פואד כתב:
g11g כתב:
לגיטימי לחלוטין..
יפי נפש נהיו פה כולם, מהצד זה באמת נראה לכם לגיטימי לצפות מההנהלה ללתת מקום, למנף ולדחוף אוהד כזה או אחר שמגדף אותה, יוצא כנגדה ומזדהה עם קבוצה שמוקיעה את אותה הנהלה..
זה בטח הדרך שכל אחד ואחד מכם היה נוהג, מפרסם בעיתון שהוא מוציא לאור (מה שרק הרגע הבנתי, ש"אדום" זה של ההנהלה) אדם שמקלל אותו ומעוניין שיעזוב את המועדון.
אין גבול לחוצפה.
שמע יחתיכת זבל... לא לתת פרסום אחרי שהובטח לו על ידי מנהל העיתון בגלל ששחר חושב שההנהלה לא טובה להפועל זה בסדר? וואלה אני מאחל לך לסבול קצת.
ושחר בחיים לא קילל או נהג באלימות כלפי ההנהלה, רק הביע את דעתו.
בוא לא ניתן תרופות לאנשים כי הם חושבים שביב חרא או שהמדינה חרא, בוא לא ניתן ביטוח לאומי למי שצריך אם הוא לא תומך בממשלה.
קודם כל תדבר יפה, זה שמישהו לא בדעתך זה לא סיבה לדבר כמו שאתה מדבר, ככה זה כאן.
דבר שני, אני מבין שיש פה נושא רגיש ואמוצינאלי וזה יופי, ובתור אחד ששם בקבוקים עבור שחר לא פעם, אני עדיין יכול להבין את טביב למה קשה לו לפרסם אדם שמעוניין כרגע בכשלונו. שוב, אני חושב שההתחסדות של כולכם מגוחכת, וביומיום הלוואי שהייתם אדיבים שמינית ממה שאתה מייצגים כאן.
לגבי המעורבות של שחר, רשמתי את זה גם, אני מאמין שלא הוא זה שמנהיג עכשיו את המאבק כנגדו, ועדיין זה אבסורד לצפות מאותו טביב לעזור לו.
אתה לא משלם לטביב מיסים בשביל לקבל פרסום בעיתון, אני משלם לממשלה מיסים בשביל לקבל ביטוח לאומי שאזדקק, אכלתי חרא 3 שנים בשביל לקבל את מה שמגיע לי שאזדקק, בקיצור אין שום קשר תלוש בהקבלה בין טביב למדינת ישראל.