תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 10:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
רואה שחורות כתב:
dr.avi כתב:
Shacham כתב:
סירב ל400 אלף דולר לעונה וחוזה ל3 שנים.
הצעה מטורפת, יותר מפי 2 ממה שהוא הולך לקבל בנבחרת.

יצא גבר שבגברים :BOW:

אתה חי בסרט אם אתה חושב שהוא וויתר בשביל הפועל

אז בשביל מה הוא ויתר ? בשביל 160K כשיכל לקבל פי שתיים ?

הוא ויתר משלוש סיבות:
1. הוא רוצה את הנבחרת. הוא מאמין שזה התזמון המושלם בשבילו לבנות נבחרת בקמפיין חסר סיכוי, ולהצליח בקמפיין הבא. השלד שאמור להוביל את הנבחרת הוא ערן זהבי, ביבראס נאתכו ואיתי שכטר - שחקנים שהוא מכיר ושאוהבים אותו ומבינים את השיטה שלו. יש לו סיכוי לבנות כאן נבחרת שאולי לא תעפיל על חשבון פורטוגל, אבל שתוכל להצליח בקמפיין הבא.
2. המחלה, כשמה כן היא - מקום חולה. גוטמן יודע את זה ולא מוכן לסכן את הבריאות ואת שמו המקצועי במרבץ הפרעושים הזה.
3. כן, עמוק בלב יש לו אהבה אמיתית לאדום.
* הכל דעה / מסקנות שלי. אין לי ידיעה פנימית ואין לי קשר איתו.
אה ו -
:HEART2: אלי גוטמן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
רואה שחורות כתב:
dr.avi כתב:
Shacham כתב:

הוא ויתר בגלל הבריאות שלו. במכבי הוא חוטף התקף לב נוסף תוך שלושה שבועות. זו מערכת שאי אפשר לעבוד בה. לא שאצלנו גן-עדן, אבל לפחות אצלנו יש גב משמעותי מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הוא נשאל שנה בערך אחרי שעזב את הפועל חיפה אם הוא היה רוצה לאמן את מכבי חיפה.
הוא אמר משהו כמו: הייתי רוצה יום אחד לאמן את מכבי חיפה, אבל זה מוקדם מדי.
והוא התכוון לכך שלא מתאים לעבור ליריבה העירונית אחרי זמן קצר יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מסכים כמעט עם כל מילה של אמיר ונונו, ועם ההודעה האחרונה של אניטגונה,
אני חושב שבאמת הבריאות שלו לא מאפשרת לו לחתום במכבי, ואם נוסיף לזה את עניין המעבר הלא לויאלי בין קבוצות יריבות.
אבל גוטמן לא היה חותם היום בשום קבוצה ישראלית או דרג ג' באירופה מסיבה פשוטה,
נבחרת ישראל היא כרגע הדבר הטוב ביותר שיכול להיות לו מבחינה בריאותית (די ברור) וגם מבחינה תדמיתית.
הנבחרת נמצאת כרגע על פני תהום ואחרי כישלון, מול קמפיין שהרבה מגדירים אותו מראש כחסר סיכוי, מכיוון
שפורטוגל ורוסיה המדורגות 7 ו 12 בעולם אמורות להיות עדיפות עלינו בהרבה. אך צפון אירלנד (89), אזרביג'ן (113)
ולוקסמבורג (127), חלשות משמעותית מלטביה (68), ג'וארג'יה (74) ומלטה (155), ככה שיש סיכוי טוב לקמפיין
"מוצלח", או לפחות לא מאכזב שיתנו לו עוד קדנציה בנבחרת ו 4 נוספות של עבודה שקטה ללא לחץ.
אחרי זה הוא כבר יהיה בגיל 60+ הו כבר יכול לצאת לפנסיה בשקט,אולי אפילו עם הופעה נוספת שי ישראל בטורניר
בין לאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
באתי לכתוב בדיוק מה שאמיר ונונו כתב.
זה לא שחור לבן אלא שילוב של כמה סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה בגללנו , יכול מאוד להיות ואף סביר שאין קשר
אבל לגוטמן לדעתי אכפת מאוד גם איך הוא ייזכר. הוא יודע שבמכבי הוא ייפגע מקצועית באופן כמעט וודאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 15:13 
נו, באמת.
לא שלוש סיבות, לא שתיים ולא אלף.
סיבה אחת בלבד, ומוצדקת מבחינתו - הוא כבר סגור בנבחרת.
אם פרננדס היה ממשיך בנבחרת, נראה לכם באמת שהוא לא היה הולך למכבי? גם בשביל הרבה פחות. גם אי אפשר להאשים אותו בזה. זה לא שהוא עזב מהפועל והלך למכבי וזה לא שהוא איזה סמל של הפועל.
כמו כל מאמן אחר, חוץ מאבוקסיס אולי שלא רוצה לשרוף את עצמו, הוא היה הולך למכבי. זו לא קבוצה חולה ולא נעליים. תן למאמן שמבין כדורגל 120 מיליון שקל ופתאום תראו איך הכל שם פורח. זה שאיווניר זרק 120 מיליון שקל על עגלות כמו קולאוטי ומדוניאנין, לא אומר שמאמן אחר לא יצליח שם.
בכל מקרה, למכבי הוא תמיד יוכל ללכת, לנבחרת לא. מעבר לאפשרות שלו לעשות היסטוריה, זה גם יכול להיות נחמד לקבל הרבה כסף על לא לעשות כלום בערך ובמקרה הגרוע, לא להצליח בדיוק כמו הקודמים בתפקיד.
כמובן שכשהוא ימונה רשמית הגונב דעת הזה יתראיין ויגיד "היו לי הצעות מהארץ ומאירופה, אבל אתה לא אומר לא לנבחרת ישראל כשהיא קוראת לך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 15:47 
לא לימדו אתכם לא לצעוק יש?

הרי ברור שאם הוא ילך למכבי הוא יצליח שם, ועד שלא ימונה מאמן ה"אמר לא למכבי" הזה לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
ויז'ה קרספו,
אני חייב לדעת, אחת ולתמיד, מה שורש העוינות שלך כלפי גוטמן. בכל מקום שהוא מוזכר, אתה קורא לו "גונב דעת" וכינויים גרועים בהרבה.
אז אין לי ויכוח על זה שהוא בהחלט טוב ב"פוליטקה", אבל זה בפני עצמו לא נראה בעיני שלילי.
יש מקום לבוא אליו בטענות על טעויות שהוא עשה, אבל נראה לי שאצלך זה עמוק יותר.
בהרבה נושאים אחרים אני מסכים איתך, אבל לא מובן לי הקטע עם גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 15:58 
מתכוונים לפתוח אשכול לבבות לרוני לוי או לאברם גרנט, כי גם הם כנראה אמרו "לא,תודה".
הגענו למצב שמאמנים מהדרג המוביל בישראל, לא רוצים להתקרב למכבי ת"א והם כנראה יודעים למה. אם כיום מכבי ת"א בוחנת את שום יצחק או לתת לניר לוין להמשיך אז משהו קורה בממלכה הצהובה.
אלי גוטמן עבד קשה מאד כדי לרכוש לעצמו מעמד בכיר בשוק המאמנים. הוא מעריך שהג'וב בנבחרת (גם אם יצטרך להזיע כי אצל לוזון שום דבר אל הולך בקלות) יקבל תקפיד בכיר/שכר סביר ועבודה סבבה. לא יכול להכשל. הכי גרוע, יסיים כמו פרננסדס או קשטן. בפוקס עוד יכול קלבל משחקי הצלבה ואז בכלל, הוא קרוב לפסגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
dr.avi כתב:
רואה שחורות כתב:
dr.avi כתב:
Shacham כתב:

הוא ויתר משלוש סיבות:
1. הוא רוצה את הנבחרת. הוא מאמין שזה התזמון המושלם בשבילו לבנות נבחרת בקמפיין חסר סיכוי, ולהצליח בקמפיין הבא. השלד שאמור להוביל את הנבחרת הוא ערן זהבי, ביבראס נאתכו ואיתי שכטר - שחקנים שהוא מכיר ושאוהבים אותו ומבינים את השיטה שלו. יש לו סיכוי לבנות כאן נבחרת שאולי לא תעפיל על חשבון פורטוגל, אבל שתוכל להצליח בקמפיין הבא.
2. המחלה, כשמה כן היא - מקום חולה. גוטמן יודע את זה ולא מוכן לסכן את הבריאות ואת שמו המקצועי במרבץ הפרעושים הזה.
3. כן, עמוק בלב יש לו אהבה אמיתית לאדום.
* הכל דעה / מסקנות שלי. אין לי ידיעה פנימית ואין לי קשר איתו.
אה ו -
:HEART2: אלי גוטמן :HEART2:

מסכים לחלוטין עם 3 המסקנות של אמיר, ואוסיף גם אחת רביעית, משלי (על אף שאנטיגונה רמז לה כבר): לגוטמן חשובה מאוד התדמית הציבורית שלו, ובעיקר תדמיתו בעיני הקהל שלו (במקרה הזה, אין ספק שהוא עדיין מחובר לקהל האדום). יהיו שיגדירו את זה בציניות "עניין שיווקי", אני חושב שלא. מדובר על שכל ישר וגם על איזושהי אתיקה בסיסית.

וכן, אני גם מאמין שגוטמן מחובר לקהל האדום ולצבע האדום (לא רק של הפועל ת"א, אגב. כל הקבוצות שבהן הוא הצליח עד היום היו אדומות - החל מהפועל ב"ש, דרך הפועל חיפה וכלה בהפועל ת"א. אני באמת חושב שאלי גוטמן הוא סוג של ארז אדלשטיין של הכדורגל - מאמן אדום, בסופו של דבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
אה כן, ולא יעזור לכם כלום - גנב דעת, לא גנב דעת, פוליטיקאי קטן, איש מושתן - בסופו של דבר הוא יישאר:

Officer Barbrady כתב:
כיפה אדומה כתב:
Frank Serpico כתב:
צדיקוס כתב:
shai1243 כתב:
אלי גוטמן :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:07 
dr.avi כתב:
תמונה

גם זה דומה לתגובה שלו:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: