תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוב בעיות עם קשטן וידין...
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
chimpfive כתב:
Kobster את שי צריך להעיף על טיל ולא רק על ההדלפה המכוערת הזאת אלא על כל הרעל שהוא מפזר כבר שנים, ערכתי כי לא רציתי לפתוח עוד דיון מתיש עם המעריצות שלו כאן.

כנראה שאני לא מעודכן. שי מדליף סדרתי? איזה רעל הוא מפזר כבר שנים? אני לא בא בביקורת, אלא אני מבקש רענון קצר.

מצרף לבקשת הרענון. עזוב מעריצות לא מעריצות, אם לדעתך שחקן בהפועל מלכלך בתקשורת בעילום שם על חבר שלו לקבוצה בשביל לקחת את מקום שלו בהרכב, זה לא קשור ליכולת מקצועית אלא לערכים של מי שלובש את החולצה האדומה.
שחקן כזה, מי שזה לא יהיה, לא צריך להיות בקבוצה. חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
ערן כתב:
its-sick כתב:
אם לסכם את תמימות הדעים כאן: קשטן הצליח בהתפרצות שלו להעביר את כעס האוהדים לידין כשהמטרה האמיתית צריכה להיות הנהלת הפאר שלנו.
הרי אמרו בפורום מאות פעמים שחסר בלם רביעי, רק קשטו וטביב לא שמו לב. באמת כל הכבוד.

תמשיך לדחוף את האג׳נדה שלך כשצריך ובעיקר כשלא צריך.
תראה קטע, אפשר לחשוב שההנהלה זונה, שהיא מזיקה לקבוצה ולמאמצי האליפות, ובאותה מידה לטעון שבמקרה הזה ידין מתנהג בחוצפה.

:ROSE:
כתבתי שתי הודעות ראשונות שמבינות את ידין בהתאם לערכיי האישיים שמתייחסים לשחקן כאל אדם בעל זכויות. הגעתי לשורש הבעיה רק במחשבה שלישית, ממש אג'נדה.
תהרגו אותי שאני אוהב ומבין את ידין יותר משאני אוהב ומבין את קשטן או טביב. תמיד אני מרגיש יותר קשר לעובדים מאשר לבוסים המתעמרים שלהם (לטעמי הגדרה קולעת בול הן לקשטן והן לטביב).
אפשר להעריך את קשטן על שהעמיד קבוצה יותר טובה מהכלים שנתנו לו, ועדיין לחשוב שהוא נכשל טוטאלית בבניית ספסל מספק.
אולי לכם אליפות באה לפני הכל ומותר לדרוך על שחקנים בדרך. לי קשה לתמוך במאמן שמתנהג כך.
מילא הנסיון להכריח שחקן לשחק בעמדה שהוא לא רוצה בה, אבל גם צורת הדיבור לא מקובלת עלי. אם בוס שלי היה מדבר אלי כך הייתי קם והולך באותו הרגע, ובעיניכם קשטן צודק. ערכים לתפארת יש לכם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שוב בעיות עם קשטן וידין...
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
ממש וורקינג קלאס הירו, אביחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
וואו, מקרה ראשון בהיסטוריה שיש שחקנים בקצה הסגל, ולא עושים בהם שימוש כי מתברר שהם לא מספיק טובים.
חלאס, הטעות היא שלא הביאו מחליפים נורמלים.
אבל לא צריך עכשיו לעשות טעות על טעות ולתת לשחקנים לא מתאימים לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:26 
לפי דעתי, כל הקטע הזה בין קשטן לידין, הוא ביוזמת קשטן כדי "להוציא את השחקנים מהאופוריה" אחרי הנצחונות בדרבי ונגד חיפה.
קשטן רוצה שהשחקנים לא יעלו נגד קרית שמונה עם האף למעלה, אז הוא עושה פוזות של כועס. זה חלק מהמשחק הפסיכולוגי בין מאמן לשחקנים.

אתם תראו שבסוף יבטלו לו את הקנס והוא לא ישלם שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:34 
לא שראיתי דיבורים של אביחי בתקשורת, אבל אם באמת היו אז לשם שינוי אני מסכים עם קשטן, אין בלם ומבחינה מקצועית הוא רוצה אותך אז תעלה ותשחק.
מישהו שואל את חוטבא אם לעלות בשמאל? יש אילוצים מקצועיים וזה הכל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Kobster את שי צריך להעיף על טיל ולא רק על ההדלפה המכוערת הזאת אלא על כל הרעל שהוא מפזר כבר שנים, ערכתי כי לא רציתי לפתוח עוד דיון מתיש עם המעריצות שלו כאן.

אתה הזוי,באמת שאתה הזוי

מי אמר לך ששי הדליף יא אפס ?!
מה אתה הסקת את זה לבד כי אתה לא אוהב אותו ?!
תתבייש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:50 
מה השאלה כאן בכלל. מה הקשר אם יש או בלמים בסגל? ונגיד והיו 6 ו-5 נפצעים/מורחקים? כאילו שאין מצבים כאלה בכדורגל, שמאלצים כל שבוע קבוצות לשחק עם שחקנים שלא בעמדות הטבעיות שלהם. אביחי צריך לסתום את הפה ולעשות מה שאומרים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:51 
joshsoos כתב:
מה השאלה כאן בכלל. מה הקשר אם יש או בלמים בסגל? ונגיד והיו 6 ו-5 נפצעים/מורחקים? כאילו שאין מצבים כאלה בכדורגל, שמאלצים כל שבוע קבוצות לשחק עם שחקנים שלא בעמדות הטבעיות שלהם. אביחי צריך לסתום את הפה ולעשות מה שאומרים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:54 
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:

אתה הזוי,באמת שאתה הזוי

תתבייש.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:59 
אתם באמת חושבים שקשטן עצבני על ידין בגלל המרמור הזה? 15,000 דולר קנס?
זה הכל מלמעלה (טביב). בטח נתן הוראות לבובה שלו (קשטן) למרר לאביחי את החיים עד ינואר כדי שירצה לעוף כמה שיותר מהר. כל דבר מעבר לזה - סתם דיבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
פרק נוסף בעלילות תום וגרי במתחם חודורוב...

לדידו של הרס"ר קשטן, ידין הוא חוצפן.
קשטן צודק בקביעה הבאה: אין אף שחקן שהוא מעל הקבוצה. בטח לא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
חבל שכל אלו שפותחים פה על אביחי לא שואלים את עצמם האם הוא באמת עשה את מה שמייחסים לו. הרי בכל כתבה הוא מצוטט כמי שישחק איפה שיציבו אותו אז מה הסיבה שמאשימים אותו בסבוטאז' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
פשוט שילוב רע בין מאמן דעתן, לשחקן שלא סותם ת'פה.
לצערו של ידין, הוא זה שנפגע מזה.

עם גוטמן זה היה בסדר לעשות שביתה איטלקית ולהחרים אימונים. עם קשטן זה לא הכי עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עד המ!!ת הפועל כתב:
זה הכל מלמעלה (טביב). בטח נתן הוראות לבובה שלו (קשטן) למרר לאביחי את החיים עד ינואר כדי שירצה לעוף כמה שיותר מהר. כל דבר מעבר לזה - סתם דיבורים.

אלי בכלל מושתל של הFBI...
תעשו טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:04 
עד המ!!ת הפועל כתב:

האמת שהסיפור יותר מורכב. הוא קשור להחלטתו של ביבי להקדים את הפרימריז והחרם של הנשיא הטורקי שסירב ליטול חקל בארוחת ערב בה היה אהוד ברק. הכל קונספירציה אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:06 
oMeR1 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

תעשו טובה.

כולנו יודעים כמה מקצוען אביחי. כולנו קראנו שהוא אומר שאין לו בעיה לשחק בכל עמדה שיגידו לו.
"פתאום" קשטן קיבל את הסעיף ונתן לו קנס 15K דולר? זה לא נראה לך התנכלות מיותרת לשחקן? זה לא נראה לך יד מכוונת מלמעלה? זה לא נראה לך שאומרים לאביחי "הדלת פתוחה, צא!"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:12 
האשכול הזה לא יהיה שלם בלי התגובה של סימרוטיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:13 
עד המ!!ת הפועל כתב:
oMeR1 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

תעשו טובה.

כולנו יודעים כמה מקצוען אביחי. כולנו קראנו שהוא אומר שאין לו בעיה לשחק בכל עמדה שיגידו לו.
"פתאום" קשטן קיבל את הסעיף ונתן לו קנס 15K דולר? זה לא נראה לך התנכלות מיותרת לשחקן? זה לא נראה לך יד מכוונת מלמעלה? זה לא נראה לך שאומרים לאביחי "הדלת פתוחה, צא!"?

תמיד יש דברים שאנו לא יודעים. מה שברור שאצלנו היה קרקס בגלל משמעת לקויה בשנתו האחרונה של גוטמן. עכשיו יש מאמן שלא מוכן שכל מיני פישרים שמאד רוצים לשחק בספרד, עצבנים כי משחקים בעמדות "זרות". מה קרה? יכול להיות שהמאמן הוא טיפש גמור ולא מבין כדורגל אבל עד להודעה חדשה הוא המאמן והוא הקובע. הפישר הזה שבת לפני עונה ולא היה מוכן לשחק כי רצה לשדרג חוזה (היה לו חוזה בתוקף). אני מסכים שידין לא אשם. אשם מי שהסכים לשדרג לו את החוזה תוך כדי שביתה איטלקית שלו (טביב ומוני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:16 
אפשר להמשיך לקשקש פה שעות , מותר לשחקן להביע מורת רוח ,מותר למאמן לא לאהוב את זה כל עוד השחקן קיבל את מרות המאמן אין שום בעיה .
במשחק האחרון ידין היה מספר אחד על המגרש גם בתור בלם ועשה את עבודתו נאמנה.
עכשיו תמשיכו לברבר את המוח מי אשם במצב רק תזכרו שגם אנשי כדורגל הם בני אדם , השאלה היחידה שצריכה להישאל היא :
למה זה פורסם ולמי יש אינטרס שדבר כזה יפורסם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:

אתה הזוי,באמת שאתה הזוי

תתבייש.

צודק מאוד,סליחה שאני מגן על שחקן הבית היחידי או לפחות בין היחידים שנשארו עוד בהפועל
הרי לגיטמי לקלל שחקן שכול כך חשוב לו מהקבוצה,שמוכן לתת הכול
גם אם הוא קצת איטי,הוא ביכולת ירודה
לא ככה?

בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:18 
its-sick כתב:
redrony כתב:
its-sick כתב:
ערן כתב:
its-sick כתב:
אם לסכם את תמימות הדעים כאן: קשטן הצליח בהתפרצות שלו להעביר את כעס האוהדים לידין כשהמטרה האמיתית צריכה להיות הנהלת הפאר שלנו.
הרי אמרו בפורום מאות פעמים שחסר בלם רביעי, רק קשטו וטביב לא שמו לב. באמת כל הכבוד.

תמשיך לדחוף את האג׳נדה שלך כשצריך ובעיקר כשלא צריך.
תראה קטע, אפשר לחשוב שההנהלה זונה, שהיא מזיקה לקבוצה ולמאמצי האליפות, ובאותה מידה לטעון שבמקרה הזה ידין מתנהג בחוצפה.
יש לי אג'נדה? אני כנראה ממש חלש במודעות עצמית.
אודה לך אם תספר לי מה האג'נדה שלי, זה מרגיש קצת לא נעים שכולם יודעים חוץ ממני.

אתה אכן חלש במודעות עצמית, קלעת.
איך לעזאזל ההנהלה קשורה פה?
גם אם זה היה עניין של חוסר בבלם עדיין אביחי ידין צריך להתנהג כמו שחקן כדורגל מקצוען ולעשות מה שאומרים לו בלי פרצופים ולגבי התגובה הראשונה שלך באשכול, אף אחד לך מדבר על להסב אותו באופן קבוע לעמדת הבלם.
לגבי הבלמים בסגל, אין לי מושג אם אתה יודע לספור, אבל להפועל יש בסגל 4 בלמים: פרנסמן, פאצ'לקה, באדיר ומור שושן. 3 מהם בכירים (כולנו מסכימים שפרנסמן הוא לא שחקן כדורגל, אבל זה כבר עניין אחר). רצה הגורל ונפצעו 2 בלמים בבת אחת, זו אכן בעיה. גם אני חושב יכול להיות שעדיף לפתוח עם שושן רק בשביל לא לאבד את ידין בתור קשר, אבל מצד שני למור שושן, אם אני זוכר טוב, יש אולי משחק ליגה אחד בהפועך ברזומה שלו ואני יכול להבין שקשטן חושש לפתוח איתו במשחקים כאלה
אם קשר אחורי מועדף על פניו כבלם- אז מור שושן אינו בלם רביעי. הרי גם ידין אינו "בלם בכיר".
מה קשורה ההנהלה? מתחילת העונה ברור לחלוטין שהספסל שלנו דליל בצורה בלתי נסבלת. כשזה מגיע למצב שכולנו ידענו שיש סיכוי גבוה להגיע אליו פתאום מתייחסים לזה כאל אסון בלתי צפוי ("רצה הגורל" כלשונך, כמה מפתיע).

אתה קורא גם מה שאתה כותב?
טובת הקבוצה היא שאביחי ידין ישחק בתור בלם. אף אחד לא אמר שזה מה שהוא הולך לעשות עד סוף העונה. מיהו שיעשה שביתות?

ושני בלמים פצועים מתוך ארבעה זה לא דבר טבעי. אי אפשר שארבעה בלמים יהיו כולם ברמה של הרכב. 2 צריכים להילחם על 3 מקומות והרביעי ברור שיהיה ברמה נמוכה יותר. זה שקשטן מעדיף את ידין על שושן זה כבר סיפור אחר ודיון אחר.
ושוב, אדון ידין, לא פעם ראשונה שעושה דברים כאלה. הוא לא מבין שאת הנזק הכי גדול הוא עושה לעצמו, אבל זה פחות אכפת לי. עד שהוא נכנס לאיזשהו תלם, הוא עושה הכל בשביל לצאת ממנו ומתנהג כמו ילד מפונק. שיתבגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:21 
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:

אתה הזוי,באמת שאתה הזוי

תתבייש.

צודק מאוד,סליחה שאני מגן על שחקן הבית היחידי או לפחות בין היחידים שנשארו עוד בהפועל
הרי לגיטמי לקלל שחקן שכול כך חשוב לו מהקבוצה,שמוכן לתת הכול
גם אם הוא קצת איטי,הוא ביכולת ירודה
לא ככה?

בושה

מה הקשר לזה שהוא שחקן בית? תתמודד עם הטענה שהופנתה. לשחקני בית אין זכויות יתר על שחקנים אחרים והם צריכים להיות טובים בשביל לשחק בדיוק כמו כל שחקן אחר (ולא שיש לי מושג אם הוא הדליף או לא, אבל שי לאורך כל הקריירה, בשנייה שמשהו לא מסתדר לו דבר ראשון רץ לבכות בעיתון. זה לא חדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:24 
סימרוטיץ כתב:
אפשר להמשיך לקשקש פה שעות , מותר לשחקן להביע מורת רוח ,מותר למאמן לא לאהוב את זה כל עוד השחקן קיבל את מרות המאמן אין שום בעיה .
במשחק האחרון ידין היה מספר אחד על המגרש גם בתור בלם ועשה את עבודתו נאמנה.
עכשיו תמשיכו לברבר את המוח מי אשם במצב רק תזכרו שגם אנשי כדורגל הם בני אדם , השאלה היחידה שצריכה להישאל היא :
למה זה פורסם ולמי יש אינטרס שדבר כזה יפורסם .

נרגעתי. וגם יש בונוס בדמות "ידין היה מספר 1 על המגרש". מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
קשטן צודק,יש תחושה שידין הופך להיות אחד הבוסים ונמצאים מעל שאר הסגל
אם זאת,15 אלף דולר זה לפי דעתי מוגזם אלא אם כן זה היה איום
ידין יודע שאם הוא יהיה בעמדה לא טבעית שלו ויעשה טעות למשחק כזה חשוב וגם הפרצופים עשה כשהיה חילוף של שי נגד חיפה אז יאכלו אותו האוהדים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:08 
gibu כתב:
קשטן צודק,יש תחושה שידין הופך להיות אחד הבוסים ונמצאים מעל שאר הסגל
אם זאת,15 אלף דולר זה לפי דעתי מוגזם אלא אם כן זה היה איום
ידין יודע שאם הוא יהיה בעמדה לא טבעית שלו ויעשה טעות למשחק כזה חשוב וגם הפרצופים עשה כשהיה חילוף של שי נגד חיפה אז יאכלו אותו האוהדים וכו'.

בלי שני בלמים, בלי שיש, בלי טוטו ועם ידין בתפקיד הפרימדונה: ננצח בק"ש.
ניחוס על הזין שלי.
ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חבל שכל אלו שפותחים פה על אביחי לא שואלים את עצמם האם הוא באמת עשה את מה שמייחסים לו. הרי בכל כתבה הוא מצוטט כמי שישחק איפה שיציבו אותו אז מה הסיבה שמאשימים אותו בסבוטאז' ?

בהחלט יתכן יקירי,
אז בוא בבקשה ושפוך אור לגבי הסיבה שמאשימים אותו .
יש כאלה, כמוני שיש סיכוי שיבינו מהר אם יגיע מישהו ויסביר להם לאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:27 
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

בהחלט יתכן יקירי,
אז בוא בבקשה ושפוך אור לגבי הסיבה שמאשימים אותו .
יש כאלה, כמוני שיש סיכוי שיבינו מהר אם יגיע מישהו ויסביר להם לאט.

ידין הוא השחקן הישראלי עם השכר הכי גבוה היום (כ 250 אלף דולר), והוא אחרון שנשאר עם שכר כזה.
טביב לא רוצה לשלם כאלה משכורות והתאוריה גורסת שהוא מעוניין להפטר ממנו (הגם שיש לו בעלות כלשהי על הכרטיס שו ומכירה תניב לו רווח אישי).
לא שאני מבין איך ההתנהלות הזאת קשורה, אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:27 
א. ידין צריך לעשות מה שטוב לקבוצה ולא מה שטוב לו.
ב. ברור לכולם שהוא פותח בלם כי אין מישהו אחר רלוונטי (ולא, אף אחד לא ייתן למור שושן לעלות בהרכב במשחק בק"ש).
ג. בסופו של דבר ידין יכול לזקוף לזכותו בקורות חיים כשחקן שהוא יכול לשחק גם כבלם וזה אולי יפתח לו אופציות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:35 
שידין ילך לשאול את ההוא שהולך לשחק לצידו, וואליד באדיר, בכמה תפקידים שונים
הוא שיחק על המגרש. לא נראה לי שהוא פצה פה באף אחד מהמקרים, וזה גם לא מנע ממנו
לקבל את ההזדמנות שלו לשחק בקבוצה אירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: