אמיר ונונו כתב:
dr.avi כתב:
רואה שחורות כתב:
dr.avi כתב:
Shacham כתב:
סירב ל400 אלף דולר לעונה וחוזה ל3 שנים.
הצעה מטורפת, יותר מפי 2 ממה שהוא הולך לקבל בנבחרת.
יצא גבר שבגברים

אתה חי בסרט אם אתה חושב שהוא וויתר בשביל הפועל
אז בשביל מה הוא ויתר ? בשביל 160K כשיכל לקבל פי שתיים ?
הוא ויתר משלוש סיבות:
1. הוא רוצה את הנבחרת. הוא מאמין שזה התזמון המושלם בשבילו לבנות נבחרת בקמפיין חסר סיכוי, ולהצליח בקמפיין הבא. השלד שאמור להוביל את הנבחרת הוא ערן זהבי, ביבראס נאתכו ואיתי שכטר - שחקנים שהוא מכיר ושאוהבים אותו ומבינים את השיטה שלו. יש לו סיכוי לבנות כאן נבחרת שאולי לא תעפיל על חשבון פורטוגל, אבל שתוכל להצליח בקמפיין הבא.
2. המחלה, כשמה כן היא - מקום חולה. גוטמן יודע את זה ולא מוכן לסכן את הבריאות ואת שמו המקצועי במרבץ הפרעושים הזה.
3. כן, עמוק בלב יש לו אהבה אמיתית לאדום.
* הכל דעה / מסקנות שלי. אין לי ידיעה פנימית ואין לי קשר איתו.
אה ו -

אלי גוטמן

מסכים לחלוטין עם 3 המסקנות של אמיר, ואוסיף גם אחת רביעית, משלי (על אף שאנטיגונה רמז לה כבר): לגוטמן חשובה מאוד התדמית הציבורית שלו, ובעיקר תדמיתו בעיני הקהל שלו (במקרה הזה, אין ספק שהוא עדיין מחובר לקהל האדום). יהיו שיגדירו את זה בציניות "עניין שיווקי", אני חושב שלא. מדובר על שכל ישר וגם על איזושהי אתיקה בסיסית.
וכן, אני גם מאמין שגוטמן מחובר לקהל האדום ולצבע האדום (לא רק של הפועל ת"א, אגב. כל הקבוצות שבהן הוא הצליח עד היום היו אדומות - החל מהפועל ב"ש, דרך הפועל חיפה וכלה בהפועל ת"א. אני באמת חושב שאלי גוטמן הוא סוג של ארז אדלשטיין של הכדורגל - מאמן אדום, בסופו של דבר).