its-sick כתב:
ערן כתב:
its-sick כתב:
אם לסכם את תמימות הדעים כאן: קשטן הצליח בהתפרצות שלו להעביר את כעס האוהדים לידין כשהמטרה האמיתית צריכה להיות הנהלת הפאר שלנו.
הרי אמרו בפורום מאות פעמים שחסר בלם רביעי, רק קשטו וטביב לא שמו לב. באמת כל הכבוד.
תמשיך לדחוף את האג׳נדה שלך כשצריך ובעיקר כשלא צריך.
תראה קטע, אפשר לחשוב שההנהלה זונה, שהיא מזיקה לקבוצה ולמאמצי האליפות, ובאותה מידה לטעון שבמקרה הזה ידין מתנהג בחוצפה.
יש לי אג'נדה? אני כנראה ממש חלש במודעות עצמית.
אודה לך אם תספר לי מה האג'נדה שלי, זה מרגיש קצת לא נעים שכולם יודעים חוץ ממני.
אתה אכן חלש במודעות עצמית, קלעת.
איך לעזאזל ההנהלה קשורה פה?
גם אם זה היה עניין של חוסר בבלם עדיין אביחי ידין צריך להתנהג כמו שחקן כדורגל מקצוען ולעשות מה שאומרים לו בלי פרצופים ולגבי התגובה הראשונה שלך באשכול, אף אחד לך מדבר על להסב אותו באופן קבוע לעמדת הבלם.
לגבי הבלמים בסגל, אין לי מושג אם אתה יודע לספור, אבל להפועל יש בסגל 4 בלמים: פרנסמן, פאצ'לקה, באדיר ומור שושן. 3 מהם בכירים (כולנו מסכימים שפרנסמן הוא לא שחקן כדורגל, אבל זה כבר עניין אחר). רצה הגורל ונפצעו 2 בלמים בבת אחת, זו אכן בעיה. גם אני חושב יכול להיות שעדיף לפתוח עם שושן רק בשביל לא לאבד את ידין בתור קשר, אבל מצד שני למור שושן, אם אני זוכר טוב, יש אולי משחק ליגה אחד בהפועך ברזומה שלו ואני יכול להבין שקשטן חושש לפתוח איתו במשחקים כאלה
אם קשר אחורי מועדף על פניו כבלם- אז מור שושן אינו בלם רביעי. הרי גם ידין אינו "בלם בכיר".
מה קשורה ההנהלה? מתחילת העונה ברור לחלוטין שהספסל שלנו דליל בצורה בלתי נסבלת. כשזה מגיע למצב שכולנו ידענו שיש סיכוי גבוה להגיע אליו פתאום מתייחסים לזה כאל אסון בלתי צפוי ("רצה הגורל" כלשונך, כמה מפתיע).