה צריך להיות שתתי האדם האלה ייצאו לנו מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין לא מצאתי את הבן אדם שאמר שההנהלה שלנו פועלת כמו שצריך. בטח ובטח בימים של לפני פ.ס.וו (לאחרונה עוד איכשהו התייצבנו).
שחר בסך הכל הביעה את דעתו. טביב כמו טביב, מנהל את הדברים כמו ברבר פאשיסטי.

מי שלא חבר - אויב. ברגע ששחר הבעיה דעה כלשהי חוץ מ-"טביב טוב להפועל" , הוא באותו רגע הפך להיות מ"האולטראס" "מתנגדי טביב" והחביב עלי,
"הקומץ שרוצה לפגוע בקבוצה". ברגע שטביב מקבל ביקורת הוא מחפש לקבור כל המתנגדים לו, אפילו טיפה. זה בכלל לא משנה מי זה או מה הוא עושה, הוא מסומן. וצריך לדאוג שהוא יעלם. פאקינג שלטון טוטאליטרי . "ממשלה מכוונת" (במקרה שלנו הנהלה מכוונת).

זה שהוא מגעיל זה בלתי ניתן לויכוח. אבל מיום ליום הוא גם מוכיח כמה הוא טיפש. אני לא יכול לספור את הפעמים שטביב היה יכול לקנות את אמון ואהדת הקהל בפעולות פשוטות שהזדמנו לפניו. במקום זה הוא הולך ראש בראש נגד מה שכולם מאמינים ופותח קמפיין נגד עצמו. רק בשביל האגו ולא לבזבז שקל או שניים.

עוף כבר מהקבוצה יא חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:24 
איך אמר פרוספר אזגי על טביב ואוסידון
ציאאות ,קוקסינלים
אני אומר בני זונות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:34 
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:40 
היי לכולם.
לצערי ישנם חלק מהגיבים שלא מבינים למה ועל מה הם מגיבים.
אני לא איזה סלב ולא מתיימר להיות כזה.
אני פניתי מיוזמתי אל ליאור שבת עורך "מגזין אדום" והוא הפנה אותי אל הכתב לירון אבניר על מנת להכין כתבה.
בכתבה אני ביקשתי להודות לכם האוהדים ולהביע את הערכתי הרבה עבור עזרתכם הגדולה שאני נותנים לי.
בכתבה עצמה לא תקפתי ולו במילה אחת את ההנהלה.
אני חושב שאם אנחנו האוהדים תורמים כסף, בגדים ומוצרי מזון לנזקקים מבלי לשאול או להתנות זאת בכך שאוהדי היריבה העירונית לא ייהנו מהמוצרים הנ"ל אז גם הנהלת הקבוצה ואנשי המגזין שמצויין עליו שהוא המגזין של אוהדי הפועל תל אביב יכלו לעשות מעט מאמץ על מנת לפרסם את הכתבה.
למי מביניכם שעדיין מטיל ספק בכוונותי אז הנה הכתבה אשר היתה להתפרסם.
------------------------------------------------------------------------------------------
אחיי ואחיותיי האדומים והאדומות שלום.
שמי שחר מנגלוס, ואני אוהד את קבוצת הפועל תל-אביב...בדיוק כמוכם.
זו השנה השנייה בה נאספים בקבוקים ופחיות עם דמי פיקדון מידי משחק עבורי.
לפני יותר מארבע שנים נפגעתי בתאונת אופנוע כשעשיתי את דרכי אל אצטדיון בלומפילד.
עם הזמן התברר כי אני סובל מנזקים קשים אשר מגבילים מאוד את תנועותיי ואת הליכתי ולשם כך אני נעזר בקביים.
בניגוד לתחזיות הרופאים לא הצלחתי להשתקם הן מבחינה רפואית והן מבחינה תעסוקתית והומלץ לי על ידי רופאי לעבור הזרקות ישירות אל שרירי הרגל והקרסול.
עלות הזריקות נע בין 4500-5000 שקלים מדי שלושה חודשים. הזריקות לא נמצאות בסל הבריאות ולא ממומנות על ידי קופת החולים וביטוח לאומי ולכן אני נאלץ לממן אותן בעצמי.
לפני כשנה פניתי אל פואד משער חמש. אני לא אשכח בחיים את שיחת הטלפון בה הבטיח לי פואד שיסייע לי ככל שניתן ואכן, מיד הוא פרסם בכל הפורומים ובפייסבוק את עניין נושא האיסוף וכבר ביום למחרת לפני משחק הקבוצה הגיעו אנשים עם שקיות ובתוכן בקבוקים ופחיות.
מה בעצם עושה החומר המוזרק אל תוך שרירי הרגל והקרסול שלי?
מעבר לכאבי התופת אשר מלווים כל הזרקה, החומר מאפשר לי ללכת לפרקי זמן של כחודשיים וחצי ללא קביים.
מה אני עושה עם הבקבוקים והפחיות שאני מקבל?
בד"כ אני ממיין אותם בעזרתם של מספר אוהדים נוספים. לאחר מכן אני מעביר אותם לידי אל"ה- תאגיד המחזור אשר הוקם על ידי ממשלת ישראל והם מעבירים אלי את הכסף בעבור הבקבוקים והפחיות.
העזרה מגיעה ממקומות שונים. ישנם שני חיילים, אוהדי הפועל תל אביב אשר רתמו את כל הבסיס שלהם על מנת לסייע לי. אוהדים רותמים את מקומות העבודה שלהם לטובת הדבר. הורים רבים רתמו את גני הילדים שלהם לטובת האיסוף עבורי, והילדים מאושרים מזה שהם עוזרים.
איסוף הבקבוקים והפחיות הפך למסורת ורואים את האושר של האנשים שבאים ועוזרים מכל הלב.
לסיום אני רוצה להוסיף שאני מודה ומעריך מאוד את מה שאוהדי הקבוצה עושים על מנת לסייע לי ואני שמח שבנוסף למשפחתי הביולוגית יש לי את משפחת הפועל הענקית. תודה לכם.
לצורך קבלת מידע אודות איסוף בקבוקים ופחיות נפתחה קבוצה בפייסבוק הנקראת: אוהדים למען שחר, אוהד הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 19:55 
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
אין גבול לחוצפה.

חתיכת אפס :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 20:00 
שלום שמי שרית.
אני רעייתו של שחר ומאחר ואינני משתמשת בפורום אני כותבת לכם ברשותו של שחר.
מעולם לא אהבתי כדורגל ומעולם לא אהדתי אף קבוצה.
אני גם לא מעורבת סביב כל הנעשה בקבוצה.
אני רוצה רק לומר לכם שאמנם טביב הוא בעליה של קבוצת הפועל תל אביב אך כפי הידוע לי הוא איננו בעליו של המגזין.
כמו כן ממה שאני למדתי במדינת ישראל עיתון אמור לייצג את חופש ההתבטאות ולכן אני לא מבינה האם אנו חיים במדינה דמוקרטית או במדינה בה יש סתימת פיות.
אף אחד מכם לא היה נוכח על מנת לשמוע את התנהלות השיחה בין בעלי לכתב ואני לא חושבת שאם כל הכבוד לבעלי הקבוצה הוא יכול להתערב בנעשה ובנכתב במגזין השייך לאוהדי הקבוצה מה גם שבעלי לא פנה אל מישהו מהנהלת הקבוצה שיעזור לו במימון הזריקות או איסוף הבקבוקים.
במידה והעיתון היה שייך לבעלי הקבוצה אני יודעת שבעלי לא היה פונה אל מי מהכתבים ומבקש שיפרסם מודעת תודה לאוהדי הקבוצה.
לסיכום אני חושבת שמי שמנהל את העיתון צריך להבין ולהחליט שאו שהעיתון משרת את האוהדים או משרת את מי מהנהלת הקבוצה.
בתודה שרית אשתו של אוהד הפועל תל אביב שאין לה נגיעה לספורט אבל חיה את המציאות ונכות בעלה לצערי כבר מעל לארבע שנים.
למרות הכל אני מודה לכל האוהדים המדהימים שעוזרים, תומכים הן באיסוף הבקבוקים, הן בעזרה במיון הבקבוקים והן במילה החמה ובמשפחתיות האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
מודה לאוהדים האדומים כתב:
שלום שמי שרית.
אני רעייתו של שחר ומאחר ואינני משתמשת בפורום אני כותבת לכם ברשותו של שחר.
מעולם לא אהבתי כדורגל ומעולם לא אהדתי אף קבוצה.
אני גם לא מעורבת סביב כל הנעשה בקבוצה.
אני רוצה רק לומר לכם שאמנם טביב הוא בעליה של קבוצת הפועל תל אביב אך כפי הידוע לי הוא איננו בעליו של המגזין.
כמו כן ממה שאני למדתי במדינת ישראל עיתון אמור לייצג את חופש ההתבטאות ולכן אני לא מבינה האם אנו חיים במדינה דמוקרטית או במדינה בה יש סתימת פיות.
אף אחד מכם לא היה נוכח על מנת לשמוע את התנהלות השיחה בין בעלי לכתב ואני לא חושבת שאם כל הכבוד לבעלי הקבוצה הוא יכול להתערב בנעשה ובנכתב במגזין השייך לאוהדי הקבוצה מה גם שבעלי לא פנה אל מישהו מהנהלת הקבוצה שיעזור לו במימון הזריקות או איסוף הבקבוקים.
במידה והעיתון היה שייך לבעלי הקבוצה אני יודעת שבעלי לא היה פונה אל מי מהכתבים ומבקש שיפרסם מודעת תודה לאוהדי הקבוצה.
לסיכום אני חושבת שמי שמנהל את העיתון צריך להבין ולהחליט שאו שהעיתון משרת את האוהדים או משרת את מי מהנהלת הקבוצה.
בתודה שרית אשתו של אוהד הפועל תל אביב שאין לה נגיעה לספורט אבל חיה את המציאות ונכות בעלה לצערי כבר מעל לארבע שנים.
למרות הכל אני מודה לכל האוהדים המדהימים שעוזרים, תומכים הן באיסוף הבקבוקים, הן בעזרה במיון הבקבוקים והן במילה החמה ובמשפחתיות האמיתית.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב אין לי כבר מילים לתאר כמה אני שונא אותך ואת דרכך הבהמתית והדורסת לטפל בכל אדם המתנגד/תובע/מתלונן עליך או על ההנהלה שאתה עומד בראשה.
שתישרף בגיהנום יא סמרטוט ריצפה חסר רגשות ולב.

את המגזין המטומטם הזה אני לא לקחתי מתחילת העונה בגלל שכולו אוסף של פרסומות ומחמאות להנהלה,אני מציע לכולכם להפסיק לקחת אותו וכך לחסוך אי סדרים במערכת העיכול.

שחר המשך בדרכך הצודקת ואל תיתן לחלאות האלה לשבור את רוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
שחר :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: