רואה שחורות כתב:
לדמארי בוודאות מגיע עונש ואף אחד לא טען שלא.
מה שמרגיז זה שני דברים:
א', חוסר אחידות בענישה, לא רק במקרה הזה אם כי במקרים נוספים (התפרעויות קהל של התל-אביביות לעומת של בית"ר וחיפה, ענישה בדיעבד עפ"י צילומים וכו').
ב', התחמקות מענישה של חיפה שהעלתה טיעון שקרי, שכן הנפת האצבע של דמארי נעשתה לאחר ההתפרעות ולא כפי שטענו, לפניה.
לדמארי לא מגיע שום עונש, מה שהוא עשה היה אחרי צונאמי של גרעינים ויריקות. וחוץ מזה, אסור להעמיד לדין על משהו מחוץ לדו"ח השופט, בטח ובטח לפי פאקינג תמונת סטילס. שלא לדבר שבזמן הזה, מכבי חיפה ניסו להרוג את המאמן, ריססו את קריית אליעזר בגריעינים מכל הסוגים (והם כבר על תנאי לפניכן), ביתר ירושלים שרפו כיסאות ועשו נזק בשווי של 120,000 ש"ח בערך מרכוש שהוא בסופו של דבר שלנו (כן כן של העירייה, אבל אנחנו המשתמשים, אנחנו הנפגעים).
ומה הם מקבלים? כלום. ביתר אולי תועמד לדין, אבל אני בספק אם הם יקבלו משהו רציני. חיפה אני מזכיר לך, על
תנאי כבר ממשחק קודם. ועל משהו פי 100 יותר גרוע הם אפילו לא מועמדים לדין.
כן, מה שעומר עשה לא היה בסדר, אבל אפילו דקה בחוץ זה בושה וחרפה. במיוחד כאשר שחקן של חיפה עשה משהו לא פחות חמור וקיבל עונש "חינוכי".
כל הסיפור הזה מסריח מלמעלה, ואפילו ערוץ הספורט זיהה את זה. אני באמת מתבייש שאנשים עם כזה שיקול דעת מנהלים משהו במדינה הזאת.
אמרת בערך אותם דברים כמוני. עומר עשה משהו לא בסדר ולכן הענישה שלו מובנת (בזה אנחנו לא מסכימים), מה שלא מובן זה חוסר האחידות ביחס כלפי הקבוצות השונות (בזה דווקא כן).