תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב' 12.12
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום :

"אף פעם לא החרמתי"
שי אבוטבול לא מרוצה מכך שחוזהו המשודרג טרם הוגש לבקרה התקציבית אבל "מקבל הכל באהבה" • לקראת הערב: "גם אם הפועל תנצח בקריית שמונה, זה לא יקבע דבר"

הסיפור של שי אבוטבול העונה דומה מאוד לסיפור של הפועל ת"א כולה שנעה בין משברים גדולים להצלחות יפות כשבאמצע הרבה עבודה קשה וסיזיפית.
אחרי שהתנדנד בין הספסל להרכב אבוטבול מתייצב ל11- ורגע לפני קריית שמונה תפסנו אותו לשיחה.
שי אתה מופתע מההצלחה שלכם עד כה?
"זה לא מפתיע אותי בכלל. מההתחלה ידענו מה אנחנו רוצים ולמה אנחנו מסוגלים. אמנם זה עדיין בתהליך בנייה אבל אני שמח שלאחרונה רואים את הפועל שכיף לראות."
איזו הפועל טובה יותר הדאבליסטית של גוטמן או זו הנוכחית?
"יש הרבה שינויים מהקבוצה ההיא. הרבה שחקנים עזבו והתקדמו הלאה. איזו הפועל טובה יותר? אוכל לענות על זה רק בסוף השנה כשנדע את השורה התחתונה וגם איך שיחקנו את כל המשחקים. מבחינת המרקם הקבוצתי הוא אותו דבר חסר רק את שכטר הליצן עם הבדיחות והצחוקים שלו."
למרות שלא יגיד זאת בפירוש אבוטבול מתהלך כבר שנים עם תחושה מצד הנהלות של חוסר הערכה מצד הנהלות הפועל השונות. בתור הקפטן המשותף עם ואליד באדיר הוא ציפהבכל שנה לשדרוג החוזה והתנאים. בתחילת העונה הנוכחית הוא כמעט מצא עצמו מחוץ למועדון בעקבות סכסוך עם טביב אך גם אחרי שהכל נראה כמסתדר החוזה החדש לא הופקד בבקרה.
שי האם אנחנו לקראת סיבוב נוסף בעימות מול ההנהלה?
"יש דברים שלא תלויים בי. אני עשיתי את כל מה שאני יכול ופעלתי בדרכים הכי מכובדות שאפשר. אני מקבל באהבה את הכל ומקווה שהסיפור הזה ייפתר כמו שמגיע לי. להפסיק לשחק אני לא אפסיק. יש זיכרון דברים חתום ולכן אני חושב שזה ייפתר. אני לא רוצה להתייאש אבל תמיד יש בי חשש כזה כי זה נמשך יותר מדי זמן."
תחרים את האימונים שוב?
"אף פעם לא החרמתי אימון. שחקן זה בן אדם וכשהוא מגיע לא מרוצה ועם כעסים זה יכול להיות לא טוב באימון ולהזיק לכן העדפתי בתחילת השנה לא להגיע במקום לבוא ולפגוע."
ואיך אתה מרגיש מקצועית?
"יש לי גם ביקורת עצמית ואני יודע שלא הייתי במיטבי בתחילת העונה אבל עכשיו אני חוזר לעצמי ומרגיש מצוין. יש בישולים וכמובן הדובדבן הגדול היה הגול הדרבי - זו ההרגשה הכי טובה בעולם."
והערב קריית שמונה מחכה לכם.
"הם קבוצה טובה ומגובשת. יש להם מאמן טוב שמכין אותם טוב לכל משחק ולא במקרה הם במקום שבו הם נמצאים. אם לא נבוא דרוכים נפסיד."
גם אם תפסידו האליפות שלכם?
"כל אחד אומר לי 'מברוק אתם אלופים' ובא לי לתת לו סטירה. הכל שטויות הליגה עוד ארוכה וגם אם ננצח הערב זה לא יקבע דבר. אליפות היא אחת המטרות אבל אין טעם לדבר על זה כרגע."

יאללה שי, תעלו לטרוף היום את הדשא. אנחנו מאחוריכם.
שיהיה לכולנו יום אדום !
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 12.12
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 06:39 
בקצב הזה יום טוב טליאס יעלה לשחק בתור קשר....(נוסא "פצוע" חג המולד):

היכן יחגוג נוסה איגייבור את חג המולד?
הקשר הניגרי של הפועל תל אביב, שלא הורשה לצאת לטורניר הקדם האולימפי, נדהם לגלות כי לא ישוחרר גם לחופשת חג המולד. "אני בהלם", אמר לחבריו
משה הרוש 12.12.2011 04:50 "הארץ"
אחרי סאגת הטורניר הקדם אולימפי, אליו לא הורשה נוסה איגייבור להצטרף, נראה כי צפוי עימות נוסף בין קשר הפועל תל אביב לבין המועדון. הפעם על הפרק: חופשת חג המולד. בימים האחרונים נדהם איגייבור לגלות כי בליגה הישראלית, בשונה מאירופה, לא נהוגה פגרה בחג החל בסוף השבוע הבא. "אני בהלם", סיפר לחבריו, "הפעם חייבים לתת לי ללכת".

מסרים בנושא כבר הועברו מצדו של הקשר לראשי המועדון, שהבהירו כי איגייבור לא ישוחרר. בתוך כך, מפקפקים בהפועל בתלונות הקשר על פציעה. שלשום ואתמול נטש הניגרי את האימון בגלל כאבים ברגלו.

מאמן הפועל, דרור קשטן, לא יתייצב ככל הנראה למשחק הערב מול קרית שמונה, עקב מות אחיו אהרון. מאמן הכושר רון ציבלין צפוי למלא את מקומו על הקווים.

את מקומם של טוטו תמוז וגל שיש (מורחקים) יתפסו מהראן לאלא ונא'אל חוטבא. אביחי ידין, שדורש דיון בוועדת משמעת בגין הקנס שהוטל עליו, ישחק כבלם. עומר דמארי יועמד לדין משמעתי בהתאחדות בגין האצבע המשולשת שהניף לאוהדי מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 06:56 
יש כאן כמה מטעמים שאינם מוצאים חן בעיניי בלשון המעטה
-אי הגשת החוזה של שי לבקרה למרות זכרון דברים בין הצדדים -חמור ביותר
-הספור עם נוסא לא יסתיים טוב -הייתי באימון 1 סה"כ שבוע שעבר ,רץ מסביב למגרש ונראה כאילו עושה טובה שרץ ,נראה שפוף וחסר כל חשק
-הסיפור עם ידין הנוכחי והמתמשך עם קשטן,חבל מדובר בשחקן מאד חשוב שבעבר לא היה ידוע כטרבל מייקר וחבל רק יכול לפגוע בנו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
נוסעים לקריית שמונה אל הלא נודע
בלי טוטו, בלי קשטן, עם ציבלין על הקווים, עם אביחי עצבני ,נוסא חג מולד בלי גל שיש, אבוטבול ממורמר מאי הגשת החוזה שלו
שכחתי עוד מישהו ?
בכל זאת אני מצפה שתתנו את הדם היום :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 07:03 
בסופו של דבר בכדורגל יש הגיון.
שני פצועים. שני מורחקים. קשר שלא רוצה לשחק בלם. קשר שלא רוצה להיות כאן . מאמן כושר בתור מאמן ראשי. אז נכון שהכל אפשרי אבל זה יותר מידי בעיות למשחק אחד.

בהצלחה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
בלי טוטו, בלי קשטן, עם ציבלין על הקווים, עם אביחי עצבני ,נוסא חג מולד בלי גל שיש, אבוטבול ממורמר מאי הגשת החוזה שלו
שכחתי עוד מישהו ?
בכל זאת אני מצפה שתתנו את הדם היום :hapoel:

לצערי אנחנו נוסעים היום לקרית שמונה בשביל להפסיד בצורה מגעילה ביותר,במשחק נרפה ובתצוגת כדורגל מזעזעת.
i rest my case

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
בסופו של דבר בכדורגל יש הגיון.
שני פצועים. שני מורחקים. קשר שלא רוצה לשחק בלם. קשר שלא רוצה להיות כאן . מאמן כושר בתור מאמן ראשי. אז נכון שהכל אפשרי אבל זה יותר מידי בעיות למשחק אחד.

בהצלחה בכל מקרה.

ובעלים שמבטיח מענקים ולא מקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
שכחתי עוד מישהו ?

בלי גל שיש
עם חלוץ שראשו בוועדת האצבע
ועם מהראן לאלה אחד גדול שלא נגע בכדור מזה יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 08:10 
שיש כל כך הרבה שחקנים חסרים על הדשא... יש אותנו ביציע למלא את השורות!!! היום כל מי שבא צריך לדחוף את הקבוצה קדימה כמו חולים!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
יש כאן כמה מטעמים שאינם מוצאים חן בעיניי בלשון המעטה
-אי הגשת החוזה של שי לבקרה למרות זכרון דברים בין הצדדים -חמור ביותר
- הספור עם נוסא לא יסתיים טוב -הייתי באימון 1 סה"כ שבוע שעבר ,רץ מסביב למגרש ונראה כאילו עושה טובה שרץ ,נראה שפוף וחסר כל חשק -הסיפור עם ידין הנוכחי והמתמשך עם קשטן,חבל מדובר בשחקן מאד חשוב שבעבר לא היה ידוע כטרבל מייקר וחבל רק יכול לפגוע בנו

סתם מפונק, שילך לעזאזל, משלמים לו כדיי שיבוא לעבודה, לא בשביל שילך לשחק בשביל הצעירה של ניגריה, או בשביל שיחגוג עם המשפחה שלו את חג המולד.
לזרוק את הנגע רע הזה מקבוצה, כל שבוע מתלונן שהוא לא מרגיש טוב, ונותנים לו יומיים לא להגיע כי הוא "חולה".
היד איתו יותר מדיי קלה על ההדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 08:27 
לפני חודשיים פורסמה כתבה בתל אביב עם תלונות על הניהול הכושל של טביב, חלק מהכתבה הוקדשה לחוזה של שי שלא הופקד בבקרה. אוסידן בתגובה אמר שהכל קשקוש ושהחוזה יופקד בעוד שבוע. מה לעשות שמדובר באנשים מפוקפקים בלשון המעטה שמזמן איבדו את הבושה. ועל פי מה שאתה מתאר מהאימונים מוזר שקשטן מבליג על הזריקת זין של נוסא, סוג של דדי (הלוואי והיה נותן שליש ממה שדדי נתן) ונכנס באביחי שיכולים להגיד עליו מה שרוצים, למשחק האחרון הוא עלה חצי חי ונתן את הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:05 
מנהלים אותנו חבורה של חארות נוכלים שעד שהחוק לא יחייב אותם הם לא יעמדו בהתחייבויות שלהם.
הכל יתפוצץ לנו בפנים יום אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:14 
איזה בכיין מפונק השחקן הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:21 
ידיעות אחרונות:

- לאלה חוזר להרכב אבל רוצה לעזוב
שער הליגה האחרון שכבש מהארן לאלה הפך לאחד משני השערים החשובים ביותר של הפועל ת"א בעשור האחרון - שער הניצחון מול מכבי מיפה בקריית אליעזר, שלושה מחזורים לסיום עונת האליפות לפני שנה וחצי.
הראשון הוא כמובן שערו של ערן זהבי בתוספת הזמן בטדי במחזור הסיום.
אלא שמאז אותו שיא, הקריירה של לאלה נמצאת בירידה.
הערב הוא ינסה לחזור לעצמו בקריית שמונה, כשיפתח לצידו של עומר דמארי. אבל גם ליד הנתון הזה יש פסיק - לאלא יפתח היום רק בשל ההשעיה של טוטו תמוז המוצהב, כשהוא מחזיק בבטן מלאה על המועדון.
לאלה העביר לאחרונה מסר לראשי הפועל כי ברצונו לעזוב בינואר, ואף פנה לדרור קשטן בבקשה לקבל הבהרות בנוגע לפיחות במעמדו, מה שלא מצא חן בעיני המאמן.
בששת משחקי הליגה האחרונים הוא שיחק 24 דקות בלבד, כשבשלושה משחקים כלל לא שותף. הוא כבש שבעה שערים העונה (חמישה בגביע הטוטו) ועוד שניים באירופה.
לאלה הצליח לקנות לעצמו מעמד מיוחד בקרב אוהדי הפועל. אולי זה קשור לכך שבתוך שלוש שנים הפך למלך השערים של האדומים באירופה עם שמונה כיבושים, או לעובדה שהרגיל אותם לשערים חשובים במאני טיים.
בסביבתו טוענים כי הוא מבוקש במספר קבוצות בכירות בארץ, אך בהפועל אמרו כי לא קיבלו אף פנייה.
לאלה, שנחת בחודורוב אחרי נדודים בקבוצות כמו טמרה, שעריים ונצרת, הפך לסינדרלה של ממש בשלוש שנים האחרונות והפך לאחד השחקנים המשמעותיים בהפועל של אלי גוטמן.
ממשכורת של 40 אלף דולר, חוזהו שולש לאחר האליפות, אלא שהוא נפל בין הכסאות בתקופת סכסוך הבעלים בין הראל וטביב.
התפנית השלילית מבחינתו הגיעה במשחק גביע הטוטו מול מכבי ת"א בתחילת העונה שעברה. דווקא לאחר שכבש שלושער במוקדמות הצ'מפיונס, תוקל לאלה בחריפות ע"י קלמי סבן, קרע את רצועת הברך והושבת לשמונה חודשים.
בתום הליך שיקום ממושך שב לאלה למגרשים בשלהי העונה שעברה, אבל עלה לכותרות דווקא בשל ויכוח על 300 אלף שקל שהובטחו לו לטענתו כחלק ממענקים עתידיים.
אלי טביב סירב לשלם, ולאחר שגם נסיונות להגיע להבנות בנוגע לשדרוג שהובטח לו לא צלחו, הניף הקשר דגל לבן.
אחרי שלא שותף במשחק מול מכבי חיפה בשבוע שעבר, מיהר לעזוב את חדר ההלבשה כשהוא שפוף.
בהפועל לא מתרגשים, וגורמים בקבוצה אומרים כי לאלה לא חזר לעצמו מאז הפציעה וכי מבחינתם הוא יכול לעזוב עם סיום חוזהו בקיץ.
מי שאוכל את הלב מביתו בעוספייה, הוא דודו של השחקן, פואד אבו פארס. " אחרי שמהארן נפצע ישבתי עם טביב, והוא אמר שנסגור הכל ברגע שיקבל את הבעלות הרשמית, אבל מאז לא שמעתי ממנו כלום. לאלה לא עבד של אף אחד, אם הוא לא טוב שישחררו אותו. ההתנהגות כלפיו לא הוגנת. אני אעמוד על שחי כדי שהוא לא ישאר בקבוצה".

- ציבלין עשוי להחליף את קשטן על הקווים
מאמן הכושר רון ציבלין המחזיק בתעודת פרו עשוי לעמוד הערב על הקווים, זאת לאור פטירתו של אהרון קשטן, אחיו הבכור של דרור קשטן, אתמול מדום לב.
הלוויתו של אהרון קשטן תתקיים מחר מאחר ובנו של המנוח אמור להגיע מקנדה, כך שע"פ ההלכה, דיני האבלות יחולו רק לאחריה, אך מדובר בהחלטה אישית, שיקבל המאמן רק היום.

- ציבלין העביר אתמול את האימון המסכם במקומו של קשטן, כשסמוך לסיומו נטש נוסה איגיבור בשל פציעה במפשעה.
במידה ולא יהיה כשיר, סלים טועמה יתפוס את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:23 
דמארי יועמד לדין ביום ד' בשעה 15:30
ככה"נ יורחק משני משחקים - מול מכמבי פ"ת ובני יהודה.
מיד לאחריו בבית הדין טל בן-חיים שספג כרטיס אדום ובכל מקרה ייעדר מול הפועל ביום ראשון הקרוב. טב"ח לא צפוי לקבל הרחקה ממשחק נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:34 
פישונט כתב:
דמארי יועמד לדין ביום ד' בשעה 15:30
ככה"נ יורחק משני משחקים - מול מכמבי פ"ת ובני יהודה.
מיד לאחריו בבית הדין טל בן-חיים שספג כרטיס אדום ובכל מקרה ייעדר מול הפועל ביום ראשון הקרוב. טב"ח לא צפוי לקבל הרחקה ממשחק נוסף.

הפוך ויותר. אין בכלל מה להשוות בבית דין בין תנועה מגונה שהונצחה בצילום סטילס ולא הופיעה בדוח לבין יריקה על אוהד, גם אם לא התרחשה (הופיעה בדוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:45 
אם קשטן לא נותן לחלוצים לנוח אף פעם אז ההתאחדות עושה את זה במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

בהפועל מחכים להחלטה של קשטן האם יעמוד על הקווים במשחק הערב. קשטן בירר את הסוגיה הלכתית ונאמר לו שאין מניעה שכן ההלוויה תתקיים רק מחר. אם קשטן לא יופיע אמור להחליפו ציבלין אשר העביר את האימון המסכם אתמול שהתנהל באוירה יותר שכונתית. ציבלין הזהיר את השחקנים באסיפת הוידאו מבדש, אבו חצירה ונג'ובו וביקש יותר אחריות ורצון בגלל שדרור צפוי להיעדר. נוסא נטש במהלך האימון אבל צפוי להיות כשיר הערב.
חוטה וארתור צפויים להיות לראשונה העונה בסגל.
סקאוט מהופנהיים הגרמנית צפוי להגיע לק"ש.
1,700 מתוך 2,200 הכרטיסים שהוקצו לאוהדי הפועל נמכרו ומדובר בקהל שיא של קבוצה אורחת בק"ש.
מנכ"ל אירגון השחקנים, אריה אלטר, הזהיר את הפועל בפניה לבית הדין אם לא יתקיים לידין הליך משמעתי מסודר.

בעכו מודים כי היו דיבורים עם הפועל בנוגע לשצ'פוביץ' ופידליס אבל הם נוגעים רק לעונה הבאה ולא לינואר הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 10:11 
ראיון ענק עם דה סילבה
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/315/ ... =3&cat=629

דה סילבה: "קיבלתי את החיים בחזרה"
אחרי הפציעה הקשה ("בכיתי כמו מטורף. הייתי בשיא") והשיקום בזלצבורג ("גן עדן"), הברזילאי הכי ישראלי באירופה שב לחייך בראיון מיוחד ל-nrg. עכשיו, הוא רוצה להצמיח כנפיים ("לא רואה את עצמי עוזב. אני יכול לשחק בצ'מפיונס בכל שנה"). הפועל? "תיקח אליפות. לק"ש אין אחוז של סיכוי". ומכבי? "עדיין עם החיתולים. אין מנהיג"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
גרזן אדום כתב:
שכחתי עוד מישהו ?

בלי גל שיש
עם חלוץ שראשו בוועדת האצבע
ועם מהראן לאלה אחד גדול שלא נגע בכדור מזה יובל

והשחקן הכי חם שלנו, אלרואי כהן, סביר להניח שיתרגש מאד מהפסטיבל שהיה סביבו ומהמפגש נגד האקסית ואני כלל לא בטוח שנראה את אותו השחקן של השבועיים-שלושה האחרונים. תוסיפו לרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
כשגל שיש משחק זה "למה הוא משחק", כשהוא לא משחק זה "סגל קצר, אין לנו סיכוי בלי שיש"

פורום שדים
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 10:33 
noamw כתב:
ראיון ענק עם דה סילבה
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/315/ ... =3&cat=629

דה סילבה: "קיבלתי את החיים בחזרה"
אחרי הפציעה הקשה ("בכיתי כמו מטורף. הייתי בשיא") והשיקום בזלצבורג ("גן עדן"), הברזילאי הכי ישראלי באירופה שב לחייך בראיון מיוחד ל-nrg. עכשיו, הוא רוצה להצמיח כנפיים ("לא רואה את עצמי עוזב. אני יכול לשחק בצ'מפיונס בכל שנה"). הפועל? "תיקח אליפות. לק"ש אין אחוז של סיכוי". ומכבי? "עדיין עם החיתולים. אין מנהיג"

:BOW: :BOW: :BOW: אלוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
גם פצ'אלקה מנסה בכל דרך להיות בכריסמס בארצו, עם הסיפור שהוא חייב את הרופאים שלו לטפל בפציעה.
חושב עשו אותנו באצבע.
איזה זרים נפלו עלינו, סעמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:00 
העיקר כשקובעים לנו משחק על יום כיפור אנחנו יודעים לבכות לכל אירופה שיתחשבו בנו ויזיזו אותו.

משחקים פה עשרות זרים,
ביזיון שאין פגרה. ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:00 
בהארץ הרוש כותב שנוסא נדהם מכך שאין חופשת חג מולד בישראל ומצפה שישחררו אותו לחג. בהפועל סרבו והוא כועס וכו' (ויש פקפוקים על הכביכול פציעה שלו).

ובקטנה, כולם כאן מתעסקים במי לא ישחק, אז רק להזכירכם, ישחקו-
השוער הכי טוב בארץ
הבלם הכי טוב בעולם
מגן ימני הכי טוב בארץ
קשר התקפי בכושר הכי טוב בארץ
קיצוני סופה הכי טוב בארץ
ועוד כמה גיבורים.
יאללה. נפרק אותם 1:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
מי זה בדיוק הבלם הכי טוב בארץ ? וואליד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:03 
האדס כתב:
מי זה בדיוק הבלם הכי טוב בארץ ? וואליד ?

הוא לא הבלם הכי טוב בארץ, אבל במקביל הוא הבלם הכי טוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
העיקר כשקובעים לנו משחק על יום כיפור אנחנו יודעים לבכות לכל אירופה שיתחשבו בנו ויזיזו אותו.

משחקים פה עשרות זרים,
ביזיון שאין פגרה. ביזיון.

מעניין אם באנגליה משחררים זרים בזמן משחקי חג המולד... (טוב, זה האנגלים הפרימיטיביים האלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אייגיבור מזכיר לי קצת עת עצמי בצבא.
ככל שתהיה חייל יותר טוב ותראה למפקדים שהם יכולים לבקש ממך דברים ולקבל אותם, יותר יזיינו אותך בתחת.
ולא אני לא מדבר על התנדבויות וכאלה, אלא פשוט להיות אחד שאפשר לסמוך עליו.
ומספיק להיות עם פק''ל טוב= להיות שחקן טוב [אייגיבור], וכבר משאירים אותך לכל דבר ומזיינים אותך חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
המו"מ עם נוסא נמשך חודשים. הוא לא טרח לוודא בחוזה שלו (או הסוכן/עו"ד שלו) שחרור למשחקים במרוקו או חופשה קצרה בחג המולד?! אם לא - זבש"ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: